|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mah pa takšna tašča
11.12.2007 13:58:10   
Anonimen
Ja vem, spet smo na temi tašč.
Ampak se morem malo izkašljat, ker drugače bom kar ogenj začela bruhat tule.

No pri nas je tako, da mamo 4mesečnega dojenčka, in ko tašča pride na drugega kot samo solit pamet in pametovat. Ves čas, to se more tako, tole tako, on tako...morš mene poslušat, ko sem 3takšne korenjake spravla do kruha...in in in bi se še lahko naštevalo.

Vsak mesec imamo 2nedelji rezervirani za kosilo pri njej, ker drugač je tak ogenj v strehi. Ampak zarad dragega in ljubega miru ji naj bo. Je v teh nedeljah že marsikako ušpišla ampak ne bi o tem.

V glavnem vedno poleg njenega pametovanja, full govori čez moje starše, in to me zelo moti. Moji starši za vnukca naredijo res dost, če rabim kako urco varstva so vedno na uslugo, nikoli ne pridejo praznih rok, mu vedno kaj prinesejo(magar kaj za obleč, pleničke, al pa kar dinačke v njegovga pujska)...
Gospo taščo so pa same prazne besede. Ob rojstvu smo dobili od nje čestitko in nek kompletek(tako mičken, da bi lahko oblekla sam kakši pupci se mi zdi). OK vredu, smo se vseeno lepo zahvalili in sploh nisem več razmišljala o tem...sedaj pa vedno ko pride na obiskse hvali...kak bo ona kupla tole, pa ono pa drugo...pa sprašuje kaj rabimo, da bo ona to prinesla. DA ne boste mislili, da smo kaj od tega dočakali(res malenkosti)...no se tudi s tem ne obremenjujem, ignoriram...
In včeri ponovno ona meni ja kaj rabite, bom jaz to pa ono prinesla...uro za tistim pa kliče mojega na samo, da se morata neki osebnega pogovorit...in ga začne fehtat za denar (spet, do sedaj ga ni nikoli vrnila), da rabi za kurilno...1000Eur...ah vraga, kam pa da ves svoj prihodek, ki ni tako mali?! 1000Eur  za naju ni ravno mal denar in kaj če ga ne vrne?!
In sedaj s dragim razmišljama...denar dat ali ne?! On je za..jaz za ne...
A res tako napačno razmišljam o tem?! A sma ji dolžna še ta denar posodit? Ona za naju nikoli ni nardila nič, če rabima pomoč so vedno zato moji starši...ona pa zna samo slabo govorit o njih in jih v pričo mene žalit... Glede vnučka me vedno komandira in je prepametna kaj vse narobe delam, posveti se mu pa tud vedno takrat ko kaj rabiuser posted image
Res ne vem več user posted image   Nebi se zarad tega rada kregala še z mojim.

Kaj mislite ve o tem?!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mah pa takšna tašča
11.12.2007 14:02:05   
Anonimen
Pa prosim ne mislit, da sem kak materialist, ker nisem. Samo ne odobravam njenega odnosa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 14:05:37   
Anonimen
Jah, kurilno olje se da plačevati na obroke, naj ga kar plačuje. Jaz osebno ji ne bi posojala toliko denarja, pa me ja kap trofi, če me kdo za takšno posojilo prosi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 14:10:29   
kovač
Jaz sem proti posojanju. Kot je že ena rekla, kar naj na obroke plača, bo vsaj mogla vrnit do zadnjega obroka. Če nimaš dobrega občutka ne posojaj. Če imata višek, ga dajta raje za varčevanje zase ali za otroka.user posted image
Pravič, da nima samo tvojega moža, pa naj druge prosi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 14:11:32   
mert
Tudi jaz bi krepko premislila o tem.
A ima ona svojo pokojnino??
Če jo ima, naj plačuje na obroke, posodila pa bi ji morda le za prvi obrok, da morda ravno sedaj za praznike ne bo čisto suha.
Praviš, da ima tri sonove, pa naj ji še drugadva kaj pomagata, če je potrebna seveda...
Takšno je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 14:17:49   
malecka
Jaz jo bi pozvala na samo tako kot je ona sinka in ji bi povedala kaj mi paše in kaj ne. Ste na svojem imata svojo službo in svoj način vzgoje. Če hoče kaj reči naj to pove dobronamerno in ne kot da si nek telebajs. Če pa posojata denar v tako velikem znesku in se dojiš, da ti ne bi vrnila napišite na list papirja in magari overovita pri notaru. Mislim pa da iskren in odprt pogovor najbolj zaleže.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 14:18:26   
Anonimen
Z njo še živita hči(študentka), ter sin (ima dobro službo, ampak je pravi user posted image , ves denar vdari dol samo za lumparije), in zato za vsako finto pol prileti k mojmu! Pred vsemi se hvali, kak bo malmu to in ono kupla, na samem pa mojmu teži za denar. user posted image

Saj jaz sem tud mnenja, da ne posodit, ker če bi mela ona v namenu posojilo, bi tud kak trajnik al podobno vzela.

