|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
12.8.2008 15:07:01   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 04.11.2007
LINA (1920g- 44cm) Nana22user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79user posted image user posted image

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image user posted image  01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981user posted image user posted image
FOXINEC Foxina  user posted image user posted image

AŽBE ( ?-? ) Copatekuser posted image user posted image

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorchuser posted image user posted image
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 04.12.2007
MAJA (3640g-55cm) Kajčauser posted image user posted image

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimcuser posted image user posted image

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želvauser posted image user posted image
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22user posted image
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnicauser posted image user posted image user posted image
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisimauser posted image user posted image
ZALA (3290g-51cm) Lili8user posted image user posted image

JAN (3170g-52cm) Botrca 

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.user posted image

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skylineuser posted image
TIM (3940g-51cm) Lana38user posted image user posted image
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image  
26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image  
31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*auser posted image  user posted image   

NOSEČNIŠKI ČVEK 1
NOSEČNIŠKI ČVEK 2

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
12.8.2008 15:38:10   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hoj, danes pa sva midve z Tejko vozičkaliuser posted image . Sma najprej na brzaka kavico spili, potem pa sma šle v park pogrnile dekico na travo in uživale. Pa najina škrateka tudi. Je Vana Jana skozi osvajalauser posted image user posted image user posted image

Ja super je blo moreva ponovit. Na poti čez most mi je pa še Jan zaspal, in potem spal lepo do doma tudio v avtu.  Je blo pa Janu res frajersko na dekici bit z Vano.user posted image user posted image user posted image

želva-groza!!!!

Copatek mi tud že sedimo, kej več pa tudi ne.

loncica čestitke za zobekuser posted image user posted image in elam za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

Hokejistka-tvoja mala pe že ful stvari obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.8.2008 16:13:20   
lana38
Jaz sem pa danes v mestu srečala svojo cimro iz porodnišnice. Njena punčka je točno 3 ure mlajša od Tima. Pa prav zanimivo je bilo, ko sta se gledala in smejala.user posted image  Kdo ve, kaj se zmenijo v svojem jeziku ti naši user posted image ?user posted image
Jutri pa se gremo kopat.user posted image  Komaj že čakam. Kako bo šele Tim vesel, ko bo spet čofotal.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.8.2008 17:43:09   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Julija maha pa-pa in zraven tudi govori. papa Samo ni ji pa še čisto potegnilo, da mora pomahat, ko kam odhaja. Ponavadi to počne, ko se kdo z njo ukvarja user posted image . Potem ploska "na ukaz" (bravo-bravo), pa z glavo daje "buc". to ji je še posebno všeč. Pa ku-ku daje, če ji nastavim pleničko v bližino.

Bravo, Julija. Tukaj se pa jaz ne morem prav dosti pohvalit.user posted image  Manca da živjo in to je to. Danes sem poskusila pincetni prijem in je kar šel. Pri papa, velika, velika, me pa najprej čudno gleda, potem se mi pa smeje. In si najbrž misli, če se mi je odpeljalo.
So si pa res otroci totalno različni, včasih imam sama kar problem, ko primerjam taveliko in malo. Vem, da je T., ko je bila toliko stara že ornh čebljala, Manca pa skoraj nič, samo vriska ali se krega, da bi pa skupaj spravljala zloge pa ni šans. Očitno bo pri nas ena nakladačica, druga pa športnica.user posted image

Zob Manca še nima, samo slini se pa nenormalno. Tko, da mislim, da bodo kmalu.

Kt, aha torej je to normalno.user posted image

Copatek, kakšne mere ima vaš fant. Ne morem verjet, a imate skoraj 3 kile težje otroke.user posted image

trdozimc, pomoje si imela kar prav, da mi je priščipnilo živec. Noga me še vedno boli, komaj hodim. Ko sem šla z vozkom na sprehod, sem domov skoraj pritancala.user posted image

Vrtnica, Tejka, fouš za kavo. Jaz bi tudi.

