|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
29.9.2008 12:16:58   
crci06
R1ta, teže se potem počasi navadiš.
Naš ima pomoje 13 kg že več kot pol leta, oz. sploh ne upam pomislit, kaj bodo pokazale meritve drug teden na cepljenju (kao 1,5 leta).
Lani po morju, ko je bil moj 14 dni  fuuull z nejcem, sem pa bila jaz prve dni, ko sva bila spet sama, čisto boga, ker ga dejansko nisem mogla daleč prenašat.
Drugač mu pa jaz pravim, da me boli hrbet in da mora it sam... in kar gre.
Sej bo...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.9.2008 12:50:11   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Joj le kaj jamram??? 13, 14 kg????!!! Fijuuu, dobre ste! Sploh Ema ki nese 28kg naenkrat!

Ja res, to za emo sem misla tud jaz napisat. user posted image user posted image user posted image  Že odkar ima 2, se spomnete, ko je dve lupince trogala? Jaz sem se pa z eno pritoževala, kako težka je. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.9.2008 13:03:48   
emaa
Saj imam muskl fiber, sam kaj naj, velke izbire itak nimam, pa če se le da, nosim samo enega naenkrat, včeraj pa smo bili na enem kosilu po birmi (sama seveda moj je delal) in sta bila že utrujena, pa noben drug ni bil dober, pa seveda oba hkrati, ker sem ja njuna mami. Drugače sem pa jaz po Lukovem mami, če ne trznem mami Ema, če še vedno ne, pa Ema, Ema

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.9.2008 13:43:54   
Vilma
Ema ti boš fajn ojačala v rokah. user posted image  To da nosiš oba, si še predstavljam, ampak kako si prej nosila dve lupinici? Saj so tako nerodne, ne vem, jaz se še z eno zaletavam. user posted image  Sem gledala tednik, res si dobro povedala! Upam, da bo vse to imelo pozitivne rezultate in da čim prej dobite vrtec.
Dominik ima 13.2 kg, sem ga ravno včeraj vagala. Je mal shujšal, prej je imel že 14 kg.
R1ta s to težo je tko hecno. Z Julijo imamo glih kontra situacijo, malčica je med lažjimi. Zdaj ima 7 kg in je med najlažjimi marčevkami tukaj na RR. Samo ena je lažja od nje. Za Dominika sem se še pred kratkim sekirala, če je mogoče premočan. user posted image
Ally...ko sem prebrala tvoj dobro jutro...dober dan.... sem se prav nasmejala user posted image  tako jaz pozdravnim zjutraj moja otroka, ko se zbudita. V bistvu jima to zapojem.
Shorty čestitke za nedojenje in hkrati čestitke, ker si tako dolgo dojila! A še katera doji?
Jaz sem Dominika 10 mesecev in 14 dni ne bom nikoli pozabila. user posted image
Frufru Lovro je dečko in pol! Lepe fante nama je polna luna na petega prinesla ane? user posted image
Barbk Manca je tko kjut! user posted image  A ma rahlo skodrane lase? No tako je videti na sliki. Držim vama tudi pesti, da čim prej ugledata user posted image .
Neja nosečka kako si? user posted image  Uživaj in pusti se razvajat od vseh, jaz sem se premalo, pa mi je zdaj žal. user posted image
Moj_moj spet se premalo javljaš...

R1ta ne znam malih fotk delat. Sem pa dala nekaj novih kar v album, bom pustila par dni odklenjenega, pa poglejte oba, Dominika in Julijo. user posted image  

http://www.moj-album.com/uredi/vilma88/13711512/?sprdostop=2&aid=13711512

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.9.2008 13:59:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Neja nosečka kako si? user posted image  Uživaj in pusti se razvajat od vseh, jaz sem se premalo, pa mi je zdaj žal. user posted image

Brez skrbi! Na napakah se človek uči. user posted image  Še nikoli nisem tako sprejemala pomoči kot jo zdaj.

