cuker2
|
ojla punce, Yenny, Stuhica se 100% strinjam z vsem napisanim!!!!! Vam moram prov povedat, ker se razp...do konca sem ravno s kontrole na polikliniki in od tega naduvanega dohtarja Mravljeta al kaj je....Mislm, naslednjič grem k Tomažičevi al pa nič. Skratka jutranji cuker 6,0, ketoni OK, pogleda knjižico ja je ok, pol, pa: "ja gospa ampak zjutraj imate pa previsoke vrednosti, ja. vidim ja , tole pa ni ravno idealno, veste, kar je nad 6,6 škoduje otroku. Bi blo kar za inzulin!!!! " k je meni kr kapo odneslo, da ne govorim, da sem imela 1. v življenju pritiska 150/80. drgač imam kvečjemu prenizkega. a si morte mislit. moje vrednosti zjutraj so cca 50% pod in 50 nad vrednostjo in najvišja je bila le enkrat 7,1!!!!! da ne govorim o merski napaki. sem prav naredila test in si v roku 3 minut 2x merila. razlike je bilo 0,3!!! (6,6 6,3) tko da nej mi ta tečen polizan stari ne grozi z inzulinom. Konec koncev,bi si lahko vrednosti tudi toliko priredila, da bi bile vse pod 6,6, zjutraj, a ne? joj kaj sem besna. nas nosečnice tok strašijo da je za pop...kaj pa včasih, ko sploh niso nič merili...pa zdej res ne mislim Yenny in podobne, ko imate res probleme, ampak nas ki smo tam okoli meje, pa res ni treba tok buzerirat. In Stuhica se popolnoma strinjam s tabo, ker imam čist isto situacijo. sploh ne morem uživat ne v nosečnosti ne s tamalim, k me skos ta cuker preganja. Seveda sem mu rekla, da dokler imam take vrednosti ne grem na inzulin in so mu skor oči ven padle." ja kakor veste, vsak je sam gospodar svojega telesa. no, če mislite, da lahko še kaj s hrano in gibanjem naredite. ker mesečno povprečje je šlo tudi gor (iz 5,5 na 5,8)." ok to res ni v redu vem, ampak če bi bilo v redu, potem ne bi bila na dieti in tam na kontrolah non stop, a ne??? in mi je čist jasno, da bolj kot bom noseča slabše bo. no kontrolo mi je dal šele 22.9. (čudno da tako pozno, če pa imam tako neidealno stanje ) in čist možno, da bo takrat vse ful slabše. se tega popolnoma zavedam. ampak do takrat pa hvala lepa za inzulin in tudi en mesec pred porodom bom šla k Tomažičevi na pregled, ker je ful u redu in naj mi ona pove. če bo ona za inzulin bom pa razmislila, samo pri teh vrednsotih po moje ne bo. edino povprečje je vprašanje kok bo. A katera ve, koliko je meja za mesečno povprečje za nosečnice?? to je ta HCab al neki tacga meritev. za nenoseče je 6,0. Kok mate ve ta povprečja?? ja tisti, ki ni v tem si sploh ne more mislit, kakšen stres je to. uf, pa res pomaga, če daš lahko nekje tole ven in potožiš tistemu, ki razume skratka, povejte, če ima še katero kontrolo pri temu Mravljetu, me prav zanima, kakšne izkušnje boste imele ve. jaz se bom še naprej držala po najboljših močeh, zjutraj bom naredila še par poskusov. danes pa si bom privoščila za malico LUBENICO in to v neomejenih količinah!!! in bom dobre volje in če sem jaz v dobrem psihičnem stanju je tudi moj otroček. in ginekologinja bo kontrolirala rast otročka in bo vse ok.
|