|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
16.12.2007 10:08:20   
natasaom
otrok z drisko je za k dežurnemu!pa kaj če je šla ob 9h?a bi blo boljš če bi šla ponoč,ko bi bil otrok lahko že dehidriran?dežuren zdravnik je tam zarad mene!!!in če bo moj otrok imel drisko ali kako drugače zbolel,ga bom peljala k zdravniku pa naj bo to ponoč al pa podnev!ne plačujemo tolk zavarovanja zato,da se bodo iz nas norca delali!!!!moja mami je zaradi takega zdravnika,ki mu je bilo normalno,da ima ženska kri v blatu umrla zaradi raka na črevesju-pa ne ti primerjat čikov z majhnimi otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.12.2007 10:15:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in kdaj je šla k zdravniku??? Ob deveih. Zakaj? Ker je upala da bo takoj na vrsti!!! Kaj pa drugega!

ja in kaj je s tem narobe? da si takoj na vrsti....user posted image   saj je dežurni zdravnik tam, da je CEL delovni čas na voljo potencialnim pacientom.....ali neuser posted image

verjetno si ti anonimana ena tistih sester z bogovskim kompleksom, ki vas moti vsak pacient ob vsaki uri. da sploh diha verjetno.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.12.2007 10:19:08   
Anonimen

Sicer pa trdim še enkrat: driska je za k zdravniku, ampak ne za k dežurnem zdravniku. Vidite razliko???

Koliko razburjenja user posted image .

Tudi vročina je za k rednemu zdravniku. Nekatere vročine so pa za urgenco, sploh pri dojenčku.

Ne se razburjat. Bodi hvaležna, da tvoj otrok lahko počaka na reden ordinacijski čas :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.12.2007 10:19:57   
natalia
eh, pa daj, no!Kaj pa če se driska začne v soboto ob 20.15? pa traja celo noč, pa zjutraj, a potem pa naj čaka do pondeljka, da dežurnemu gospodu ne bo krona padla z glave, al pa se mu bo kava ohladila, ko pa da pogleda reveža, ki sračka 24 ur?Prosim te, pa čeravno pride takrat, nebodigatreba, saj ma plačane nočne, pa če pogleda vnet prst, driskalico al pa kaj drugega, a je treba se potem tako obnašat, enim trgovkam tudi ni prav, da pridejo ljudje v trgovino v nedeljo ob 14.00, ko bi lahko bila ona z družino, pa se nima pravice vzvišeno obnašat, veš. Pa čike tudi mora pobirat, če šef tako reče...nima izbire.

najbolj pa me itak razp*user posted image anonimnost!

ajd

ajd

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.12.2007 10:25:17   
Anonimen
Natalija, sej si zadela point, ravno to pravim! Njen otrok pa je imel drisko že od prej. Zopet pravim: vidite razliko?

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
16.12.2007 12:11:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ljudje hodijo v dežurstvo dostikrat z glupimi razlogi.

Dežurstvo je za nujne primere, ne za driske, pa če se strinjate ali ne, lahko bi šla prej.

Ohoho, pa kaj je res lepo biti anonimen???

Vidi se ti, da še nimaš otrok, kajti ko jih boš imela, boš šele videla, kako je to. user posted image user posted image

Ga imam.
Ne vem pa, če ti več, kako je hodit v službo.
Naj ti razložim:
delaš npr. v trgovini... kaj če te pošlje poslovodja pobirat čike v pisuar, ker so kadilci metali čike vanj (je to tvoje delo ali ne? Jaz nisem kadilc in jih ziher ne bi pospravila), no tako je delo dežurnega zdravnika ko pride nekdo k njemu v soboto ob devetih, da ga prst boli že od srede.

Sicer pa trdim še enkrat: driska je za k zdravniku, ampak ne za k dežurnem zdravniku. Vidite razliko???