Verjetno sem še kaj pozabila, samo se T. dere, da jo lulat. To pa je alarm.user posted image

:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.8.2008 21:03:37   
Vrtnica79
Ojej Želva kakšen dopust!

Copatek če želiš mi napiši še mere ob rojstvu da jih dodam na seznam. Je pa vaš mulček zdaj kar konkreten, naša še 8 kil nima.

Če se že nekaj hvaliteuser posted image  bom pa še jaz svoj piskerček pristavila. Vana se že ozre za lučko, se trudi plazit ( 2-3 puze naredi) na nogice se tudi na veliko postavlja, bi že rada kar nekam šla. Pa danes mi je celo pomahala ko sem ji rekla da grema pa-pa. Zobki jo pa kar fejst mučijo. Naenkrat začne tečkat, ponavadi preden gre spat in se dere kot jesihar ( Tejka saj si vidla). Najbolje je ko sem zunaj in pol me vsi gledajo, češ da kaka mama pa sem da se otrok tak dere. Ampak se slejkoprej umiri in zaspi.
Zdaj ji gresta ven zgornje enkice, leva je tik pred predrtjem.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.8.2008 21:09:22   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: copatek

Oj,

sem se odločila, da se malo javim, vas redno berem in je res prav zanimivo videti, kaj počno vaši decemberčki. Verjetno se me še spomnite iz debate v pričakovanju. Ažbe se je rodil 1.12. in je zdaj že pravi korenjak, pri osmih mesecih je imel 71cm in 9410g, pri šestih mesecih je dobil tudi dva zobka spodaj. Je tudi že več ali manj vse, razen "prepovedanih" stvari. Sedi še vedno ne, očitno še kar uživa v ležečem položaju, izjemno rad se namreč kotali iz hrbta na trebušček in spet nazaj.user posted image  A vaši že sedijo? - verjetno že, če se nekateri že tako veselo postavljajo na noge.user posted image  Vrtnica, lahko naju dodaš na seznam, če želiš - bo en fantek več.user posted image
Urša1981 lep pozdravček in lupčka tvoji Anji.

Lp
,

Mi pa imamo tudi Ažbeta. In tudi naš fant je velik velik....številk več ne pišem, ker sem bila deležna čudnih izjav.

Sedimo že.Plazimo pa se ne...imam občutek da se niti ne bo, ker po stanovanu se premika tako, da se kotali.

Zobkov pa še nimamo.Slini pa se fulll že od 4 meseca tako, da ze od takrat pričakujemo da bo kejuser posted image user posted image

Želva....ajejjjjjjjjjjj....da bi se meni to zgodilo bi se kr zraven une zenske ulegla.Grozno!!!
Kako pa kej tvoj počutje?Ti nosečnost dela kej preglavic? Jaz imam slabosti še za prejšnjouser posted image .user posted image user posted image user posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.8.2008 21:19:40   
pikica*
Nimam ne časa ne enegije kaj veliko komentirat, zato bom bolj kratka....

Tudi jaz se nimam kaj veliko pohvalit (če izvzamem dejtvo, da imam dva mala cukrauser posted image ). Lovro sedi že nekaj časa, zdaj pa tudi že konkretno "hodi" okrog po vseh štirih. Zoja je pa njegova mentorica....in skoraj ne morem verjet, da jo mali res oponaša. O kakšnem pa-pa ne duha ne sluha. Je pa zato čveka.....trenutno obvlada bababa. Drugače pa ima tak svoj način komunikacije. Ko kaj hoče, začne kričat aaaaaa. In potem vztraja, dokler ne dobi svojega.

Pa še mere. Danes sem šla prav pogledat tole tabelo rasti in ugotovila, da naše dete sploh nikamor ne paše..... s svojim 10,5kg in 76 cm je za svojo starost čist izvenserijskiuser posted image .

