|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.12.2007 10:19:06   
Anonimen
Muki- boga Neža, upam, da vam uspe izbrskati kakšne dobre recepte, da ne bo preveč prikrajšana! Pa da tole čimprej samo mine- sej ponavadi je tako!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
14.12.2007 10:19:39   
Anonimen
piskot- dober tek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
14.12.2007 10:32:06   
Anonimen
evo še naša slikarka- vse imamo že počičkanouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
14.12.2007 10:33:56   
Anonimen
Frrrr a še pišeš tabelco??

Tinkara je imela pri 14mesecih  76cm in 9180g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
14.12.2007 12:59:52   
Maxica
Sem pozabila prej napisat. Lan že dlje časa, ko ugotovimo, da se je pokakal, pa mu rečemo, a si kakal, šiba do vrat kopalnice in potrka, češ, a me boste previli, pa govori, kaka, kaka. Včeraj pa gledam, kaj se napenja, pa naredim, Lan, kaj pa je? Pa mi naredi: Kakal. In je res.user posted image Se mi je zdelo prav fino, prav presenečena sem bila, da ve, kaj je naredil; kje, pri Maxu ni bilo govora, da bi on pri dobrem letu povedal, da je kakal.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
14.12.2007 13:00:53   
Maxica
No, Remy, vidiš, umetniški geni so prisotni tudi pri Tinkari.user posted image user posted image  Stene pa pri nas zaenkrat še ne trpijo, prej kakšne omarice v kuhinji, po katerih Lan veselo vleče flumastre.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.12.2007 14:00:30   
psaša
Mali včeraj spet zakuhal, bil cel teden doma, da se mal sestavi. Ja, pa jade. V vrtcu so samo 3 od 12. Jaz sem v službi, mal doma. Pa kdaj bo že bolje. V sredo imeli v službi novoletno fešto, sem bila cel dan od doma. Malega skor nisem nič videla, samo zjutraj slabo uro. Ma, bo že bolje.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.12.2007 14:58:12   
Maxica
Frrr, super izgleda Jaša tudi z novo frizurco. Se mi pa ne zdi nič zabuhel.user posted image  Pa lep vikend na domačem terenu.user posted image
Muki, zdaj se ti morda res grozno zdi, kako boste speljali s to dieto, ampak ko se jo boste enkrat privadili, boš videla, da ne bo nič hudega. Sranje je samo, ker je tako micenemu otročku treba zaradi enih butastih alergij, ki sploh ne vem, zakaj morajo obstajati, hrano, kr enkrat reči, zdaj pa te hrane ne smeš več jesti. Ampak Neža je brihtna punčka in bo brž ugotovila, da je to samo zato, da se ne bo več slabo počutila. Ali te alergije tudi z leti izzvenijo? Sicer pa hvala Bogu nimam nikakršnih izkušenj in upam, da jih tudi ne bom imela, s kakšnimi dietami pri alergijah, Altati ti bo znala najbolj prav svetovati.user posted image
@lina, uživajte uživajte, no, saj vem, da bosteuser posted image . To torej pomeni, da ste vsi že lepo zdravi? In prav je tako.user posted image
Moci, zakaj pa morata na dermatološko? In to urgentno?user posted image
Sivkamivka, upam, da je z Blažem že vse ok in da nima več vročine.user posted image
Psaša, vi imate pa tudi smolo s to boleznijo. Kaj ti nimaš šans, da bi ti ga vsaj en čas pazil kdo od domačih? Toliko, da bi se Miha mal pobral od vseh teh vročin in bolezni?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.12.2007 15:38:27   
moci
k dermatologu moramo zaradi suma na mikrosporijo, čeprav je P rekla, da ji izpuščaji ne izgledajo tako. samoplačniško pa ne grem, itak plačujem vsa zdravila in dermatologa zaradi AD. kaj naj pa še zavarovalnica.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.12.2007 16:24:01   
Pikabu
Se na hitro oglasim. Čakam moža, da pride izpod tuša.... Sva sama doma.... user posted image He, he.... Nič ne bo. Da ne bo katera mislila. Se greva potepat. Mi smo malo bolje. Maksu je padla vročina, norice se mu sušijo. Jaz sem bolje, edino uho me je začelo boleti, sem dobila antibiotik. Počasi se bomo sestavili nazaj. Upam, da smo se zdaj znebili vseh bolezni in da bomo čez praznike zdravi, ker imamo veliko načrtov. Komaj že čakam in se veselim. user posted image user posted image user posted image

Sem prej pregledovala naš privat seznam z naslovi in podatki. Mis, zate imamo pa zdaj napačne, nam boš kaj sporočila spremembe?