Imam občutek, da si ti ravno ena izmed teh sester, ki dela nadure, in je dežurna.. Je to to? Zanimivo mi je, da imaš otroka... Ker če bi ga mela, bi vedela, kako je to.. Otrok MORA biti VEDNO!! na prvem mestu, pa če se svet postavi na glavo! In ja, za vsaki drek letim k zdravniku ali dežurnemu, KER JE TO MOJ OTROK, IN MOJE DELO JE, DA SKRBIM ZA NJEGOVO ZDRAVJE, pa naj bo driska ali nevem kaj!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.12.2007 12:24:24   
Anonimen

Natalija, sej si zadela point, ravno to pravim! Njen otrok pa je imel drisko že od prej. Zopet pravim: vidite razliko?

Jaz je ne vidim. Driska je lahko enkrat- pa recimo da prvič ne greš takoj k zdravniku, lahko se ponavlja- pa počakaš drugič, pa tretjič, v upanju, da se ustavi. Enkrat pa ti prebije, da to pa reeees ni v redu. Takrat mi je popolnoma vseeno koliko je ura.

Edino tu je razlika zame, ki sem popoln laik, kar se bolezni tiče:
- Če je začel driskat zjutraj, pa misliš, da se bo do večera ustavilo, pa se ne, greš zvečer k zdravniku.
- Če pa se začne zvečer, pa do zjutraj počakaš, če se bo nehalo, pa greš zjutraj k zdravniku. Takrat imaš lahko celo srečo, da naletiš na svojega zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
16.12.2007 12:29:32   
Anonimen
delaš npr. v trgovini... kaj če te pošlje poslovodja pobirat čike v pisuar, ker so kadilci metali čike vanj (je to tvoje delo ali ne? Jaz nisem kadilc in jih ziher ne bi pospravila)

Zato, ker nisi kadilec, jih ne bi pospravilauser posted image user posted image user posted image  A če bi kadila, pa biuser posted image user posted image user posted image
Dvomim, da kdo v službi dela samo in izključno tisto, kar je zapisano v njegovi pogodbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
16.12.2007 12:31:51   
Strawberrie Cherrie
Mislim v kako kolobocijo se je spet vse skupaj razvilo.
Jaz še vedno trdim, da majhen otrok do 3let, ki dobi drisko in bruha in se stvar stopnjuje, je definitivno TAKOJ potreben zdravniškega pregleda. Ali je to ob 9h zjutraj pri izbranem pediatru, ali pa ob 23h zvečer, pri dežurnemu zdravniku.
In ja driska in bruhanje lahko pripelje takega otroka do dehidracije, anonimna, več o tem si lahko prebereš na stricu googlu, kakšne posledice lahko to pusti.
Še moj primer: otrok je začel bruhati v sredo in imel drisko, v čet zjutraj smo bili pri pediatru, ki nas je napotil domov, če pa se bi stvar stopnjevala, mi je pa strogo naročila, da naj se zglasim pri dežurnemu, ki nam bo napisal napotnico za bolnicouser posted image user posted image user posted image kdo je zdaj tukaj nor? verjetno jaz, ki smatram, da je driska dovolj hud problem pri 11mesečnem otroku in letim z drisko k dežurnemu. In še pokličem prej, da me TAKOJ vzamejo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.12.2007 12:37:16   
lotoska
Teli dežurni dohterji so sami obremenjenci. Verjetno  se je ravno v pižamo preoblaču, pa ga je to tok razkurlo.

Sama sem 14 dni po porodu hud mastitis fasala. Dva dni se imela vročino 39, sploh nisem vedla kaj se dogaja okoli mene. Tretji dan, bila je sobota ob 22. uri so mi prsi začele rdečit in sem eno uro klicala (preden je bil telefon prost) dežurno dohtrco, da sumim na mastitis- in kaj mi je rekla? Naj si mrzle obkladke gor dajem pa zjutri pridem!
Nato sem poklicala še v porodnišnico in mi je tamkajšnja dežurna zdravnica rekla da moram TAKOJ tja, pa smo šli vsi trije. Sama se nisem mogla peljat. Pregledana sem bla ob polnoči in  takoj sem  dobila antibiotik.

