tintara
|
Naja in Nika!!! Bravo!!!! Torej se par dni in gremo domov, kajne! Smo zahtevni, ane, njaprej čim prej dojenje, pol v sobo, pa še ni dosti. Zdaj držimo pesti za skorajšnji odhod domov. Shorty:žal mi je, če se bodo tvoje besede uresničile. Včasih sicer slišimo kaj prehitro in pripisujemo nekomu besede, ki jih ni hotel izreči, ampak včasih se zle sjutnje tudi uresničijo. Vem, da si v zoprni situaciji. Kar se tiče služb za določen čas in odpuščanj zaradi otrok (porodniške/bolniške) mi je kar poznano, pa se je do zdaj meni potem kar dobro izteklo. Še celo bolje. Držim pesti, da se stvari obrnejo tebi v prid, mojega sočnega komentarja na račun odpuščanja zaradi nepravičnih stvari, pa najbrž ne potrebuješ. Važno je, da veš, da nisi kriva, otroci pač zbolijo, če tega ne znajo/nočejo zastopiti šefi, naj pa kar nekam gredo. Sicer pa tudi otroci hitro zrastejo in potem je precej manj bolniške. Barbk: čuvaj svoje 4 pikice: eno dveletno, eno tridesetletno in dve ta miceni. Pomgaj le do mere, ko še zmoreš, bo tvoj dragi že počakal kakih par minut, da si odpočiješ, ali pa si dobita kakšno pomoč - na primer taščo, mamo.... Gotovo bi rade pomagale. Naj ti ne bo zoprno. Vilma: lusne slike. moja sestra ima med dvema otrokoma 13 mesecev razlike (pa še spol je enak) in je drugi pri svojih 3 letih že ujel 4 letnika. In res zgledata ko dvojčka, sploh ni problema jih prodat za dvojčka. Fora je bila, ko so jo sprasevali ze pri pol leta(mlajši) in letu in pol (starejši)???? Takrat se pa res razlikujejo, no. No, takole, lepo se imejte. Tina
|