Anonimen -> kako čutite (23.12.2007 12:25:20)
|
to predbožično prednovoletno vzdušje? Jaz sem razočarana, otopela, žalostna. Cele dneve delam od 7 do 7 zvečer cel teden, sem utrujena, nakupovalna mrzlica me ni doletela, v enem obisku Spara smo nabavili božičkova darila. Otroke ne morem peljat nikamor, še Miklavža smo zamudili, je prišel kr domov in pustil darilo pred vrati. Na nobeno službeno novoletno zabavo nisem utegnila, oz. po celodnevnem delu sem bila preveč utrujena, da bi se odpravila ven, sem se raje posvetila otročkom tistih par ur ki so ostali od dneva. Moj dela popoldne, jaz cele dneve. Taka je moja služba še posebej meseca decembra. Imamo lepo, lepo jelko, jaslice... a odnosi v družini so se ravno pred prazniki skrhali. Sicer upam, da se bo popravilo, a sem vseeno žalostna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zakaj ne znamo ljudje malo potrpet, se ne prerekati za vsak drek, tudi oprostiti..... Imam enega v družini, katerega imam neskončno rada, ima ogromno dobrih lastnosti, a le nekaj slabih lastnosti. Želela pa bi, da bi imel samo nekaj dobrih, pa ostale manj pomembne slabe. Kako vzdušje pa je pri vas....., kako vi občutite te praznike v srčku? Moji otroci so presrečni, navdušeni, in zato, sem pa vesela, vsaj nekdo...
|
|
|
|