|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
15.12.2007 9:52:56   
moci
neeee. no, tudi. samo pri nas ga ni.
kreslin je bil... mmmmmm. pa ne delajo smajliji, da bi bolj natančno povedalauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.12.2007 9:55:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

neeee. no, tudi. samo pri nas ga ni.
kreslin je bil... mmmmmm. pa ne delajo smajliji, da bi bolj natančno povedalauser posted image

user posted image user posted image user posted image Mmm, Kreslin. user posted image
Bo v redu?user posted image

Sam zame to ne velja, ker men pa on ni...user posted image

A Zoja je zdržala? Oz. brat, je zdržal?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.12.2007 10:14:47   
moci
zakaj pa meni ne delajo? ja,takele sem hotela. hvalauser posted image

zoja je sicer nagajala, ampak so še vsi živi in zdraviuser posted image sva šla potem še na večerjo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.12.2007 10:49:12   
Anonimen
pri nas se je zgodil čudež

ati je malo popokal in sta šla v mesto na sprehod- je optimist, da bo hodila- aja, sta šla smrekco in lučke gledatuser posted image , voziček imata pa tudi s sabo za vsak slučaj!

evo, moram izkoristit in se it učit

papa

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
15.12.2007 11:44:11   
lucika
midva pa sva prispela iz enega brrrr sprehoda:)

zdaj pa malico, potem kosilo kuhat, in če bo sreča, pride še ati:) se mi pa kr smili, ker je res ful mrzlo. ma, smo si zadali letni cas za zidanje, taprav mrzlo je za delo, jao....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.12.2007 13:39:38   
moci
sem pričakovala, da bom prebrala vročo večerno debato in se narežala. pa nič.
muki, kam si poniknila?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.12.2007 14:38:48   
altati
sam en lep pozdravček in še lepši vikend vsem skupaj....
mi uživamo v druženju...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.12.2007 16:15:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

sam en lep pozdravček in še lepši vikend vsem skupaj....
mi uživamo v druženju...

a te niso še nič poklicali ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
15.12.2007 16:23:24   
Anonimen
drugače pa dobro jutro !

oče in sin sta odšla na pohajkovanje.....mati se bo malo zamislila nad svojo diplomsko nalogo, popoldan pa greva z možem v kino gledat ''I'm legend'', v katerem igra Will Smith, dogaja pa se v NY....Se ne spomnim, da bi šla kdaj v kino ob štirih popoldan, no mogoče v kakšni osnovni šoli...ampak mi je kool, ker bom lahko mirna, otrok bo v varstvu, se bodo malo igrali, zvečer pa potem čisto normalni ritual...

Včeraj je bil možiček doma, smo se crkljali na veliko. Pa v Queens smo šli v šoping...tam obstaja ena trgovina, Euromarket, kjer imajo evropsko robo...dobiš barcafe, čokolino, donat, radenska, karlovačko pivo, mytos, milka, kinderjajček, magi juhice, podravka izdelke, pecilni prašek, burek, kranjsko klobaso, cocto, gustin, slovensko vino, ...... ma vse, za kar ni potrebno da je sveže ( npr. jogurti in podobno )....

Eto, toliko na hitro, sedaj pa študirat.....pridne bodite, polubčkajte svojo otročičke in bodite ZDRAVI !!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
15.12.2007 17:01:15   
muki1
Pozdravljene.
Jaz sem pa že ves dan sama doma. Sem imela čistilno akcijo, pa sem moža in punci naterala od doma, so šli v trgovino, pa k tašči na kosilo, pa potem je šla Iva še spat....in še vedno jih ni. Sem vse počistila, vse se sveti, diši po svežem, pa mi že tako manjkata, da komaj čakam, da se vrnejo....in razmečejo.
Uh, mož jih bo pa slišal. Tako ima po omarah razmetano, da me je skoraj kap zadela, ko sem mu hotela zlikano not pospravit( drugače to sam dela). Ma to ni res, no...ima dve omari ( jaz eno ) oblačil in to je tako razmetano, da ti na bruhanje sili. Jaz ne vem, kako lahko sploh kaj najde. Res grozno, pa cot da se vse jebe in od tega vsaj 10 črnih puloverjev, ki jih razlikuje samo on user posted image

