|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako čutite
23.12.2007 12:25:20   
Anonimen
to predbožično prednovoletno vzdušje? Jaz sem razočarana, otopela, žalostna.  Cele dneve delam od 7 do 7 zvečer cel teden, sem utrujena, nakupovalna mrzlica me  ni doletela, v enem obisku Spara smo nabavili božičkova  darila. Otroke ne morem peljat nikamor, še Miklavža smo zamudili, je prišel kr domov in pustil darilo pred vrati.  Na nobeno službeno novoletno zabavo nisem utegnila, oz. po celodnevnem delu sem bila preveč utrujena, da bi se odpravila ven, sem se raje posvetila otročkom tistih par ur ki so ostali od dneva.  Moj dela popoldne, jaz cele dneve. Taka je moja služba še posebej meseca decembra.

Imamo lepo,  lepo jelko, jaslice... a odnosi v družini so se ravno pred prazniki skrhali. Sicer upam, da se bo popravilo, a sem vseeno žalostna. user posted image
Zakaj ne znamo ljudje malo potrpet, se ne prerekati za vsak drek, tudi oprostiti..... Imam enega v družini, katerega imam neskončno rada, ima ogromno  dobrih lastnosti,  a le nekaj slabih lastnosti.
Želela pa bi, da bi imel samo nekaj dobrih, pa ostale manj pomembne  slabe.

Kako vzdušje pa je pri vas....., kako vi občutite te praznike v srčku?  Moji otroci so presrečni, navdušeni, in zato,  sem pa vesela, vsaj nekdo...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako čutite
23.12.2007 12:29:29   
dory
Jih ne občutim več,tako kot sem jih. Lani mi je ravno 29-ega umrla meni zelo blizu oseba, zato so enostavno ti prazniki izgubili svoj prvotni čar. Pač rutinsko pripravimo smrekco in tako že zarad tamalga, ostalo pa mi paše,da se dela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2007 12:46:13   
kovač
Veš, december je mesec, ko se vse potencira, zapravljivost, darila, samo vesele stvari bi morale biti, in ker življenje ni samo pozitivno, nas vse to potem preveč obremenjuje. Najbolje je, da gledamo na ta mesec kot na vsakega drugega.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2007 13:05:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Želela pa bi, da bi imel samo nekaj dobrih, pa ostale manj pomembne  slabe.

Si že pisala dedku Mrazu :)?

Meni so prazniki super user posted image , doma sem, lenarim in uživam :)):

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2007 13:06:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na nobeno službeno novoletno zabavo nisem utegnila, oz. po celodnevnem delu sem bila preveč utrujena, da bi se odpravila ven, sem se raje posvetila otročkom tistih par ur ki so ostali od dneva.

Včasih je dobro zamenjati rutino....paše :).

Imaš še čas, da se povabiš nekam na lepše :):

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2007 13:18:45   
Anonimen
Obožujem mesec december, ker je moj rojstni dan, drugi dan pa Božič... Že tako sem vesela, ker je to prvi Božič mojega zlatega sinčka, čeprav se še ne zaveda kaj je to, a vseeno...

Vzemi si čas, in pojdi na oddih - ni še prepozno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2007 13:27:47   
Teya*D.
Ne more bit vse tako veselo kot je v filmih in reklamah...
Tudi jaz sem kdaj žalostna, dvakrat sem imela novo leto popolnoma uničeno, na božič sem sama-tokrat ne, ker imam svojo pikico ob sebi na srečo-partner ima tako službo, da mora še za božič delat. Včasih se spomnim, da je mama na božič namesto, da bi bila vesela jokala, ker je bila živčna zaradi vseh problemov. Tako je bilo včasih pri meni, letos pa sem se odločila, da ne bo tako.
Od malega obožujem sneg in še posebaj zato ker imam rojstni dan ta mesec.
Ni še prepozno, da si naredimo lep praznični čas...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2007 13:35:48   
Anonimen
No men so ti "družinski" prazniki ena navadna farsa.

Laž na laž.... hepi femili in te stvari mene pač ne prepriča.
In res komaj čakam da jih je konec.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2007 13:36:54   
Anonimen
To je drugi december v mojem življenju, ki bi ga rada čimprej pozabila.Najraje bi zaspala in se zbudila šele po praznikih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2007 13:40:38   
Anonimen
Laž na laž.... hepi femili in te stvari mene pač ne prepriča.
In res komaj čakam da jih je konec.

Saj v reklamah ni vse res...user posted image .

Ni treba nasedat vsej tej propagandi, polnim vozičkom in do ušes raztegnjenim ustom; ponavadi za to porabijo nič koliko kadrov in še retuširanje za konec.

