|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
14.8.2008 1:20:31   
trdozimc
Pa kje ste vse, a že vse spite ali kaj? user posted image  user posted image
Nočka!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
14.8.2008 8:53:44   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Nočka!

Ob taki uri pa res vsaj od mene nč niuser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
14.8.2008 9:30:21   
želva

Nočka!

Ah, kje. Mi smo se previjal in jokaluser posted image .Kaj si ga pa ti biksala?

Mi začnemo pa menda drug teden kopat z bagri, da bomo zidaluser posted image Malo manj user posted image pa za kredit, ki ga je šel moj vzet na banko, ampak važno,da bomo imeli SVOJ brlog.

Danes grem na NS, da vidimo našo user posted image .Tokrat bom pa vprašala kaj imamo.

Aja, pa user posted image za vse zaspanke. zgleda, da ste danes vse potegnile, ko je tako vreme

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
14.8.2008 9:51:55   
Vrtnica79

Kaj pa če user posted image user posted image user posted image user posted image ?
Kaj pa ga ti biksaš tak pozno tu goriuser posted image

No pa smo le dočakali še 3 zobekuser posted image . In to spet ponočiuser posted image  in ni mogla spat potem pa ji le probam podrgnit po dlesni in evo ga!

Iv včeraj je tudi "uradno" začela plezat. Zdaj ga mahne že čez celo stanovanje, tako da ni več mira. Uh, kje so tisti časi ko je še samo sedela primiruuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
14.8.2008 9:52:49   
Vrtnica79
Želva super da boste kmalu na svojemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
14.8.2008 10:18:33   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Želva super da boste kmalu na svojemuser posted image user posted image user posted image

nO, na svojem ne bom, bom kar pri tašči v prizidku, ampak placa bp pa malo morje.

Kaj dons nič ne dogaja.Manca dremlje, men je pa dolgčas, vmes pa še kosilo kuham. Rižev narastek za mojga, k ga obužuje kot kak mali otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 4156
14.8.2008 11:04:39   
Ayo
Hoj punce!

Men se pa danes toooook spi v službi in se mi zdi, da se ura nikamor ne premakne. user posted image
Gabriel ga zadnje noči nekaj sračka, danes je bil pokonci že on 5h, jaz pa itak ob 6h vstajam, tako da…
Zobkov še kar nimamo…

Kar se tice plazenja, je tudi našega povsod dovolj. Zadnje dni je bil sitko tudi podnevi in se zna že priplazit do mojih nog in se dvigovati, kao dej me vzemi v naročje.

Jedci smo 1.kategorije, v vrtcu baje vlece za roke otroke, ki še jejo (on itak 1. poje).

Kako kopate vaše user posted image    še vedno v banjici ali že v banji? Mi uporabljamo še kar banjico (je hitreje) in sedaj ko lepo sedimo in smo toliko aktivni, nam hitro spodrsne in smo več pod vodo kot nad njo. Tako da sem ravno včeraj kupila en tak nedrseč material za v banjico.

Potem sem zadnje čase ugotavlajal, da nima doma nobene pametne kreativne igrace (6m+), pa sem mu sla kupit dvoje sestavljanke (ene take plasticne obročke, in avto z možiclji) in kao prinesem domov, ga sploh ni zanimal, je skoču na pilota, telefon…skratka njegove standardne in najljubše igrače.

ElaM, mi imamo tudi že za sabo nekaj padcev (s postelje + ko nam spodrsne).

Magi* nisem še uspela pogledat tvojih izdelkov (ker v službi mi server blokira moj-album, doma pa ni bilo še časa), sem pa prepričana, da so vsi izvrstni.
Jaz zadnje čase študiram, da bi mogoče lahko spet kaj naštrikala oz. nakvačkala…sem ugotovila, da bi rabila eno spalno vrečo, samo predno bo gotova, bo že pomlad…bom mogoče začela s kakšnim šalom, bo hitreje user posted image

Nič punce, mi gremo danes v hribe. Sicer vreme ne obeta nič dobrega, ampak malo spremembe zraka bo sigurno pasalo. Potem pa upam, da bo konec s temi pakiranji in razpakiranji, ker sem ugotovila, da vsake 14 dni nekam gremo, tako da sem ze mal sita…

Copatek dobrodošla!

Kje pa je andreja2000? Pa Skyline se tudi že dolgo ni oglasila (sem pa videla, da je v album nalimala slikice)…

Zelva držimo pesti za NS!