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.8.2008 21:30:30   
želva
čeruser posted image
evo, sploh ne vem kako bi se vključla v debato, sem mal iz forme

ElaM, čestitke Manci za korake, to je pa zato ker je taka šlankica, pa se lažje neseuser posted image Naša je preveč buška. Se mi zdi, da se je spet tok poredila in zrastla.Vse stvari, ki so od 9- 12 mesecev so ji ganc taprave.

A so vaši user posted image tud ratali take tečkice, trme male? Naša ful uveljavlja svojo voljo, če ji kaj ni prav se razhudi, kriči, tolče po mizi in prav trmari, če ni po njenouser posted image Smo imeli na morju prav pestro, k je skoz neki protestirala.Je pa nabolj uživala v gužvi zvečer ko smo šli na kakšno pijačko.

Sem nekaj brala za nazaj, sam ne vem kolk mi je kaj ratal v buči obdržat. Kar nekaj vas že daje KM.Jaz sem tud razmišljala, da ponucam še to škatlo AD, pol pa k sosedu kmetu po domače mleko. Pa saj bo skoraj do 9. meseca na KM.Saj že kdaj pri meni je čokolino, ker ji mleka po flaši zjutraj ne morem uturit več kot 120ml, če pa vidi mene fda kaj drugega jem, pa itak mleko odpade. Je pa drugače naša grozen kruhosned. In imam tako kot pikica, če kam gremo vedno s sabo žemljice.Za utišatuser posted image

Poka, jaz sem že ok. kar se slabosti tiče, v bistvu ne vem da sem noseča. Kdaj imaš rok?

Aja, sem pa domov prinesla trebuščekuser posted image Žeuser posted image Sem gledala slike od 1., pa se mi ni v 16t nič poznalo, zdaj v 14t se pa že lepo vidi, da neki skrivamuser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.8.2008 21:42:25   
klarisima
Čer,
Pa da se še jaz malo javim. Vidim, da se veliko dogaja tukaj pri nas decembrčkih ampak nisem želela komentirati (evo, zdaj sem) user posted image

Pri nas je tudi ful veselo, Š. se nonstop po meni vesi in hoče na noge. Plazi se ne in po moje bo to fazo kar preskočila in shodla user posted image Spat hodi nekje ob 9h in ponoči se zbudi 1-2x, ji dam dudico in jo prestavim na bok ter spi dalje nekje do 6h, pol pa pride k nama v posteljo in skupaj spančkamo do 8h. Potem kaki 2 uri bedi in spet ninanana za 2h. Pa še popoldan vdari kaki 2-3h. HB user posted image

Včeraj sem izkoristila priliko in skočila do ZD da mi jo stehtajo in zmerijo in ponosna sem, da iuma moja mala oz. velika 9450g in je dolga celih 81cm user posted image
Dojima se ne že odkar je začela jesti GH in so prikukali zobki (nekje pri 6,5mes.), se je umaknila in ni in ni hotela. Če pa sem še tako vztrajala pa me je ugriznila user posted image Sama sem si kriva. Sem hotela vsaj jutranji obrok ohraniti ona pa zgleda ne. Kaj češ, karakter user posted image Drugače pa je glede GH ful pridna in sploh ni panike. Trenutno ima naj, naj raje juhico s kroglicami user posted image
Smo pa kupili mleko Planika (mislim, da se tako reče...se mi ne da do hladilnika user posted image ) in sem ji zjutraj čokolino naredila. Par žličk je popapala ampak ne morem rečt če ji je ugajalo ali ne. Najbrž še ni bila lačna.

No, to bi bilo od nas vse zaenkrat oz do nadalnjega, veselo se kopajte, dopustujte, počivajte, opremljajte, kofetkajte, se pozdravite (Magi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pupo), skratka uživajte!

Pa še moja velika pupa
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.8.2008 22:41:43   
Magi*
no, pa so vam spet zalaufali jeziki kot namazani. user posted image

mi se kar držimo. no, jaz se kar držim glede na razmere v bajti. Zaki je tečkica, ker ne sem ven, Taras pa ima že čist zglodana kolena. sam šiba po stanovanju sem ter tja in raziskuje. čeblja kot kaka pupa, no saj drugega pa še ne zna. user posted image  sem pa šla prav gledat kdaj je Zaki speljala na vse 4 - pri skoraj polnih 10. mescih, tale lump pa že sedaj.

