|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
1.10.2008 22:20:10   
Naja30
Najprej sem napisala, da ne morem. Pa sem se spomnila, da cuker test (takratek) itak traja sam 1 uro, tak da okol 9h bi šlo. user posted image  shorty, te pokličem po pregledu?

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 1.10.2008 22:21:28 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.10.2008 23:01:45   
r1ta
Ja, jaaa kar kofetkale boste al kaj? Jaz tudiiiiiii!

Shorty sem kasneje skapirala, da sem narobe prebrala, ko je Naja omenila da se Nika kopa z dudo in mi nekaj ni šlo v račun, zato sem šla gledat še slike tu v albumu. Videla, videla! Luštni ste vsi trije!

Ančka pa kašlja in nabija, tako da bi znala bit pestra noč. Pa kaj na naredim? Sirup smrekovih vršičkov sem ji dala, nosek redno čistim, drugo pa ne vem... Če grem k zdravniku se bo ponovila spomladanska zgodba - brez vročine ni zdravila. A revca se mi tako smili. Kar piska ji po sapniku!user posted image  Imate kaj idej? user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.10.2008 8:50:36   
Naja30
r1ta moja mama pravi, da če daš na pljučka topel obkladek, se tole piskanje neha in tudi izkašlja se otrok bolje. Ampak naša Tija no go, da bo imela nekaj pod majico. user posted image
Drugače pa sirup ji dajaj, nosek čisti, mogoče mal več vitaminčkov. Več pa ne vem. Aja, mogoče čaj z medom in limono. Tija ga je spila na litre, ji je zelo pasal.

shorty, kaj bo zdaj s kofetom?? user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.10.2008 13:47:00   
Naja30
Kaj je zdaj to??? Bom morala spet zaropotat!?? user posted image user posted image user posted image  Nobena se ne javi!
No, bom pa jaz malo poročala in se sama s sabo pogovarjala. user posted image

Danes sem šla gledat, če se da kje dobit škorenjčke za Tijo, ki bi bili čim bolj podobni palerini in dežniku (roza z jagodami user posted image ). Na ne, vsaj roza morajo biti. V cicibanu jih imajo, ampak samo št. 23 ne. user posted image  Tako da bo treba še kam it, kakšen mass ipd.
Vsak dan dajem na stran oblačila, ki so ji premajhna. Čez poletje se je potegnila tako da rabi en kup novih bodyjev, kakšno majčko, kakšne hlače še in bundo obvezno.

Vaši še nosijo bodyje ali so tudi že brez?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.10.2008 14:43:22   
Barbk
Zdele glih malcam v službi, pa si bom kako minutko že vzela za moje babuške, a ne. user posted image
Naja jaz bom še kar vztrajala pri bodyih, morm pa tud sama v šoping, ker je tud vse prerastla. Ja pa palerino ji tud kupujem že lep cajt, sam ko se spravim pa št.1 ni, za 2 je še preveč mini Manca. Joj zdele sem se spomnila kako me je včeraj zvečer v smeh spravljala. Kolk je bila luštna...Sva se previjali, pa mi2 ful pojeva, pa sprašujemo jo kaj je počela v vrtcu in pol spet pojeva...In ona začne "Ringaringaraja, muca pa....pa konec in skoči kar na pikapolonica to sem jazuser posted image  in konec pesmice. user posted image  In za konec zaploska in reče Bravo super!!! No tole zdaj ne zgleda čist nič kjut. user posted image  Jo morm posnet, da boste ve slišale tole mojo prinčepesko.
Joj tole pa ni minuta....user posted image
R1ta daj Ančiki prosim lupčka in upam, da ne bo nič resnega.user posted image
Ema tvoja2 fantička sta pa res že prava fantauser posted image , pa tolk sta si podobna. user posted image
Moj_moj kaj štrajkaš?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.10.2008 18:10:58   
Shorty_
naja3 kater dan greva na kavo sem zgrešila jaz samo v torek ne moremuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.10.2008 18:14:12   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

