hel32
|
Da se še jaz malo javim na tej temi, meni so potrdili gestacijski diabetes v 25 tednu nosečnosti, sicer mi je že skoraj vse znano, iz prejšnje nosečnosti, pa vas moram kljub temu malo pozdraviti, z nekaterimi se že "poznamo", druge bom pa še spoznala, in moja trenutna situacija je takšna, 2 tedna nazaj sem imela kr fajn povišane vrednosti zjutraj, to je od 5, pa do 6, naj bi pa bilo od 4 do 5,3, pa sem tudi poskušala vse možne finte, no nakar se mi je v zadnjem tednu začelo zjutraj vse zmanjševat, čeprav, po pravici povedano, malo pogrešim tu in tam, no, skratka, mi je kr fajn pado zjutraj cuker, danes celo na 4,6!!!!!Počutila sem se pa kr v redu, in, diabtičarka mi je rekla, da bova še 14 dni pustili tako, potem bova pa dali inzulin, če bo stanje še višje, in, kaj se meni zgodi, zčne mi padat , sicer ne vem zakaj, pa tako je. Cukica, mislim, da bi po tabelah imel otrok tam pri 28-29 tednu okoli kg, kolk se spomnim je imel naš pri 27 tednih 1120gr, jaz mislim, da je vaš v mejah normale,jaz sem si čist točno izračunala, porodno težo za malega, no, po mojih izračunih naj bi imel 3850gr, imel je pa 3830gr, če računaš, da se redi za 200gr na teden, pomeni, da niti ni tako vplivala sladkorna na rast, zato ti pa povem, da se ne sekiraj preveč