želva: jaz se mojega trebuha še znebila nisem, ti pa si noseča, pa se ti še nič ne pozna. user posted image  

ElaM: Manca bo zgleda res bolj atletske sorte. še malo pa boš dve lovila po stanovanju. jao tvoja hrbtenica.

hokejistka: hvala, hvala - zakaj pa misliš, da vedno nosim velika črna sončna očala? user posted image

glede na stanje ne-spanja sem res kar dobro razpoložena. evo, vam prilepim še nekaj mojih izdelkov:

user posted image

user posted image

user posted image

veliko več pa tukaj: http://www.moj-album.com/uredi/mizmooz/13160780/

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.8.2008 22:49:53   
pikica*
Evo...še malo moči sem nabralauser posted image . En kup bi bilo za pokomentirat, ampak je vsega čisto preveč.

Magi*, upam, da boste kmalu ready za ven, ker verjamem, da se ti keglja.

Želva....a že 14. teden (zdaj bi pasal en tak butast smajliuser posted image ). Gre pa res hitro.

Poka, kako daleč si pa ti?

Aja, Magi*....tile tvoji izdelki so mi pa ful všeč. Jaz se, se že nekaj časa nazaj napalila na fimo maso, ampak nisem prišla dlje kot do nakupa maseuser posted image . Mi je pa zadnjič Zaki malo razložila kako gre vse skupajuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
13.8.2008 7:46:30   
ElaM
Dobro jutro.
Tinkara je ravnokar vstala, gleda gimnastiko in komentira: "Lej, k punčke skačejo." Manca še panča, jaz pa ob kavi malo brskam po netu.
Magi*, zame si carica, kar se teh tvojih izdelkov tiče. Re so lepi.
Želva, a že 14 teden si? Kdaj greš na NS? Ej, noro gre tole. Je bila pa pri meni druga nosečnost na začetku veliko bolj opazna, kot prva. V prvi sem se zredila 4 kile do 27t, no saj koliko sem se do konca, bom raje tiho.user posted image  V drugi pa do 22t, 7 kil, ampak na koncu pa manj, kot prvič.
Poka, upam, da slabosti čimprej minejo. Nič fouš.
Klarisima, Špela je pa res ogromna punca.user posted image  Kake črne oke ima.
Pikica*, a imate vi ztudi uvajanje v vrtec? Midve začneva drugi teden, me prav zanima kako bo to zgledalo, ker ima trenutno fazo "mami". Eno leto in pol kasneje, kot piše v knjigah.user posted image
Trdozimc, kje se pa ti skrivaš?

Še to sem hotla napisat, da se mi zdi hecno, recimo Manca ob opori naredi kakšen korak, in res že fajn stoji če se drži, ko sem jo pa prijela za roke, in jo postavila na tla, da bo kao hodila, so se ji pa noge kar pentljale.user posted image
Punce, lepo bodite,..

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
13.8.2008 7:49:12   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Naenkrat začne tečkat, ponavadi preden gre spat in se dere kot jesihar ( Tejka saj si vidla). Najbolje je ko sem zunaj in pol me vsi gledajo, češ da kaka mama pa sem da se otrok tak dere.

Ja, Iva tudi, če smo zunaj spusti sireno, ampak če se nič dosti ne zavzamem tudi hitro neha.

IZVIRNO SPOROČILO: poka1

Sedimo že.Plazimo pa se ne...imam občutek da se niti ne bo, ker po stanovanu se premika tako, da se kotali.

