|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
15.11.2008 13:54:57   
Barbk
Ančika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še in še pikapok, da boš hitro zdrava.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.11.2008 19:25:41   
Najaa
Ana, tudi od mene user posted image  in user posted image .

Tudi jaz sem bolana. Danes sem se zbudila čisto zadenfana, vse me boli, kašljam, smrkam... Cel dan pijem čaj, ležim in spim ali počivam. Za nič drugega nisem.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.11.2008 22:45:36   
r1ta
Hvala za pikapoke in objemčke!

Najaa počivaj, ne!? In čimprej se pozdravi!user posted image user posted image

No, Anika še vedno driska. Zjutraj se je zbudila s porcijo, zato je romala k atiju v bano, nakar ji je še v bani polni vode in atija ušlo in sta se kopala v driskiuser posted image ... dokler ni voda z drisko odtekla.user posted image  Ne vem zakaj mi je tako smešno, ampak mi je. Največji hec je v tem, da ati nikoli ne more previt Ane kadar je pokakana. Še držat je ne more v naročju. Zdaj je pa dobil porcijo.user posted image  No, potem je bil mir in sta lahko nadaljevala čofotanje. Popoldan je pa še enkrat imela drisko, tako da ni tako hudo kot je bilo včeraj. Ni pa fajn.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.11.2008 9:14:02   
emaa
Verjamem, da ni fajn, je pa mene opozorila zdravnica, da veliko otork po AB driska, samo David na srečo ne. Aja drugače ima tui LUka vneto uho, isto desno. Al sta dvojčka al ne. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.11.2008 9:56:17   
r1ta
Ja, po AB je driskala, samo ne tako kot zdaj po tem zdravilu zoper kandido. Prej je bilo 2x na dan in bi se bolj reklo, da je bilo tekoče blato, tole je pa res driska. Sicer se pa lepo zdravi in nima več belih oblog. Še kakšen dan mažemo pa bomo zdravilo porabili.

No, ja, Ema, a pri vas pa zdaj oba? Res prava dvojčka! Drži se in upam, da se kmalu pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes spala kot ubita do devetih. Ančka tudi. Sinoči sem kuhala še za tasta in njegovega brata, ker je tašča bila pri svoji mami v Belgiji. Anina prababica je stara skoraj 90 let in je zdaj zbolela za rakom dojk. Bila operirana in je tašča šla za nekaj dni k njej. Potem sta pa ta dva reveža (nono in stric) nekaj pacala zase in si kuhala, sinoči smo se jih pa usmilili in sta prišla k nam na večerjo. Če tašče še danes ne bo nazaj bosta še danes prišla. Se mi je Nono kar zasmilil ko je rekel, da mu je dolgčas cele dneve biti sam, Ana je bila pa vsa presrečna ko je prišel in je skupaj nabobnala vse igrače, ki jih premore in mu hitela kazat. On je pa cvetel!

Včeraj je v deželo holandsko priplul sam sveti Miklavž in je cela evforija okoli tega. Tukaj je Miklavžev čas čas za otroke in je velik poudarek na tem. Božička ne poznajo oz. je božični čas bolj za obdarovanje starejših med sabo. In zdaj bo vse do 5.12. po cesti polno črnih Petrov, ki so spremljevalci Miklavža, če bova imeli srečo bova pa srečali še Miklavža. Ga bova šli danes malo iskat...

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.11.2008 11:29:29   
emaa
R1ta ni sile, pri Luku sem včeraj popoldne ugotovila kam pes taco moli. Tako, da je pred večerom AB že prijel. Ni hude sile na srečo, razen prvo noč z Davidom. Sam zjutraj, včeraj ob 6:00, danes 6:35, jaz sem vsa zlomljena. Sam da je Ančka zadovoljna, a ne. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.11.2008 12:34:31   
Najaa
r1ta, si me nasmejala s kopanjem v driski! user posted image user posted image
Pri vas je pa že kar Miklavž. Ful lepo. Tukaj pa še ni čutit nekega dogajanja, sploh na morju ne, ko tako lep sonček sije, kot da je pomlad. user posted image
Še to sem te hotla vprašat, če nono in nona pomeni po NL prav dedek in babica?