Muki,
nič vam ne zavidam diete. Uboga Neža, ampak verjamem, da vam bo uspelo in boste premagali alergije, da bo Neža spet lahko vse jedla. Držim pesti za vas. user posted image

Maxica
, super za pozitivno razmišljanje. Itak, da ne boš nič več bolna. Zdaj je na vrsti samo in le še UŽIVANJE!!!!!!!!!! user posted image

Zdaj moram pa iti, možek že čaka. Mogoče se zvečer kaj oglasim. Danes imava oba službeno zabavo in v isti gostilni. Pa jaz ne grem.user posted image Varstvo imava, ampak tako dobro se pa še ne počutim, da bi šla, pa že v službi so se me vse izogibale, da ne bi kaj nalezle, tako da bom raje doma. Sem se sicer zelo veselila, da bom šla, predvsem zato, ker bi šla oba skupaj, pa kaj naj. Si bova privoščila en drug petek, da bova sama nekam šla.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.12.2007 18:52:22   
muki1
Imam ravno eno minuto časa, da vam pokažem kakšna idila se je naredila pri nas.  user posted image

Cel popoldan in večer že sneži. Mož gre zdaj na službeno fešto, ga peljem. Se bo zvečer kaj dogajalo tukaj? Častim špricer user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.12.2007 19:16:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Imam ravno eno minuto časa, da vam pokažem kakšna idila se je naredila pri nas.  user posted image

Cel popoldan in večer že sneži. Mož gre zdaj na službeno fešto, ga peljem. Se bo zvečer kaj dogajalo tukaj? Častim špricer user posted image .

muki, od fovšije zelenimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.12.2007 19:47:02   
pikapolona2
na štajerskem tud snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image  smo prišli v zimski idilo

lep vikend

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 19:59:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
14.12.2007 20:19:47   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Imam ravno eno minuto časa, da vam pokažem kakšna idila se je naredila pri nas. user posted image

muki, od fovšije zelenimuser posted image user posted image user posted image

Muki, jaz vam ga pa iz srca privoščim. user posted image Naj vas osrečuje, pa ni ga potrebno k nam pošiljati. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.12.2007 20:20:45   
Pikabu
Se bo zvečer kaj dogajalo tukaj? Častim špricer user posted image .

Jaz bom baje tukaj. Špricerja pa ne bi, bi pa kaj drugega, sem na antibiotikih.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
14.12.2007 20:21:52   
Pikabu
Slikic še nisem komentirala. Kako sta cortknana Jaša in Tinkara. Sploh ne morem verjeti, da sta res že tako velika. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 367
14.12.2007 20:27:00   
Pikabu
Grem pogledat, kaj je na televiziji potem pa pridem nazaj, če se bo kaj tukaj dogajalo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 368
14.12.2007 21:46:37   
Lu
Ojla!

Kako ste?

Vidim da eni spet bolni user posted image Ampak nimamo kaj. Je tak čas. Mi bomo pomojem drug teden user posted image Je Tian že kar oreng smrkav in jaz prehlajena. ZAenkrat še rahlo user posted image

Muki o tisti igrači, ki si spraševala didaktični. Mi imamo popolnoma isto. Maja jo je dobila za drugi roj. dan. Ji je bila prav fajn zanimiva, zdaj pa user posted image Je v kotu. No Tian se rad na njo mal uleže user posted image

Drugače se pa že lotujem novoletnih darilc. Za punce bom delala piškote za fante pa še ne vem user posted image Za otroke je pa že nakupljeno user posted image Tian bo dobil risalno tablo in še par malenkosti, Maja pa tistega slončka in Shelly je čist nora. Aja pa ona bi neko kočijo. Tista od Barbie pa še full ni funkcionalna.:P

Smo bili pa en dan v cirkusu. Sedeli smo v prvi vrsti. Oba otroka navdušena jaz pa malo manj. So imeli noro kamelo. Vam povem. Čist odbita. Sem se kar mal ustrašla, ko je skor čez tist rob prestopila. user posted image Ampak se je vse dobro izteklo user posted image

Pri nas tudi sneži. Je prav luštno.

Maxi a mali pa že reče, da ga kakakt. Pol pa kar na kahlo user posted image user posted image Moj mišek tudi zelor ad sedi na kahli, ampak oblečen user posted image
Je pa danes pokasiral eno rano na bradi user posted image So imeli v vrtcu eno predstavo. Je en igral na sintiča in moj obožuje muziko in je seveda zalaufal do njega. Je bil prehiter za vzgojiteljice in je padel direkt na brado.user posted image V glavnem skoz imamo nekaj.

lucika tebi še ob priliki odgovorim. Saj mi je kar mal nerodn. Aja pa še enrkat link pripopi prosim, da vidim kako hiška napreduje.

borovnička pozdravi mezinčka čimprej.

