RE: Božični večer (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:19:54)

Vsak odloča sam o svojih prioritetah. Partnerju v tem primeru so zgleda najpomembnejši otroci in z njimi želi preživeti večer. Pa naj ga, če si tako želi.

Tocno tko. In ce tebi anonimna ne pase njegovo pocetje zakaj potem to toleriras in sama sebe spravljas v slabo voljo? Odloci se kaj ti je prioriteta in kaj ti je bolj pomembno.. In ce ti tega tvoj partner ne daje, si najdi novega. Zal ne morem drugace rect. Ce ne gre sporazumno bo vedno nekdo zrtev. Odlocitev je tvoja.

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:20:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jaz se ne bi pustila motit, bi uživala sama.

Ni ga cloveka na svetu, ki bi tole zmogel.

A zdaj sam sebe tolažiš?

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:25:24)

Ni ga cloveka na svetu, ki bi tole zmogel. Razen ce mu gre nova partnerka na zivce.. in ima to izgovor za umik. V tem primeru bi bilo bolje, da bi ostal tam kjer je bil.

Itak da ni prijetno. Se manj prijetno pa se mi zdi, da ona doma trpi in nic ne rece, medtem ko on hodi do hcera in nic ne ve. Je ze res, da bi lahko on bil mal bl uvideven, ampak sej mu ona verjetno ni nic rekla, da jo moti a ne? Samo vsec ji ni njegovo pocetje.. In si predstavljas kako bo njemu, ko bo ona njemu enkrat vse to zanazaj vrgla naprej? K njemu ne bo nic jasno, zakaj mu ni povedala..? Itak ma vsak svoje prioritete.. in ona bi se mogla odlocit kaj hoce in kaj si zeli in to tud njemu povedat. Potem pa je na njemu kaj bo storil in ce bo uslisal in spostoval njeno zeljo.. Ce je ne bo, potem anonimna verjetno ve kaj bo nardila. Ali pac ne!?

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:27:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Jaz se ne bi pustila motit, bi uživala sama.

Ni ga cloveka na svetu, ki bi tole zmogel.

A zdaj sam sebe tolažiš?

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tud jaz nisem pricakovala tega....

jazz -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:30:00)

Zakaj pa ne bi povabila vidva otroka in bivšo k vama in ustvarila eno tradicijo? Jaz bi verjetno naredila tako!

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:32:37)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Vsak odloča sam o svojih prioritetah. Partnerju v tem primeru so zgleda najpomembnejši otroci in z njimi želi preživeti večer. Pa naj ga, če si tako želi.

Tocno tko. In ce tebi anonimna ne pase njegovo pocetje zakaj potem to toleriras in sama sebe spravljas v slabo voljo? Odloci se kaj ti je prioriteta in kaj ti je bolj pomembno.. In ce ti tega tvoj partner ne daje, si najdi novega. Zal ne morem drugace rect. Ce ne gre sporazumno bo vedno nekdo zrtev. Odlocitev je tvoja.

S tem se seveda strinjam..

A kje pise, da mu anonimna tega ni povedala? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Samo njemu bi to moralo biti kristalno jasno.. da to njegovi partnerki ne bo vsec... To je ena temeljnih zadev..

Torej obstaja samo opcija, da na ta vecer vzames otroke k sebi v novi dom.. ali pa jih sam obisces, ce razdalja dopusca..

Ne mors prezivet vecera z ex partnerko.. in sedanjo partnerko pustit samo. Si ne predstavljam tega.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:32:58)

ne vem zakaj mam obcutek, da jih anonimna sploh ne mara, ker je ljubosumna na njiju..!? in zakaj bi potem z njima prezivela bozicni vecer!!?? jaz ne vem.. samo ugibam oz povem kaksen vtis sem dobila..

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:34:31)

IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Zakaj pa ne bi povabila vidva otroka in bivšo k vama in ustvarila eno tradicijo? Jaz bi verjetno naredila tako!

To je tudi opcija.. Ce razmere dopuscajo. Zelo lepo bi bilo, ce sta ex partnerka in partnerka v kul odnosu. Iz vec razlogov.

