lucika
|
frrrr, vse najboljše! naj ti še naprej teče vse kot po maslu. ali smetani, kakor hočeš:) sploh ne vem kam minevajo dnevi. delamo bolj malo, planiramo in planiramo, da se kar kadi. novo leto je neka prelomnica, pa se nama zdi, da moramu vragu rep spipat do takrat...eh, bo že. imamo pa nek plan se selit do mojega rd, februarja bo, in to drugo leto:) po slikah se vidi, kolk imamo narejeno, samo smo optimisti. pes je pravi mali vragec. ma, je dobil enga velikega gumjastega ježa. pol ure je piskal, potem ga je pa pol požrl. danes sem mu kupila ono ogromno umetno kost, pa jo je glodal. ene 4 ure, jaz ne vem od kje mu volja... mali je tudi pravi vragec. kosilat ne, spat ne. se je hotu z obema rokama moje roke držat, seveda narahlo na njegovem licu; in tako bi on spal. pa umakneš roko, hitro pogleda in v neutolažljiv jok. bogi revež, kako mora trpet v tem življenju. ma, nekak je zaspal potem. ampak lekcijo sva spet dobila midva in ne on. ma, je prebrisan... altati, ko bo prišel tvoj dan se drži. seveda bo vse ok, ni debate. piškot, saj ne vem če sem ti voščila. enega velikega lupčka ti pošiljam. no, dva, al tri al kako se že vi kušujete tam na oni srtrani slovenije? ad3 tudi jaz dajem. sicer sem šele pri 8 mesecih začela res redno, ko sem pravi sistem pogruntala, da ne pozabljam. mam zaloge, tak da mislim porabit vse za nazaj. sem pa študirala tudi na to, da meni ne bi kaka dozica škodla. d je tudi za kožo, a ne? kruhomat je ena kul zadeva, samo spomnit se ne smem, kako mi je bilo slabo, ko sem pri nas doma jedla njami topel kruh:( leva dlan me srbi. a bomo dali denar, ali dobili? hja, bo treba na loterijo it preverit, če imajo kako polno srečko zame:) grem zdaj preverit na ebay, čakam na mail za poštnino. ma, imam 4 bunde za malega. ena stara, za doma (kot včeraj, ko si je sipal žagovino na hojico); ena svetla in se vse pozna ,kak malo špukne; ena je malo premala in ga tezko oblečem, druga pa malo prevelika in je zadeva ista. no, zdaj bi mela še peto, ali šesto:)sivkamivka, koliko pride ena taka povprečna poštnina iz anglije*? ma, za 3 pizamice iz ms sem dala tntju 2.6 eur, pri nas je pošta katasrtrofa...
|