Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.11.2008 13:54:57
|
|
|
|
Barbk
|
Ančika in še in še pikapok, da boš hitro zdrava.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.11.2008 19:25:41
|
|
|
|
Najaa
|
Ana, tudi od mene in . Tudi jaz sem bolana. Danes sem se zbudila čisto zadenfana, vse me boli, kašljam, smrkam... Cel dan pijem čaj, ležim in spim ali počivam. Za nič drugega nisem.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 15.11.2008 22:45:36
|
|
|
|
r1ta
|
Hvala za pikapoke in objemčke! Najaa počivaj, ne!? In čimprej se pozdravi! No, Anika še vedno driska. Zjutraj se je zbudila s porcijo, zato je romala k atiju v bano, nakar ji je še v bani polni vode in atija ušlo in sta se kopala v driski ... dokler ni voda z drisko odtekla. Ne vem zakaj mi je tako smešno, ampak mi je. Največji hec je v tem, da ati nikoli ne more previt Ane kadar je pokakana. Še držat je ne more v naročju. Zdaj je pa dobil porcijo. No, potem je bil mir in sta lahko nadaljevala čofotanje. Popoldan je pa še enkrat imela drisko, tako da ni tako hudo kot je bilo včeraj. Ni pa fajn.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 9:14:02
|
|
|
|
emaa
|
Verjamem, da ni fajn, je pa mene opozorila zdravnica, da veliko otork po AB driska, samo David na srečo ne. Aja drugače ima tui LUka vneto uho, isto desno. Al sta dvojčka al ne.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 9:56:17
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, po AB je driskala, samo ne tako kot zdaj po tem zdravilu zoper kandido. Prej je bilo 2x na dan in bi se bolj reklo, da je bilo tekoče blato, tole je pa res driska. Sicer se pa lepo zdravi in nima več belih oblog. Še kakšen dan mažemo pa bomo zdravilo porabili. No, ja, Ema, a pri vas pa zdaj oba? Res prava dvojčka! Drži se in upam, da se kmalu pozdravite! Jaz sem pa danes spala kot ubita do devetih. Ančka tudi. Sinoči sem kuhala še za tasta in njegovega brata, ker je tašča bila pri svoji mami v Belgiji. Anina prababica je stara skoraj 90 let in je zdaj zbolela za rakom dojk. Bila operirana in je tašča šla za nekaj dni k njej. Potem sta pa ta dva reveža (nono in stric) nekaj pacala zase in si kuhala, sinoči smo se jih pa usmilili in sta prišla k nam na večerjo. Če tašče še danes ne bo nazaj bosta še danes prišla. Se mi je Nono kar zasmilil ko je rekel, da mu je dolgčas cele dneve biti sam, Ana je bila pa vsa presrečna ko je prišel in je skupaj nabobnala vse igrače, ki jih premore in mu hitela kazat. On je pa cvetel! Včeraj je v deželo holandsko priplul sam sveti Miklavž in je cela evforija okoli tega. Tukaj je Miklavžev čas čas za otroke in je velik poudarek na tem. Božička ne poznajo oz. je božični čas bolj za obdarovanje starejših med sabo. In zdaj bo vse do 5.12. po cesti polno črnih Petrov, ki so spremljevalci Miklavža, če bova imeli srečo bova pa srečali še Miklavža. Ga bova šli danes malo iskat...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 11:29:29
|
|
|
|
emaa
|
R1ta ni sile, pri Luku sem včeraj popoldne ugotovila kam pes taco moli. Tako, da je pred večerom AB že prijel. Ni hude sile na srečo, razen prvo noč z Davidom. Sam zjutraj, včeraj ob 6:00, danes 6:35, jaz sem vsa zlomljena. Sam da je Ančka zadovoljna, a ne.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 12:34:31
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta, si me nasmejala s kopanjem v driski! Pri vas je pa že kar Miklavž. Ful lepo. Tukaj pa še ni čutit nekega dogajanja, sploh na morju ne, ko tako lep sonček sije, kot da je pomlad. Še to sem te hotla vprašat, če nono in nona pomeni po NL prav dedek in babica? ema, objemček tudi za tvoja korenjaka. Jaz nisem skoraj nič boljše. Glavo imam kot boben, boli me vse, sam za na kavč sem. Pa imam tud tega ležanja že poln kufer! Pa čaja tud. In miljon robčkov okol sebe tud! In kihanja tud!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 13:26:50