Tko da pohvvale Lj. porodnišnici in graja tem lokalnim dežurnim dohetrjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.12.2007 12:38:15   
Dashenka
Veš anonimna, lahko se strinjam s teboj, da ljudje hodija k zdravnikom (tako svojim izbranim, kot dežurnim ter na urgence) za vsako oslarijo.
Imam en tak primerek v žlahti in globoko sočustvujem z njenimi izbranimi zdravniki.

Ampak, to niti pod točko razno ne sme biti razlog za neprimeren, osoren, nesramen, "jebi veter" odnos zdravnikov in ostalega osebja do bolnikov - vključno s hipohondi in njihovih spremljevalcev. Pika.

In žal je odnos naše dohtarije total podn od podna.
Z izjemo 10-20% zdravnikov in ostalega medicinskega osebja, ki pa so žal plačani enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.12.2007 13:03:06   
Gina

anonimna sem zaradi preprostega razloga...ampak nisem dolžna dajat opravičila nikomur, še najmanj pa Gini.

Drugače ne govorim o driski, Gina nisi dobro prebrala!!! Seveda se gre z drisko pri otroku k zdravniku! Ampak NE v dežurstvo, driska se sigurno ni pojavila ob osmih zvečer, ampak jo je otrok imel že cel dan.,....in kdaj je šla k zdravniku??? Ob deveih. Zakaj? Ker je upala da bo takoj na vrsti!!! Kaj pa drugega!

Ne, meni se res nisi dolžna opravičevat, ker mene ti prav nič ne brigaš. Če te bom pa srečala kje, pa mi boš take pravila, se bova pa pač na smrt skregali, pa prijavila te bom, če bo to v kakšni ambulanti. Ker samo kreganje očitno nič ne zaleže. Ta hip sem se spomnila, da obstajajo višje inštance. Enkrat sem se jih že poslužila, pa je po kar nekaj letih v tem ZD kar se mene tiče popoln mir, noben več ni nevljuden, noben več ne sika, pa vsi me poznajo tudi če samo pokličem po tel., pa nobenih oslarij ne počno več z mano.

Pa še nekaj:
-1. Vsak človek bi moral imeti pravico priti do zdravnika kadarkoli, četudi ni nujno, že v osnovi je problem - kako pa naj nekdo presodi, a je nekaj nujno ali ne, če ni dohtar - torej dostopnopst petek in svetek bi morala biti zakonsko urejena, ne pa da se dohtarjem zdi, da delajo komu uslugo, če delajo v nedeljo. Matr, saj so vedeli, v kakšen poklic gredo. To paše zraven. (ena je spraševala, kakšne so plače v zdravstu, zdravnik ima brez karšnihkoli nadur, ko je šel čez stažista, krepko čez 1500eur plače. Ko pa naredi še kakšno nedeljo, pa naduro, pa ko se prišteje prehrana in prevoz, pa nimajo besedo za pritožit se čez plačo. Poj pa jamrajo, da imajo prenizke plačeuser posted image . Osnovna uradna plača je res nizka, vendar oni nimajo izplačane zgolj osnovne plače. Vsi dodatki po KP jim pripadajo avtomatsko, iz njih je njihova plača sestavljena, kar je enako, kot bo zdaj po novem plačnem sistemu - namreč vse skupaj z dodatki vred bo upoštevano že v osnovi, tako da se ta hip samo osnove ne sme gledat, ker taka njihova plača ni realna, mislim da je tisto cca polovica osnove, ki jo realno dobijo. Pa če bi bili sposobni, ne rečem, privoščim jim ogromno vsoto, ker bi si jo zaslužili. Tako pa si jo NE! Vsaj večina njih - kako hudo obupno se morajo počutit sposobni zdravniki med temi pocarji, pa še take reči morajo brat, prav smilijo se mi ostali dobri zdravniki).