ema, objemček tudi za tvoja korenjaka.user posted image

Jaz nisem skoraj nič boljše. Glavo imam kot boben, boli me vse, sam za na kavč sem. Pa imam tud tega ležanja že poln kufer! user posted image  Pa čaja tud. In miljon robčkov okol sebe tud! In kihanja tud! user posted image   user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.11.2008 13:26:50   
r1ta
Najaa štorija okoli None in Nonota je pa sledeča. Moja draga tašča ni želela biti Oma, kot se stari mami tukaj reče, ker se to sliši tako zelo staro. Vendar jih ima šele 60. Potem je hotela biti babi, čemur sem odločno nasprotovala. Babi in dedi sta moja starša. Potem smo naprej iskali naziv in sem se domislila None in Nonota. To jima je bilo všeč in tako sta Nono in Nona, čeprav nobena nizozemska duša nima pojma kdo je to.user posted image  Zdaj ju Ana kliče Noni in Nono, moja dva babi in dedi, naju pa mami in dadi. Zanimivo mi je pa to, da Nonotovega brata tudi kliče Nono. No o tem sem ti pa že enkrat razlagala kaj je v ozadju...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.11.2008 13:44:29   
Najaa
Zdaj, ko si vse razložila se spomnem, da si to že razlagala. Nekoč davno... user posted image
Mi pa živimo v okolju non in nonotov, ampak Tija je navajena na babi in dedija.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.11.2008 17:07:58   
crci06
mi imamo tudi "nonota".
samo to je taščin pes Don user posted image user posted image user posted image

ha, tudi Ana je hitro pokapirala, kdo je pravi nono, oz. da ima pač dva...
brihtna punca!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 16.11.2008 17:10:55 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.11.2008 20:28:10   
frufru
Čer!

Mi smo doma. Smo šli k R mami, ki je mela RD. Mali je čisto not padel. Je z dedijem krave popedenal in jih peljal s pašnika v hlev, pa Maksa (psa) pobožal, pol je pa le dočakal R sestro, ki je prijezdila domov s Kamnika na Uli (kobili) in se mu je spet mešalo od veselja. Pol se je pa R ojunačil in sedel v sedlo in ga je sestrica peljala malo naokoli. Mali pa v jok, se je zbal za svojega očija. No sta takoj obrnila in prijezdila nazaj. Pol je hotel pa še Lovro gor. Takole pa je zgledal mali nadobudnež:
user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.11.2008 20:44:16   
r1ta
Frufru lepo! Lep dan ste imeli! Mali pa žari od veselja!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.11.2008 9:03:14   
Najaa
Lovro je pravi kavboj! user posted image user posted image

Pozna katera kakšno domačo žavbo za lažje izkašljevanje? Nekaj, kaj je nosečnicam dovoljeno.
Zdaj kašljam in kašljam, ampak na suho.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.11.2008 9:06:42   
essa411
Kero veselje! bravo Lovro! me zanima kako bi naš reagiral, če bi ga posadila na pravega konja, glede na to, da čim se uležem k njemu na tla na blazino, me takoj zajaha in začne tleskat z jezikom...user posted image ...hm

Najaa, pozdravi se, da se v nedeljo vidimo user posted image

ema, še dobro da ab pri ušeskih tolk hitro prime, a ne?

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.11.2008 9:10:57   
essa411
najaa, si prepričana, da je sam prehlad? jaz sem fasala med nosečnostjo angino in mi je zdravnica rajš predpisala ab (hyconcil), da se ne bi razvilo kaj hujšega...takrat mi je blo ful tečno to jemat zarad bejbija, ampak mi je rekla da nima bit kej narobe

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.11.2008 9:20:14   
Shorty_
Lovro kavboj mali kok si sladekuser posted image

No najprej želim vsem malim in velikim bolančkom da se čimprej pozdarviteuser posted image

No drugače pa je moja smrkljica ratala prava gofla, in že odgovarja, ji rečem Nika ne skači ker bo nesreča, ona pa:"jaja mami provuser posted image " jz sicer skor umrem od smeha ampak ji ne pokažem da mi je smešno, pol jo še malo kregam da resno mislim in ona spet jaja mami okejuser posted image

danes sem pa hotla jit k frizerki ampak ma gužvo tko da om šla pomojem jutri če ne bom cel dan v službi.

nč zdej grem pa likat pa pod tuš pol pa delat.

papa

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.11.2008 9:25:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

najaa, si prepričana, da je sam prehlad? jaz sem fasala med nosečnostjo angino in mi je zdravnica rajš predpisala ab (hyconcil), da se ne bi razvilo kaj hujšega...takrat mi je blo ful tečno to jemat zarad bejbija, ampak mi je rekla da nima bit kej narobe

