trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Naenkrat začne tečkat, ponavadi preden gre spat in se dere kot jesihar ( Tejka saj si vidla). Najbolje je ko sem zunaj in pol me vsi gledajo, češ da kaka mama pa sem da se otrok tak dere. Ja, Iva tudi, če smo zunaj spusti sireno, ampak če se nič dosti ne zavzamem tudi hitro neha. IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Sedimo že.Plazimo pa se ne...imam občutek da se niti ne bo, ker po stanovanu se premika tako, da se kotali. Bo, bo. To je predfaza IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Tudi jaz se nimam kaj veliko pohvalit (če izvzamem dejtvo, da imam dva mala cukra ). Lovro sedi že nekaj časa, zdaj pa tudi že konkretno "hodi" okrog po vseh štirih. Zoja je pa njegova mentorica....in skoraj ne morem verjet, da jo mali res oponaša. O kakšnem pa-pa ne duha ne sluha. Je pa zato čveka.....trenutno obvlada bababa. Drugače pa ima tak svoj način komunikacije. Ko kaj hoče, začne kričat aaaaaa. In potem vztraja, dokler ne dobi svojega. Meni se zdi, da so ta prvi bolj napredni, ker se odrasli z njimi ukvarjajo, ta mali imajo pa vzgled v prvih in potem pač ............. je gibalni razvoj boljši To je edina razlaga, ki jo jaz najdem za svojo IZVIRNO SPOROČILO: želva A so vaši tud ratali take tečkice, trme male? Naša ful uveljavlja svojo voljo, če ji kaj ni prav se razhudi, kriči, tolče po mizi in prav trmari, če ni po njeno Smo imeli na morju prav pestro, k je skoz neki protestirala.Je pa nabolj uživala v gužvi zvečer ko smo šli na kakšno pijačko. Ja, kadar je utrujena in ji kaj vzameš, začne kričat kot visokotonc in otepat okoli sebe . Drugače pa je kar potrpežljiva, ker jo Jan vsak dan večkrat pridno dresira. Gldede bužija pa: kaj smo ti rekle???? -kak se je fajn pametnega delat - sicer pa 14 tednov je že lepa starost - res hitro mine IZVIRNO SPOROČILO: želva ElaM, čestitke Manci za korake, to je pa zato ker je taka šlankica, pa se lažje nese To tudi jaz mislim za našo, drugače bi sigurno že hodila, kot Manca! Včeraj sem izkoristila priliko in skočila do ZD da mi jo stehtajo in zmerijo in ponosna sem, da iuma moja mala oz. velika 9450g in je dolga celih 81cm Je pa res velika punčka! Po mojem, da kar vodi med decemberčkami Magi: ful dobro! Kako pa one luknjice narediš (kot kraterji na luni)? - aja, ni treba povedat, najbrž poslovna skrivnost.
|