|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
16.12.2007 18:31:56   
kalbo
Največja fora anonimk je, da pišejo in pljuvajo pod anonimno, pol se pa taistim osebam dobrikajo. To privede do spletk, ki pa meni osebno niso všeč. Tudi pod nickom si lahko popolnoma anonimen, oziroma razkriješ točno toliko sebe, kot hočeš. Sam človek vsaj določeno mnenje pripiše določenemu nicku in drugič ve, kaj pričakovat. Zato mene moti anonimnost in me vedno bo motila.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.12.2007 20:49:10   
Anonimen
moja tašča je pred kratkim šla k dežurnemu zdravniku ker se je njen sin dušil in ni mogel dihat. Pa prideta do dežurnega pa ju ta ni želel sprejet, ker je imel malico. Bil je full živčen, ker sta ga zmotila pri gledanju televizije. Pa je zaloputnil z vratami in malega udaril v nogo. Takrat je tašča poklicala moža. Mož je prišel takoj tja in poklical policijo zoper katerega so napisali obtožnico. Čez tega zdravnika je bilo že ogromno pritožb ampak to naše zdravstvo ne orgira!!! Dokler eden nebo res nekaj zajebal. A takrat pa bo letanje samo upam da nebo za kakšno pikico to njihovo malomarno ne delo usodno.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
16.12.2007 21:18:51   
Anonimen
jaz sem zadnjič imela lažne popadke, mož pa je bil zaradi službe oddaljen kar precej. v porodnišnici so mi rekli, naj pokličem ZD in mi bodo dali rešilca. sem poklicala ZD in mi je gospa "prijazna" rekla, da mi ne more dati rešilca, ker so potem oni "na suhem" in naj probam zbudit ljudi v vasi, da nekdo me bo že peljal. in to je bilo to. a moram povedat, kako me je to pogrelo??? plačujemo zdravstvo, da bi nam pomagali, ko jih potrebujemo, oni pa nam še takrat (2x na leto) nočejo pomagat, ker bi bili oni na suhem??? jaz sem v glavnem totalno razočarana nad zdravstvom!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
16.12.2007 21:22:00   
Anonimen
to pa zato, ker imajo ogromne plače in se za nobeno stvar ne rabijo potrudit. Obnašanje imajo res nenormalno. Pa vedno več je tega. Očitno jih še tisti spodrsljaj pred kratki v MB ni izučiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
16.12.2007 21:39:25   
Paštetka
Če sem kdaj morala k dežurnemu, sem samo boga molila, da ne bo dežurna ena "športna" sestra. Sem v 7. tednu nosečnosti začela krvaveti, pa me je hotela odpraviti, ampak na srečo se nisem dala in sem prišla vseeno do zdravnika.

Po drugi strani pa, mah ja, kaj češ, tudi zdravniki imajo kdaj pa kdaj kakšen slab dan. Takrat pa vemo, da nam ni treba dosti,pa nas že vse razpizdi. Povsod je tako v službi ali doma.

Drugače sem pa predvčerajšnjem prišla v ZD k zdravniku, in ko sem skoraj prišla na vrsto, je le-ta moral k direktorjua na sestanek. user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa ne štekam, zakaj mora biti sestanek ob 9. ko so največje gužve. Seveda, se je sestanek zavlekel eno uro. pa sem se spraševala, če direktor ne more ostati do 4. v službi, ko zdravniki nehajo delati in potem sestankovati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
16.12.2007 22:22:14   
Anonimen
Jaz sem bila do zdaj 2 krat na urgenci, od tega enkrat ob pol dveh ponoči, ko sem imela hude bolečine. Brez injekcije mi ni bilo za preživeti. Kar je tudi sam zdravnik potrdil. Naslednji dan, ko sem šla odpret bolniško, je bil ravno on namesto osebne zdravnice in  sem se mu še zahvalila in mu rekla, da se res opravičujem, ker sem prišla sredi noči (je spal) in mi je rekel, kar je treba je treba. Zato smo v dežurstvu.Vsa pohvala!!!user posted image

Anonimna, rekla ti bom samo to: dežurstva so zato, da prideš, ko je nujno in če je to otrok, hvala bogu, da ne delaš nepotrebnih sebi stroškov, da ga troškaš otroka v najbližji KC. In včasih so stanja nepredvidljiva tudi zdravnikom, zato pošljejo vse sumljive paciente naprej v bolnico.
Tvoja izjava je zelo podla in nepremišljena.

