petri85
|
Pozdravljene decembrčice! Ker ravno strašim po RR, sem vas prišla malo pozdravit! Če se me sploh še kakšna spomni? Najpre moram pohvalit krasne fotke: Tija, Manca, Ana, Kaja, Julija, Lovro, Nejc, Matic in Dominik...sami lepotci! Ally, čestitke tvojemu Maticu za prve korake!!! Je dokazal: kdor hoče, zmore! Super! Shorty, vidve pa sta res dolgo vztrajali z dojenjem! Pridni! Pa želim vama čim lažje odstavljenje!!!! Naja30, iskrene čestitke za ! Zares ti želim, da bi bilo vse OK, dokler ne boš svoje pikice oz. pikca dobila v svoje naročje!!!! Barbk, tudi za vaju močno držim pesti, da vama čimprej uspe povečati družinico!!!! Naša dva fanta od septembra oba hodita v vrtec. Moram reči, da sploh ni bilo potrebno nekega uvajanja, ker je Benjamin dokaj prilagodljiv in mu ni bilo težko zamenjati okolja oz. varstva. Se je pa že v prvem tednu stepel, ker mu je en malce težil No, ampak danes so menda vsi prijateljčki! Tedni pa nam minevajo kot po tekočem traku, ampak tega mi menda ni treba razlagati, ker je verjetno tudi drugje enako, kajne? Imam pa še eno veselo novičko...v začetku maja pričakujemo našega tretjega . Se ga seveda vsi štirje zelo veselimo. Moram priznati, da David kar nekako pričakuje, da bo dobil sestrico , Benjaminu je pomoje zaenkrat še dokaj vseeno, ampak midva z bova pa tudi še enega falotka zelo vesela, če smo le tega naredili! Tako, bila sem kar dolga... Bodite lepo, pa polubčkajte svoje otročke, ker so krasni, vsi po vrsti!!!!
|