lucika
|
dobro jutro! jaz sem pa včeraj odkrivala čare baby centra:) vedno sem si mislila, ko smo kak katalog dobivali, kak jim velja, onim ko so blizu, ...nam se pa ne splača zdaj 40 km vozit, da bi kupila kako malenkost. no, in včeraj sprobam njihovo e-trgovino. uvav, pa še domov ti prinesejo... naročila pa sem malemu komplet lesenih glasbil. hja, gledam, pa sem pozabila kak se reče kateremu instrumentu:) v glavnem, ropotat se da fino, to je pa našemu trenutno taglavno. tak da dobi to zadevo, in valj, upam, da bo zadovoljen vsaj kako uro. smo pa zadnjič slučajno natrofli na božička v tušu. pa so bile solze:( ati spet dela, mi smo spet sami. ma, če bi ono tapravo hišo gradili, ko se jo dela po x let, ma, men se vtrga. tole ko bo kratko bo še pa šlo nekak...čeprav ni fajn. bo boljše, ko nam bodo še vrata gor naredli in dokončno zaprli mansardo, se bomo z malim in psom not zaprli, pa bomo lahko skupaj kaj delali. drugače je pa to cela logistika. kdo bo gledal malega, kje bo pes, kak se naj zmuznem ven, da se mali ne dere...pa se slabo vest mam na koncu, da ga kr pustim, ko bi pa lahko bil z mano.... drug teden imam še en razgovor. vsaj začelo se je spet. ma, drugače pa do božiča napisem ponudb, kolk se bo dalo, pa zaključim s tem za letos:) se sekiram čist zastonj, nimam nič od tega, brezveze. grem malo pospravljat, če se bo mali strinjal. drugač pa ven, samo je brrr mrzlo. lp
|