Sasheen
|
poleg vseh problemov me rukne še to :( no tudi pri meni je povišan KS...jutri imam na polikliniki neka predavanja, dobila bom aparatek, listke za ugot. ketonov v urinu že imam...zadnja meritev je bila čez 9.1, druge kao ok in 7.3. imam obremenilnost 100g, seveda bom tudi na dieti...tko da sem bila 24.2. besna ko sam satan in sem klicala dohtarja ki dela v leonišču pa še operiral me je in, ko mi je naštel kaj vse povzroča sladkor in da uni tam tega sploh ne upoštevajo bi jutri najraj znorela tam, ker sme jim povedala, da sem bila na antibiotikih, da sem bila bolna in da sem pojedla ogromno banan, medu, ker sem bila svnjsko grdo bolna s 5 dnevno vročino, ki ni padla pod 38.5, celih 5 dni sem jo imela med 38.5 in 39.6 itd...in vse to povzroča oz. dviguje sladkor...in brez da bi me dali še na en test so me ruknl na dieto...potem mi pa še sestra, dohtarca ali karkoli že je tam teži, da kok sem se zredila in jaz da naj me raj ornk pogleda pa zvaga, še 60 kg nimam torej, kaj sem jih mela 40 da sm se 20 kg zredila....ji povem, da sem imela pred nosečnostjo 53 kg in me čukast gleda, ji porinem mater. knjižco pa sem rekla naj pogleda sej so me v 8 tednu vagal...pol pa da mam zihr ful visok pritisk in jaz da ne, da prej nizkega, in una spet nesramna da je joj gre po merilc in res 90-60 jo je kmal kap...pol mi teži da jem same stvari k majo ful cukra not in jaz popizdim, da ne in da mi zdej celo nosečnost paše samo hrana na žlico in da sem po zihr enem letu pojedla en sladoled snickers, ne jem piškotov, čokolade, nasploh sladkih stvari, ker me pol želodec j*** in una da to ni mogoče, edino kar je, je da pojem ene tri rezine polbelega kruha na dan....samo da se spomnem besna ratam, bom vidla kaj bo v jutri... + tega pa še to da imam spet 37 vročine, lih tok da sem zmedena in bom znorela, ker vsakič ko grem kam po bolnicah zbolim...ker majo nosečnice in druge ljudi skup in itak noben ne upošteva tega, da če so matr bolni naj ostanejo doma ne pa da rinejo okol, in pol tam 4 ure sediš v čakalnici in en kašla, en kiha, en smrka in ja tudi stres povečuje sladkor, besna sem ko ris...sem pa v 27 tednu... včeraj sem brskala po trgovini I.Spar in nism najdla ene stvari k ma tist znak srček gor...razen jogurtov...tko da, če mi lahko poveste od katere blag.znamke kupujete ve hrano za dieto... hvala
|