Uživajte s tistimi, ki jih imate res radi, ne radi zaradi voščilnice ampak zaradi srca. Če ste to samo vi, ste samo vi, uživajte s sabo :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2007 13:42:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

To je drugi december v mojem življenju, ki bi ga rada čimprej pozabila.Najraje bi zaspala in se zbudila šele po praznikih.

Kind lady user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo naslednje leto uspešnejše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.12.2007 14:06:50   
ElaM
Ne maram praznikov, pri vsej tej evforiji mi je všeč le to, da smo vsi doma. Drugače mi je pa grozno vso to prisiljeno čestitanje, objemanje, pa evforija za brezveze. Sem mislila, da samo jaz tako mislim, pa nas je očitno več?user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.12.2007 14:31:57   
cukerček
No jaz tudi delam skoraj  cele dneve oziroma moj delovnik je tak da začnem ob 10 ali 11 in končam ob 17 ali 19 tak da tudi jaz nimam kaj dosti od dneva pa tak je celo leto ne samo sedaj
Kar se pa  tiče praznikov pa so zame isto kot vsi drugi dnevi

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2007 15:07:31   
Anonimen
Letos je prav bedno. Celo leto komaj cakam december, letos pa ni prav nobenega filinga. Smrekco sem postavila in svojo in v dnevni sobi, darila imam itak ze vsa, pravkar koncujem se zadnja.

Komaj cakam, da bo konec decembra in konec januarja, potem imam vsaj rojstni dan ze pocasi user posted image Pa se finis v soli in POCITNICE.

LP

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2007 15:17:46   
Pi-kica 1
Eto, meni pa je super! Težko leto je za nami, polno trpljenja in preiskušenj, a vendar dobro leto, saj je šlo skozi na bolje - zdravje našega najmlajšega člana mislim. Pri nas se pač uspešnost leta meri z njegovim zdravjem.

Včeraj sva oba z možem zadnjič delala - jaz grem v službo 3. januarja, on pa komaj 9. Zadnji teden je bil strašo naporen, a to je zdaj mimo. Starejši sin danes še dela, potem bo tudi on nekaj dni doma. Danes smo po dnevni sobi napeljali okraske, ko se sinko zbudi, bomo še okrasili smrečico.

Nam je super, samo da smo skupaj, zdravi, pa še vse se sveti okoli nasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2007 15:20:02   
vaney
meni je pa Božič prav lep. pa ne počnem nič posebnega. lepe so mi smrekice in kupovanje in zavijanje daril, lepo mi je videti obraze, ko ta darila odprejo, pa voščilnice delat in pisat...ima pa za Božič mami rojstni dan in za novo leto še jaz (lani sva se zaročila za moj r.dan) in mi je pač ta letni čas všeč. je pa res, da na tv in po trgovinah pretiravajo z vsem tem veseljem že sredi novembra in da so ljudje kar obsedeni z mrzličnim nakupovanjem. nekateri so res "posiljeno" nasmejani. na žalost to ni prijeten čas za vse. meni osebno pa božična večerja, okrašena smrekica in bližina najdražjega pomeni idilo. je pa res, da bi bilo treba celo leto delati na družinskih odnosih, ne da se jih poudarja samo med božičnimi prazniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.12.2007 15:21:40   
melanija
Pri nas je tudi katastrofa. Se tašča neki pi... okoli, jo imam že poln kufer. Sitna ko drek.
Kar se tiče pa naše familije, otroci srečni, to pa je tudi glavno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.12.2007 15:36:33   
Netopirčy81
Men je to leto res mora. Edino veselje je, da sem user posted image  in da komaj čakam, da priveka moja beba na svet. To bo tudi največje darilo za rojstni dan in pač vse ostale praznike. Žalostna sem, ker namesto, da bi z mojmu v teh dneh uživala v dvoje, dokler sva še "sama", bolj uživa on sam s svojo družbo, jest pa ostajam doma sama s trebuhom in z mojimauser posted image user posted image  . Ampak, k sreči se ne sekiram več ker vem, da se bo kmalu marsikaj spremenilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.12.2007 15:48:57   
šnucika

IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Veš, december je mesec, ko se vse potencira, zapravljivost, darila, samo vesele stvari bi morale biti, in ker življenje ni samo pozitivno, nas vse to potem preveč obremenjuje. Najbolje je, da gledamo na ta mesec kot na vsakega drugega.

