Anonimen -> RE: Božični večer (27.12.2007 8:24:57)
|
Evo mene nisem imela računalnika čez praznike. No, stvar je v tem da se s tamalo zelo dobro razumem, tavelika pa me ne sprejme, saj sem po njenem jaz kriva da onadva nista skupaj. Tamala je velikokrat pri nama in se ful štekava. Baguska ti pa kar nekaj domnevaš. A sem mogoče kje rekla da ju ne maram ali pa da mu nisem nič rekla. Pa še kako sem mu rekla. Povedala sem vse kaj mi paše in kaj ne. Pač se mi ne zdi normalno, da on preživlja božični večer z bivšo in otroci. Sem lepo povedala, da sta tamali vedno dobrodošli in če hočeta lahko prideta k nama kadar jima paše. Samo tavelika ni pogojev, da bi prišla!!! Vem da je za vse to kriv moj, ker je ne postavi pred dejstvo. Že nekaj časa opažam, da ima pač moj slabo vest, ker je šel stran in sedaj jima dopušča da delata lih kar jima paše. No pa saj vseeno, sva se potem zmenila, da gre za 2 uri tja potem pa pride k meni. Ampak paše mi pa ne, predvsem zato, ker vem da tavelika hoče z mano biti neko bitko za brezveze in vedno ko je kaj takega dela neko dramo iz vseta.
|
|
|
|