Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 15:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
On se pa zaradi tega tudi počuti dolžen ji pomagat vzdrževat hišo. Nakup kurilnega olja ni vzdrževanje hiše Ok, plača streho, pa kej tacga....ne pa da preživlja mami če ma ona svoje dohodke.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 16:06:52
|
|
|
|
pikalonca
|
Absolutno ji ne bi posodila.Sploh glede na pretekle dogodke.In še povrhu vsega je že najmanj 6 mesecev vedla,da bo treba kupit kurilno olje-pa bi šparala.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 16:44:52
|
|
|
|
jazz
|
Saj so že vse druge povedale! Tvoj dobi hišo? Kaj pa brat in sestra? Nič? Odvisno, kaj je tvoj dragi obljubil očetu pred smrtjo, da se je tako odločil. Drugače bi verjetno bila hiša od mame...vsaj trenutno najbrž, kako bi pa ona odločala?
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 16:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Oče ni umrl. Sta ločena! Ženo je izplačal. Z hčero in bratom pa je bilo rešeno tako, da je hčera dobila denar za šolnino za vseh 5let+denar na banko, bratu pa je kupil avto. Taka je bla pač njuna želja. Ker moj ni hotel ničesar, pa mu je pol za darilo oče prepisal hišo, ampak z klavzulo, da lahko mama do smrti biva v njej. Tako, da je to vse razčiščeno. Brat in sestra sta pa not sam na dobro voljo mojega. Zdaj sma imela kar dolg pogovor in sma se odločla, da ji posodiva le 300 Eur za začetek, da ne bo na mrzlem, za kasneje se pa naj sama pobriga. Upam, da ne bo delala spet kakšne zgage.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Da mama živi v hiši ja, ampak je pa prav, da se živi sama. Imam občutek, da jo njen sin, ki živi z njo zelo izkorišča. Poleg tega, pa če jo je mož izplačal, kam pa je dala ves denar? Koliko pa ima pokojnine? Tu se gre za njene dohodke, s katerim ne zna razpolagati ali pa ima res komaj za preživetje. Kar se pa tiče vtikanja in šimfanja ji pa pri prvi priliki povej tasvoje. Včasih res tisti denar ni toliko pomemben, kot da ti nekdo bla, bla, bla. LP
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:13:16
|
|
|
|
jazz
|
Joj oprosti, ker sem malo zašuštrala. Pol je pa res druga stvar ja. Pol bi pa tašča res morala preštudirat kam je zgonla izplačan keš...če mene vprašaš bi lahko s tistim kešom mal drugač, al pa ga ima na banki???? Sestrca je kul, bratec naj se pa v avtu greje!!!! Lepo sta se odločila, res!
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:24:04
|
|
|
|
lelaval
|
A imava midve slućajno isto taščo? Ker tako, kot opisuješ, je popolnoma isto bilo pri nas (bilo -ker tašča hvalabogu ne živi več z nami ). Prej je živela v spodnjem štuku in sva ji dajala denar za položnice. Jaz sem vedno mojemu govorila, da plačujema vse stroška le midva, a on se ni kregal s svojo mamo, pa sem preštela položnice in sav res tako plačevala - pa še za kurjavo je hotela imet posebej . Ji je moj dal lepo manj denarja, pa sploh ni nič rekla. Obljubljala je za otroke isto, kot tvoja, pol pa nič s tega. Tudi jaz sem taka, da ne pričakujem, samo potem naj raje niti ne govori. Kakorkoli - denarja ji ne posodita (sva midva tudi njej posojala, sami pa smo komaj preživeli). Sicer va potem bila najslabša, ampak nisva se več pustila izkoriščat., ker enkrat se to mora končat. Pa zamera gor ali dol.
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mislite ve o tem?! Da je vse skupaj ena velika zmešnjava. A vam paše, takšen odnos, al kako?