Težko je gledati na ta mesec kot na vsakega drugega....
Človeštvo je v celoti tako naravnano, da vedno dela nekaj v ciklusih.Vedno je en konec in potem nov začetek...ali pa obratno.
In tako je tudi december postal obdobje,ko se delajo razni obračuni...dobesedno in tisti v "duhovnem" smislu.
In verjamem, da čisto vsak v tej nori moderni družbi zapade v delanje nekakšnih bilanc v svoji glavi...tudi, če si tega ne želi ali noče.
Pa še tržne poteze prodajalcev, pa vse čirečare v zvezi z božičkom, dedkom mrazom in verskimi zadevami....
Enostavno MORAŠ biti srečen...če nisi je nekaj zelo narobe s tabo... Ja,tako je to decembra!
Ampak jaz se ne dam...uživam v malenkostih in po eni strani tudi komaj čakam,da vse to mine.Pa hkrati upam,da bom naslednje novo leto in hkrati cel veseli december čutila tisto notranje veselje,pričakovanje....pa čeprav se mi vedno bolj zdi,da so ti občutki "rezervirani" za otroke...ki so še dokaj nepokvarjeni z merili današnjega življenjskega tempa.

Glavo gor vsi,ki vam je ob teh dneh kakorkoli hudo ali težko!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.12.2007 15:51:38   
pikalonca
Jaz sem pa kljub vsem tegobam, ki nam jih prinaša življenje srečna. Srečna sem, ker imam dva zlata otroka. Srečna sem, ker imam razumevajočega partnerja in ker nam vsem zdravje še kar dobro služi. Saj nam še marsikaj manjka, toda trenutno je za srečo dovolj in prav veselim se teh praznikov, ker bomo skupaj obiskali nekaj sorodnikov in prijateljev s katerimi se že dalj časa nismo videli.

Prazniki, dnevi in življenje nasploh pa je takšno kot ga želiš videti.

Kakorkoli že, vsem vam želim, da bodo prazniki lepi in da se jih boste vsaj drugo leto bolj veselili kot letos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2007 15:54:44   
Anonimen
Trenutno tako ,tako kako bo jutri in naslednje dni še  nevem.Nič preveč ne pričakujem od teh dni, niti nočem,ker,če preveč pričakujemo manj dobimo.

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.12.2007 16:06:13   
MarijaPo
Meni so naceloma ti prazniki kar ljubi, predvsem zato, ker se dobimo s sorodniki, ki jih sicer ne vidim dosti (mojo sestro in njenega sincka, ki je totalen cukr).

Letos imam neke zdravstvene probleme in sem ves cas zelo zivcna, pa se mali necak je zbolel in se ne bomo videli, tako da mi ti prazniki niso glih za dol past dobri, ampak mogoce se bo kaj dobrega le izcimilo. :)

Mislim, da ce pustis, da te kaka pozitivna stvar preseneti, dozivis bozicno novoletne praznike, kot zelo prijetne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.12.2007 16:53:37   
ThinkPink
Jaz pa sem nora na te praznike. Vsako leto sem cel december v prazničnem vzdušju, od Miklavža dalje me kar meče. Razpošiljanje voščilnic je cel projekt, saj jih izdelam sama in vsak dobi unikat. Ko kakšno prejmem, ta roma na posebno mesto. Smrekica, okraševanje ipd ...me ful veseli, Letos ni bilo toliko časa za darila, ampak vseeno sem vsakemu nekaj malega pripravila. Letos sem še posabaj vesela, saj je moja user posted image  stara 4,5m in se ji verjetno še sanja ne, kak se vse sveti in jutri zvečer bo oblečena v božička. Komaj čakam...Res si ne morem pomagati, to imamo v familiji.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.12.2007 16:59:12   
eva1
Dnevi so takšni kot si jih sami naredimo-in če bomo zamorjeni in zateženi, bodo tudi  ljudje okoli nas takšni!
Treba je oddajati pozitivno energijo, da jo potem lahko tudi sprejemaš...vse je odvisno od nah samih-itak pa je najlažje jamrati in se smiliti sami sebi! vedno je tako, kot si sami naredimo! In meni je lepo...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.12.2007 17:02:08   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

No men so ti "družinski" prazniki ena navadna farsa.

men pa ni lepšega kot da se na božični večer zbere vsa družina(pri nas je ogromna-imam 4 sestre in brata,mami, tati, ter 7 nečakij in nečakov+moja dva sončka)..zakurimo kamin, otroci se igrajo, malo pojemo, odpremo darila(jih otroci), gledamo tiste majhne očke kako se jim svetijo, ko odpirajo darila....se nasmejimo in res uživamo! tako da za nas to še zdaleč ni le farsa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kaznovanje otrok
пеперутка16

Ali podpirate kaznovanje otrok do sedmega leta starosti ali ste bolj za:

telesno kaznovanje (0%)

brez risank (21%)

pogovor (79%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!