naja3 kater dan greva na kavo sem zgrešila jaz samo v torek ne moremuser posted image

ja v ponedeljek ob 9h, kje maš zdravstveni domuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.10.2008 20:14:10   
frufru
Kuku, še sem tuuser posted image   Sem se zlizala s pomočjo dalerona. Samo sem pa 2 dni zapored hodila skor s kuram spat in vročino. Lovro je danes prišel ves popraskan iz vrtca, tko do krvi. Jaz ne vem kaj vzgojiteljice delajouser posted image  Ga je baje spet Iza napadla, vsaj tako mali pravi. Pa danes so zgodbico o bučah poslušali, ker je kar naprej k sosedom hodil in buče kazal in govoril  mami bušauser posted image  pa Maja (majo novega fanta v skupini z imenom Maj), Loulouser posted image , bagrrrrrrr (bager) Zgleda, da se mu je odprlo. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.10.2008 20:33:44   
Vilma
Naja mi smo imeli ravno včeraj roditeljski sestanek v vrtcu in je vzgojiteljica rekla, da bodijev raje ne več. user posted image  Priznam, da sem bila v šoku. Ampak to je zarad lulanja, ker se bodi dostikrat zmoči v urinu. No, ok ne bom komplicirala. Je pa Dominik zdaj v skupini 2-3 in je drugi najmlajši, kar se pozna. Verjamem, da je ena skoraj triletna punca že zrela za bit brez plenice, naš še ni. Čeprav lula vedno v kahlico, kadarkoli ga daš sedet.
Poleg tega so omenile, da bodo z januarjem tudi slinčke dol dale. user posted image  Sem spet debelo pogledala. user posted image
Pa da moramo ful spodbujat otroke pri samostojnosti. Da se sami oblečejo, obujejo...Ja sej je to fajn, samo a nej zatto zbudim Dominika 20 minut prej, da ga bom dala na kahlo, da se b sam oblekel in obul? Meni se zdi pomembnejše, da čim dlje spi. Saj vem, da rastejo in da imajo prav in da seveda, spodbujat. Ampak naš nima še niti dve leti. user posted image  No danes sem se malo pogovorila z vzgojiteljico in je rekla, da ja, da bodo starejši v gatah skakali okoli, Dominik še ne, ker je med najmlajšimi. Tako da sem se malo pomirila.
So nam pa v vrtcu ukinili robčke za rit brisat in nos. Adijo pamet, kot da ne plačujemo ful! user posted image

Frufru čestitke Lovru za govorjenje! user posted image  Našemu se še ni čisto odprlo, ma mislim da bo kmalu! Ga vidim, da že zlaga po dve besedi skupaj, samo besednjak je še skromen. user posted image  Bo že, ga vidim, da se ful matra, samo ni še pogruntal sistema. user posted image  
Naja a pogledam jaz v našem cicibanu za te škorenjčke št. 23? Jaz Dominiku sploh še nisem kupila škornjev! Moram nujno mal v nabavo.
R1ta, kako je z Ano? Kaj manj kašlja?

Dominik in Julija sta se včeraj prvič skupaj kopala! Kak žur! user posted image  user posted image  user posted image  Julija je bila v fliperju in Dominiku se je hotlo strgal od sreče, jo je šprical, zalival, ji dajal račko, mala pa se je kar smejala. Je bilo luštno, smo tudi slikali. user posted image  
Danes sem sama, dragi dežura, tako da si grem zdaj natočit deci vina, se mi ga je prav zaluštal. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.10.2008 20:50:44   
frufru
R1ta a Ana še nabija? Jaz bi ji skuhala timijanov čaj al pa žajbljevo mleko. Oboje pomirja kašelj. Pa čimveč probajta inhalirat. NAjlažje je, da kopalnico ful segreješ in daš vročo vodo v banjo ali tuš, da se vlaga dviguje. Še boljš je, če je voda slana (jod,itd...) Ko bo spala, ji daj pa grelno blazinico al pa termofor na pljučka. Se žile razširijo, in se bo lažje odkašljala. Pa točit na veliko fiziološko v nos. Ker pnoči ji lahko sluz dol teče, pa zaradi tea kašlja. Kar se pa arcnij tiče, po moje ni nič narobe, če ji daš malo paracetamola saj ni samo za zbijanje vročine, ampak tudi za lajšanje prehladnih in gripoznih znakov.. Se bo telesce lažje branilo bacilov, pa še bolj mirno bo spala in se bolj spočila. .

