Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: svetlo no, da se ponovno lotim te teme (ki sedaj pesti tudi mene). Imela sem test za cukr (pri nas ga naredijo vsaki - baje preventivno), tisti 50g in imela rezultate po 1 uri 8,5, sedaj moram na drugi test, tisti 100g in so mi rekli, da v kolikor ne bo v redu, bom takoj sprejeta v bolnico za 3 dni (baje je taka praksa), kjer mi bodo ob strogi dieti vsako uro kontrolirali sladkor, po treh dneh meritev pa se odločili ali sem za dieto ali za insulin. A je tako samo pri nas (Šempeter) ali še kje, ker iz vaših odgovorov nisem zasledila, da bi katera ležala v bolnici preden bi ji določili "zdravljenje". Ali katera ve, zakaj je tako? Hvala za odgovore! jz sem prvič imela 8,7 in so me dali še enkrat, tokrat na 100g, ampak nč nisem ostala v bolnici, prideš na tešč, daš kri, popiješ in si v čakalnici 3 ure, vsako uro daš kri, to je to...no, sama sem zbruhala po 15-ih minutah drgač greš pa pol na neko predavanje o zdravi prehrani... tko je v ljubljani na polikliniki... Tudi jaz sem imela sladkorno. Mislim, da sem imela 9,2 na 50g in potem sem šla na 100g in sem imela Bila sem na dieti od 6. tedna ker sem imela isto pri 1. nosečnost in sem imela SS pri 19.t zato so mi tako zgodaj testirali. Nič nisem bila v bolnici. Samo dieto sem se morala držat. Po eni strani sem bila pod takem stresom, ko sem začela merit sladkor pred in po jedi, da sem se dieto tako ali še bilo strogo držala, da sem na koncu izgubila 25kg v 7,5 mes. Moja pužika se je pa rodila v 34.t s CR ampak to ni bilo vzok sladkorne.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|