Nebi pa rada mela kakšnga prepira z mojim zarad tega in rajš vprašam še za nevtralno mnenje o tem.

hvala vam

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 14:21:43   
Anonimen
Glede na to, kakšen odnos imata, jaz ne bi posojala... Sploh, če bi žalila moje starše... Si se pogovorila s tvojim možem/partnerjem? Kaj pravi on na to, na tak odnos? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 14:24:28   
pety78
Ne bi posodila, lahko pa posodita tako, da kakšen obrok (položnico) kurilnega olja plačata. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 14:26:31   
mojamura
potem pa naj da pol sama za kurilno tašča pol pa oni brad od user posted image . saj vidva ne živita tam.

jaz ne bi posojala, ker sem že ene parkrat pa denar ni prišel nazaj. premisli. pa tvojemu tudi povej, da ima tam brata pa naj on plača za kurilno, če že ga. Tašča nima. Pa vprašaj svojega dragega če lahko teh 1000 ojrov kar tako pozabi, ker dvomim (po tem kar sio napisala), da bosta denar dobila nazaj.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 14:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mert

Tudi jaz bi krepko premislila o tem.
A ima ona svojo pokojnino??
Če jo ima, naj plačuje na obroke, posodila pa bi ji morda le za prvi obrok, da morda ravno sedaj za praznike ne bo čisto suha.
Praviš, da ima tri sonove, pa naj ji še drugadva kaj pomagata, če je potrebna seveda...
Takšno je moje mnenje.

se podpišem

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 14:29:36   
Anonimen
Ne posoja se denarja, ženske, avta in časopisa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2007 14:31:47   
kovač
Absolutne ne bi posodila. Če je tako vzgojila svoje otroke naj pa kar sama poje kar je skuhala. Hči ki je študentka bi lahko tudi kaj prispevala z delom preko študentskega servisa. Oni frajerski sin pa tudi. Če živijo pri njej naj tudi za stroške vsi enako prispevajo. Matr bi jaz naredla takoj red, da bi jim kar srce v hlače skoču in da bi se fino zamislili. Pač jabolko ne pade daleč od drevesa.
A vidva sta na svojem ali kako.

Zahtevaj, da se ti opraviči, ker žali tvoje starše in ji pred vsemi reci, da žaljenja ne boš nikoli pozabila, ker ceniš svoje starše in si lepo vzgojena in pika.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 14:42:15   
mateya24
Mah kaj sem pa zdaj naredla...morm še vse enkrat pisatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2007 14:45:30   
tanikaa
Ma niti slučajno. Vi ste familija zase, mate svoje čeke in obveznosti. Ona pa naj doma z otrokoma uredi, da bo vsak nekaj prispeval. Saj nista vidva dolžna njih vzdrževat.

In toliko o tem, da je ona tri korenjake vzgojila. user posted image user posted image user posted image user posted image Niti tvoj ni korenjak, ko se ji ne ve oz. noče upreti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2007 14:50:55   
Anonimen
če bi bili odnosi ta pravi in v moji familiji finačne razmere ok potem sploh ne bi razmišljala o posoji. vrjetno bi ji denar dala. ampak v vaši situaciji pa ne vem....kako je lahko tudi tako neodgovorna, da ni prišparala denarja v naprej saj ve da bo treba olje kupit. jaz bi ji posodila ampak ne vsega. če so štirje naj vsak prispeva četrtino..tako da pososdila bi ji četrtino zneska vrjetno ostalo naj plačajo sin hči in mama sami

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2007 14:59:58   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z njo še živita hči(študentka), ter sin (ima dobro službo, ampak je pravi user posted image , ves denar vdari dol samo za lumparije), in zato za vsako finto pol prileti k mojmu! Pred vsemi se hvali, kak bo malmu to in ono kupla, na samem pa mojmu teži za denar. user posted image

Hči naj ob študiju dela, pa lahko doma vsaj malo finančno pomaga, ali pa sebe financira, da bo mami več ostalo.
Sin-mater mu cigansko, pa naj da denar tudi mami, če tako fajn zalsuži. Se bo pa pri lumparijah malo omejil, če bo želel imeti svojo rit na toplem.

Kot so punce rekle, se da kurilno olje dobiti na obroke, mislim, da 4 ali celo 6. Dajta(posodita) ji za prvega, ostalo se naj doma zmeni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2007 15:02:36   
altati
Jaz nikakor ne bi posodila, glede na odnos, ki ga imate. Ker imam občutek, da denarja ne bosta več videla...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2007 15:03:14   
Anonimen
Hm...jaz bi posodila svoji tašči, sam jst tud vem da bo vrnila. Če bi pa mislna da ne bo vrnila pa....ma ni šans....sori....sploh če ste v takih odnosih. Jst bi svoji tud dala če bi mela, sam mi mamo normalne odnose. Ne vem no...odvisno kako sama čutiš. Če nočeš posodit ne posojaj.
Pa kot so že napisale....olje se da na obroke vzet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2007 15:03:26   
Anonimen
In toliko o tem, da je ona tri korenjake vzgojila. user posted image user posted image user posted image user posted image Niti tvoj ni korenjak, ko se ji ne ve oz. noče upreti.
Se podpišem pod taniko.
Se podpišem tudi pod kovač.

