Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D. Ma ne se kregat brezveze, ni vredno... mene tudi dvigne anonimnost, ker se samo takrat pišejo konkretni odgovori in kakšne žaljivke...( mislim pikantne odgovore) In to nisem zasledila samo na tej temi ampak tudi kje drugje...ma naj majo to anonimnost, če se počutijo heroji za njo. Včasih ne rečem, da maš kakšno težavo pa se ne razkriješ, če pravite, da se tukaj gor nekateri poznate in nebi radi, da se vse razve...ok čisto razumem! Spoštujem pa vsa mnenja ampak ni lepo imet dva obraza... Skratka, hotela sem povedat še tole. Sem zasledila nekaj o dojenju.... Tamala je imela refluks in je tako mleko vdarilo ven, da se nam je skoraj zadušila... ko smo prišli v bolnico in me je dr.vprašala če še dojim, sem rekla, da ne več, sem dobila odgovor: *TOREJ GOSPA, ČE BI DOJILI SE TO NEBI ZGODILO!* Spomnim se, da sem ji odgovorila, da sem se trudila kolikor sem se lahko in sem dojila dokler sem imela mleko, saj je mala morala dobivat dodatek zaradi tega, ker mleko enostavno ni bilo dovolj kakovostno, prevodeno in ni bila sita. Nakar mi reče, če se bi ponovno potrudila...Mislim,..Kako se naj trudim, če nimam že 1m niti kapljice mleka več...Prav grdo! Ja, to se nebi zgodilo...Ma ne mi govorit...Vsak otrok lahko to ima pa naj bo dojen ali ne... Madona no! Ma jaz bi ji ziher nekaj naredla, če bi bila ženska, bi ji eno na gobec dala... Sem pač ognjevita in ne prenesem, da se kdo z mano zajebava, sploh neki doktorji, ki so kao pametni.. Da je pa to zaradi adaptiranega mleka, ah daj no, moj je na adaptiranem, se to ni zgodilo nikoli, kolegičina hčerkica je dojena, pa se je že zgodilo.. Pa **** tile doktorji... Najbolj me razkuri to, da vsak drugače reče, ja to je dobro, drugi rečejo, da ne. Hudiča, kako naj potem vem, da je to za otroka dobro ali ne?
|