nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinkula nejcko, zakaj so mu jih pa samo ven vzeli? meni so rekli, da same ven padejo Kako hitro je pa začel normalno jest? Mislim, nepasirano? Ker naš itak ne mara čokolinov in tega...danes je jedel hrenovko...upam, da ne bo nič narobe pravi, da ga usta nič ne bolijo...po moje, da nima bit kaj Kako se pa kopate? s cevkami? Mi smo danes mu dali v ušesa tiste vatne čepke, pa je tulil, da ga bolijo ušesa vem, da se je zmišljeval, ampak sploh ne vem, kako naj ga prepričam, da jih MORA imeti....al jih pri kopanju ne rabi? Al jih rabi samo pri umivanju glave? Tole mi še ni jasno Tudi meni ni jasno, zakaj so mu jih ven vzeli, kajti rečeno nam je bilo (in na odpustnici je tudi pisalo), da naj bi same padle ven v 8-12 mesecih. Kar se pa kopanja tiče, sem na tej debati že pisala o tem - malo poglej nazaj. Nam so v bolnici povedali,, da naj kupimo silikonske čepke ter neoprenski trak (kupiš v Sanolaborju ipd.). Dokler ima otrok čepke notri, voda NE SME priti v ušesa. Mi smo mu ušesa zaščitili tudi, če mu nismo glave prali. Zaščito je imel tako pri tuširanju, kopanju v banji, v morju ali v bazenu. Saj ej tečno, ampak kaj češ. Po moje ti vatni čepki niso fajn, ker se vode napijejo in tako v bistvu pride voda v uho, ne vem, ker niti ne poznam, ampak si mislim, no. Mi je pa čudno, da vam niso dali točnih navodil glede tega v bolnici; nam so res ene petkrat ponovili, kako in kaj, pa še pisna navodila smo dobili zraven. Kar se tiče prehrane, naš mulo na splošno obožuje juhe, čokolino in take stvari, torej nismo glede tega imeli problemov. Je v bistvu normalno jedel, skrbela sem le, da ni kakšnih res trdih stvari jedel, npr. skorja, piškoti, čips, palčke ... Približno en teden smo malo pazili, potem pa ne več. ni nič jamral, da g akaj boli. No, zdaj bo verjetno huje, ker naj bi mu tokrat mandeljne ven dali, pa pravijo, da je ta operacija hujša in da je treba bolj paziti Mah, jaz komaj čakam, da bo to enkrat za večno za nami.
|