|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )
31.12.2007 18:22:47   
lana38
Meni se je v letu 2007 izpolnila največja želja.
Vsem, ki še čakate na user posted image , pa želim, da bo leto 2008, vaše leto.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 126
1.1.2008 1:44:01   
emaa
Srečno in veliko zdravja v 2008

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 127
1.1.2008 14:45:59   
Anitka
        Vsako kutro malo SMEHA,
       vsak dan kanček SREČE in USPEHA
       ter vse leto ZDRAVJA in VESELJA,
       da se izpolni vsak dan ENA
       pa čeprav mala SKRITA ŽELJA.

SREČNO 2008 vsem vam!

Drage moje prijateljice vsem skupaj želim izpolnitev želja. Vsem čakajočim želim čimprej, da zagledate user posted image user posted image , vsem user posted image user posted image user posted image user posted image želim zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem mamicam želim veliko lepih trenutkov z njihovimi otročki in družinami. In seveda vsem želim veeeeeeeeeeeeeelik koš zdravja.

Ostanimo še naprej prijateljice!

vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.1.2008 14:56:32   
baguSka
Srecno in zdravo leto '08 vsem skupaj zelim, baguSka! :))

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.1.2008 16:45:31   
Anonimen
Srečno in zdravo 2008!

Lubčka za vse.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
1.1.2008 20:35:47   
tinkamiška
Srečno in vsaki naj se uresniči vsaj ena velika želja,
tamanjše pa, da je lažje čakat,
da se uresniči tavelikauser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.1.2008 21:18:25   
GoYa
Srečno v 2008 vsem forumkam in njenim najdražjim želimo tudi mi.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 132
2.1.2008 15:24:50   
tia
Vsem forumkam in fosilkam

SREČNO 2008 !

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 133
3.1.2008 17:19:43   
suzanka
Pozdravljene soborke fosilke  in vsem srečkam nosečkam  ki ste v pričakovanju svoji sončkov...

že kar precej časa nisem nč napisala ,sedaj pa sem še izgubila geslo in imela težave da pridem nazaj ,nekaj me moj računalnik ne ubogauser posted image .tako da sem sedaj tukaj popolnoma sveža z novim imenom in  naj bo začetek leta  in začetek mojega ponovnega pisanja na rr,res začetek novega obdobja s srečnim koncem.priznam .da sem vas brala in  se veselila z vami ,ter bila žalostna ko ste bile žalostne ve.toda enostavno še nisem bila pripravljena .evo sedaj pa sem spet med vami in počutim se odlično,če konec janurja pride user posted image ,grem na ponovni ivi z ampulami,drugače pa veselo čakam da pridem na vrsto za ivf.
sem vaša stara fosilka,prej sem imela nik fras,toda ker sem pri ponovnem vpisu imela nekaj težav ,sem se odločila da se ponovno včlanim.

VSEM SKUPAJ ŽELIM SREČNO ,PREDVSEM PA ZDRAVO NOVO LETO 2008,TER DA BI VSEM BORKAM USPELO ZANOSIT,VSEM NOSEČKAM ,DA SE BODO ČIMPREJ CARTALE S SVOJIMI  ŠTRUČKAMI.NAJ SE VAM URESNIČI VSE KAR SI VAŠE SRCE ŽELI...

lp suzankauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta da bodo naše sanje postale resničnost

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 134
3.1.2008 20:04:34   
Sulfinija
Punce vse lepo v novem letu,ter veliko user posted image tistim,ki se še trudimo.

Midva sma se na Jezerskem imela nepozabno lepo iz starega v novo lto.Uživala sma 500 na uro ob prelepi glasbi,zelo okusni silvstrski večerji in v zimski idili ter na sankah.bIlo je rensično nepozabno lepo le pihalo je ko sto user posted image .Sma se bolj toplo oblekla in je bilo zelo lepo,boma še ponovila vendar čez poletje.Drsalke so kar švigale sanke pa žal razpadle so bile preslabe za najino težo he,he.

Sedaj so lepi prazniki minili in jaz nestrpno čakam mesec marec in pomlad ko se podajam v novi boj za najino user posted image .1.1 je začela liti user posted image  vendar nama počitnic ni pokvarila.

In kako ste ve kaj preživele najdaljšo noč v letu?

Lahko malo reklame vse nosečke,ki vas zanima blazina za dojenje mi lahko pišete na zS.

Sedaj pa šibam da naredim album novi od najinih praznikov.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 135
3.1.2008 21:52:23   
Anitka
Ojla!

O Fras - suzanka, dobrodošla spet med nami. Bom pogrešala tvoj stari nick, katerega sem bila vajena. Daj se probaj pri kakem administratorju pozanimat, če ti lahko kako zrihtajo stari nick. Sicer mene ne moti nov, da ne bo pomoteuser posted image Želim ti, da se ti čimprej uresniči tista ena želja, po kateri smo in nekatere še vedno hrepenite, hrepenimo.