Kaj pa vem. Mislim, da je to samo prehlad ali viroza. Grlo me ne boli več, zdaj samo kašljam, smrkam in malo se še slabo počutim.
Do nedelje bom kot nova. user posted image  Tija je ostala na počitnicah pri babici, tak da imam čas, da se pozdravim.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.11.2008 10:28:11   
Shorty_
no še nekaj bi vas vprašala veliko vas daje malčke na počitnice k babicam, kako se to obnese?? sama te možnosti sicer nimam čeprav bi mi kak dan dopusta pasal res priznam. kok ji pa pogrešate in kaj počnete ko je domek prazen?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.11.2008 10:33:45   
Najaa
shorty, ne sprašuj. user posted image  Za enkrat še gre (govorim o sebi in pogrešanju), kako bo pa konec tedna, pa ne vem. Zdaj bo prvič ostala cel teden pri njih, ker sem jaz bolana in res nimam energije. Po eni strani mi paše, po drugi jo pa že malo pogrešam. Ko sva se zjutraj z mojim zbudila, sva jo začela oponašat, kako izgovarja katero besedo. user posted image  No sej, glede na to, koliko dela imam, ko bom boljša, bo hitro minilo. Upam. user posted image
Kar se tiče nje, je pa zelo prilagodljiva in ima jih rada tak da ni problema. Vem tudi, da je v najboljših rokah in sem mirna.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.11.2008 12:48:00   
emaa
Punce a še kakšen noče več spat čez dan? Naša dva večkrat ne kot ja. Jaz pa rabim malo pavze, ker je tole koma, da sta cel dan pokonci.
Glede babi servisa, ga na tak način ne uporabljamo, pa bi jaz ga, pa je pri eni problem že malo varstva, ker skoz druga dva vnuka pazi, ne moreva pa skoz drugo prosit.
Essa ja AB pa vsaj tu hitro prime.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.11.2008 12:56:08   
crci06
Sirup iz smrekovih vršičkov?
samo spet ne vem, al je za suh al moker kašelj.
bi morale prebrat, kaj piše na njem v trgovini, sem ga videla v M.
Saj to smo že enkrat debatirale, pa sem pozabila zaključek (če je bil)user posted image

Lovro, faca!!!
Da si upa!
In sploh po tem, ko se je bal za očija, da upa še on to veliko reč sprobat...
bravo!

FruFru - ti tudi znaš jahat?
Jaz sem imela enkrat možnost, pa si nisem upala na konja, da ga z mojimi 65 kilami ne poškodujem.
Oh, ti puberteta...
Ker možakar, ki je prijahal, je pa imel min 30 kg več, kot jaz, na to pa nisem pomislila user posted image

Se že veselite nedelje?
Imate že darila?
Povejte, povejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.11.2008 13:16:29   
essa411
veselimo, veselimo...in-ne, darila jaz še nimam...dejte še večkrat spomnt na to, da ne bom slučajno (in čist možno) pozabla...no, še huj je če neki kupiš, potem pa pozabiš doma...

sem mal študirala, kje pa je kaj S_C? pa ostale...SHorty, ti si že vajena razpošiljat tiralice...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.11.2008 13:25:10   
emaa
S_C se ne javlja na ZS, dobi, prebere, pa niti odgovora.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.11.2008 14:32:10   
crci06
bom še jaz poskusila kontaktirat SC, ker si noro želim enkrat vidit "vse 3 fante" skupaj, ker so si bili tako podobno pri parih mesecih.
Se spomnite?

Pa kolk jih še manjka... vampirka, pika30,  X500, manetka, petri85, ... da sploh ne naštevam, samo prepisujem iz prvih nekaj postov na prejšnji temi na dojenček - starši čvekamo...

zdaj pa več nič ne vidim...
ker sem na hitrco preletela prvih 70 strani, pa malo pojokcala pri alekseju....

letos sem njemu in punčki prižgala svečko pri moji mamici in jo prosila, naj ju malo počuva, vsi pa naj še na vse nas malo pogledajo in nas čuvajo...

TINTARA, zate pa poseben odstavek: kaj zdaj si nazaj na netu, al ne?!?
Pridi v LJ!!!
Ema, pocukaj jo za rokav, če jo kaj srečaš, preden se tule javi!!!

Bravo jaz, namesto, da bi šla počivat, ko nejc spi, sem pa s tipkanjem nejca zbudila!!!

Se vidimo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.11.2008 17:55:01   
emaa
Ji bom sms poslala

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?