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O tem kje je njen denar...trdi, da je poplačala svoje dolge, pa neke stvaro, nekaj posodla,.... V glavnem ne vem...ker ni blo malo! Dohodki...ker ne dela, dobiva polno socialno, poleg teg še pazi na 2 otročička iz sosednje ulice, kar tud ni malo denarja, hči ji pusti svoj otr. dodatek + tistih 120Eur, drug sin 0, pa tud midva sva vedno nekaj primaknila, ko je pojamrala. Tak, da enostavno ni za razumet kam denar gre...je pa tud res, da s prijateljcami dost leta okol. No v glavnem ta denar še dobi, pol pa jok brate odpade...pa če se na glavo meče pred nama. Jaz ostanem pri tem, pa upam, da bo moj tud.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:31:16
|
|
|
|
mika
|
če bi bili odnosi ta pravi in v moji familiji finačne razmere ok potem sploh ne bi razmišljala o posoji. vrjetno bi ji denar dala. ampak v vaši situaciji pa ne vem....kako je lahko tudi tako neodgovorna, da ni prišparala denarja v naprej saj ve da bo treba olje kupit. jaz bi ji posodila ampak ne vsega. če so štirje naj vsak prispeva četrtino..tako da pososdila bi ji četrtino zneska vrjetno ostalo naj plačajo sin hči in mama sami se podpišem...dodala bi samo glede blatenja tvojih staršev....jaz tega definitivno ne bi dovolila. če se nočeš izpostavljat jim naj reče tvoj mož, če pa noče in se bo izgovarjal, da tašča ne misli resno, pa sama zaropotaj. kdo pa je ona, da bo pljuvala po tvojih starših. mene bi to tako prizadelo, da verjetno taščinega praga ne bi več prestopila. nikomur ne dovolim, da bi kdo kaj govoril čez moje starše, ker so zlata vredni. tud čez moža ne dovolim govorit. tašča je včasih govorila čez njega, pa sem vedno bila na njegovi strani. pol mi je pa rekla, da ga bom še spoznala. 10 let sva skupaj, pa mi še vedno ni pokazal takšnega obraza, katerega si je ona zamislila v svojem filmu.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika če bi bili odnosi ta pravi in v moji familiji finačne razmere ok potem sploh ne bi razmišljala o posoji. vrjetno bi ji denar dala. ampak v vaši situaciji pa ne vem....kako je lahko tudi tako neodgovorna, da ni prišparala denarja v naprej saj ve da bo treba olje kupit. jaz bi ji posodila ampak ne vsega. če so štirje naj vsak prispeva četrtino..tako da pososdila bi ji četrtino zneska vrjetno ostalo naj plačajo sin hči in mama sami se podpišem...dodala bi samo glede blatenja tvojih staršev....jaz tega definitivno ne bi dovolila. če se nočeš izpostavljat jim naj reče tvoj mož, če pa noče in se bo izgovarjal, da tašča ne misli resno, pa sama zaropotaj. kdo pa je ona, da bo pljuvala po tvojih starših. mene bi to tako prizadelo, da verjetno taščinega praga ne bi več prestopila. nikomur ne dovolim, da bi kdo kaj govoril čez moje starše, ker so zlata vredni. tud čez moža ne dovolim govorit. tašča je včasih govorila čez njega, pa sem vedno bila na njegovi strani. pol mi je pa rekla, da ga bom še spoznala. 10 let sva skupaj, pa mi še vedno ni pokazal takšnega obraza, katerega si je ona zamislila v svojem filmu. Tako bi tudi jaz rekla :).
