Pia73
|
lana38, tebi, možu in Blažu ČESTITKE ob rojstvu vašega fantka! neni, če imaš kakšno možnost, da ti kdo prinese kapljice Lefaxin iz Avstrije vam bo zelo olajšalo težke ure ob krčih. Žal še predobro vem kako to izgleda. Sicer pa so baje dobre tudi kapljice proti krčem iz Koroških lekarn. Če te kaj potolaži pa naj ti povem, da pri večini otrok krči minejo ob cca dopolnjenih 3. mescih. Draga prijateljica Anita! Današnji dan je tu zate, da bi bila srečna! Drugega dneva namreč nimaš, da bi živela v vsej polnosti, da bi bila vesela in zadovoljna! Včera? Je že mimo. Jutri? Šele pride. Danes - je torej edini dan, ki je zares tvoj. Naredi iz njega svoj najlepši dan! Draga moja, želim ti vse in še več. Predvsem ti želim en hiter porod in enega zdravega sončka! Za nas pa bo dovolj že, če ostaneš takšna kot si! Saj za nas si luč v temi! emamair, tole stanje s tamalima ti pa nič ne zavidam. Pri vseh boleznih, ki smo jih že mi dali čez se prav čudim, da še nismo nabasali na rota virus. Čeprav poznamo že tudi kak bruhalni in driskalni virus,... Držte se in se tolaži, da mine,.... Pika74 draga moja! Sem vesela, da si optimistična! Kakšna solzica pa še bo kdaj pritekla, še takrat, ko boš mislila, da je čisto za tabo,.... ampak važno je, da veš ti in mi vemo mi, da boš tudi ti mamica! Tudi tebi Sulfinija želim, da vama že enkrat uspe! Nadejam se tudi čimprejšnjih novičk o od tinkamiške, baguSke, bibe77, pie1 in vseh, ki si to želite! GoYa ti pa si čimbolj spočij, ker bo še zelo pestro pri vas! Sedaj pa je na vrsti, da dobi v roke svojega težko pričakovanega naša koala! Kako si kaj? tia1 poljubček Leni, pia1 (sem pozabila tvoj novi nick) tvojemu piškotu tudi poljubček. Sigurno sem na katero pozabila, pa naj mi oprosti ni nalašč,... Kako sem pa jaz? Eh,..... Dela imam preveč za zdravega človeka,.... pa sem več pri nevrologu kot sem bila pri ginekologinji v nosečnosti,... Ampak drage moje, se ne dam. Ni še prišel moj čas,.... Upam,... Imejte se in se beremo,...