Avtorica posta: ob vsakem takem nezadovoljstvu zdravnikom izkoristi svoje pravice. Navsezadnje imajo zaradi nas zdravniki delo, drugače dežurstev nebi bilo. Marsikakšen zdr. dom nima tega, pa bi to bilo potrebno.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
17.12.2007 9:04:43   
Teya*D.
En dan me ni pa se razpišete tak da berem pol ure...user posted image
Anonimna ali al bina, če si bila ti ali sem pa narobe prebrala...
tako je...nisem šla k dr zvečer da bi bila takoj na vrsti, ker imava osebnega dr takšnega da pokličeva in sva takoj na vrsti če je sila in sploh ni problema. Je dr pač bilo težko ker je moral prit od zgoraj dol, je verjetno spal. Čist njegov problem. Mala je začela driskat popoldan, ko najinega dr več ni bilo, tako da bi v vsakem primeru morale nekam drugam ampak ker še ni bilo tako hudo sem se odločila počakat! Oprosti ampak ne boom tvegala s svojim otrokom pri naših zdravnikih ki so pravi pocerji in se mi zdi da vedno manj nimajo pojma kaj nam ljudjem je ko smo bolani. Primer: V sorodstvu je zbolela novorojenka. Peljali so jo k dr in ta jo je poslal domov. Ponoči so jo morali odpeljat nazaj ker je skoraj umrla. Imela je bakterijo v krvi in so ji morali menjavat celotno kri v telesu! in to je sposobnost dr??ko ne ve kaj je in namesto na preiskave jo pošlje domov. Malo so komaj rešili bila je na robu smrti.
Pa grem pa ga zadavim user posted image . Odrasli in dojenčki pa se sploh ne moremo primerjat, še najmanj pa otroci in čiki...
Partner je bil tudi bolan, ista bolezen, pa je v 3dneh prišel k sebi na stare tirnice vse je ok ona pa še danes ni povsem zdrava. Pa ne želim te napadat in spoštujem tvoje mnenje...imam tudi sama sosedo, ki hodi k dr za vsako figo ampak res vsako...mali reče av pa že letita. Da se ga rešio ko ga dajo v bolnico!
Pohvalno, da ima vsaj nehče jajca/jajčnike in se razkrije iz anonimnosti!
pa lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.12.2007 12:42:37   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

Osebno me anonimnost niti najmanj ne moti. Predmet razprave je stalisce, mnenje ipd, ne pa clovek, ki ga je izrekel. Jasno mi je, da je se veliko prevec ljudi, ki ne morejo lociti stalisca od osebe, vendar je to nazalost njihov problem. Prav zato je anonimnost za njih problem. In njihov problem je ce se staliscem strinjajo, ali ne strinjajo, ne zaradi stalisca samega, temvec zaradi osebe, ki je stalisce prezentirala, podala itn...

oprosti, no, zdaj pa že nakladaš... a resno misliš, da bom iz enega **** nicka izvedela kdo je oseba? A ti veš, kdo sem jaz, pa kdo je ne vem, Pepa, Micka pa Jozica?

Resnicno mislis, da bi lahko s Tjazyjem npr. sedela v druzbi in ne pogruntala, da je to on? Saj ime in priimek sama nic ne povesta o tem kaksna je oseba. In o tem kaksen je kdo kot oseba se govori, ko govorim o tem, da se stalisce povezuje z osebo. Nekdo, ki je tebi ljub npr. ne bo od tebe dozivel mocnega ugovarjanja ali npr. ugovarjanja na robu nesramnosti, kar bi npr. lahko dozivel nekdo z istim staliscem, ki ti ni ljub.

Jaz pač nisem navajena podajat stališč in obtožb pod anonimnostjo, ker za stališči stojim, pri anonimnih je pa to zgolj in samo p r o v o k a c i j a.

Kontradiktorno. Sama namrec ugovarjas, da je nick enako kot anonimen, saj ne mores ugotoviti kdo je za nickom, a anonimen je samo provokator? Ce zares stojis za svojimi stalisci, zakaj se potem takem ne podpisujes z imenom in priimkom? Se skrivas? Ali menis, da ni potrebno, da glih vsak ve, kdo si, ker lahko nekdo podatke zlorabi? Punce z RR se medseboj tudi poznajo v RL. In mogoce je nekatera anonimna, ker se ne zeli spuscati v nek konflikt s samim tem, da ne misli enako kot druga punca, ki jo pozna. Sklicevanje na anonimnost in diskreditiranje sogovornika zaradi anonimnosti je lajanje na luno.
Sicer je v obeh primerih anonimnosti, kako z nickom, tako tudi kot aninimen mozno, da nekdo provocira. Ne na zadnje ti je kalbo odgovoril - umesca stalisce in ga povezuje z osebo. Prav zato je za nekatere anonimnost, kot anonimen in ne kot nick, motec. Ker stalisce povezujejo z osebo.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.12.2007 21:30:28   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anonimna sem zaradi preprostega razloga...ampak nisem dolžna dajat opravičila nikomur, še najmanj pa Gini.

