Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 12:50:10
|
|
|
|
baguSka
|
Sej pol sm ga pa tud mogla sama do konca ponucat... :P
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 12:51:10
|
|
|
|
baguSka
|
A ne da sm fajn? :)) Ja itak..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:10:22
|
|
|
|
@FN@
|
Če ve eden, ne ve nobeden. Če vesta dva, ve pol sveta. Tako nekako pravijo. No jaz bom pa tako rekla, men je pa tupo da je šla tvoja mami povedat oz. napisat in to v čestitko in to ženski ki drgač sploh ne govorita. Take so pač starejše mamke, ne morjo bit tih. Čveke, no tole me je spomnalo na par takih, ko tud vse naprej potrobjo in grrrrrrrrrrrr, sovražim to. Drugače pa držim pesti in tudi tebi privoščim otročka
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:15:31
|
|
|
|
baguSka
|
men je pa tupo da je šla tvoja mami povedat oz. napisat in to v čestitko in to ženski ki drgač sploh ne govorita ja pa sej govorita no... sam nista glih v rednem stiku... to je pa res... ponavad ob kaksnem taksnem dogodku, kot je rojstvo, smrt, itd... al pa ce se slucajno kje srecata pri sorodnikih, si tud kej povesta... nista glih tih :)) je pa res ja, da je mogoce mal smesno da je sla to pisat v cestitko... ampak ona je rekla, da pac ni mela slabih namenov s tem... da se ji niti sanjal ni, da bodoca babica tega nebi vedla
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:17:13
|
|
|
|
smigli
|
baguska Po moje se je že skoraj vsakemu zgodila kaka podobna nezgoda. Popravit je težko, morda boš kdaj imela priliko, da to razščistiš z "oškodovano" osebo in ji poveš, da ni bilo zlonamerno. Predkratkim sem izvedela, da je prijateljica noseča, ni mi prepovedala, da o tem govorim z drugimi, sem pa vseeno raje tiho. Pri tako pomembnih informacijah moramo biti vedno previdni, sam včasih nam ne rata! babe smo babe lp
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mislim, da je tvoja prijateljica šla malo čez mejo.. Da ti to zameri, a ti sama niti ni rekla, da ne smeš povedati okoli. Ne razumem tega... Si ji rekla : čuj, meni nisi omenila, da bi morala biti tiho? Jaz sem tudi eni povedala, da sem nosečka, pozabila omeniti, da naj nobenemu ne pove in afkors je povedala.. Se nisem kaj dosti sekirala... Jao, 100 ljudi 100 čudi
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:32:36
|
|
|
|
baguSka
|
morda boš kdaj imela priliko, da to razščistiš z "oškodovano" osebo in ji poveš, da ni bilo zlonamerno. ja.. se zna zgodit da glih ta ponedeljek.. ni pa se sigurno.. glih z mami greva do sorodnikov na obisk in bo mogoce tud ona tam.. se ne vem.. sej sem tuhtala da bi jo nekam na samo zvabila in ji povedala in se ji opravicla.. sej pomoje tud moja mami ze tuhta o tem..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:34:29
|
|
|
|
baguSka
|
ampak sem tud to tuhtala... da ce tud se ji jst osebno opravicim, da ona se vedno ne bo odpustila tisti najini prijateljici, ker je to naprej povedala... in v tem pogledu, bo tista se vedno mene grdo gledala
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj da pustis tole vse skupi pri miru.. in se bo vse samo zrihtalo.. tko kot se mora.. Ce ej vesolje zajebalo pa naj se zrihta..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:42:59
|
|
|
|
baguSka
|
Ce ej vesolje zajebalo pa naj se zrihta.. Mogoce je pa res najboljs vesolje krivit..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 13:53:10
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ampak sem tud to tuhtala... da ce tud se ji jst osebno opravicim, da ona se vedno ne bo odpustila tisti najini prijateljici, ker je to naprej povedala... in v tem pogledu, bo tista se vedno mene grdo gledala Glede na tvoje stanje, ti je tvoja prijateljica želela le dati upanje, ne pa sčvekati. To ji povej in se ji opraviči, če ne bo razumela, pa ni vredna sekiranja in slabe vesti.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ce ej vesolje zajebalo pa naj se zrihta.. Mogoce je pa res najboljs vesolje krivit.. Sej nimas sploh kej nardit.. kar je je.. ?! Ona bi morala zdaj razumet celo situacijo.. in pozabit na to.. in konc.. Drugace pa klinc jo gleda.. kaj pa lahk zdej nardis? Samo na njej je.. da zamahne z roko.. in gre dalje.. k res ni glih kej posebnega.. ker lahko rece, da je hotla povedat vsem skupi.. recimo.. in reseno.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:12:01
|
|
|
|
pika74
|
Ma dej, kva komplicira... itak se ji bo kmal videlo, da je .