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:37:07)

Itak da ni prijetno. Se manj prijetno pa se mi zdi, da ona doma trpi in nic ne rece, medtem ko on hodi do hcera in nic ne ve.

Nisem vedu, da je tko... da trpi in njemu nic ne rece.. Samo kako to njemu ni jasno, da trpi... kako on tega ne vidi.. mi pa tud nikakor ni jasno

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:37:29)

Ne mors prezivet vecera z ex partnerko.. in sedanjo partnerko pustit samo. Si ne predstavljam tega..

Jah jaz gledam z vidika otrok pac.

Jaz osebno si tezko predstavljam, da bi svojemu partnerju, ki ga zelo zelo ljubim, 'prepovedala', da gre na bozicno vecerjo k svojim otrokom, pa ceprav bi tam bla bivsa. Sori, ampak res si ne predstavljam tega. Jaz bi se ze znajdla po svoje, ker mi en bozicni vecer brez njega ne predstavlja tok veliko, kot njemu verjetno, da ga prezivi s svojimi hcerkami.. Itak pa bi blo najlepse, ce bi hcerke prisle k nama in bi praznovali skupaj. Ni pa obvezno ne? Zato pa pravim kot komu pase.

Gina -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:37:41)

A veš kaj, pojdi še ti z njim tja. Pa imejte lep, skupen božič. Te bodo ta male sprejele v kompletu. Te bodo morale. In če gre zgolj zaradi otrok tja, potem je vseeno, če greš še ti poleg. V tem primeru nisi ljubosumna ti, ta mala bo razumela, da si dela utvare, kar mora enkrat dojeti, da skupnost kot prej ni več mogoča, da pa vendarle lahko uživa z očetom in tabo, imela bo očeta pri sebi, mati pa bo morala požreti svoje ljubosumje, v kolikor ga ima in v bistvu še bolj sprejeti tebe. Pri nas pride ta nova od mojega ex dostikrat k nam, pa moj pride k njim, pa tako....vendar moraš biti za take reči neposesivna duša, pa sprejeti moraš človeka, tudi bivša ta novo, oz. ti bivšo.  A bi ti to zmogla?

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:38:45)

Nisem vedu, da je tko...

sej tud jst pojma nimam.. jst samo predvidevam oz povem kaksen vtis sem dobila ko sem brala..

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:40:03)

A bi ti to zmogla?

No se en vtis: jaz mam obcutek, da se ona niti s hcerkami ne zmore dobit!?

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:41:19)

da ona doma trpi in nic ne rece,

Nic ne rece, ker noce izpasti, kot da ga odvraca od otrok..

On bi moral to vedet..

Gina -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:41:54)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Itak pa bi blo najlepse, ce bi hcerke prisle k nama in bi praznovali skupaj.

Zakaj pa hčerke ne bi sprejele nove partnerke kot nekoga zelo pomembnega v njihovem lajfu, kot nekoga, ki jima lahko nudi ljubezen in ju ima rad? Zakaj mora oče sam deliti radosti božiča skupaj z bivšo ženo, če je to bolano, iz vidika, da mu zihr v njeni družbi ni tolk udobno in prijetno, da bi bil sproščen, iz vidika, da totalno zavaja in zbuja lažne upe svojemu lastnemu otroku, iz vidika, da poneumlja celotno situacijo, saj je jasno, da oni več ne spadajo skupaj in nikoli ne bodo več mogli uživati božiča skupaj kot ena sama familija? Oni so zdaj dve družini, dve celici, ki sta ravno tako fajn in ok, samo sprejeti je treba, da tako pač je in da je tako ok in fajn.

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:42:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni pa tud pod razno ni vseeno. Na živce mi gre, da tamala na veliko izkorišča.Mislm to me je pa čist iz tira vrglo!!!

Pejmo od začetka :).

Razen da ti gre to na živce in da te je vrglo iz tira....ta božični večer, kaj ti pomeni? Katero vrednoto ti predstavlja? Kaj boš izgubila, če partnerja ne bo?

nabiralka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:46:10)

Mala izsiljuje. Če bo šel, naj gre s tabo. Ti si sedaj njegova nova partnerica in mala bo to morala sprejeti. To ji mora tudi on dati vedeti..da ima tebe in da nisi zrak.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Tudi jaz se strinjam s tem.

