|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako čutite
23.12.2007 22:30:41   
Rožica I
Meni osebno so takšni prazniki mimo oz. mi nič kaj ne pomenijo user posted image ! Sicer se tudi mi dobivamo z bližnjimi in ljubimi ljudmi in se obdarujemo, ampak bolj na izzy user posted image ..
Otroku pripravljam razna luštna presenečenja, ob katerih še sama skoraj verjamem v dobre može..user posted image  Ga poskušam držati čimbolj stran od nakupovalnih centrov, tako da v miru doživlja prazničen čas.
Sama sem zadovoljna, kadar smo vsi zdravi in zadovoljni in ta čas mi pomeni enako kot vsak drugi v letu.  
Nisem ne evforična in ne depresivna, ne pričakujem ničesar, za kar se ne bi sama morala trudit,...skratka sem povsem zadovoljna user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.12.2007 6:58:01   
Anonimen
mene že celi december grabi nekaj, sem tečna pa živčna. Sem mela rojstni dan, pa se ni spomnil skoraj nihče.
Ne vem, sem res tako slab človek. ampak mislim da nisem.

Sem pa se odločila, da na rojstni dan ne bom več vabila, tisti ki se spomni pride, drugim pa potem vidiš koliko pomeniš. Če vse povabiš, jih verjetno tak večina pride, ker pač morajo.
Z moževo družino živimo v isti hiši, samo drug vhod, pa ni blo nikoga. Pa so prišli moji starši na obisk, je tast pogledal skozi vrata, pa jih niti pozdarvil ni. Pa niso skregani.
in potem ugotoviš, koliko si vreden, pa si slabe volje, pa ... Verjamem tistim, ki pravijo da je december mesec depresij in podobnega. Mene vsako lto taki cajt grabi.
Tak mogla sem se malo potožiti. Hvala bogu mam RR, da se včasih malo sprostim. Pa fajn bote.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.12.2007 7:26:05   
Anonimen
Moj veseli december je zaenkrat res vesel in trkam po lesu, da bi bilo tako se naprej.

Mesec se je sicer začel delovno in se bo tako tudi končal, vendar imam poleg službe se toliko vsega ostalega, da sem, milo rečeno, sesuta. 4.12. se je začelo nase Miklavževanje z mini-party-jem pri meni doma, 5. in 6. smo skakali naokrog po Miklavževih prireditvah. V službi se je začela norisnica in če med tednom se lahko diham, potem za vikende ne morem več - delava po dva na izmeno. Sredi meseca smo postavljali smrekico in jo okrasevali, kupovali Božična darila in jih zavijali, organizirali izlet za Bertija na Plitvička jezera, kupovali kurilno olje, da ne zmrznemo, plačevali gore položnic in telefonarili po vseh koncih in krajih vsem ljudem, ki smo se jih spomnili (o, živjo, dolgo se nismo sliasali - ta varianta). Pred kratkim mi je uspelo, da sem se ostrigla in pobarvala, ampak kaj, ko barva ni prijela tako, kot bi morala - gremo popravljat. V petek je Berti odpotoval in mi ga vrnejo 30.12., če bo vse po sreči - takrat me čaka izlet na Hrvasko. Predtem seveda se Božičkov sprevod v Centru Ljubljane in obdarovanje Dedka Mraza (poleg tistega v službi se eden, ja), čakajo me obiski na Stajerskem (kdaj mi bo uspelo?), pospravila sem hiso (po mojih kriterijih), obesila en kup lučk in ostalih okraskov, včeraj smo imeli Božično zabavo (spet preveč vodke, da sem padla dol),... Na srečo so letos ljudje vsaj s čestitkami nekoliko bolj umirjeni, tako, da jih tudi jaz bolj malo posiljam oz. čestitam osebno (prioriteta). Ena od prijateljic je pred Miklavžem rodila, prijatelj je praznoval 1. obletnico poroke, jaz sem uredila 99% vseh uradnih stvari, ki sem jih morala, da se leto lahko birokratsko zaključi,... Samo se obisk sefice preživim (komaj čakam, da jo spet vidim - res), pa bo.

Mislim, da sem OK, no. Praznično vzdusje pri nas JE in upam, da ga ne bo nič pokvarilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.12.2007 8:57:38   
Anonimen
Praznike sovražim iz dna srca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!