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:12:08
|
|
|
|
baguSka
|
Ona bi morala zdaj razumet celo situacijo.. in pozabit na to.. in konc.. Ja.. na tole upam.. ampak ona je zdej prizadeta verjetno in uzaljena in ji je treba povedat, zakaj in kako je sploh prslo do vsega tega..!? Bom vidla v pondeljk kaj bo.. ce bo..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:13:10
|
|
|
|
pika74
|
Jest se spomnem, ko sem zanosila... sem hotla kr celmu svetu povedat... najrajš bi si na čelo napopala, da mi je ratal .
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:15:01
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jest se spomnem, ko sem zanosila... sem hotla kr celmu svetu povedat... najrajš bi si na čelo napopala, da mi je ratal . Ja že prav, sam ni pri vseh tako in to je treba spoštovati.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:17:37
|
|
|
|
baguSka
|
Ma dej, kva komplicira... ma u bistvu je pomoje mal razocarana ker ji je zaupala..
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:19:36
|
|
|
|
baguSka
|
Ja že prav, sam ni pri vseh tako in to je treba spoštovati. Ja. Jaz bi, ce bi vedla, da ne smem povedat. In spostujem to, kot sem spostovala zeljo prijateljice. Zdej pa ni izrazla te zelje, zato nisem bla tok pozorna na to.. in je slo naprej.. in naprej.. in do njene tasce.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:25:56
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja že prav, sam ni pri vseh tako in to je treba spoštovati. Ja. Jaz bi, ce bi vedla, da ne smem povedat. In spostujem to, kot sem spostovala zeljo prijateljice. Zdej pa ni izrazla te zelje, zato nisem bla tok pozorna na to.. in je slo naprej.. in naprej.. in do njene tasce. Ne baguska, sej ni letelo nate , želela sem povedat, da tako kot ene že po prvem znaku vsem povejo, so nekatere druge bolj diskretne in oboje moramo spoštovati. Kakorkoli pa je kar je, vsak ima delček krivde , bo že šlo mimo.
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:27:12
|
|
|
|
baguSka
|
vsak ima delček krivde najvec pa vesolje a ne?
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:28:49
|
|
|
|
smigli
|
vesolje al pa luna, ta je tudi muhasta
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 14:36:26
|
|
|
|
Enolla
|
A veš kaj bom pa jaz rekla: zafrknila je tale,ki ti je to sploh povedala, sedaj pa bi se rada zvlekla ven tako, da krivdo nate meče. Ne sekiraj se, čeprav vem, da bo to bolj težko1
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2007 14:51:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 15:08:15
|
|
|
|
Teya*D.
|
Tako vesela novica, še posebaj po tako dolgem času čakanja se pa ja pove naprej a ne, še posebaj zdaj, ko so veseli prazniki! nisi naredila nič narobe. Po moje je prijateljica hotela počakat še malo, da nebi bilo kaj narobe, predn pove da je srečka . Nisi nič kriva, vsaj zame ne! Saj se bosta pobotale!držim pesti
|
|
|
|
RE: Na napakah se ucimo.. 21.12.2007 15:21:24
|
|
|
|
pika74
|
Če sta dobre prjatlce, se bosta pobotale... men se je enkrat podobn zgodil... pa sem povedala neki velik bolj delikatnega... pa mi je potem odpustila... in še zmer sva ful prjatlce... zame je bla dobra šola...najina vez pa je bla pol še bolj trdna.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?