.Anonimna.
|
Evo moje poročilo: v sredo ob 8h, poliklinika, 1 nadstropje, soba 11, oddaš napotnico,počakaš, da te pokličejo, otroka pregledajo, ga pošljejo na konec hodnika na timpanogram in adg, neseš izvid nazaj v sobo 11, dobiš zeleno luč za kliniki. Klinika je za stomatološko. To je tam pri garažni hiši na križišču. Ravno nasproti je stomatološka. Mi smo šli kar skozi stomatološki in prvi izhod ven, pa desno rumena stavba je ORL klinika. Nas so poslali ša na "kavo", ker smo bili prezgodnji, ker ni bilo še frej postelje. smo šli domov, da sem si jaz še lase oprala in šli nazaj na kliniko. Ful so sestre prijazne. Tiste, pod 50 Vzgojiteljica Mojca ni ravno boh ve kaj, no, glede na to, da jo tako hvalijo. Jaz sem imela poln penzijon - malo manj, kot 17€ na dan. Prvo noč sem dobila tist superiorni ležani stol, ampak sem itak spala pri sinu na postelji.Zato sem naslednji dan rekla, da ne rabijo tistega hudiča vlačit v sobo, ker je bila čisto nabutana. Bila sem EDINA mamica, pa 4 otroci (7.,3.,3. in 4. leta). No, naš še ni 3. So bili kar pridni, čeprav nekateri starši svoje otroke kar tam pustijo ampak, ok, nekateri pač tako delajo, jaz pa ne. Na dan operacije je bilo res kar težko. Mlajši je, prej je na vrsti. Naš je bil najmlajši, ampak je ena punca ostala od prejšnjega dne in je bil na vrsti za ob 9.15., ampak se je še to zavleklo na 10h, ker je nekaj prišlo vmes Kriza je, ker ne smejo nič piti. Pa nič jest. Potem dajo v ritko tako mazilo, da otroka omamijo. To je bilo grozno. Kot pijan. Res, grozno je bilo to gledat. Je rekel:" Lej, še en oči." Ni bilo smešno....in tak je bil 45 minut, ker se je pač "nekaj zavleklo". Ga odpeljejo, pa čakaš uro in pol, d aga pripeljejo nazaj. Bošček. Naš je bil kar agresiven. Velik je jokal, tepel okoli, bruhal staro kri (kar je sicer priporočljivo), hotel jest, ker je bil zelo lačen. Potem sem sprosila za svečko v rito, da se je pomiril in vsaj malo spal. Ostali otroci so po večini spali. Je pa zelo pomembno, da pijejo. Po požirkih. Jest pa ne smejo. Do naslednjega dne - zajtrka. Meni je bilo težko. Sama tudi nisem jedla, ne glede na to, da sem imela kosilo in večerjo. Ampak, kako naj jem, če on ne sme, jaz pa ne morem za 2cm stran od njega. No, pol sem itak rekla, da pač ne bom. Pa še M sem dobila skratka, kar težko, ampak smo gotovi. No, naslednje jutro greš domov. Počakaš do 10h, da dobiš odpustnico in to je to. Naš je imel operacijo žrelnice in dobil je cevke v oba ušesa,ker je imel res obilno zapackane Evstahijeve cevi. Zdaj naj bi jedli pasirano hrano, ampak sem že tam na zajtrku mu dala sredico kruha v mleko pomočeno. Doma je jedel juho, pire in špinačo. Ne mislim pretiravat s pasiranjem. No, to je to. Kontrolo ima čez 1 teden pri svojem P, na ORL Poliklinika pa čez 1 mesec. Zdaj vsaj 10 dni ne sme v vrtec. Počuti se ok, sliši pa neverjetno bolje. Res je veliko bolje. Si upam trdit, da bo še veliko bolje. Je težko. Sploh na dan operacije. Po operaciji. Ampak, sej preživimo, ker smo mame. Aja, kar se tiče obiskov....če pride oči še zraven ni take panike...za ostale pa ne pustijo...so kar precej sitni...no, vsaj starejše sestre...tamlade so pa res fajn in prijazne Če katero še kar koli zanima, naj pa kar vpraša
|