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.10.2008 21:30:31   
Naja30

ja v ponedeljek ob 9h, kje maš zdravstveni domuser posted image

Poliklinika. Prideš ti do tja? Ker kasneje imam v P še pregled.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.10.2008 21:38:18   
Naja30
Barbk, Tija tudi na koncu pesmice ploska. To je iz vrtca prinesla. Poje pa ne, moram jaz. user posted image  Je zgleda bolj sramežljiva po mami. user posted image
Po novem tudi šteje in sicer - "ti, pet, osem, set" user posted image

frufru, Tija je tudi danes popraskana in to po nosu. user posted image  Jaz tudi ne vem, kaj vzg. delajo, ker me je vprašala, če ima to prasko od včeraj ali od danes. Ja, to bi pa ja lahko vedla!? user posted image

Vilma, Tija je pa najmlajša v skupini 2-3. Na kahlico je še ne dajejo, bom pa rekla, naj začnejo. Ker mislim, da je zrela. Že na začetku sept. je bila, ampak takrat je komaj začela z vrtcem in sem si misla, da preveč novega na enkrat ne sme bit. Body zna bit ovira pri kahlici, ja, samo kolikor se jaz spomnem, ko sem še delala, so jih kar imeli otroci.
Škornje pa ni treba iskat zame, hvala, sej bom še v Lj pogledala. Imam taglavne trgovine na dosegu roke. user posted image

r1ta, lahko ji tudi daš povšterček, da bo malo dvignjena v spanju in ji sluz ne bo tekla tako dol in ne bo tako kašljala. Tija je imela zdaj več kot teden dni povšter. Ko se je pozdravila, ji je bil pa spet odveč. user posted image   user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.10.2008 22:13:05   
frufru
Sem pogledala albumčke, pa je še mene prijelo in vidim, da je res enostavno. user posted image  Tko,da lahko pogledate našo jesenuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.10.2008 8:09:13   
emaa
Luka ima pa vročino (pa je jaz nimam, samo kreham in se izkašljujem za znoret), jo je imel pa moj brat. Tako, da je Luka doma, David v varstvu, ker  itak zjutraj skoz poslušamo adijo, dijo. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.10.2008 9:18:02   
Naja30
ema, pol se doma cartata z Lukom? user posted image

Sem misla, da ima Tija tudi vročino, ker je polovico noči stokala in se premetavala in smo zjutraj bili vsi kot zombiji. user posted image  Ampak nima vročine, mogoče ji je bilo vroče.
Dejte mi prosim povedat, kakšno imate temperaturo v spalnici in v kaj so user posted image  oblečeni? Pri nas je tako, da mene hormoni hecajo in me skoraj skoz zebe. Pol pa še Tijo ful oblečem. Dejte mi res povedat, če sem vam da. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.10.2008 9:47:41   
r1ta
Naja bodi imamo mi še vedno.

Pižama: Ana ima za spat bodi in dolge hlačke od pižame. Pokrijem jo s prepognjeno bombažno odejo pod katero pride še podlaga za odeje. Pa radiator imamo nažgan, tako da je malo topleje, ne pa prevroče. In vlažilec zraka.

Včeraj sem vse lepo napisala pa me je vrglo ven, tako da bom danes na kratko obnovila. Ana še kašlja, vendar je to noč prespala sama v svoji sobi. Zvečer sem ji dala v sobo čebulni zvitek in mislim da je ta blažil kašelj.

