kew kew
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 meni se pa zdi logično, da se takšnih infotov ne širi kar tako okoli brez da je treba posebej poudarjati da se ne sme....mogoč sem pa samo jaz čudna Jaz se tud strinjam s tem. Halo, malo je treba vseeno premisliti preden blekneš. Pa ne gre za izumitev skrivne šifre pri topli vodi, pač pa za neko spoštovanje - dejte se samo vpašat, kako bi bilo vam: 1. če bi tašča izvedela preden ste same dojele, da ste noseče? 2. in po moje bistvo skrivanja - kaj bo v primeru, da bo šlo kaj narobe??? Ja, nič fajn občutek, če mene vprašate. Tiste, ki skrivajo do npr. 5 meseca kar tako, ne štekam, ampak če pa skrivaš od začetka, ko te je resnično STRAH, ko ne dojameš, v tem primeru je pa res bebavo, da vsi vejo in da povrhu vsega še ugotoviš, da prijateljicam ne moreš zaupat. In če je ta punca težko zanosila, je strah pri njej še toliko večji. In to je treba spoštovat. Še ena stvar, ki me je zmotila - pravite "ja, kakšna prijateljica pa je, če ti tega ne oprosti?" Moj odgovor je pa: "Kakšna prijateljica si pa ti, če ne držiš kakšne stvari zase?" Ne glede na to, da ni izrecno naročila molčati in da je bil namen vsega zelo dober. Ampak v vsej zgodbi vsak gleda samo nase, noben na druge - nosečka bi povedala, se zaupala nekomu, ker je srečna, njena prijateljica bi rada bila fajn prijateljica, ki tolaži, ti si želiš zanositi in ti je takšna tolažba tako všeč, da jo poveš še mami, tvoja mama je pa dobila dobro idejo za pisanje voščilnice - teh nam itak vedno manjka. In nastane štala, španska nadaljevanka, svašta...
|