-2. Nobena mama z otrokom ne bi smela čakati. Pa kakšen sistem je to, da prideš z otrokom starim 5 mesecev, ali pa 3 leta, saj je vseeno, s 40 vročine, ki bruha in je dehidriran, pa moraš 2 uri čakat, ali v boljšem primeru "samo" uro in četrt??? Pa a smo sredi Azije al kaj? In potem ti reče ena smrklja od sestre, da se ti ne ljubi čakat? Kaj ne ljubi, nečloveško je, kaže pa na nesposobnost sester, organizirati delo tako, da ne bi ljudje čakali. To je osnovna kultura. Spoštovanje sočloveka.

Trdim, da je imajo američani prav, ko svarijo svoje ljudi, ki gredo v slovenijo, da naj se ne poslužujejo zdravsta, ker je eno najslabših v evropi. No, pa saj so v evropi to tudi že pogruntali. Edina reč, ki mi ni jasna, je ta, ali je slaba medicinska fakulteta, ali je narobe tol da sprejmejo na faks premalo študentov. Če bi jih sprejeli več, bi še vedno lahko pometali tiste, ki ne bi bili za ta foh. Tako pa ločujejo študente zgolj po njihovi sposobnosti piflat se, kar se kao izkaže po tem, kakšno oceno so imeli na SŠ. Vendar zdravnik potrebuje sposobnost povezovanja znanja iz različnih strani, pravi hip mu morajo vse povezave delat, kapnit mu mora v pravem hipu. Tega pa zicleder in napiflanost žal ne dasta. Če bi pustili študirat več ljudi, bi morda dobili več boljših zdravnikov. Odpadli bi najbrž drugi, kot zdaj. Če bi jih bilo več, bi lažje tudi hodili na izpopolnjevanja, ker jih ne bi toliko manjkalo v bolnicah in ZD, zato bi posledično več znali. Eh, zašla sem, vendar moje ogorčenje čez zdravnike je žal preveliko, presveže ogromno slabih izkušenj imam....

teya, narobe sem ti povedala. pritožit se moraš na višje inštance. Že eno pisemce direktorju ZD včasih dela čudeže. Če ne pa pisemce ne višjo inštanco. Srečno, ne pustimo se hecat, za življenja gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.12.2007 13:21:59   
Vesna
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Drugic mu(DR.) povej, da ga nic ne briga to da si ti prisla ob 21h zvecer, da je on placan, da je tam in pregleduje otroke z normalnim, cloveskim, profesionalnim odnosom. Jst VEDNO to recem, in jih je pol tko sram, in se ful posvetijo otroku. Jih je pa prevec takih ja. Nazalost.

se pridružujem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.12.2007 13:37:47   
kalbo
Hja, jaz sem v zelo podobnem primeru takole zabrusila dežurnemu mazaču v našem ZD in kaj je bila njegova reakcija: da bo prišla policija po mojega otroka, ker si drznem njemu jezikat Kr neki, lajal kot stekel pes, grozil,...

Če bi bil jest na tvojem mestu in bi se šlo za mojega otroka bi začutil ta dotični zdravnik roko na svjem goltancu, zgubil bi tla pod nogami, spustil bi ga pa šele, ko bi se s kimanjem opravičil. Ob morebitnem prihodu policije bi se zgovarjal na neprištevnost.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.12.2007 13:44:30   
kalbo
RR team bi moral pa resno razmislit o popolni ukinitvi anonimnosti, ali pa sankcionirat neupravičeno anonimnost.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
16.12.2007 13:45:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

RR team bi moral pa resno razmislit o popolni ukinitvi anonimnosti, ali pa sankcionirat neupravičeno anonimnost.

Točno tako!!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
16.12.2007 14:30:17   
natalia
se strinjam s Gino! zelo dobro napisano!