Slike so pa takoooo lepe! user posted image  Taka dva luštna piščančka imaš! user posted image  In vsi skupaj ste tako lepi. Sta pa oba atiju podobna, a ne?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.9.2008 14:10:36   
Vilma
Kaj pa vem Naja. Eni pravijo, da je Dominik bolj njegov, Julija pa da je meni podobna. Drugi spet drugače. Jaz ne vem. Se pa hecam in dostikrat rečem, da sva z dragim že toliko časa skupaj, da sva si midva ratala podobna. user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.9.2008 14:17:19   
Naja30
To, da sta si pa vidva ratala podobna, pa tud mogoče. user posted image  Če pravijo, da pes sčasoma postane podoben svojemu gospodarju... Mogoče tudi partnerji med sabo postanejo podobni eden drugemu. user posted image
Ah bluzim, grem zdaj po Tijo v vrtec. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.9.2008 14:42:30   
Barbk
Bom zdele čist hitra, samo toliko da se pofočkam in povem, da mislite name ob 17h k imam Reša. Šibam....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.9.2008 18:26:04   
Shorty_
Barbkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma zgledaš super prav tako mala princeska in ponosni veliki bratec, no tud oči dobr zgleda da ga nebom spustilauser posted image

No nika trenutno avto v pleničko oblačiuser posted image jz pa mal opazujem kaj počnejo s spremembami na forumu.
Slike Nike dobite ko jo poslikam in ko ati da slike na računalnik no upam da še letosuser posted image ne sej bom.

ja dojila sem 21mesecev in 14dniuser posted image vilma tud jaz si bom za zmeri to zapomnilauser posted image sem pa presrečna da sem nehalauser posted image

Ema mora bot pa Luka originalen ko te po imenu pokličeuser posted image

nč šibam malo stuširat ker gremo čez 1 urco pančkat

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.9.2008 19:04:53   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Bom zdele čist hitra, samo toliko da se pofočkam in povem, da mislite name ob 17h k imam Reša. Šibam....

Poročaj! user posted image

Men se bo scufal, če mala v vrtcu ne bo spala. user posted image  Potem je celo popoldne sitna in tečna in... user posted image  Primer: naštimam sadno kupo za vse tri. In ko se ji je sladoled stopil, je hotla mojega. Njen se samo videl ni, ker je bil stopljen in je tako delala, da ni bilo za nikamor. Drla, jokala, stokala, cepetala, skoraj se je po tleh metala... ker ni nič zaleglo (sem se mirno delala, da ne slišim in brala Novo user posted image ), se mi je ko sem vstala obesla na nogo in sem jo tako prenašala okoli po stanovanju. user posted image  Čez 5 minut pa kot da nič ni bilo gleda knjige. user posted image  Imamo res srečo, da se vsaj s knjigami zamoti.
In ko jo dragi (kooončno user posted image ) vso utrujeno odnese v posteljo, se mlada dama razživi in evo, zdaj ima celo žurko v postelji.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.9.2008 19:13:57   
Barbk
Evo mene back. Reško prav, da je vse ok, plavalčki od učer še zmer migajo po moji....user posted image  (upam, da je kakšen že na cilju in samo čakauser posted image ), kar je super po 18 urah oduser posted image , ovulacija je tukaj, cela dva velika folikla, ki naj bi danes počla (prav, da sem za dvojčke pripravljenauser posted image ) in me vpraša, če imam user posted image  zvečer doma. In mu pritrdim in on meni "No pol pa kar...v akcijo". user posted image  Je sicer reku že prejšnjo rundo, da bom zanosila, pa takrat ni držal, zdaj pa naj bi. user posted image  Bomo videli. No toliko o meni...
R1ta, predvsem pa Ančki user posted image  za desetko. In Emi, ki takole folga dva krepka fantička.
Naja ti se pa kar fajn pusti razvajat. Vilma, luštna družinica ste, veš. user posted image
In končno Shorty superca za finito dojenju. user posted image  No tolk zdele, grem pod tuš, pa Manco poštimat, pol pa že A pride domov.....No upam, da vas pridem še kaj danes pogledat.
Moj_moj, nekam poretk se ti zadnja dva dni oglašaš. Da mi nouš spet v ilegalo pobegnila.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 29.9.2008 19:15:10 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.9.2008 19:17:22   
frufru
Evo zdajle mam 5 minut gmaha in miru. Že cel dan samo okoli leta in kot papiga ponavlja LOLO. To je po novem Lovro. Zdajle pa z R bedarita na tleh.
Barbk, kaj novega?
Shorty user posted image čajne vrečkeuser posted image user posted image , si me nasmejala. Kapo dol za maratonsko dojenje. No saj bi jaz tudi dlje, še nebi presahnilo. Čajne vrečke glih niso, ampak so se pa tudi posušile (B pred nosečnostjo>C p porodu> A zdaj Največji štos je bil, ko sem si kupovala novemodrce. So mi trgovke govorile, saj ko boste pa rodila, bodo pa večje, pa sem ji povedala, da rabim nove, ker so se mi zmanjšaleuser posted image  Pa so bile čisto pafuser posted image
R1ta bojo pa mišiči ala Švarcenegeruser posted image  Jaz se pa občasno mišice spočijem, ko sosedovega 26-mesečnika z 10 kilami dvigujemuser posted image . Se res pozna 3 kile razlike