Barbk hvala za lupčka. Kako je pa kaj pri vas? Si že delala kakšen testek? Me firbec matra, čeprav imam nek občutek.......

Frufru kako pa skuhaš timijanov čaj ali pa žajbljevo mleko? Potrebuješ sveža oz. posušena zelišča?

Ema lepo se crkljajta in čimprej se pozdravita!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 3.10.2008 9:48:20 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.10.2008 10:04:11   
emaa
Imela sta dolg bodi, pa spodnji pižame, z letnim kovtrčkom, pa okno odprto na kip celo noč. Pol se je shladilo, ap sme dala zimski kovtrček, sam se je spet otoplilo, pa sta v kratkih rokavih in kratkih hlačah (poletni pižami, če bo še tako toplo bom spet kovtrčka menjala. Okno je skoz čez noč odprto, notri je kaj pa vem koliko stopinj. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.10.2008 10:30:05   
Natali07
Joj punce kolk ste ve pridne s pisanjem mi niti brat ne uspeva več. Kaj šele bo. user posted image

Bom najprej odgovorila na zadnja vprašanja pol vas pa še za nazaj mal preberem.
Pri nas Urban spi v frotirasti pižamici iz celega (pajac) in je le občasno pokrit, ker vse takoj zmeče s sebe. V sobi je pa največ 18°C. To mu najbolj odgovarja, ker kakor je temepratura višja se več zbuja in kašlja.

R1ta - pa ji pripravi mogoče še žajbljev sirup. Jaz vedno dam Urbanu kadar kašlja in je kmalu bolje. Imam občutek, da se po tem sirupu lašje izkašlja. Jaz ga naredim tako, da dam malo suhega žajblja, ene dve žliče rjavega sladkorja in malo vode. Vse skupaj segrevam na štedilniku dokler se ves sladkor ne stopi in še malo prevre. Tak sirup imaš potem lahko največ en teden v hladilniku.

Naja30 - a tebe pa zebe, ker te hormoni dajejo. Meni je neprestano vroče.

Ema - naj se Luka čim prej pozdravi.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa do sedaj še nisem pogruntala kako pomanjšat sliko, da bi jo lahko dala  na ogled user posted image . Sem očitno že predolgo doma in mi možgančki počivajo.

A vaši so vsi v vrtcu v skupini od 2 - 3 let? Naš je pa v skupini od 1 do 2 let, tako, da je drugi najstarejši. Moram pa rečt, da mi je bilo prej bolj všeč ko je bil bolj med mlajšimi in se je več naučil. No saj tudi tudkaj opažam da se že kar sami napravljajo, obuvajo, umivajo.

Kje spijo vaši malčki? So še vedno v posteljicah ali ste jih že vse prestavile v velike postelje? Mi smo Urbanu odstranili eno stranico pri posteljici, da lahko sam zleze dol in gor, ker ga jaz ne morem več dvigovat. pa je zaenkrat kar lepo spal in ni nič pridirjal v najino sobo. Res pa je prvo noč padel iz postelje na povšter (ga ima pod posteljico če se slučajno zakotali dol) in je kar naprej spal.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.10.2008 10:44:36   
Naja30
Natali, mene zebe, kadar ni treba. user posted image  Npr. ko Tijo oblačim. Včasih mi je pa noro vroče. user posted image  Luda kuča. user posted image

Tija bo dobila po novem letu veliko posteljo. Ne razmišljam še preveč o tem, ker me kar skrbi, kako se bo navadila. Mogoče bomo pa najprej probali tako, da odstranimo stranico.

r1ta čim prej se pozdravite! user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.10.2008 12:12:57   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Frufru kako pa skuhaš timijanov čaj ali pa žajbljevo mleko? Potrebuješ sveža oz. posušena zelišča?
Timijan ali materino dušico enostavno vržeš v krop. Lahko pa narediš tudi timijanovo mleko. V posodico daj 2 žlici sladkorja in segrej. Ko začne sladkor rjavet, zalij z 2 deci mleka in not vrzi žajbelj ali timijan (kar pač maš). Pazi, da bo posodica visoka, ker mleko ful bruhne gor. Pusti da vre 2 minuti in precedi. Pol ko se stemperira pa ji daj pit. Meni je to mama vedno delala, kadar sem kašljala in bila prehlajena. In ker sem bila ponavadi prehlajena pozimi, smo uporabljali suha zelišča.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.10.2008 12:22:30   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Barbk hvala za lupčka. Kako je pa kaj pri vas? Si že delala kakšen testek? Me firbec matra, čeprav imam nek občutek.......