Lepo bodite!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
14.8.2008 11:28:43   
t*e*j*k*a

No pa smo le dočakali še 3 zobekuser posted image . In to spet ponočiuser posted image  in ni mogla spat potem pa ji le probam podrgnit po dlesni in evo ga!

Iv včeraj je tudi "uradno" začela plezat. Zdaj ga mahne že čez celo stanovanje, tako da ni več mira. Uh, kje so tisti časi ko je še samo sedela primiruuser posted image .

Vrtnica79 čestitke za zobek, pa za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . JA mi pa še kr uživamo v časih ko sedimo pri miruuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Mi začnemo pa menda drug teden kopat z bagri, da bomo zidal Malo manj pa za kredit, ki ga je šel moj vzet na banko, ampak važno,da bomo imeli SVOJ brlog.

Danes grem na NS, da vidimo našo .Tokrat bom pa vprašala kaj imamo.

Držim pesti za NS!!!
JA krediti so res norišnica, mi raje delamo brez kredita, ampak se tooookkkkk vvvvvvlllleeečččččeee!!!!

Morm it papa

Neposredna povezava do sporočila: 4158
14.8.2008 13:40:27   
t*e*j*k*a
Ayo mi ga kopamo še v banjici, ag pa tud pod tušem tuširamo, kr se ne kopamo vsak dan. Velike banje nimamo, če bi jo imeli bi pa mala verjetno že romala na dileuser posted image

Ayo ti se jeziš kr skoz nekam hodite, jaz pa zato,kr smo skoz domauser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
14.8.2008 14:01:04   
vetrnica

Mi smo zadnjič tudi ponoči ugotovili, da je že 3. zobek, ker je začela škripati z zobmi sredi noči user posted image .
želva - ćestitke za začetek dela user posted image , držim pesti za NS

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Kako kopate vaše    še vedno v banjici ali že v banji? Mi uporabljamo še kar banjico (je hitreje) in sedaj ko lepo sedimo in smo toliko aktivni, nam hitro spodrsne in smo več pod vodo kot nad njo. Tako da sem ravno včeraj kupila en tak nedrseč material za v banjico.

Mi jo tudi še kar v banjici kopamo, ker imamo drugače samo tuš user posted image . Je pa takoj cela kopalnica mokra user posted image .

Naša je pa zdaj ugotovila, kako se grgra in dosti manj govori, ker ji je to bolj zanimivo. Večinoma je kar "grrrrrrr...", včasih pa "grrrrrrree".user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4160
14.8.2008 14:32:43   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Naša je pa zdaj ugotovila, kako se grgra in dosti manj govori, ker ji je to bolj zanimivo. Večinoma je kar "grrrrrrr...", včasih pa "grrrrrrree".user posted image

user posted image user posted image user posted image  To bo Želvina Manca tudi začela, ker se veliko s Cupo druži! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za zobke! Naša je še vedno dvozoba - nič ne škrta.

Ayo moj dragi kopa Ivo v veliki bani že ene dva meseca in sicer tako, da ji nalije ene 10 cm vode, mala pa notri na trebuhu ''plava'', se igra, prevrača, - sama....... - no, pri Janu o tem ni bilo niti za študirat, ker se je ob vsaki spremembi nabunil, pa veliko bolj je bil nesiguren in nestabilen.

Želva, kako je bilo na NS? Je lepa mala pikica, ne user posted image  Za spol določit pa mislim, da je še prehitro, ali se narobe spomnim user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
14.8.2008 15:05:04   
Vrtnica79
Ayo mi pa se kar tuširamo, že nekaj časa. Odkar je taka vročina smo začeli prakticirat z tem. Ker drugače je v kopalnici kot v savni ( nimamo oknauser posted image ). In mala uživa, se šprica po obrazu, pa kdaj pa kdaj tudi strop umijeuser posted image . Sedi pa v tistem "medvedku"  ampak grem danes v nabavo po tisto podlogo za v kad ki ne drsi. Ker na tistem nastavku tak nima mira in se vrti kot vrtalka.

Želva kako si zrihtala? Že veš kaj boste dobili?

Zdaj pa micena že spi od 13.45 user posted image  Čudež, se vidi da je ponoči rogovilila.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
14.8.2008 15:06:56   
želva

IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

user posted image user posted image user posted image  To bo Želvina Manca tudi začela, ker se veliko s Cupo druži! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za zobke! Naša je še vedno dvozoba - nič ne škrta.

Ayo moj dragi kopa Ivo v veliki bani že ene dva meseca in sicer tako, da ji nalije ene 10 cm vode, mala pa notri na trebuhu ''plava'', se igra, prevrača, - sama....... - no, pri Janu o tem ni bilo niti za študirat, ker se je ob vsaki spremembi nabunil, pa veliko bolj je bil nesiguren in nestabilen.