Drugače pa moram opisati še eno štorijo.
Neži sem tak okvirno razložila že pred časom, kako ratajo dojenčki, da pač očka da mami semenčece in potem iz jajčeca in semenčeca zraste dojenček.... in včeraj ko pridem domov iz službe sta bili punci pri naših, pa so gledali kaseto z najine poroke. Pa sem še sama malo posedela in gledala z njimi, nakar me Neža vpraša, ko smo gledali poroko na matičnem...MAMA, A TU TI JE ATA ŽE DAL NOT user posted image  user posted image .
Sem vprašala, kaj če mi je že dal not, pa je rekla...ja, semenčeco, da sem potem jaz zrasla.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.12.2007 17:03:19   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem pričakovala, da bom prebrala vročo večerno debato in se narežala. pa nič.
muki, kam si poniknila?

O Moci, me veseli, da te je Vladek očaral. Včeraj zvečer sva se z Nežo zmenili, da raztegneve kavč v dnevni in bova gledali risanke, dokler ne omagava. Tako smo potem tudi naredile. Vse tri smo spale na kavču. Ata pa je prišel ob 02.00 - baje user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.12.2007 17:06:34   
muki1
Glede alergij še vedno ne vem, kako bomo speljali, sem klicala včeraj ravnateljico da bi se zmenila, kako je z dieto v vrtcu, pa je nisem dobila. Govorila s tajnikom, ki je bil moj sošolec in je rekel, da imajo kar nekaj takih, ki so alergični in jim kuhajo dieto, vendar na podlagi potrdila osebnega zdravnika, zdaj pa ne vem, kako to izpeljem. Bom videla v ponedeljek, kako in kaj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.12.2007 17:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Neži sem tak okvirno razložila že pred časom, kako ratajo dojenčki, da pač očka da mami semenčece in potem iz jajčeca in semenčeca zraste dojenček.... in včeraj ko pridem domov iz službe sta bili punci pri naših, pa so gledali kaseto z najine poroke. Pa sem še sama malo posedela in gledala z njimi, nakar me Neža vpraša, ko smo gledali poroko na matičnem...MAMA, A TU TI JE ATA ŽE DAL NOT user posted image  user posted image .
Sem vprašala, kaj če mi je že dal not, pa je rekla...ja, semenčeco, da sem potem jaz zrasla.

jao...jaz sem bom pa polulala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 17:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
15.12.2007 19:20:18   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Drugače pa moram opisati še eno štorijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neža, jokam od smeha, res. Neža je legenda. Prosim te, Muki, če enkrat izdaš eno tako knjigico s temi njenimi forami, pa to crkneš od smeha.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.12.2007 19:51:37   
moci
hi hi, tale neža vam bo pa še dala vetrauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.12.2007 20:28:40   
Lu
Joj Muki ampak res ima taprave user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes vsi z levo nogo vstali. Smo vsi napičeni kot sam user posted image Jaz sem dop. delala, otroc v varstvu, mož pa neki boleha.

Sva šla pa z Tianom ven v snegu in pa Kin seveda, ki se mu je čist utrgal. Maja je pa spala med tem časom.

In kaj novega pri nas? V torek imamo dedka mraza. Pomjem bo Maja dobro sprejela. So imeli prejšnji teden božička v vrtcu in je bila kar pogumna. Je šla do njega, mu zapela pesmico in potem na koncu je rekla, zdaj pa dobim darilo user posted image user posted image Hec bo pri malemu. Pomojem bo kar jok. Bo že minilo. In vam še nisem povedala. V cirkusu je samo na daleč videl klovna in je kloven samo malo smer hoje spremenil kao da bi prišel do nas pa je začel full tulit. user posted image

Lina si štartala z diplomsko?

moci fino za lep, miren večer.

Remy mala je pa čist spremenjena že. Taka velika mi deluje.

Frrr mali je pa dobro postrižen. Kdo ga je? Jaz kadar sem MAjo je bila vedno postrani postrižena.

