Ayo
|
Hoj punce! Men se pa danes toooook spi v službi in se mi zdi, da se ura nikamor ne premakne. Gabriel ga zadnje noči nekaj sračka, danes je bil pokonci že on 5h, jaz pa itak ob 6h vstajam, tako da… Zobkov še kar nimamo… Kar se tice plazenja, je tudi našega povsod dovolj. Zadnje dni je bil sitko tudi podnevi in se zna že priplazit do mojih nog in se dvigovati, kao dej me vzemi v naročje. Jedci smo 1.kategorije, v vrtcu baje vlece za roke otroke, ki še jejo (on itak 1. poje). Kako kopate vaše še vedno v banjici ali že v banji? Mi uporabljamo še kar banjico (je hitreje) in sedaj ko lepo sedimo in smo toliko aktivni, nam hitro spodrsne in smo več pod vodo kot nad njo. Tako da sem ravno včeraj kupila en tak nedrseč material za v banjico. Potem sem zadnje čase ugotavlajal, da nima doma nobene pametne kreativne igrace (6m+), pa sem mu sla kupit dvoje sestavljanke (ene take plasticne obročke, in avto z možiclji) in kao prinesem domov, ga sploh ni zanimal, je skoču na pilota, telefon…skratka njegove standardne in najljubše igrače. ElaM, mi imamo tudi že za sabo nekaj padcev (s postelje + ko nam spodrsne). Magi* nisem še uspela pogledat tvojih izdelkov (ker v službi mi server blokira moj-album, doma pa ni bilo še časa), sem pa prepričana, da so vsi izvrstni. Jaz zadnje čase študiram, da bi mogoče lahko spet kaj naštrikala oz. nakvačkala…sem ugotovila, da bi rabila eno spalno vrečo, samo predno bo gotova, bo že pomlad…bom mogoče začela s kakšnim šalom, bo hitreje Nič punce, mi gremo danes v hribe. Sicer vreme ne obeta nič dobrega, ampak malo spremembe zraka bo sigurno pasalo. Potem pa upam, da bo konec s temi pakiranji in razpakiranji, ker sem ugotovila, da vsake 14 dni nekam gremo, tako da sem ze mal sita… Copatek dobrodošla! Kje pa je andreja2000? Pa Skyline se tudi že dolgo ni oglasila (sem pa videla, da je v album nalimala slikice)… Zelva držimo pesti za NS! Lepo bodite!