neni
|
Zdravo miške! Pika, hvala za lepe čestitke, te pesmi pa res razkrijejo vsa čustva in se težko ubraniš solza. Čeprav moram povedat, da bo to (upam) zame eden najlepših Božičev, pa bo še vedno padla kakšna solzica za spomin. Ema, tvoja pikolinota sta upam danes že boljše, tale rota virus je baje peklenska stvar. Meni je pediatrinja predlagala, da ga damo cepit, sploh ker ga mislimo dat v vrtec. Sedaj imamo pa še kakšen mesec časa, da se odločimo. Jaz se kar nagibam k temu. Za dnar (140E) mi ni važno, edino se bojim kakšnih posledic zaradi vnosa cepiva. Pia, drugo leto bo vse drugače. In predvsem - boljše. Kdo ve, kaj nam je namenjeno, ampak moramo upat na boljše čase. Samo zdravja, zdravja, zdravja.... drugo bomo že same poštimale, a ne? Mi smo v obdobju hudih večernih krčkov, moj mali tako joče, da me včasih panika zagrabi, ker ne vem do katere bolečine bodo ti krči še šli in se včasih ustrašim, da mi bo umrl na rokah. Hvala bogu, da trajajo samo dve urci, tam do 22h, ker potem od utrujenosti pade dol. Pa ne vem, al krči minejo, al on obnemore. Se mi tako smili, včeraj sem rekla, da bi raje jaz imela popadke, kot da njega gledam. Danes je še malo sončka, zato se pejte mal pogret. Baje bo vse slabše, sej meni je to ok, ker hočem bel Božič. Lupčke vsem, predvsem nosečkam, ki so tik pred ciljem. lp neni
|