Jaz ne bi posojala. Ni šans.  Mislim, da je prav, da prispevata k olju tudi njuna lastna otroka, ki živita z njo, če sta že korenjaka. Kaj pa je s tvojim? A se ji bo kar pustil, al kaj? Da pa tvoje starše žali in ponižuje....mogoče pa konec koncev ne bi bilo slabo, če že tvoj nič ne ukrepa, da ji poveš resnico, kot si nam. Lahko kaj zgubiš? Bog ve, kako si ti že tako ali tako grda in usrana, če so že tvoji starši. Ko ji boš pa svoje povedala, boš pa itak tagrda. Ampak najprej vrzi karte na mizo s svojim dragim. Srečno!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2007 15:08:42   
Anonimen
Mi imamo narejeno svoje stanovanje v zgornjem delu hiše mojih staršev. Delali smo tud prizidek in svoj vhod, tak da imamo svoje gospodinjstvo in tud vse svoje položnice, razen za kurjavo delimo na polovico. Tak, da pri nas je urejeno in se res full dobr razumemo s mojim.

Saj ji je moj rekel, da mi tud nimamo denarja za vstran metat in naj počasi vrne to kaj si je že prej sposodila, ne pa da rabi še več. In je nos povesila do tal. In mu kljub temu rekla, da rabi za kurilno.

Moj je pa res full dobra duša in vsakomur pomaga. Ona pa igra na to karto, da je pač njegova mama. In bo sigurn reko, da je ne more pustit na mrzlem.

Jaz pa tud nočem zanetit prepira med nama in bom na koncu rekla, naj naredi kakor se mu zdi prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.12.2007 15:10:04   
MAŠKA
Jaz pa mislim, da se bosta na prvem mestu mogla vidva s tvojim dragim pogovorit in razčistit. Me ti lahko pišemo karkoli, posodi ali ne posodi, sam bolj še boš jezna in razkurjena, ker tvoj dragi bo v vsakem primeru posodil, če ne bosta prej razčistila.

Seveda pa moraš pazit, da pri tem ne bo trpel vajin odnos. Zato boš morala bit mal diplomatska in mu na nek lep način odpret oči. Upam, da ti bo uspelo!

Aja, pa na kosila k takšni tašči jaz ne bi hodla, pa če bi se na trepalnice postavila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.12.2007 15:11:29   
Anonimen
Saj ji je moj rekel, da mi tud nimamo denarja za vstran metat in naj počasi vrne to kaj si je že prej sposodila, ne pa da rabi še več. In je nos povesila do tal. In mu kljub temu rekla, da rabi za kurilno.

A sta vidva socialna ustanovauser posted image

Mislm sori, jst rada mami pomagam, sam tud ona meni če rabim. Da bi me pa en izkoriščal....mati gor al pa dol.....k je že tko fejst pa čudovita bo verjetn tud zakurt znala. Al nej pa začne kurt na drva če nima za olje. Čist simpl.
Moja mami si tud ne more olja prvoščt pa pač kuri na drva. Sam ni ga čez komot a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
11.12.2007 15:20:03   
Anonimen
Sestra ni tolk kriva tud ne, je med tednom večinoma pri svojem fantu, čez vikend pa doma. Ji pa mesečno daje 120 Eur za stroške.
Brat je pa svoja zgodba, od njega ni nič za stroške, ponavadi še ona njemu kaj primakne.
Sva se že z dragim pogovarjala o tem, da bi brata vrgel ven iz hiše,...ampak ne ve ravno kako bi to izpeljal.
Namreč stvar je tudi sledeča:
Ko se je tašča ločila jo je tast delno izplačal, hišo pa pisal na mojega. Se pravi, da je sedaj njegova last, ampak ima mama dosmrtno pravico bivanja v njej.

On se pa zaradi tega tudi počuti dolžen ji pomagat vzdrževat hišo.

Prej sma nekaj načela to temo in je reku, da ne ve če bi ji še sploh kaj dal, da bi najraje jo kar sam peljal na banko pa si naj tam pred njim vzame trajnik, če rabi denar za olje. Bomo vidli kaj bo še iz tega...

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2007 15:21:57   
Anonimen
a denar naj posodiš pa še kaj, preživljaš njena dva otroka ki sta doma, daj no. naj otroka kaj prispevata, ki doma živita. saj en je pa zaposlen pa naj mu da ultimat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?