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:46:40)

On bi moral to vedet..

Zato pa je tako....da smo jezni...ker predpostvljamo, da bi drugi morali to vedeti....sem mislila, da smo samo ženske take jasnovidke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....pa ste zgleda tudi moški...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Gina -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:47:20)

Ups, to sem pa spregledala, anoanimna, a ti sploh maraš njegove otroke? Ker če ne čutiš do njih nič, potem je tudi meni logično, da bi on lahko šel sam tja. Da se umakne. Zgolj zaradi otrok. Če pa bi ta rada njih ljubila, potem je situacija zame taka, kot sem napisala zgoraj.

baguSka -> RE: Božični večer (24.12.2007 16:49:41)

On bi moral to vedet..

Ok. Pa bl direkt: ocitno on tega NE VE!! Ker ce bi vedu, tega nebi pocel, ne?? In zato smatram, da je ona sama kriva, ker mu ne pove oz nic ne rece oz vztraja v takem odnosu, v katerem trpi. Trpi pa zato, ker pravi da ji to ni vsec, ko doma sama caka. Kapis zdej? :)

lea23 -> RE: Božični večer (24.12.2007 17:19:45)

NE, JST TEGA NEBI GLEDALA DA BI MOJ PARTNER ŠEL TJA. NITI SLUČAJNO. niti pod enim samim procentom. al naj se odloči hčerka ali pa jst. in tiste tapametne prosim vzdržte se tega da me zdj obsojate, sem pač samo povedala svoje mnenje. sreča da moj mož nima nobenega drugega otroka, razen najine hčerkice, in da je lahko z nama vedno. 

lea23 -> RE: Božični večer (24.12.2007 17:31:56)

zdej sem se spomnila na dogodke 2 leti nazaj, ko je ena bivša mojega takrat še fanta tožila za očetovstvo. moj je seveda vse opravičeno zaniku, in ko se je takrat čez 1 mesec otrok rodil, sem jst takoj zahtevala krvno preizkavo. po eni strani sem verjela svojemu fantu, po drugi pa vseeno nisem bila prepričana. nisem prenesla misli da bi lahko on že imel enega otroka z drugo žensko. zdaj sem vesela da sem se odločila prav in da sem od nje zahtevala preizkavo.
sicer nima nobene zveze s tabo, ampak lih sem se spomnila na 2 leti nazaj kako je takrta tista ženska hotla izkoristit zdaj mojega moža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]     

CatJa -> RE: Božični večer (24.12.2007 17:40:12)

In ne bi bila z njim, če bi bil otrok njegov?

Anonimen -> RE: Božični večer (24.12.2007 17:46:38)

IZVIRNO SPOROČILO: lea23

zdej sem se spomnila na dogodke 2 leti nazaj, ko je ena bivša mojega takrat še fanta tožila za očetovstvo. moj je seveda vse opravičeno zaniku, in ko se je takrat čez 1 mesec otrok rodil, sem jst takoj zahtevala krvno preizkavo. po eni strani sem verjela svojemu fantu, po drugi pa vseeno nisem bila prepričana. nisem prenesla misli da bi lahko on že imel enega otroka z drugo žensko. zdaj sem vesela da sem se odločila prav in da sem od nje zahtevala preizkavo.
sicer nima nobene zveze s tabo, ampak lih sem se spomnila na 2 leti nazaj kako je takrta tista ženska hotla izkoristit zdaj mojega moža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]      

Ja kdo je zdaj tu od kog zahteval preiskavo? Ti v sakem primeru ne bi mogla, uradno ne.

Gina -> RE: Božični večer (24.12.2007 17:48:59)

Uh, lea, ti boš imela pa še težave, v primeru, da si tvoj kakšno omisli. Posesivnost je težka stvar. Povzroča težave tistemu, ki je zasvojen z njo. Kaj češ, zdraviš se, ko pride čas za to. Pa slej ko prej pride vse tisto, česar se najbolj otepamo. Kaj češ, tako je življenje.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>