tintara -> RE: December(ke/čki) 2006 (14.1.2009 22:24:05)
|
Dober večer. Vilma: vidiš, sem ti povedala, da se ni treba bat za Julijo, da jih ne bi dobila. Baje (in pri večini iz našega vrtca je bilo tako) ima drugi hujšo obliko kot prvi (ampak pomoje glede števila, okužba je osebno pogojena). Pri nas sta imela obadva približno enako, in to obadva precej (glede na sliko vsaj še enkart toliko kot Dominik). Vem, da sem Nadji štela na hrbtu na prbl 5 kv. cm in jih je bilo čez 60? Sem jih slikala, sam ne vem zdaj kkao je na sliki videt, najbrz res ful manj kot je v resnici. Se pa sušijo kar dolgo, ta globoke se mi zdi ostanejo tudi po en mesec. Pa tiste na podplatih pa sploh, tiste je imel pomoje dva meseca, sam so ga pol nehale srbeti. r1ta: pri Gasperju je v vrtcu eden, ki ima ocita arabca in jih je prav fajn poslusat z ocijem. Ampak menja pa ne, tako da bo pac malo kasneje znala vse tri jezike hkrati. No, saj zna jih ze, sam govorit pac se ne rata cist tocno, ane. Glede kilaze, tudi nasa je pri ta manjsih. Cisto tocnih mer ne vem, pa se mi ne da it pogledat, ampak pomoje ima dobrih 11kg in okoli 84 cm. Tam, tam. Ema: se cist mal jima manjka, da ujameta Gasperja po kilazi. Sam nas ta mal je sheran, pa itak nimas kaj naredit. No, saj micken vec, pa ga ujameta tud po cm-jih. Sem pa zadnjic ful dolgo delala in sta mi tekla nasproti v pritlicje in sem ju bila tolk vesela, da ju koncno vidim, da sem oba dvignila in ju nesla v 4 stuk. Naslednji dan me je pa hrbet bolel. Tako da, dobra si. Kahlicarji: no, bolj mame: pogum, pogum, ne obupajte. Saj midve sva pa spet na plenicah danes (ze tretjic od kar smo nehal). Spet ima namrec drisko. So me zjutraj klicali v sluzbo (komaj sem se prismucala do nje), da je ze dvakrat kakala v hlace in do takrat ko sem uspela nazaj pridricat se je bilo ze 7 hlac polnih. Pomoje so celemu vrtcu pokradli hlace. Zakaj si pa niso pri kakem plenice sposodil, mi pa ni jasno. No, pol pa ni imela vec driske oz ni vec kakala. Ampak jutri jo imam preventivno se doma, mi bo cist pasal en dan mal bolj na izi. Ma danes sem mela ful za napisat, pa sem gotovo kaj pozabila. Barbk: kako je z mami? Lepo se imejte, moram poslat, da me ne skensla. T
|
|
|
|