Drugače ne govorim o driski, Gina nisi dobro prebrala!!! Seveda se gre z drisko pri otroku k zdravniku! Ampak NE v dežurstvo, driska se sigurno ni pojavila ob osmih zvečer, ampak jo je otrok imel že cel dan.,....in kdaj je šla k zdravniku??? Ob deveih. Zakaj? Ker je upala da bo takoj na vrsti!!! Kaj pa drugega!

user posted image user posted image user posted image  Bolj "trapaste" pa nisi mogla napisat. Sigurno je odlašala do 21i, da ne bo čakala v vrstiuser posted image user posted image
Po moje lahko tale prijava kandidira za NAJuser posted image izjavo na RR. Pa ne mi zamerit, ampak sem se res nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.12.2007 21:41:12   
Kepica83
Dežurstvo bi res naj bilo namenjeno samo nujnim primerom ampak kaj ko pa se mamici zdi da je stvar nujna? Normalno da bo malega popokala in šla k dežurnemu saj ima vso pravico. Vglavnem če se ti zdi stvar nujna in da nebi bilo dobro počakat do jutri pa pojdi brez problema k dežurnemu. Saj ga boš samo pri tv-ju zmotila in pri ničem pametnem.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.12.2007 23:07:21   
natalia
Kontradiktorno. Sama namrec ugovarjas, da je nick enako kot anonimen, saj ne mores ugotoviti kdo je za nickom, a anonimen je samo provokator? Ce zares stojis za svojimi stalisci, zakaj se potem takem ne podpisujes z imenom in priimkom? Se skrivas? Ali menis, da ni potrebno, da glih vsak ve, kdo si, ker lahko nekdo podatke zlorabi? Punce z RR se medseboj tudi poznajo v RL. In mogoce je nekatera anonimna, ker se ne zeli spuscati v nek konflikt s samim tem, da ne misli enako kot druga punca, ki jo pozna. Sklicevanje na anonimnost in diskreditiranje sogovornika zaradi anonimnosti je lajanje na luno.
Sicer je v obeh primerih anonimnosti, kako z nickom, tako tudi kot aninimen mozno, da nekdo provocira. Ne na zadnje ti je kalbo odgovoril - umesca stalisce in ga povezuje z osebo. Prav zato je za nekatere anonimnost, kot anonimen in ne kot nick, motec. Ker stalisce povezujejo z osebo.

joj, se mi tak ne da. No, hvala, da si raztegnil to solato. Take imam najraje, ki iz enega preprosto kmečkega stavka naredijo fajno klobaso.

ajd

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 23:20:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 23:23:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 23:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
17.12.2007 23:47:50   
Kepica83
NALIN RR! o ****! Pa saj to ni res kaj berem. Upam da je z tvojo pikico bilo vse vredu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 23:51:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
17.12.2007 23:54:57   
Kepica83
hvala bogu da se je vse vredu izteklouser posted image . Ampak glede našega zdravstva bi se res moralo nekaj ukrenit.

Neposredna povezava do sporočila: 67
17.12.2007 23:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Če prehitro prideš te odslovijo,... če pa čakaš, ker imaš negativne izkušnje in ne želiš delat gužve, pa prideš kasnej, te pa naderejeo zakaj nisi prišel prej,... pa še potem te odslovijo brez vsega.

Za zjokat,....

Ja, nesposobnost za zjokat.

Kdor ne zna, išče napake pri drugih....

Neposredna povezava do sporočila: 68
18.12.2007 0:17:54   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

joj, se mi tak ne da. No, hvala, da si raztegnil to solato. Take imam najraje, ki iz enega preprosto kmečkega stavka naredijo fajno klobaso.

ajd

Mene pa vec, na zalost, ne presenecajo nekulturni in neinteligentni izlivi tistih, omejenih na "kmecki stavek".

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.12.2007 8:09:02   
kalbo
In ,kaj misliš, da če pa razvlečeš kratek in jedrnat kmečki stavek na eno stran doktorske dizertacije si pa inteligenten al kaj?

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.12.2007 9:13:18   
špelin@
Sem se zdajle spomnila nedavnega primera forumovke Ciprese - preberite si njeno zgodbo in vam bodo šle dlake pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.12.2007 9:15:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem se zdajle spomnila nedavnega primera forumovke Ciprese - preberite si njeno zgodbo in vam bodo šle dlake pokonci user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2121485&mpage=1&key=&#2121485

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.12.2007 9:21:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.

Jaz bi tudi tebi priporočala obisk zdravnika. Pa čisto vseeno, če greš k dežurnemu ali pa v rednem delovnem času zdravnika. Vsekakor je obisk v tvojem primeru nujno potreben.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 9:35:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
18.12.2007 9:53:51   
natalia
Mene pa vec, na zalost, ne presenecajo nekulturni in neinteligentni izlivi tistih, omejenih na "kmecki stavek".

ja, bravo, kratek stavek.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!