Zdaj pa šibam. Kina ven peljat, še eno žehto dat prat in potem gledat finale Kmetije.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.12.2007 21:41:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Frrr, super izgleda Jaša tudi z novo frizurco. Se mi pa ne zdi nič zabuhel.user posted image  Pa lep vikend na domačem terenu.user posted image

take podočnjake ima... mau zatečen izgleda. men je čist drugačen kot pol urce kasneje. sej take stvari res opazijo verjetno samo tisti, ki ga skoz gledamo user posted image
sicer pa Maxi, tak pozitiven stil mi je všeč user posted image

psaša,  se mi zdi, da so vsi vrtčevski otročki na istem... mi se vam januarja spet pridružimo z boleznimi. ampak enkrat bo že dobro user posted image

Remy, mere povzete. inkara ima pravo čupco. full je cotkana. ko bo porisala vse stene, lahk še k nam pride user posted image jo bomo še omožili user posted image

mi tut v zimski idili. prej sm šla dedku na obisk in ko sem furala v drugi nazaj relacijo 15km, sem se zamislila kdaj sem nazadnje tako vozila. in ugotovila, da na svoji izpitni vožnji user posted image sicer večino mož fura v zametih... ga kr orng sipa tu okrog user posted image

Lu, kje ste bili v cikusu? mož sicer en mara cirkusov z živalmi, a se bojim, da Jaši trenutno kak drug cirkus še ne bi bil zanimiv user posted image

lucika, js že dobro leto prakticiram BC preko spleta pa sem v LJ doma... pač naročim mau čez 20€ in je poštnina brezplačna. znajo pa kdaj zelo dolgo nosit paketek. voziček smo pa že drug dan imeli doma.

nadaljujem kasneje. Jaša neki jamra...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.12.2007 22:13:22   
frrrr
lažen alarm... zdej pa kmetijo grem gledat... prvič user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.12.2007 22:34:44   
moci
jaz tudi to sranje gledam, namesto, da bi šla spat. skisalo se mi je.
da ne rečem, da sem zadnjič poslušala obe stari mami, ki sta se pogovarjali o kmetiji. vse sta vedeli. da dol padešuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.12.2007 22:49:44   
pikapolona2
user posted image madona še jst mal škilim na kmetijo.....vmes me je pa dragi zmasiral....kr dobr se je zverziral v parih letihuser posted image

REMY HELP!
A lahko damo muci kak lekadol ali podobnega ker je imela dva dni nazaj sterilizacijo in jo kr vidim kolk jo boli...veterinar ji pa ni nič predpisal meni se pa smili...sam aja in se hoče čez tist povoj prelizatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.12.2007 5:28:37   
Anonimen
ma kakšna kmetija, kr neki......

naš filmski ciklus uspel....dober film, vreden ogleda, še bolj pa mi je bil zanimiv, ker točno veš,kje je kaj...se je fural po peti aveniji, pa mimo peglezna, pa je živel v washington heights, tko no....kar fajn....

tudi mali užival, brez problemov...edinole dones je nekam velikokrat kakal, pa baje da je celo kladivo ( otroško opa ) pregrizel...tako da sumim zobke.....bomo videli jutri....

sedaj pa lahko noč vsem skupaj....se beremo po kosilu ane ? In eno lepo jutranjo zimsko idilo vam želim !

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
16.12.2007 5:29:12   
Anonimen
o mater, kolko je že ura pri vas.....sem čist pozabla....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
16.12.2007 9:07:04   
pikapolona2
lina dobro jutro....sm ravno mojemu pri zajtrkui razlagala s kakšnim navdušenjem opisuješ te eurostore s čokolinotom.user posted image user posted image

moci si svojga že našla?user posted image

kruhomat....al sm jst blont al kva......mislim včeraj sem svojega ven z omare zvlekla in ugotovila da imam celo program za mesenje...reče se mu taiguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  babe hvalaaaaaaaa za info o tem programu, kot da imam čist novo mašino domauser posted image user posted image user posted image  za zajtrk smo jedli prvič beli kruh in moj je čist navdušen ....prejš nje polnozrnate s semeni je vedno spluval.

Zdej gremo pa sobico sestavljat......smo včeraj ikeo izropali...,.še kuhat nam ni treba smo k sosedom na kosilo povabljeni.......lepo nedeljo vam želim...zunaj pa snežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.12.2007 9:51:39   
moci
 SNEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak čisto malouser posted image pogled je pa vseeno zelo lep.
dobro jutro.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......