Pikabu
|
Še malo bolj na dolgo. Imamo izredno stanje, vsi bolni. Midva z možem sicer vseeno hodiva v službo, čeprav bi bilo verjetno boljše, če bi vsaj kakšen dan ostala doma, pa ne gre. Prejšnjo sredo je Ema zakuhala na 40, zbili smo šele v nedeljo, šele včeraj je bila čisto brez vročine. V soboto je zakuhal še Maks, vročina je še danes. V nedeljo je dobil še norice in je veliko huje kot je bilo pri Emi. Ima jih polno po obrazu, v ušesu, najhuje je po ritki, pod lulčkom. Noro je, ves je ubogi. Samo crklja se, z njim moramo ležati. Pa spet ima nazaj drisko. Na srečo moževa mama pride k nam, da ju ne vozimo nikamor. Smo šli k zdravniku, oba imata virozo, Maksi je pravi ubošček, ker ima kombinacijo z noricami. Pa z Emo ne vem, kaj je. Ko smo dali plenice stran, ni nikoli bilo nesreče, nikoli ji ni ušlo, zdaj ji pa vsaj enkrat na dan uide. Sva danes dali še vodo, da vidimo, če je kaj narobe. Sama sem spet brez glasu, kuha me vročina, pa se filam z lekadoli, da lahko stojim pokonci. Grlo me boli, nos me peče, vsa sem na glavo. Res sem hvaležna moževi mami, da pride k nam, nam skuha, popazi na otroke, tudi kaj pospravi, kolikor ji pustim. Mož ni kaj dosti boljši od mene. Upam, da se tole do praznikov neha. Vidim, da ste ful priden, odprle ste novo temo, veliko napisale. Sem samo preletela, brati mi ne znese, grem zdaj direktno v posteljo. Lep večer vsem.