frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj Lovro, faca!!! Da si upa! In sploh po tem, ko se je bal za očija, da upa še on to veliko reč sprobat... bravo! FruFru - ti tudi znaš jahat? Jaz sem imela enkrat možnost, pa si nisem upala na konja, da ga z mojimi 65 kilami ne poškodujem. Oh, ti puberteta... Ker možakar, ki je prijahal, je pa imel min 30 kg več, kot jaz, na to pa nisem pomislila Se že veselite nedelje? Imate že darila? Povejte, povejte Moj-moj je bil čisto navdušen, edino ko se je prvič premaknila je malo cviknil. Danes pa kar naprek ponavlja EEEEEJJJJJJJ ULA, HIHIIIII ULA. Ja, sem že jahala ampak v maneži, sem bila na enmu 20h tečaju, ki si ga plačal s čiščenjem konjskih boksov. Samo na zadnji uri so nas kukr galop učil, pa sem skor dol padla. Od takrat še nisem bila na konju, ampak ziher enkrat bom, najverjetneje na Uli, ker je mirne sorte, pa ni tako visoka Ja nedelje se že veselimo, tudi moj, ker so mu taka srečanja zelo všeč, mu je zanimivo otroke gledat in jih malo primerjat. Ja darilo že mamo , meni se zdi zanimivo, upam, da bo zanimivo tudi za pobčke in male damice Naja, trpotčev al pa slezov sirup, ta je tudi za dojenčke, al pa žajbljevo ali timijanovo mleko. Shorty, ni šans, da bi ostal pri R mami, jo premalo pozna, v bistvu se je včeraj 1. ni bal. Pri naših zdrži pa cca 2h. Čez noč še ni bil sam z njimi. Koristimo baka servis bolj za kak kino al pa ko je bolan. Tistikrat (je bilo samo enkrat, zaenkrat) se je pa itak samo crkljal in muziko poslušal. Ema naš je bolj zaspane. Ponavadi čez vikend not prinaša manjko, ki se nabere čez teden, ker v vrtcu bolj malo spi
|