tintara
|
Pozdravljene punce! Ema, najprej ti. Moje sozalje. Shorty, cestitke tvoji princeski za jutri. Vidva pa fajn praznujta. O, Barbk, cestitam!!!! Tale bo pa nekje sredi avgusta, kajne. Cestitke, res. Ves, midva sva sicer odlocena, da pocakava do novega leta in potem zacneva z akcijo, ampak mi je M zamujala dva dni in sem bila ze skoraj prepricana, da sva na istem. Je sicer trapasto, kako sem sploh na idejo o nosecnosti prisla, ampak vam vseeno razlozim. V zadnjih parih letih sem 4x dokaj grdo in butasto padla (prvic na drslakah, drugic z rolerji, tretjic kar pes) in to vsakic v casu, ko sem ze bila noseca, vendar tega se nisem vedela. In ko sva se z NAdjo na Rogli enga dne kar fajn katapultirali s sank (obe sva bili popraskani zaradi zmrznjenega snega), sem zacela vklapljat cudno logiko. Potem pa se malce zamude in ze sem skoraj tekla po test. No, pa me je M vseeno prehitela. In tako sem kljub temu, da sva nacrtno pazila, kar mal zalostna danes, kar pomeni, da je definitivno cajt da startamo, pa novo leto oz bozic gor ali dol. Sicer moram pa danes pohvalit Nadjo (spet). Vceraj je odvrgla se zadnjo dojenckasto stvar - dudo. No, v bistvu jo je vceraj nekam zalozila in zaspala brez najmanjsega problema, moz jo je sicer potem nasel, ampak sem ji danes kar natvezila, da je ne najdeva in spet je zaspala brez dude (in zoba). Tako, zdaj smo brez plenic, steklenicke tako ni nikoli imela, pa se brez dude. No, saj ce ji ze mlecni zobje izpadajo, potem pa res nima vec kaj teh stvari za rabit, ane. Slikice brezzobe princese pa se nimamo, pa tudi ne vem, ce se bo kdaj fajn videlo na slikah. Moj.moj, skrbico bos bolje videla v zivo. Najbrz bi bil pa res ze cas, da kdaj tudi nadjo v svet posljem (na slikah), no, bomo videl. Takole, zdaj grem pa spat. Sem sla nekaj za sluzbo delat, pol sem pa Emmo gledala, pa cist mal brala, pa tukaj tipkala namesto tam, kjer bi bilo treba. Ah, saj jutri do 10h je se dolga. Lahko noc.
|