Pikabu
|
Če ti v štirih mesecih ni šlo nič gor, pomojem ni panike. Ne spomnim se več dobro, ampak mislim, da sem se začela kar hitro nazaj redit. Po prvem porodu mi je šlo s porodom veliko dol, ko sem se začela redit nazaj, se mi zdi, da sem prišla nekje do iste teže, kot ob porodu. Potem sem se vzela v roke, shujšala z ločevalno, tako da sem ponovno zanosila z istimi kilami kot pri prvi nosečnosti. V drugi se je zgodba ponovila, s tem, da mi takoj po porodu ni šlo veliko dol in so se tudi hitreje nazaj nabrale, največ sem jih imela ene 5 več kot ob drugem porodu. Vmes sem imela potem dva ss-ja, ki sta me precej potolkla, tisti čas je šlo dol, tako da sem s to nosečnostjo spet lahko štartala z istimi kilami kot v prejšnjih dveh. Meni so po porodu tudi zelo dišale sladkarije. Najhuje je bilo pomojem to, da sem jih jedla zvečer. Ko sem zdaj omenila, da me skrbi, kako bo po porodu, mi je rekla svetovalka za dieto, naj zvečer ne jem, pa zajtrke bolj obilne, se pravi ravno obratno kot sedaj. Sladkarije pa lahko, samo ne preveč, pa mi ne bi smelo iti gor. Jaz imam tokrat trden namen, da bom pazila tudi po porodu... samo po drugi strani se pa poznam. Mož mi je že obljubil, da ko pridem s porodnišnice, da mi bo spekel nutelino torto... Če ne drugega, moram vsaj paziti, da ne pretiravam, čisto vem, da se ne bom mogla odpovedat. Meni dojenje ni pomagalo, pa tudi gibala sem se veliko, na sprehodih sem bila z vozičkom tudi po 5 ur, pa kile niso šle dol, ampak gor. Pri sebi vem, da so sladkarije tiste, ki so krive vsega.