|
|
|
|
r1ta
|
Najaa štorija okoli None in Nonota je pa sledeča. Moja draga tašča ni želela biti Oma, kot se stari mami tukaj reče, ker se to sliši tako zelo staro. Vendar jih ima šele 60. Potem je hotela biti babi, čemur sem odločno nasprotovala. Babi in dedi sta moja starša. Potem smo naprej iskali naziv in sem se domislila None in Nonota. To jima je bilo všeč in tako sta Nono in Nona, čeprav nobena nizozemska duša nima pojma kdo je to. Zdaj ju Ana kliče Noni in Nono, moja dva babi in dedi, naju pa mami in dadi. Zanimivo mi je pa to, da Nonotovega brata tudi kliče Nono. No o tem sem ti pa že enkrat razlagala kaj je v ozadju...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 13:44:29
|
|
|
|
Najaa
|
Zdaj, ko si vse razložila se spomnem, da si to že razlagala. Nekoč davno... Mi pa živimo v okolju non in nonotov, ampak Tija je navajena na babi in dedija.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 17:07:58
|
|
|
|
crci06
|
mi imamo tudi "nonota". samo to je taščin pes Don ha, tudi Ana je hitro pokapirala, kdo je pravi nono, oz. da ima pač dva... brihtna punca!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 16.11.2008 17:10:55 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 20:28:10
|
|
|
|
frufru
|
Čer! Mi smo doma. Smo šli k R mami, ki je mela RD. Mali je čisto not padel. Je z dedijem krave popedenal in jih peljal s pašnika v hlev, pa Maksa (psa) pobožal, pol je pa le dočakal R sestro, ki je prijezdila domov s Kamnika na Uli (kobili) in se mu je spet mešalo od veselja. Pol se je pa R ojunačil in sedel v sedlo in ga je sestrica peljala malo naokoli. Mali pa v jok, se je zbal za svojega očija. No sta takoj obrnila in prijezdila nazaj. Pol je hotel pa še Lovro gor. Takole pa je zgledal mali nadobudnež:
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 16.11.2008 20:44:16
|
|
|
|
r1ta
|
Frufru lepo! Lep dan ste imeli! Mali pa žari od veselja!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 9:03:14
|
|
|
|
Najaa
|
Lovro je pravi kavboj! Pozna katera kakšno domačo žavbo za lažje izkašljevanje? Nekaj, kaj je nosečnicam dovoljeno. Zdaj kašljam in kašljam, ampak na suho.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 9:06:42
|
|
|
|
essa411
|
Kero veselje! bravo Lovro! me zanima kako bi naš reagiral, če bi ga posadila na pravega konja, glede na to, da čim se uležem k njemu na tla na blazino, me takoj zajaha in začne tleskat z jezikom... ...hm Najaa, pozdravi se, da se v nedeljo vidimo ema, še dobro da ab pri ušeskih tolk hitro prime, a ne?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 9:10:57
|
|
|
|
essa411
|
najaa, si prepričana, da je sam prehlad? jaz sem fasala med nosečnostjo angino in mi je zdravnica rajš predpisala ab (hyconcil), da se ne bi razvilo kaj hujšega...takrat mi je blo ful tečno to jemat zarad bejbija, ampak mi je rekla da nima bit kej narobe
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 9:20:14
|
|
|
|
Shorty_
|
Lovro kavboj mali kok si sladek No najprej želim vsem malim in velikim bolančkom da se čimprej pozdarvite No drugače pa je moja smrkljica ratala prava gofla, in že odgovarja, ji rečem Nika ne skači ker bo nesreča, ona pa:"jaja mami prov " jz sicer skor umrem od smeha ampak ji ne pokažem da mi je smešno, pol jo še malo kregam da resno mislim in ona spet jaja mami okej danes sem pa hotla jit k frizerki ampak ma gužvo tko da om šla pomojem jutri če ne bom cel dan v službi. nč zdej grem pa likat pa pod tuš pol pa delat. papa
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 9:25:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: essa411 najaa, si prepričana, da je sam prehlad? jaz sem fasala med nosečnostjo angino in mi je zdravnica rajš predpisala ab (hyconcil), da se ne bi razvilo kaj hujšega...takrat mi je blo ful tečno to jemat zarad bejbija, ampak mi je rekla da nima bit kej narobe Kaj pa vem. Mislim, da je to samo prehlad ali viroza. Grlo me ne boli več, zdaj samo kašljam, smrkam in malo se še slabo počutim. Do nedelje bom kot nova. Tija je ostala na počitnicah pri babici, tak da imam čas, da se pozdravim.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 10:28:11