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič RR, meni odnos nikakor ne odgovarja! In vem, da je to ena velika zmešnjava. Vedno sva pač imela v mislih, ja kako si je uboga, ker jo je mož zapustil zaradi druge, pa sva ji pomagala, samo s časom je ona to začela izkoriščat. In sedaj mislim, da je dovolj. Moj je istega mnenja, samo kaj ko se ji to tako težko dopove. Dans sva se pa dogovorila, da je to zadnji denar, ki ga bo dobila od naju. Ga raje kar pod pojšter dava:) Kot sem že prej napisala, upam, da ne bo delala kakšnih težav in se bo to končalo. Če ne bom pač morala bolj glasno zaropotat! leleval, samo vi ste bli vsaj v isti hiši z njo, mi pa tudi to nismo! Pa ne bit jezna temu, kar bom sedaj rekla(je prav fajn videt, da nismo samo mi v takšni situaciji in da imajo drugi enake probleme)
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:39:54
|
|
|
|
natalia
|
podpišem pod Miko.
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mič RR, meni odnos nikakor ne odgovarja! Vedno sva pač imela v mislih, ja kako si je uboga, ker jo je mož zapustil zaradi druge, pa sva ji pomagala, samo s časom je ona to začela izkoriščat. In sedaj mislim, da je dovolj. Saj potem pa ni čudno, da ga takole "seka" z vsem mogočim, če ji nič ne povesta ...človek pač misli, da je tako prav, če ne dobi povratne informacije oz. če se vama je prav nasprotno še smilila. Še dobro, da obstaja denar na svetu, da kaj pride na dan :).
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 11.12.2007 17:59:07 >
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 17:59:58
|
|
|
|
Teya*D.
|
marsikdo bi sedel doma na toplem in za kurjavo čisto nič nebi dal...vsem bi bilo lepo tako ali ne? Ma sto in ena varjanta je da lahko dobiš olje na obroke tak ali drugače...po moje res izkorišča kot si rekla...ker je vidla da sin ne more rečt mami ne...po moje da se kar pripraviš ko bo ji rekel naslednjič da ne ker boš po moje ti vse kriva...kar pa se tiče staršev, bi ji pa jaz kar rekla naj kakšne misli kar zadrži zase in si naj misli kar hoče.Teh 300e pa naj ima za božič.Pa nebi darila kupla, naj ji kupi drugi sin!
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 18:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
MičRR saj vema da sma si sama tega kriva, ker sma dovolila, da je prišlo tako daleč. JE pa tud res, da ji je moj že lep čas govoril, da to tako ne gre... Ampak sma še vedno popustila. Zdaj pa mora bit konc! TeyaD, teh 300Eur bo pa kar lepo vrnila, pa je to moja zadnja beseda, ker mislim, da sma dovolj že skoz celo leto božička igrala
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 18:16:53
|
|
|
|
jazz
|
Naj ji pa tisti vrnejo uslugo...katerim je takrat k je bla polna keša posodla!!!
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 20:28:15
|
|
|
|
cindy
|
Te cisto razumen jaz ji nebi posodila. Moji starsi so tudi taki paraziti, da vedno samo fehtajo denar namesto da bi stari sel delat sedi doma. Pa saj razumem da ne najde posla ampak potem pa doma kaj naredi. Zapravljata denar ki ga nimata. Ne daj se ti moras skrbeti za svojo familijo. Ce je ze nujno dajta le pol drugo naj se znajde sama.
|
|
|
|
RE: mah pa takšna tašča 11.12.2007 20:58:03
|
|
|
|
koala
|
V takšenm primeru ji denara sigurno ne bi posodila, na-a, naj ji drugi sinko prispeva. Kar se pa tiče žalitve strašev, globoko spoštujem starše svojega moža, apmak ni svetnika in ni ga boga, ki bi smel kaj rečt čez moje starše in če bi si tašča to dovolila, kar pa si ne ker je res zlat ženska, bi pa zaropotala da bi se slišalo preko kavkaza. Pa tudi v vzgojo mojega otroka se ji ne bom dovolila vtikati, čeprav niti nimam občutka da se bo želela. Postavi(ta) meje, do sem in niti milimetra dalje. Pa srečno.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?