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.9.2008 19:30:04   
Naja30
Barbk, boš po akciji spet po rr skakala? user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.9.2008 20:09:28   
Vilma
Barbk pa naj bosta dva! user posted image  Držim pesti, da rata! user posted image
Dominik je danes po kraljevsko trmaril skoraj eno uro. user posted image  Je prišel zavarovalniški zastopnik k nam (bajdvej mam avtouser posted image ) in je blo seveda treba zrihtat zavarovanje. Mali pa ven takoj in na vsak način. Se je tako drl, da do sape ni prišel. In ker je bila doma taka štala, nisem našla prejšnjih kupočkov in ker je blo očitno tko hudo, je zastopnik kar naredil zavarovanje in rekel, naj naknadno poiščemo kupone in mu jih dostavimo! Očitno je hotel čim prej pobegnit iz stanovanja. user posted image  No Dominika sem prvič dala "na hladno" v njegovo sobico. Pa ni dosti pomagalo razen, da se je še bolj drl. No ko je odtrmaril, pa je bil priden. Očitno je pomagalo vsaj za naprej, če ni tisti trenutek. Me je pa kr znoj oblival, ker je tako delal. Ja veliko bo še tega.
Zdaj pa šibam na kavč, imam dolg in naporen dan za sabo.
Mejte se lepo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.9.2008 20:31:45   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

user posted image user posted image user posted image
Če ne bom dol padla....user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.9.2008 20:33:24   
Barbk
In ja hvala vam babuške moje k mislite name. user posted image  Rada vas imam!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.9.2008 21:00:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

user posted image user posted image user posted image
Če ne bom dol padla....user posted image  

Pa ne s postle, no...! user posted image

Mislimo nate, seveda. Vidva le pridno v akcijo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.9.2008 21:01:09   
petri85
Pozdravljene decembrčice!user posted image

Ker ravno strašim po RR, sem vas prišla malo pozdravit!user posted image
Če se me sploh še kakšna spomni?user posted image

Najpre moram pohvalit krasne fotke: Tija, Manca, Ana, Kaja, Julija, Lovro, Nejc, Matic in Dominik...sami lepotci!user posted image

Ally, čestitke tvojemu Maticu za prve korake!!! Je dokazal: kdor hoče, zmore! Super!user posted image

Shorty, vidve pa sta res dolgo vztrajali z dojenjem! Pridni! Pa želim vama čim lažje odstavljenje!!!!

Naja30, iskrene čestitke za user posted image ! Zares ti želim, da bi bilo vse OK, dokler ne boš svoje pikice oz. pikca dobila v svoje naročje!!!!user posted image

Barbk, tudi za vaju močno držim pesti, da vama čimprej uspe povečati družinico!!!!