R1ta kakšen občutek? Prosim....Saj veš...Firbec je moje drugo ime. user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.10.2008 12:31:47   
Barbk
Frufru sem si pogledala tvoj album in kaj naj rečem kot...lep je tale fantiček Lovro. user posted image  In superca, da si se hitro "zlizala". user posted image
Ema tudi vam želim, da bolezensko stanje hitro mine.
Naja za ponoč pa takole. Jaz sem tud ful zmrznjena zadnjih par dni in pol mislim, da morm Manco tud ponoč čist zadekat.user posted image  Ima pa pod tanko pižamico body brez rokavov. Je pa ponoč več al manj odkrita in ko ima že čist ledeno ledene nogice se zbudi in me kliče.
O posteljici pa tud jaz zadnje čase razmišljam, še posebej ker je začela nekaj plezat čez ograjo. Sam bo treba kar novo, ker tale posteljica je še od user posted image  in se stranica le zniža in ne odstrani.

No zdej grem spet mal delat, saj mrbit se oglasim zvečer ko mi bo dolgčas, ker je šel user posted image  ne eno poroko v Cjele in pride šele ponoč oz. zgodaj zjutraj.

Kje je pa Moj_moj?????

< Sporočilo je popravil Barbk -- 3.10.2008 12:32:38 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.10.2008 12:40:14   
essa411
še jaz se na hitro oglašam...uradno sem na dopustu pa sem morala neki za službo uredit in na brzaka še na RR skočila..
Lan je spet bolan, sicer je bil že cel teden prehlajen ampak brez vročine, včeraj pa je zakuhal, in spet ni pomagalo nič drugega kot Voltaren. danes ma že pod 38. ne vem, a bi ga pelala k zdravniku, al ne? mal dolg se že tole vleče pa še vikend je. zjutri je povrh vsega še 2x bruhal, verjetno zarad sluzi, ki se mu je nabrala, ker drugač ne kašlja. mogoče bom tud jaz probala tisto z žajbljem. če me filing ne vara - no go, da mu bom jaz to spravla v usta, ampak probat ni greh.
pozdravček vsem in user posted image  za bolančke.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.10.2008 13:29:48   
crci06
Moj_moj ima tudi bolančka doma. Podnevi je OK, ponoči pa kriza. Calpola mi ni ful pogosto za dajat, čeprav zbije iz 39.5 za cca dve stopinji  dol zelo na  hitro in potem se obnašava čisto normalno in greva ven ipd...
Naša težava med drugim pa je, da ne mara ne nogavic, ne copat, ne ABS nogavičk, kaj šele žabic... tle kr znori.... s čevlji pa tudi nismo na kavču. Nos in kašljanje v mejah normale... edino odsoten je, če se mu temperatura dvigne. In komaj, komaj ga prepričam, da kaj popije. Karkoli. VSE sem že poskusila.
Bo že. Ker vem, kako je, ko je res hudo, zdaj še ne kompliciram/jamram.

Barbk - jaz imam občutek,  da nas boš kmalu vse častila z grmado... tak je moj feeling.
Kako se pa TI počutiš?

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.10.2008 23:08:37   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Barbk - jaz imam občutek,  da nas boš kmalu vse častila z grmado... tak je moj feeling.
Kako se pa TI počutiš?

Ja, tak nekak se tudi meni zdi!user posted image  Imam občutek, da je. In kaj ti Barbk misliš?

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?