Bo, bo. To je predfaza user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Tudi jaz se nimam kaj veliko pohvalit (če izvzamem dejtvo, da imam dva mala cukrauser posted image ). Lovro sedi že nekaj časa, zdaj pa tudi že konkretno "hodi" okrog po vseh štirih. Zoja je pa njegova mentorica....in skoraj ne morem verjet, da jo mali res oponaša. O kakšnem pa-pa ne duha ne sluha. Je pa zato čveka.....trenutno obvlada bababa. Drugače pa ima tak svoj način komunikacije. Ko kaj hoče, začne kričat aaaaaa. In potem vztraja, dokler ne dobi svojega.

Meni se zdi, da so ta prvi bolj napredni, ker se odrasli z njimi ukvarjajo, ta mali imajo pa vzgled v prvih in potem pač ............. je gibalni razvoj boljši user posted image user posted image user posted image user posted image  To je edina razlaga, ki jo jaz najdem za svojo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

A so vaši user posted image tud ratali take tečkice, trme male? Naša ful uveljavlja svojo voljo, če ji kaj ni prav se razhudi, kriči, tolče po mizi in prav trmari, če ni po njenouser posted image Smo imeli na morju prav pestro, k je skoz neki protestirala.Je pa nabolj uživala v gužvi zvečer ko smo šli na kakšno pijačko.

Ja, kadar je utrujena in ji kaj vzameš, začne kričat kot visokotonc in otepat okoli sebe user posted image . Drugače pa je kar potrpežljiva, ker jo Jan vsak dan večkrat pridno dresira.

Gldede bužija pa: kaj smo ti rekle???? -kak se je fajn pametnega delat user posted image user posted image user posted image  - sicer pa 14 tednov je že lepa starost user posted image - res hitro mine

ElaM, čestitke Manci za korake, to je pa zato ker je taka šlankica, pa se lažje neseuser posted image

To tudi jaz mislim za našo, drugače bi sigurno že hodila, kot Manca! user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem izkoristila priliko in skočila do ZD da mi jo stehtajo in zmerijo in ponosna sem, da iuma moja mala oz. velika 9450g in je dolga celih 81cm user posted image

Je pa res velika punčka! Po mojem, da kar vodi med decemberčkami user posted image user posted image

Magi: ful dobro! Kako pa one luknjice narediš (kot kraterji na luni)? - aja, ni treba povedat, najbrž poslovna skrivnost.

Neposredna povezava do sporočila: 4138
13.8.2008 9:04:17   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Še to sem hotla napisat, da se mi zdi hecno, recimo Manca ob opori naredi kakšen korak, in res že fajn stoji če se drži, ko sem jo pa prijela za roke, in jo postavila na tla, da bo kao hodila, so se ji pa noge kar pentljale.user posted image
Punce, lepo bodite,..

Evo me! user posted image  

Hoče ti povedat, da čuvaj svoj hrbet in ne prehitevaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
13.8.2008 9:22:50   
Vrtnica79
user posted image

Jutro in ena kavica za vseuser posted image

Pa kaj imate to za ene dečemberčke da imajo take mere? Jaz nevem če bomo pred enim letom prilezli do 10 kguser posted image . Pa nič slabega ne mislim z tem user posted image  lepo je videti otročka ki ima špeheca.

Magi kdaj pa uspeš vse to naredit! Ful dobro zgleda tole. Iz česa pa to delaš, pa z kakimi barvami to gor rišeš? Mene mika tudi da bi kaj takega delala- malo za dušo.

Želva uauu trebušček se ti že poznauser posted image .  Hitro gre čas, ni kaj.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
13.8.2008 10:22:41   
Magi*
jutro! hvala za kofe. sem že dva danes spila. user posted image

Zaki sem deportirala k varuški, da si s Tarasom malo oddahneva. sva že nazaj s sprehoda. zdaj pa pride ena tetica še njega mal pomirkat, da grem jaz v miru v štacuno. danes si bom pa privoščila. user posted image  grem v Bauhaus, da ne bo ktera mislila, da grem zase kaj zapraulat in mi bila zastonj fouš.