Naša dva fanta od septembra oba hodita v vrtec. Moram reči, da sploh ni bilo potrebno nekega uvajanja, ker je Benjamin dokaj prilagodljiv in mu ni bilo težko zamenjati okolja oz. varstva. Se je pa že v prvem tednu stepel, ker mu je en malce težiluser posted image  No, ampak danes so menda vsi prijateljčki!user posted image
Tedni pa nam minevajo kot po tekočem traku, ampak tega mi menda ni treba razlagati, ker je verjetno tudi drugje enako, kajne?

Imam pa še eno veselo novičko...v začetku maja pričakujemo našega tretjega user posted image . Se ga seveda vsi štirje zelo veselimo. Moram priznati, da David kar nekako pričakuje, da bo dobil sestricouser posted image ,  Benjaminu je pomoje zaenkrat še dokaj vseeno, ampak midva z user posted image  bova pa tudi še enega falotka zelo vesela, če smo le tega naredili!user posted image  

Tako, bila sem kar dolga...

Bodite lepo, pa polubčkajte svoje otročke, ker so krasni, vsi po vrsti!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.9.2008 21:39:08   
Barbk
Ker še vedno čakam A imam čas, da čestitam Petriuser posted image .
In seveda se te spomnimo. Le pridi nas večkrat pogledat pa kaj napisat.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.9.2008 22:20:05   
r1ta
O Petri, pridi večkrat! Čestitke za tretjo nosečnost!

Barbk, ena, dva, akcija!!! Jaz si te pa čisto lepo predstavljam z dvojčki v drugo! Naj bo nocojšnja telovadba uspešna!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.9.2008 8:41:53   
Naja30
Petri, čestitam! Pa večkrat se oglasi! user posted image

Tijo sem peljala v vrtec. Ni jokala. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.9.2008 8:50:08   
ally1
petri85 user posted image  user posted image  user posted image  za 3.user posted image  lepo jo prenašaj in da bo user posted image  čimprej v vašem naročju.

go Barbk user posted image  ... go Barbk user posted image  ... go Barbk user posted image .. da bo končno tisti tako pričakovani user posted image user posted image .

Tija pridna punčka, brez joka v vrtec user posted image  user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
30.9.2008 9:48:00   
r1ta
Bravo Tija!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
30.9.2008 9:53:15   
Naja30
Ne jo tak hvalit - da ne bo jutri spet jok in stok. user posted image

Sem se spravla menjat še svojo garderobo in ker je vzg. naročila, da naj prinesemo kakšno večjo majčko ali srajco, ki je otrok ne rabi, ker bodo barvali s temperami, sem odprla škatle  s Tijinimi oblačili. IIiiiii, vse tiste dojenčkaste cotke in copatki! Št. 15/16! user posted image  
Nšla nisem nič uporabnega. user posted image  Moram vprašat, če je lahko s kratkimi rokavi, ker tega imamo veliko. Našla sem pa še ene hlače, ki ji bodo zdaj prav, žabice in dekico. Super mami, ki tako pospravi stvari, da pozabi na njih in jih potem "pomotoma" odkrije. user posted image

r1ta kaj pa ti kej delaš?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
30.9.2008 13:01:50   
essa411
helou!
me je vilma  s svojim postom spomnla, na zavarovanje ipd. zadeve...včeraj je bil pr nas en agent, ki zastopa več zavarovalnic, gre se pa za vlaganje v sklade. za Lana bi rada začela varčevat, dolgoročno mislim (tist na banki ne šteje, ker je na krajši rok). ja, "šele" začel bomo... a mate ve kakšne izkušnje s tem? mi2 štartava iz nule in bo prav prišel kakršen koli nasvet. drugač je pa Lan moral gospodu pokazat vse kar zna, ni da ni. nosil mi je knjigice, telefon.... g. je kr dobr prenesu in celo sodeloval. sej na koncu je povedal, da ma doma dva taka lih nekje vmes (starostno).

ema_naju z B Lan tud pokliče: mami U..., al pa oči B..., če ne odreagirava na prvi klic, he he . prov hecn je.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?