Sulfinija lepo, da sta uživala pa čeprav vaju je user posted image obiskala prav 1.1. In kakšna je tvoja ponudba glede omenjene blazine?

Vsem skupaj želim mirno noč in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.1.2008 7:38:01   
biba77
Samo, da vas pozdravim...

Sluzba, bauc, hiska... Me kar potegne in je dneva prej konec kot se sploh zacne. Suzanka, vesela sem, da te spet berem. Sem te ze pogresala (tu in tam).

Punce, lep dan vam zelim in ... ce mi le znese bom poskusila zvecer prit pogledat, ce katera kako kavico kuha. Okoli 20. ure? user posted image

Lp,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.1.2008 15:30:23   
soncek.djukelica
ojla,

se vam na brzaka javim!Mi smo danes  tednov stari 5 tednov!Kile grejo počasi gor, jemo tudi pridno, prvi pregled je za nami in tudi spimo ponoči že kar super!user posted image
Goya, naspi se, ti polagam na srce!
Lahko pa rečem,da kljub vsem naporom sem vesela mamica, moji punčki mi poplačata z tako lepimi nasmehi,da pozabiš prečute noči! Naj rečem,da sem že skoraj pozabila, kako je bilo v nosečnosti!
lp pozdrav vsem!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 138
5.1.2008 15:27:13   
lana38
s.d., bolj težko kaj pomaga, da bi se vnaprej naspala. Meni to nič ne pomaga, pa sem v user posted image  res ogromno spala. Tu in tam ima naš Tim pestre noči. Nocoj je bil buden od 23h do 2.30. Najprej je jedel. Potem ni takoj zaspal. Okrog 24h so pa ga začeli krči mučit in to je trajalo vse do 2.30. Danes sva oba z user posted image  kot zombija, čeprav sem jaz potm spala do 10h. Dobro, da Blaž nič ne sliši in lepo mirno spi, klju temu da Tim joka.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
6.1.2008 20:16:00   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Goya, naspi se, ti polagam na srce!

Oh ja user posted image , velikokrat se zbudim ponoči in se po dve uri obračam in gledam v luft, ker ne morem spati. Sej drugače pa nadoknadim čez dan.

Bo pa pestro, to pa verjamem. Vprašanje koliko bomo potem spali. Uff...Ampak bomo že preživeli.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
8.1.2008 8:31:00   
simonas
Pozdravljene po dolgem času. Sem prešpricala prehod v novo leto. Je bila tamala bolna in sma bile doma, tako da nisem bila kaj dosti na netu. Nimamo namreč računalnika v stanovanju (sem jaz vztrajala, ko sem rodila, zdaj pa mi je žal), tako da če sva sami doma, ne morem ravno na net, ker mi tamala škumpa po pisarni.

SREČNO, VESELO IN ZADOVOLJNO V NOVEM LETU 2008 in da bi čim prej hodile okrog z velikimi trebuščki in pridno pridobivale kilograme.

Še malo, pa gremo tudi pri nas v drugi boj. Sem že na "odvajanju" od kt...

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 141
8.1.2008 11:42:50   
lana38
Naj se malo javim. Imam pa kar nekaj težav. Na silvestrovo so se mi vneli šivi in sem šla v bolnico, ker moj G ni delal. Ker sem še kar precej krvavela, so mi tam predlgali abrazijo, na katero bi naj šla danes. Ker mi to prav nič ne diši, sem šla včeraj do svojega G, ki tudi misli enako. Edino, da mi jo bo naredil jutri popoldan in bom lahko šla po par urah kar domov, ker sem kar čez cesto doma. Moti pa me, ker bo Tim moral jesti dodatek po steklenički zaradi narkoze.user posted image
Pa tudi s Timom sva bola včeraj že pri zdravnici. Nekaj dni mu je teklo rumeno iz desne okice. Kljub spiranju s prekuhano vodo in kamilicami, ni bilo bolje. Zdaj je dobil kapljice in danes tega izcedka ni več toliko.user posted image  Pa še eno nesrečo sva imela. Polulal si je gazico, ki jo ima preko popka(ni še odpadel) in ko sem jo odstranila, mu je začela teči kri. Še dobro, da se mi je to zgodilo preden sva šla k zdravniku in so mu tam tudi to poštimali.
V glavnem skoz se nekaj dogaja. Niti malo ni dolgčas.
LP

lana38

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 142
8.1.2008 12:04:23   
dolenjka
Tudi jaz vas že dolgo nisem prišla pozdravit, sem vas pa pridno brala user posted image

Do srečnega trenutka je še približno 5 tednov in počasi se pripravljamo. Perem še zadnje cotkice, o porodu pa ne razmišljam prav veliko. Upam, da me ne zgrabi kaka panika user posted image

Vsem, ki se borite za user posted image  želim, da se vam v letu 2008 želja izpolni, mamicam pa predvsem, da boste zdrave ve in vaši user posted image  !

