.Anonimna.
|
ojej Nejcko, upam, da bo kmalu bolje Za nami je pa zelo težka nedelja Sin je fasal vnetje ušesa, kljub cevki Se mu je pocedilo ven, da me je skoraj kap toliko izcedka, da je bilo noro. Jasno, vročine nima nič, boli ga tudi ne...smo šli na Metelkovo, pa so nas kar direkt poslali na ORL kliniko k dežurnemu. Ki je bil pameten, ko ...na način, zakaj nimam izvida iz operacije sabo...on mora pa delat, ne glede na to, da ga slabo plačujejo kot, da pa to mene prav kej briga, idiot zmešan. Ampak, do sina je bil zelo zelo prijazen in korekten. Spucal mu je uho, cevka je še vendno na mestu, dobil je AB in kapljice Ciloxen za uho. Pa Operil 7 dni, 3x na dan. Juhej Sicer ima 16.6. na Polikliniki redno kontrolo po operaciji in upam, da bo vse ok, ker gremo 20.6. na dopust. No, pa sej...zaradi dopusta je končni fazi vseeno, če sem čist iskrena. Skratka, do vnetja ušes lahko pride ne glede na to, da so notri cevke. Žal. Je pa veliko lažje, ker otroka ne boli tist pritisk na bobnič in ni treba čakat, da bobnič poči, ampak sluz kar steče ven skozi cevke. No, pri nas jih je tekočina kar zalila. Upam, da bo vse ok. Sicer je mali živahen in vesel, normalno je in normalno spi. Ah, ja, nikol si nisem mislila, da bo to tako težko...sploh PO operaciji ne več. Uživajte, punce
|