Vilma
|
Naja mi smo imeli ravno včeraj roditeljski sestanek v vrtcu in je vzgojiteljica rekla, da bodijev raje ne več. Priznam, da sem bila v šoku. Ampak to je zarad lulanja, ker se bodi dostikrat zmoči v urinu. No, ok ne bom komplicirala. Je pa Dominik zdaj v skupini 2-3 in je drugi najmlajši, kar se pozna. Verjamem, da je ena skoraj triletna punca že zrela za bit brez plenice, naš še ni. Čeprav lula vedno v kahlico, kadarkoli ga daš sedet. Poleg tega so omenile, da bodo z januarjem tudi slinčke dol dale. Sem spet debelo pogledala. Pa da moramo ful spodbujat otroke pri samostojnosti. Da se sami oblečejo, obujejo...Ja sej je to fajn, samo a nej zatto zbudim Dominika 20 minut prej, da ga bom dala na kahlo, da se b sam oblekel in obul? Meni se zdi pomembnejše, da čim dlje spi. Saj vem, da rastejo in da imajo prav in da seveda, spodbujat. Ampak naš nima še niti dve leti. No danes sem se malo pogovorila z vzgojiteljico in je rekla, da ja, da bodo starejši v gatah skakali okoli, Dominik še ne, ker je med najmlajšimi. Tako da sem se malo pomirila. So nam pa v vrtcu ukinili robčke za rit brisat in nos. Adijo pamet, kot da ne plačujemo ful! Frufru čestitke Lovru za govorjenje! Našemu se še ni čisto odprlo, ma mislim da bo kmalu! Ga vidim, da že zlaga po dve besedi skupaj, samo besednjak je še skromen. Bo že, ga vidim, da se ful matra, samo ni še pogruntal sistema. Naja a pogledam jaz v našem cicibanu za te škorenjčke št. 23? Jaz Dominiku sploh še nisem kupila škornjev! Moram nujno mal v nabavo. R1ta, kako je z Ano? Kaj manj kašlja? Dominik in Julija sta se včeraj prvič skupaj kopala! Kak žur! Julija je bila v fliperju in Dominiku se je hotlo strgal od sreče, jo je šprical, zalival, ji dajal račko, mala pa se je kar smejala. Je bilo luštno, smo tudi slikali. Danes sem sama, dragi dežura, tako da si grem zdaj natočit deci vina, se mi ga je prav zaluštal.
|