vrtnica, te moje stvaritve so iz Fimo mase. nič gor ne rišem, vse te vzorčke naredim iz mase, jih zavijem v klobase in jih pol režem kot salamo in sestavljam, valjam, pečem, brusim, lakiram ...

trdozimc: ja, tile kraterji so mene čisto fascinirala. sem te uhane poimenovala "walking on the moon". ni pa nobena tajna, to je tehnika mokume gane, ki je tukaj opisana: http://www.polymerclaycentral.com/cyclopedia/4colormg.html . jaz sicer to delam malo po svoje, pa tudi pašta mašine ne uporabljam. vse je na roke valjano. princip je isti, sve su ostalo nianse. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4141
13.8.2008 12:28:58   
copatek
Evo, vrtnica, mere našega Ažbeta ob rojstvu - 3460g in 51cm. Ja, teli naši otroci čisto prehitro rastejo, se mi zdi da sem komaj rodila, pa je že toliko star. Se moram pa še jaz pohvalit, da bo pomoje zelo kmalu tudi pri Ažbetu zgoraj levo pokukal zobek. Naš tudi že zna dati pa pa in sploh veselo maha, ko ve da gre ven - tako zelo uživa zunaj, da ko ga prinesem domov, se takoj začne jokat.user posted image Sicer se hitro umiri, ampak mora pa povedat, da mu ni ravno prav, da je prišel noter.
U, želva, že 14 teden, joj jaz komaj čakam, da bom spet noseča, sem res uživala in kar pogrešam nosečniški čas, se mi pa zdi da bo pri drugem otroku nosečnost minila en dva tri. Pri prvem sem še po tednih spremljala kako in kaj, pri drugem pa dvomim, da bo čas za to.user posted image  Kako je pa pri tebi želva? Ah saj bodo še otroci, najprej je treba diplomo napisat in kakšno službo najti, potem pa bo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
13.8.2008 13:52:56   
ElaM
Punce, da vam povem, kaj se je danes zgodilo.user posted image  Manca je padla iz gajtra, ne vem kako se reče po slo, v glavnem to je postelja z ograjo.  Jo dam spat in grem kuhat, varuško imam prižgano in kar naenkrat slišim nek šum in Mančino kreganje. Mi je bilo sumljivo in grem gledat, tamala sedi sredi najine postelje in me čukasto gleda. Ni mi jasno kako ji je to uspelo, pa imamo ograjico dvignjeno kolikor se da, ... zvečer ji bova spustila na minimum še jogi. Očitno je afne guncala in se prevagala. T. to nikoli ni uspelo, pa je spala v gajtru do dveh mesecev nazaj.
Zdaj samo upam, da je bil slučajen dogodek, da se ne bo ponavljalo, ker potem pa res ne vem, kje bo spala.user posted image

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
13.8.2008 15:25:14   
Magi*
ElaM, naj te pomirim - eni otroci skoz padajo ven. moj svak je baje bil več na glavi kot na nogah. user posted image  pa zdaj končuje drugi magisterij. ti ji le spusti jogi in preveri, če se lahko prevaga ali skoči ven. če ne, jo boste morali imet samo na jogiju, da bo padla z nizkega.

copatek, sem že večraj hotela komentirat tvojo slikco: cuker, cuker, cuker je tale tvoj Ažbe!

no, naš mali je že zelo hiter kobacalček in kar beži pred mano. po celem stanovanju ga je dosti. danes zjutraj pa se je odpravil k vhodnim vratom in nekaj cvilil. priletim tja in on sedi pred vrati in s prstom kaže na kljuko in zraven cvili in se krega. user posted image  je hotu na sprehod zgleda.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.8.2008 16:59:44   
želva