|
|
|
|
Shorty_
|
no še nekaj bi vas vprašala veliko vas daje malčke na počitnice k babicam, kako se to obnese?? sama te možnosti sicer nimam čeprav bi mi kak dan dopusta pasal res priznam. kok ji pa pogrešate in kaj počnete ko je domek prazen?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 10:33:45
|
|
|
|
Najaa
|
shorty, ne sprašuj. Za enkrat še gre (govorim o sebi in pogrešanju), kako bo pa konec tedna, pa ne vem. Zdaj bo prvič ostala cel teden pri njih, ker sem jaz bolana in res nimam energije. Po eni strani mi paše, po drugi jo pa že malo pogrešam. Ko sva se zjutraj z mojim zbudila, sva jo začela oponašat, kako izgovarja katero besedo. No sej, glede na to, koliko dela imam, ko bom boljša, bo hitro minilo. Upam. Kar se tiče nje, je pa zelo prilagodljiva in ima jih rada tak da ni problema. Vem tudi, da je v najboljših rokah in sem mirna.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 12:48:00
|
|
|
|
emaa
|
Punce a še kakšen noče več spat čez dan? Naša dva večkrat ne kot ja. Jaz pa rabim malo pavze, ker je tole koma, da sta cel dan pokonci. Glede babi servisa, ga na tak način ne uporabljamo, pa bi jaz ga, pa je pri eni problem že malo varstva, ker skoz druga dva vnuka pazi, ne moreva pa skoz drugo prosit. Essa ja AB pa vsaj tu hitro prime.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 12:56:08
|
|
|
|
crci06
|
Sirup iz smrekovih vršičkov? samo spet ne vem, al je za suh al moker kašelj. bi morale prebrat, kaj piše na njem v trgovini, sem ga videla v M. Saj to smo že enkrat debatirale, pa sem pozabila zaključek (če je bil) Lovro, faca!!! Da si upa! In sploh po tem, ko se je bal za očija, da upa še on to veliko reč sprobat... bravo! FruFru - ti tudi znaš jahat? Jaz sem imela enkrat možnost, pa si nisem upala na konja, da ga z mojimi 65 kilami ne poškodujem. Oh, ti puberteta... Ker možakar, ki je prijahal, je pa imel min 30 kg več, kot jaz, na to pa nisem pomislila Se že veselite nedelje? Imate že darila? Povejte, povejte
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 13:16:29
|
|
|
|
essa411
|
veselimo, veselimo...in-ne, darila jaz še nimam...dejte še večkrat spomnt na to, da ne bom slučajno (in čist možno) pozabla...no, še huj je če neki kupiš, potem pa pozabiš doma... sem mal študirala, kje pa je kaj S_C? pa ostale...SHorty, ti si že vajena razpošiljat tiralice...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 13:25:10
|
|
|
|
emaa
|
S_C se ne javlja na ZS, dobi, prebere, pa niti odgovora.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 14:32:10
|
|
|
|
crci06
|
bom še jaz poskusila kontaktirat SC, ker si noro želim enkrat vidit "vse 3 fante" skupaj, ker so si bili tako podobno pri parih mesecih. Se spomnite? Pa kolk jih še manjka... vampirka, pika30, X500, manetka, petri85, ... da sploh ne naštevam, samo prepisujem iz prvih nekaj postov na prejšnji temi na dojenček - starši čvekamo... zdaj pa več nič ne vidim... ker sem na hitrco preletela prvih 70 strani, pa malo pojokcala pri alekseju.... letos sem njemu in punčki prižgala svečko pri moji mamici in jo prosila, naj ju malo počuva, vsi pa naj še na vse nas malo pogledajo in nas čuvajo... TINTARA, zate pa poseben odstavek: kaj zdaj si nazaj na netu, al ne?!? Pridi v LJ!!! Ema, pocukaj jo za rokav, če jo kaj srečaš, preden se tule javi!!! Bravo jaz, namesto, da bi šla počivat, ko nejc spi, sem pa s tipkanjem nejca zbudila!!! Se vidimo!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 17.11.2008 17:55:01
|
|
|
|
emaa
|
Ji bom sms poslala
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?