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 143
8.1.2008 13:04:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Naj se malo javim. Imam pa kar nekaj težav. Na silvestrovo so se mi vneli šivi in sem šla v bolnico, ker moj G ni delal. Ker sem še kar precej krvavela, so mi tam predlgali abrazijo, na katero bi naj šla danes. Ker mi to prav nič ne diši, sem šla včeraj do svojega G, ki tudi misli enako. Edino, da mi jo bo naredil jutri popoldan in bom lahko šla po par urah kar domov, ker sem kar čez cesto doma. Moti pa me, ker bo Tim moral jesti dodatek po steklenički zaradi narkoze.user posted image
Pa tudi s Timom sva bola včeraj že pri zdravnici. Nekaj dni mu je teklo rumeno iz desne okice. Kljub spiranju s prekuhano vodo in kamilicami, ni bilo bolje. Zdaj je dobil kapljice in danes tega izcedka ni več toliko.user posted image  Pa še eno nesrečo sva imela. Polulal si je gazico, ki jo ima preko popka(ni še odpadel) in ko sem jo odstranila, mu je začela teči kri. Še dobro, da se mi je to zgodilo preden sva šla k zdravniku in so mu tam tudi to poštimali.
V glavnem skoz se nekaj dogaja. Niti malo ni dolgčas.
LP

Ojej, Lana. Upam, da se stvari kmalu poštimajo. user posted image
Btw mi smo meli kar dolgo probleme z očmi, jaz sem Ani tu in tam špricnila malo mojega mlekca v oči in je pomagalo. Probaj, škodilo sigurno ne bo. user posted image

O Dolenjka, tako daleč si že. user posted image Želim ti lepe priprave na prihod user posted image in obilo cartanja!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
8.1.2008 13:35:39   
lana38
Sem špricala tudi mlekec, pa ni nič pomagalo. Tako da sem morala po kapljice.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
8.1.2008 15:54:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Sem špricala tudi mlekec, pa ni nič pomagalo. Tako da sem morala po kapljice.user posted image
LP

Pri nas se je to vleklo ena 2 ali pa celo 3 mesece, ne vem več čisto točno. Imele sva tudi kapljice, ampak sem še vedno tu in tam poskusila z mlekom.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
8.1.2008 19:20:58   
neni
OOOO-Oj
A je že novo leto???
Sem vse zamudila, čeprav moram omenit, da niste bile zelo pridne s pisanjem.

Smo spet prišli iz kamene dobe, so nam usposobili internet.
Naj vam sporočim, da so kapljice, ki mi jih je zrihtala Anitka pomagale, naš Luka se je rešil krčkov. (Anitka me bo ubila, pa naj se znajde in odpre s.p.)

Torej: Srečno in zdravo, in polno ljubezni in uresničenih user posted image user posted image  želja.
Pa zdravja vsem pikicam
Od mene in moje družinice

Upam, da še vedno velja, ma za dobre želje ni nikoli prepozno.

Se beremo
Neni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.1.2008 21:13:16   
Anitka
Oj!

Neni kot sem že rekla, sem zelo vesela, da kapljice pomagajo in se priporočam tudi za naprej, če katera nima možnosti priti do Avstrij. Jaz imam do avstrijske lekarne 5 minutk, tak da ni blema. Ne bomo ubijali za to user posted image user posted image user posted image

In kako ste kaj drugače drage moje? Jaz sem o.k. Sem prigurala preko polovice nosečnosti in že komaj čakam, da pride prekrasen mesec majuser posted image

Bodite mi pridne in se kaj tipkamo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.1.2008 10:48:41   
GoYa
Lana38, držim pesti, da se zadeve pri vas čimprej poštimajo user posted image .

Neni, pisale nismo veliko iz uvidevnosti, da ti ne bi bilo treba včeraj cel dan za računalnikom presedeti in brati romane user posted image user posted image user posted image .

Anitka, jaz bi po eni strani tudi rada čimprej maj, ker me tokrat nosečnost resnično izčrpava. Ampak imam do takrat še toliko opravkov okoli hiše, tako da naj gre kar lepo počasi naprej, da ne zmanjka časa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.1.2008 20:06:08   
suzanka
čeruser posted image

evo  pa se spet malo javljam..hvala ,da ste me spet sprejele medse.
Anitka ,a res čas tako beži,saj ne morem verjet ,da si že tako daleč..jaz upam da bo kmalu maj ,da se boste lahko veselo cartali..user posted image

Goya tudi tebi želim še naprej lepo nosečnost user posted image

Lana tebi pa da se zadeve čimprej porihtajouser posted image

biba tebi pa ,da bo mesec januar poln presenečenj ,ter da bo tvoj ivi uspešen in da boš kmalu naša nova srečkauser posted image .držim ogromne pesti..

jaz sem drugače ,še kar v redu stvari se počasi normalizirajo.packa me je že pred silvestrovim presenetila  in tako sedaj čakam na naslednjo ,da lahko pokličem za uz za ivi...
lepo mi bodite prav vse..user posted image

lp suzanka

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta da bodo naše sanje postale resničnost

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?