Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 19:21:10
|
|
|
|
baguSka
|
No daddy pol te bom pa tole vprasala.. A bi ti raj vidu da tvoja mati zve od vaju da bo dobila vnucka, al od svoje mrzle sestricne, ki jo vidi 2x letno?
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:13:06
|
|
|
|
daddy
|
I guess od mene .... zato bi ji pa sporočil prej, preden bi zvedla od drugih ... .... ampak, svet se mi pa ne bi podrl, če bi že vedla . Kill me, tak sem
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:17:40
|
|
|
|
baguSka
|
ja sej verjetn se tud njej ni.. :)) ampak point tuki je itak ta, da ona pac ni se zelela povedat.. je ze mela razlog za to.. lohk bi ga tud ti mel, ane? :) in ker prijateljici to nekak lazi poves, ji poves takoj.. mamo pa zelis prijetno presenetit recimo cez en teden, ko ste zmenjeni za kosilo in potem ona ze pred tem zve.. in ti je itak jasno, da je zvedla zarad tega, ker tvoja prijateljica tega ni znala obdrzat zase.. sej vem, zdej je spet prevec za tebe hehe :)))
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:28:00
|
|
|
|
Kepica83
|
baguska si že kaj rešla z svojo prijateljico?
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:28:39
|
|
|
|
baguSka
|
baguska si že kaj rešla z svojo prijateljico? ne.. jaz sem ji povedala svoje.. zdej je pa vse na njej..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:30:23
|
|
|
|
Kepica83
|
Aha. Saj se bo vse uredilo. Boš vidla.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:31:19
|
|
|
|
baguSka
|
Mah.. kot jo poznam, zna fejst zamerit. Zna tudi nekako odpustit, pozabi pa ne nikoli. Tko da ne bo vec tiste iskrenosti in pravega prijateljstva. Pomoje.. Lahko me pa preseneti.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:35:12
|
|
|
|
Kepica83
|
Če bo trezno razmislila pol se lahko samo na sebe jezi. Ne pa na tebe. Ker je bila njena napaka saj ona ni mogla kljunčka držat. Jezna pa je zato ker je verjetno ona obljubila da bo držala jezik za zobmi pa ji to ni uspelo. In po tvoji zaslugi katera nisi nič kriva, je zvedla da pa le svoji prijateljici nemore zaupat.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:37:47
|
|
|
|
baguSka
|
In po tvoji zaslugi katera nisi nič kriva, je zvedla da pa le svoji prijateljici nemore zaupat. ja mogoce pa res!?
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:41:46
|
|
|
|
Kepica83
|
Skoraj prepričana sem v to drugače nebi tako burno reagirala.Ampak se zaveda da je za storjeno zmešnjavo kriva samo ona in nihče drug čeprav bi sedaj ona rada to na tebe porinla. Oprosti ampak to zame ni najbolj vredu prijateljica. Vsaj v tem primeru ne. Jaz raje napako priznam kot pa da je nedolžna prijateljica kriva za moj dolgi jezik.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 24.12.2007 20:43:09
|
|
|
|
baguSka
|
Oprosti ampak to zame ni najbolj vredu prijateljica. Ja sej tuhtam to... no, mogoce se bo kdaj pokesala in se opravicla. Bomo vidli kaj bo.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 25.12.2007 12:44:24
|
|
|
|
dory
|
Če so zamerl bodo še odmerl...ne sekiraj se...če je prjatlca s pravim pomenom besede, potem nima kej za ****kat... jst držim pesti,da me obvesttiš o ti sama...men samo to šteje...
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 26.12.2007 9:53:11
|
|
|
|
VERONICA
|
Baguška ne se sekirat, ko bo srečka nosečka dala prve negotove mesece skozi bo na celo zadevo drugače gledala. Prijateljica naj predvsem zameri sebi da je skrivnost povedala naprej. Jaz vedno govorim ljudem naj mi ne govorijo stvari katere želijo skriti ker ne vem če jih bom znala zamolčati. Posebno če so stvari lepe. Tebi pa želim kmalu tudi eno tako lepo "skrivnost".
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 26.12.2007 10:22:11
|
|
|
|
najina pikica*
|
sm tut jst imela eno podobno slabo izkušnjo s temi telefončki...zato zdej preventivno novice vedno zadržim zase ,oz povem tistim svojim najbližjim, in tudi če mi ni oseba k mi je novico povedala rekla,povdarim,da ne povedo naprej!!!zaenkrat imam z slabo voljo in nepotrebnimi zamerami mir
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 27.12.2007 0:10:10
|
|
|
|
piščanc
|
razlog zakaj nočejo povedat pred 3 meseci je v splavu. in če tega ne bo, potem bo vse v rožcah. zdaj lahko pa čakaš. od tvoje mame je pa res glupo, da je šla to pisat na čestitko. tukaj pa se vpraša najprej.
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 29.12.2007 16:25:32
|
|
|
|
Majuska
|
pri meni zaenkrat vesta le dve prijateljici in obema sem zabičala, naj molčita. na srečo z mojo familijo nimata stikov
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 29.12.2007 16:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska pri meni zaenkrat vesta le dve prijateljici Pa samo še cel RR. Obljubim, da ne bom povedala naprej.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?