tintara -> RE: December(ke/čki) 2006 (12.1.2009 7:50:47)
|
Cau, bejbe! No, da vas ne pustim dolgo v negotovosti. Nic ne bos septembrskim dojenckom - dva dni zamude, pa cisto nic drugega. Ampak zeblo je mene pri vseh treh nosecnostih ful, no, ampak ocitno zdaj ni bilo to. No, nic hudega, septembra bo itak velik dela (Gasper prvic v solo in to verjetno v nov kraj, kjer ne bo nikogar poznal, NAdja verjetno v nov vrtec - no glede tega bomo se videl). NAjbrz ne rabta dodatnih presenecenj v obliki bratca ali sestrice, ceprav Gasper je ful za in me nonstop sprasuje kdaj imam jaz rok (ze ene pol leta). Pol sem mu pa že dolgo nazaj rekla, da priblizno takrat ko gre on v solo, je pa ze naprej razlagal, da ima mami 1.9. rok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In to enkrat maja al kdaj ze, k ni blo nobenmu nic jasno. BarbK: cestitke za mami, super je to slisat. Cetsitke vsem za lulanje na kahlico. Nasvet: vztrajajte. Nic hudega, ce brisete luzice. Mali kaj hitro ugotovijo, da mokre hlece ni najbolj fino imet in so v kakem tednu bolj ko ne suhi. Pri taki starosti pomoje traja kak teden, malo starejsi se kaj manj, pri nas je pri Nadji trajal kakih 14 dni. Ma ne vem, ful hitro se mi je zdelo. Je pa tudi nasa to delala, da je sla vsakih 5 minut lulat. Pa sem jo vedno dala in se je vedno polulala za par kapljic. Pomoje ne znajo cist spustit vsega ven (punce), ce se ne motim fantje niso sposobni (oz zelo, zelo tezko) ustavit curka. Ema, mislim, da je v tem razlika. Mi smo ta vikend drsal in smucal in je blo prav fino. Nadja ze mal sama posmuca, ima kar volje, ker sankat se ji pa neda. Se ene 10x spusti po kuclu, pa na skakalnico obvezno, potem pa mami, cokoladko bi. Pa spet 10x, pa jovo na novo. Drsalke smi ji tudi ze mogli obut in je ze sama stala. Gasper pa oboje ze raztura, ceprav smo sele letos zacel s smucanjem, drsal je pa lani 2x. Smo bli na enem kuclu vceraj in sem fulkrat slisala, ej, a si vidu tisga ta malga, kak fajn zavija, al pa skoci, al karkol ze. Sem bla ful ponosna. Nic treba bo poslat, cene me bo skenslalo. Rada vas imam, Tina
|
|
|
|