Želva, kako je bilo na NS? Je lepa mala pikica, ne user posted image  Za spol določit pa mislim, da je še prehitro, ali se narobe spomnim user posted image

Ja, itak.Manca že renči, občasno zalajauser posted image . Ne, sta si pa res podobne v slinjenju in fehtanju hrane. Če jem, prilezeta obe do mene, ena se slini, druga pa po men pleza. Je pa Manca zadnjič v trgovini kar jokat začela ko je teto vidla kako kruh reže.user posted image Ji je mogla takoj žemlco dat.

Aja, čestitke za obek, Vrtnica.

Na NS pa zdajle šibamo, so mi pa ene punce rekle, da so že na NS zvedle za spol.

Ayo, mi seše kar v banjci, ker tako moj križ manj trpi. drugače smo jo pa na morju normalno tuširali v tuš kabini in ji je bilo čist fino.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
14.8.2008 15:11:58   
ElaM
Hej,
moj Manco kopa v taveliki banji. Tamala full uživa, šprica,... Kopata se s Tinkaro skupaj, tako da mi verjetni ni potrebno govoriti kakšna je vsak večer kopalnica.user posted image
Želva, na raport. upam, da že veš kaj boste dobili in, da je pikica ok.user posted image
Trdozimc, pri T. ni napovedala spola pri ns, pri M. je pa rekla, da je skoraj zagotovo punčka.
Tile vaši otročki so že vsi nekam zobati, pri nas pa nič. Šarmira še z brezzobim nasmehom.user posted image
Toliko, lepo bodite.

:)

Neposredna povezava do sporočila: 4164
14.8.2008 16:05:46   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Mi začnemo pa menda drug teden kopat z bagri, da bomo zidal Malo manj pa za kredit, ki ga je šel moj vzet na banko, ampak važno,da bomo imeli SVOJ brlog.

tudi pri nas se je zacel neki baš premikat. mogoce se se letoz selimo. aja btw sem naredila zdravniškega, in grem drug teden na podpis pogodbe.

aja dočakali smo drugi zobek, sekalec spodaj. pričakujemo pa še tretjega kmalu- sekalca zgoraj.

< Sporočilo je popravil 15.7. -- 14.8.2008 16:06:36 >

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
14.8.2008 16:42:34   
Foxina

Kaj pa če user posted image user posted image user posted image user posted image ?

I wish user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Foxina -- 14.8.2008 16:44:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4166
14.8.2008 16:44:36   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Kako kopate vaše user posted image    še vedno v banjici ali že v banji?

kr pod tušem...al pa v umivalniku...zdej k je tko vroče, se kr večkrat

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
14.8.2008 17:50:37   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

I wish user posted image user posted image user posted image

Ja, Vrtnica, pri dveh otrocih imaš najbrž ravno energijo sredi noči user posted image  - toliko kot jaz! user posted image  - aja, razen če je to mišljeno, da si šla plesat? user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
14.8.2008 18:11:09   
Vrtnica79

Ja, Vrtnica, pri dveh otrocih imaš najbrž ravno energijo sredi noči user posted image  - toliko kot jaz! user posted image  - aja, razen če je to mišljeno, da si šla plesat? user posted image

Ne, ta kaže pot do hladilnikauser posted image  oz. do njega priplešeuser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
14.8.2008 18:41:50   
trdozimc

Ne, ta kaže pot do hladilnikauser posted image  oz. do njega priplešeuser posted image

user posted image  Jaz nimam sredi noči niti pod razno drugega občutka (npr. lakote) razen zaspanosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
14.8.2008 20:35:50   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image
AŽBE ( 3460g-51cm) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 4171
14.8.2008 21:32:17   
lana38
Včeraj smo se fajn nakopali.user posted image  
Prava vročina je bila tudi danes.
Kako kaj čistite zobke svojim user posted image ? Tim ponavadi po večernem dojenju kar zaspi in potem mu ne bi ravno šla zobkov čistit.user posted image
Jutri je pa praznik.user posted image Lepo ga preživite s svojimi družinicami.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4172
14.8.2008 21:36:51   
trdozimc
Želva vidim te! NS??????????

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
14.8.2008 21:39:01   
Vrtnica79

Želva vidim te! NS??????????

Čakaj, pomoje piše dooolg postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
14.8.2008 21:40:29   
ElaM
Jest sem tud kle.user posted image  Želva, dej hitr povej, kako je blo, da grem potem spat.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?