Punce, da vam povem, kaj se je danes zgodilo.user posted image  Manca je padla iz gajtra, ne vem kako se reče po slo, v glavnem to je postelja z ograjo.  Jo dam spat in grem kuhat, varuško imam prižgano in kar naenkrat slišim nek šum in Mančino kreganje. Mi je bilo sumljivo in grem gledat, tamala sedi sredi najine postelje in me čukasto gleda. Ni mi jasno kako ji je to uspelo, pa imamo ograjico dvignjeno kolikor se da, ... zvečer ji bova spustila na minimum še jogi. Očitno je afne guncala in se prevagala. T. to nikoli ni uspelo, pa je spala v gajtru do dveh mesecev nazaj.
Zdaj samo upam, da je bil slučajen dogodek, da se ne bo ponavljalo, ker potem pa res ne vem, kje bo spala.user posted image

joj, tale je pa res en brzinček.  Boste mogli pazit nanjo, vam bo še ušlauser posted image

naša se pa plazit noče več odkar se zna vsest, je kar naprej na riti

Danes sem že enga psa naložila v avto in peljala 2 km daleč domov- se je prišel žent k naši Cupi, pa sem tok žleht, jima ne privoščimuser posted image
Pol sem pohodila njegov drek in ga razmazala po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image , to mi je pa za kazen, ker sem ga odpeljala

Zdej imamo peso skoz not in sta s tamalo tok posrečene.manca pleza čez njo, jo vleče za žnable, pa seske, pes pa uživa, ker se ji prav nastavljauser posted image

mi že manca nagaja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.8.2008 18:16:23   
Foxina

Manca je padla iz gajtra

ojoj, na to pa sploh nisem pomislila, da bi se lahko zgodilo...kriza...torej očitno, da jo na vajini postli založiš s kovtri tud več ne pride v poštev?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.8.2008 18:17:24   
Foxina
aja, za vaš zmenek na bizoviku...dejte mi geslo na zs prosim poslat

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.8.2008 21:00:04   
t*e*j*k*a
HOj!!

ElaM, še sreča da imate posteljo čist zraven, da ni na tla zgrmela!!!

MAgi*- ful lep nakituser posted image user posted image user posted image user posted image
copatek ja jaz tud mislim, da pri drugi nosečnosti ne bom več vse tko spremljala.

Naš bavci že pančka, upam da bo dobra noč brez prebujanja!!!

Uživajte čao

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.8.2008 21:45:35   
pikica*

Pikica*, a imate vi ztudi uvajanje v vrtec? Midve začneva drugi teden, me prav zanima kako bo to zgledalo, ker ima trenutno fazo "mami". Eno leto in pol kasneje, kot piše v knjigah.user posted image

Nekaj uvajanja menda bo, ampak šele septembra. Z vrtcem namreč štartamo šele 15.9. (po dopustu). Pa tudi drugače bi začeli šele 1.9., ker prej ne bi bimelo smisla, saj se čez poletje skupine malo združujejo in selijo po enotah, zato bi prišlo še do večje zmešnjave. Upajmo, da ne bo težav (zaenkrat jih ne pričakujem, ker se Zoja vrtca res veseli in je bila zadnjič totalno razočarana, ker smo samo papirje nesle...ona je namreč mislila, da bo lahko ostala tam).

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
14.8.2008 1:19:39   
trdozimc
ElaM - še dobro, da je bila postelja blizu. Drugače pa se taki nadebudneži menda hitro naučijo na noge pristjat user posted image .

Magi, hvala za link user posted image ! Bom poskusila - čeprav konkurence se ti RES ni treba bat. Sem pravi amater brez idej proti tebi. user posted image

No, pa še par komentarjev:

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

no, naš mali je že zelo hiter kobacalček in kar beži pred mano. po celem stanovanju ga je dosti. danes zjutraj pa se je odpravil k vhodnim vratom in nekaj cvilil. priletim tja in on sedi pred vrati in s prstom kaže na kljuko in zraven cvili in se krega. user posted image  je hotu na sprehod zgleda.

user posted image

Danes sem že enga psa naložila v avto in peljala 2 km daleč domov- se je prišel žent k naši Cupi, pa sem tok žleht, jima ne privoščimuser posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

...torej očitno, da jo na vajini postli založiš s kovtri tud več ne pride v poštev?

Ni šans! user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?