tintara -> RE: December(ke/čki) 2006 (13.1.2009 8:03:58)
|
Pozdravljene! Naja: NAdja ima še bodije, spodaj pa spodnje hlače. Takrat me je cist prevec presenetila in sem kak teden prej nabavila ful novih vecjih bodijev, In potem bum, zdaj bomo pa brez plenic. Majck nisem imela, pa smo na zacetku stukal z bodiji. Pol sem pa ugotovila, da cist gre in ji bom cez zimo pustila se bodije, spomladi pa presaltamo na majice. Ma tako si jih vsaj ne zvlece gor. Vecji bodiji: Se za Gasperja sem jih enkrat kupila v Marxs and Spencerju v Lj, drugace se mi pa zdi, da so Schisser (ma ne vem kako se napiše šiser) tudi kar veliki, pa jih prodajajo v dosti trgovinah. Pa še kvalitetni so, sam cena je najbrz tud kar kvalitetna. Zadnjic ste se menile, kako vasi pojejo vse najboljse, pa novoletne. A vam povem kaj poje nasa madam oz govori: so opice skakale, so nago rit kazale, so stele do deset, pa je ena padla v skret. (moglo bi biti sirni svet na mesto skret), ampak kaj ko je Gasper pogruntal, da se rima tudi na skret. In Nadja to doma pove glih cist vsakic, k ima 3 minute casa. Mi je kar mal nerodno, ker sem prepricana, da jo tudi v vrtcu govori. Ker ponosna je pa tok zraven k govori.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nic, babuske, sibam delat. Lepo se imejte. Tina Aja, se neki sem se spomnila: barcica po morju plava, drevesa se premikajo
|
|
|
|