Kalbo- to pa tak itak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.12.2007 15:53:06   
Anonimen

Ne razumem, zakaj. A samo zato, ker nekdo govori drugače od večine, ki tuli v isti rog? Ne bosite smešni, no.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.12.2007 16:19:28   
Anonimen

Zopet pravim: vidite razliko?

A jo vidiš ti? Med dojenčkom in odraslim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.12.2007 16:21:39   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne razumem, zakaj. A samo zato, ker nekdo govori drugače od večine, ki tuli v isti rog? Ne bosite smešni, no.

Ne zato, to bi bilo smešno, ja. Če pa kot anonimen pljuvaš čez nekoga, pa bi bilo prav, da anonimnost odstranijo. Zakaj je nekomu nerodno govoriti iste reči pod svojim nickom? Ker ni prepričan vase, ker ne stoji za tem, kar reče. Ker se boji posledic svojega pisanja, kadar ni skrit po anonimko - se pravi da se zaveda, da trosi nevljudnosti, pa zraven ni prepričan, da je to prav. Če bi bil prepričan v svoj prav, ga ne bi skrbelo, kaj si mislimo o njem. Zato jaz večinoma anonimk ne gledam prav resno v nobenem primeru - al če se strinjam al pa če se ne. Ker če človek ne upa stat za sabo, potem bo itak prvi, ki bo pokleknil pred vsakim, prvi, ki bo koga v drek porinil, skratka, ni človek, na katerega bi se lahko zanesel. Razen...če gre za anonimnost iz upravičenih razlogov. Najbrž je razumljivo, da težko pišeš o tem, da si bil zlorabljen v otroštvu ali kaj vem kaj podobnega, ker so to resnično občutljive stvari z dolgoročnimi posledicami.
V vsakem primeru pa pljuvanje pod anonimko ni glih nekaj, na kar bi lahko bil kdo ponosen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.12.2007 16:24:31   
Anonimen
V vsakem primeru pa pljuvanje pod anonimko ni glih nekaj, na kar bi lahko bil kdo ponosen.

AMpak jaz v tistem postu nisem našla ravno nekega pljuvanja. AMpak to sem jaz.

Drugače pa, še enkrat, stotič, kar daješ to dobiš. In takole kot pravi Gelca....."sem jo tako nahrulila"....zagotovo ni lepo in ni za pričakovati esktra bonus pri obravnavi.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
16.12.2007 16:40:54   
Gina

Drugače pa, še enkrat, stotič, kar daješ to dobiš.

Uh, albinca, to pa tako zelo ni res! Jaz se ne spomnim, da bi bila kdaj nevljudna do zdravnikov. Še celo tedaj, ko so mi resne posledice prizadejali. Morali so hoditi po meni leta in leta, pa še kar sem potrpežljiva z njimi. Pisker mi vrže šele tedaj, ko so taki, da to ni več znosno spljoh - v bistvu sem čist preveč potrežljiva, če bi mi že prvič pisker ven vrglo, bi že prvič dobila kvalitetno uslugo. Žal - saj sem že pisala danes na drugem koncu isto, ampak ljudje delujejo nekateri zgolj na strah. Nič drugega ne zaleže. kakšen pogovor nekiuser posted image . Evo, še en dokaz.

