Vilma
|
Dober dan čvekice Se na hitro javljam, potem pa šibam v Ljubljano na novoletno službeno kosilo. Sem se danes zrihtala po doooolgem času, me ni za spoznat. Dobro, da otroka spita, vprašanje je, če bi me spoznala. Bo pa ati danes prvič sam z njima, jih bom pustila ene tri urce. Sicer pa itak vem, da bosta pridna, vedno je tako. Ko je mama sama z obema je cel kažin, ko je ati pa ljubi mir v hiši. To res ni pošteno! Po drugi strani pa bolje, da je tako, ker bi me drugače razneslo od skrbi. Kar se tiče NE faze, je tudi pri nas zelo izrazita. Sem pa kar vesela, da je prišla, ker je bil Dominik zelo ubogljiv fant, me je že skrbelo, da bo samo sledil in se ne znal zase postavit. No zdaj je NE prišel v vsem svojem sjaju. Vse je ne, edino čokolada je ja, pa gremo ven je tudi zelo izrazit ja. Drugače pa je previjanje prava drama, ga moram lovit po celem stanovanju. Je pa mulc hiter, tako da moram kr zalaufat, da ga ulovim. Zraven pa se vedno smeji kot pečen maček, ko se podiva okrog mize. Pa govorit je začel, se mu je ful odprlo. Dolgo nič, zdaj pa celi stavki po štiri pet besed. Včeraj sem ga učila kako je ime noni, babi, dedi, teti, mu je vse šlo od prve. Ko sem ga vprašala, kako se ti kličeš, pa prvo tišina in čez čaz: auto. Tako da moj sine še vedno misli, da smo mu avto dali ime. Jutri ima dedka Mraza v vrtcu in potem še v naši službi, upam da bosta otroka do jutri dovolj zdrava, da ne bomo zamudili tega dobrega moža. Dominik je že lani manjkal, tako da bi mi bilo kar hudo. R1ta Ančka je pa kr fajn zaružla v pločnik. A je tud fajn jokala? Najaa poročaj, kako je bilo na pregledu! Zdaj pa res šibam, mejte se.
|