Altati a datum že imaš?

moci uživaj na Vladotu.

Muki a pr vas še nimate tok dela?user posted image

Frrr grem še fotko poiskat od malega. Jaz sem mu samo en pramen las postrigla. Lih toliko, da ne grejo na učke.

@lina, mis, anč, sivkamivka, Lina, Pikabu, Tasha, remy,psaša omenjam vas user posted image Upam, da nisem kakšne spustila.

Zdaj vas grem pa še malo brat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
14.12.2007 21:49:57   
Lu
Pikapolona in Piškot kako ste pa pr vas? user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.12.2007 2:06:40   
mis
Jaz sem s silvestrovanja, zdaj že v pižami, pa se moram malo umirit pred RRuser posted image

Nočko!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.12.2007 8:56:50   
lucika
dobro jutro!

jaz sem pa včeraj odkrivala čare baby centra:) vedno sem si mislila, ko smo kak katalog dobivali, kak jim velja, onim ko so blizu, ...nam se pa ne splača zdaj 40 km vozit, da bi kupila kako malenkost. no, in včeraj sprobam njihovo e-trgovino. uvav, pa še domov ti prinesejo...
naročila pa sem malemu komplet lesenih glasbil. hja, gledam, pa sem pozabila kak se reče kateremu instrumentu:) v glavnem, ropotat se da fino, to je pa našemu trenutno taglavno. tak da dobi to zadevo, in valj, upam, da bo zadovoljen vsaj kako uro.

smo pa zadnjič slučajno natrofli na božička v tušu. pa so bile solze:(

ati spet dela, mi smo spet sami. ma, če bi ono tapravo hišo gradili, ko se jo dela po x let, ma, men se vtrga. tole ko bo kratko bo še pa šlo nekak...čeprav ni fajn. bo boljše, ko nam bodo še vrata gor naredli in dokončno zaprli mansardo, se bomo z malim in psom not zaprli, pa bomo lahko skupaj kaj delali. drugače je pa to cela logistika. kdo bo gledal malega, kje bo pes, kak se naj zmuznem ven, da se mali ne dere...pa se slabo vest mam na koncu, da ga kr pustim, ko bi pa lahko bil z mano....
drug teden imam še en razgovor. vsaj začelo se je spet. ma, drugače pa do božiča napisem ponudb, kolk se bo dalo, pa  zaključim s tem za letos:) se sekiram čist zastonj, nimam nič od tega, brezveze.

grem malo pospravljat, če se bo mali strinjal. drugač pa ven, samo je brrr mrzlo.

lp

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.12.2007 9:30:14   
Maxica
Dobro jutro. Smo se včeraj celo popoldne potepali po obiskih, tako da niti zvečer nisem prižgala računalnik, in me je bilo kr malo strah zjutraj, sem rekla, to ste naklamfale enih pet strani. Japajade.user posted image  
Tudi našo pokrajino je pobelil sneg, sicer ravno toliko, da je belo, za sankat pa še ni. Zdaj pa sije tak lep sonček, je pa mrrrrzzzlo, tako da ga bomo verjetno kar skozi okno kukali.
Pikabu, super super, da ste boljši.user posted image  Za zabave bo pa že še čas, sam da se pozdraviš orng.
Lu, upam, da se bolezni izognite na široko. Pa kar v cirkus, super.user posted image  Je pa nam Lan tudi že parkrat tako čudno padel, da si vedno prebije ustnico al jezik, kaj pa vem, vedno ful krvavi od tam nekje in me je kr groza sploh pogledat. Zadnjič je pri mami takole butnil v kavč, je imel prav oteklo zgornjo ustnico.user posted image  Sami sebe prehitevajo, pol je pa takole. Ko bi človek rekel, da jih ne pazi...user posted image
Mis, glej jo, potepinko, ob dveh se ona še umirja, da gre spat.user posted image user posted image
Lucika, jaz sem prek spletne trgovine BC že večkrat naročala, se pa zna zgoditi, da kdaj kr malo pozabijo nate, pa jih moraš malo vmes opozorit. Če se ti bo zdelo, da bi bil že čas, da robo dobiš, jim kr napiši mail.  Sicer je pa super, niti poštnine ne zaračunajo.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
15.12.2007 9:33:14   
moci
user posted image mmmmmmmm

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.12.2007 9:35:53   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image mmmmmmmm

A ješ, al se snega veseliš?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?