Anonimen
|
Ja vem, spet smo na temi tašč. Ampak se morem malo izkašljat, ker drugače bom kar ogenj začela bruhat tule. No pri nas je tako, da mamo 4mesečnega dojenčka, in ko tašča pride na drugega kot samo solit pamet in pametovat. Ves čas, to se more tako, tole tako, on tako...morš mene poslušat, ko sem 3takšne korenjake spravla do kruha...in in in bi se še lahko naštevalo. Vsak mesec imamo 2nedelji rezervirani za kosilo pri njej, ker drugač je tak ogenj v strehi. Ampak zarad dragega in ljubega miru ji naj bo. Je v teh nedeljah že marsikako ušpišla ampak ne bi o tem. V glavnem vedno poleg njenega pametovanja, full govori čez moje starše, in to me zelo moti. Moji starši za vnukca naredijo res dost, če rabim kako urco varstva so vedno na uslugo, nikoli ne pridejo praznih rok, mu vedno kaj prinesejo(magar kaj za obleč, pleničke, al pa kar dinačke v njegovga pujska)... Gospo taščo so pa same prazne besede. Ob rojstvu smo dobili od nje čestitko in nek kompletek(tako mičken, da bi lahko oblekla sam kakši pupci se mi zdi). OK vredu, smo se vseeno lepo zahvalili in sploh nisem več razmišljala o tem...sedaj pa vedno ko pride na obiskse hvali...kak bo ona kupla tole, pa ono pa drugo...pa sprašuje kaj rabimo, da bo ona to prinesla. DA ne boste mislili, da smo kaj od tega dočakali(res malenkosti)...no se tudi s tem ne obremenjujem, ignoriram... In včeri ponovno ona meni ja kaj rabite, bom jaz to pa ono prinesla...uro za tistim pa kliče mojega na samo, da se morata neki osebnega pogovorit...in ga začne fehtat za denar (spet, do sedaj ga ni nikoli vrnila), da rabi za kurilno...1000Eur...ah vraga, kam pa da ves svoj prihodek, ki ni tako mali?! 1000Eur za naju ni ravno mal denar in kaj če ga ne vrne?! In sedaj s dragim razmišljama...denar dat ali ne?! On je za..jaz za ne... A res tako napačno razmišljam o tem?! A sma ji dolžna še ta denar posodit? Ona za naju nikoli ni nardila nič, če rabima pomoč so vedno zato moji starši...ona pa zna samo slabo govorit o njih in jih v pričo mene žalit... Glede vnučka me vedno komandira in je prepametna kaj vse narobe delam, posveti se mu pa tud vedno takrat ko kaj rabi Res ne vem več Nebi se zarad tega rada kregala še z mojim. Kaj mislite ve o tem?!
|