A praviš, da si bila ti pod anonimko, al kako? Pa da ne vsebuje pljuvanja? Zame je pljuvanje, če se jaz spravim k zdravniku šele takrat, ko je že totalna kriza, ti pa trdiš, da ljudje hodimo k zdravniku za gluposti. Tudi kolegice, ki gredo tja, gredo ko jih res skrbi. Ne poznam nikogar, ki bi to izkoriščal...pa tudi če bi šel tja zato, ker ni gužve, pa kaj potem? A nimamo pravice do zdravstvene oskrbe kadarkoli? A smo še kar v srednjem veku? Pa zame je nevljudno, da en anonimen, ki očitno ni zdravnik ali merodajen, da sodi o tem, koliko je ena driska nevarna ali ne, pljuva čez ljudstvo, da kaj se ima takrat za prikazat na dežurni, kao da to ni nič, da bi moral že prej vedet, ali se prej prikazat. V bistvu zagovarjaš predpotopni sistem, ko smo morali čakat in se doma trest, kaj je otroku čez cel vikend. matr, plačujem zdravstvo, zato da bom kaj imela od njega, ne pa zato, da ga bom imela samo čez teden, pa še tedaj bom čakala kot pri norcih. Ja, zagovarjanje sistema, ki je v podnu, se mi zdi pljuvanje čez upravičene uporabnike zdravstvenih storitev, do katerih kljub plačilu ne morejo. Pa da ne govorim o tem, da diagnoza v pol primerih ni pravilna. Uf....zahvali boga, da ima tvoj otrok v genih zdravje, pa da ne nucaš kaj dosti dohtarjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.12.2007 17:24:19   
Misek

V vsakem primeru pa pljuvanje pod anonimko ni glih nekaj, na kar bi lahko bil kdo ponosen.

AMpak jaz v tistem postu nisem našla ravno nekega pljuvanja. AMpak to sem jaz.

Osebno me anonimnost niti najmanj ne moti. Predmet razprave je stalisce, mnenje ipd, ne pa clovek, ki ga je izrekel. Jasno mi je, da je se veliko prevec ljudi, ki ne morejo lociti stalisca od osebe, vendar je to nazalost njihov problem. Prav zato je anonimnost za njih problem. In njihov problem je ce se staliscem strinjajo, ali ne strinjajo, ne zaradi stalisca samega, temvec zaradi osebe, ki je stalisce prezentirala, podala itn...
Mogoce je zato potrebno ne biti anonimen. Mogoce se lazje ljudje odlocijo kam naj uvrstijo stalisce. Z anonimnimi uporabniki se lahko zelo nahitro naucis, kako "napadas" stalisce ne da bi napadel osebo. Ce je pa edina moznost za "obrambo" lastega stalisca ad hominem napad - napadati osebo namesto stalisce, je to potem povsem drug par rokavov. In prav zaradi taksnih oseb, ki marsikdaj ne poznajo niti mejo dobrega okusa, pa zaradi nekega stavka še mesece in mesece lazijo za nekom in razlgajo nek njegov velik greh, ker se je drznil reci to in to.... in ne morejo prebavit, ce nekdo misli drugace kot oni sami... prav zaradi tega se drugi ljudje, ki se ne zelijo izpostavljat prikriti in perfidni agresivnosti, odlocajo, da bodo raje anonimni.
Ukiniti anonimnost.. kaj bo pa naslednje? EMŠO ali davcna, pa preverjanje podatkov preden lahko kaj napises na internetu? Adijo pamet.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.12.2007 17:38:09   
Anonimen

Drugače pa, še enkrat, stotič, kar daješ to dobiš. In takole kot pravi Gelca....."sem jo tako nahrulila"....zagotovo ni lepo in ni za pričakovati esktra bonus pri obravnavi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
16.12.2007 18:09:43   
natalia
Osebno me anonimnost niti najmanj ne moti. Predmet razprave je stalisce, mnenje ipd, ne pa clovek, ki ga je izrekel. Jasno mi je, da je se veliko prevec ljudi, ki ne morejo lociti stalisca od osebe, vendar je to nazalost njihov problem. Prav zato je anonimnost za njih problem. In njihov problem je ce se staliscem strinjajo, ali ne strinjajo, ne zaradi stalisca samega, temvec zaradi osebe, ki je stalisce prezentirala, podala itn...

oprosti, no, zdaj pa že nakladaš... a resno misliš, da bom iz enega **** nicka izvedela kdo je oseba? A ti veš, kdo sem jaz, pa kdo je ne vem, Pepa, Micka pa Jozica? Jaz pač nisem navajena podajat stališč in obtožb pod anonimnostjo, ker za stališči stojim, pri anonimnih je pa to zgolj in samo p r o v o k a c i j a.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!