|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
26.9.2008 20:37:15   
Barbk
Nč ne bo z Duble truble user posted image  in grem zdaj na depilacijo. Ful dober nadomestek. user posted image  Ampak ostalo (brez plesa in žinganjauser posted image ) pa bo. user posted image  Šibam...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
26.9.2008 21:13:53   
emaa
Kje ste? Jaz ima prepoved TVja, moj gleda rugby

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
26.9.2008 21:27:47   
Shorty_
ema pridi na čvek v tri dni kako rečt, drugače je NIka že skor uredu sam učke ma še mal boge, v pon. greva upam da v vrtec

Jok kok so srčkani vsi decembrčki na slikahuser posted image

nč tamala noče nazaj zaspat tko da bom kr pop...... ker presega že vse meje ta njena razvajenostuser posted image

nč grem...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
26.9.2008 22:07:02   
Naja30
Aja, zdej ste pa vse tja pobegnile. user posted image

Barbk, go baby go baby! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
26.9.2008 22:08:47   
emaa
mal skačemo sem pa tja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
26.9.2008 22:15:54   
crci06
tolk pišete, da sem vas mogla za nazaj najprej prebrat user posted image

Barbk - upam, da tebe ni tle.

Pa še ostale jo pejte posnemat, tiste, ki imate možnost.

Ostale pa... kaj naj rečem... vsaj 2 sva...

bova pa tolk bolj spale, ker bova imeli celo posteljo zase user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
26.9.2008 22:21:53   
Naja30
Jaz bom kar v dnevni spala, da sem bližje wc-ja. user posted image  Ponoči ene parkrat vstanem. user posted image  Upam vsaj, da bom jutri kaj dalj kot do 7h spala. Tud če ni tamale, se zbudim takrat kot ona. Ups, madam je danes spala do 8h, tako da se še pred njo zbudim. Ko je doma, pa ne spi več tako dolgo. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
26.9.2008 22:32:24   
crci06
To se pa od moje nosečnosti še dobro spomnim, kako sem po 20x na noč hodila na WC.
Bila sem sama doma in sem ravno tako spala v dnevni - med TV-jem in RR-jem user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
26.9.2008 22:43:19   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj
Bila sem sama doma in sem ravno tako spala v dnevni - med TV-jem in RR-jem user posted image

Ja, nekak tako.
Pa zdajle mi je tako slabo - namesto, da bi se spokala na kavč, še kar bluzim tule.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
26.9.2008 22:56:15   
crci06
najlažje se boš zabubila, ko te bo začelo hladit...
mene že malo
očitno še ne dovolj.
moram še Barbk sprašit rit, kaj počne tle

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
26.9.2008 23:15:23   
Naja30
Barbk je šla na čvek. Pa se nič noče oglasit.
Verjetno je zdajle prijetno utrujena, a ne Barbk? user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
26.9.2008 23:25:05   
crci06
no saj tam sem jo videla na seznamu, pa sem sklepala, da se je samo pozabila odjavit.
Al kako?
Karte na mizo, punca!

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
26.9.2008 23:29:30   
Naja30
Bova vrgle en poker al kako? user posted image

Ej punce, kaj pa kaj naše srečanje? moj_moj, dejva kej naumit skupaj. ally obljublja, da se bo pridružila, esse še nisem spoznala, pa bi rada... pa vse ostale bi zeloooo rada vidla, seveda. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
26.9.2008 23:34:08   
crci06
ja sej smo se glih kar vidle?
Drugač pa - jaz mam skoz čas in skoz mi je dolgčas in skoz vabim na kofe...

No, jaz sem mislila, da bo barbk položila svoje karte namizo in povedala, če je večer uspel.
Ah, pustimo jo uživat.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 26.9.2008 23:35:56 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.9.2008 9:45:03   
r1ta
Dobro jutro!

Tole je pa čisto preveč. Jaz ne sfolgam brat in obrat!

Ja dejmo se dobit enkrat proti koncu oktobra, no! Bi bilo fino. Jaz pridem 19.10. in ostanem do 2.11. tako da bi bilo super, če bi se dobile!

Barbk se je kresalo?

Pri nas nič novega. Včeraj sva šla z dragim malo po nakupih. Je rabil novo obleko in jeans hlače, potem sva pa še cel kup cotovja kupila za Ano. Je ati hujši pri teh cart cotkah kot mami. user posted image  Včasih naletima na kakšna smešna znižanja in sva dobila včeraj cele komplete (hlače+tunika, ali pa obleka+puli, majčka+jaknica na kratek rokav) za 10 evrov. Potem se je pa težko upret. Sem pa ugotovila, da je pri hlačah obvezno vzet št. 86, ker ji je 80 že prekratka. Smešno. Rokavi 80 so ji predolgi, hlačnice pa prekratke. Bo verjetno na dolgih nogah. Kot ati. V višino pa meri 80cm. Tako da bom en komplet s hlačami šla danes zamenjat za večjega. Najboljše bi bilo, da je tunika 80 in hlače 86, samo taga pa ne morem naredit, da bi tam zamenjala kombinacijo. Me je preveč strah!user posted image

Drugače bo pa mirna, družinska sobota. Imamo lepo vreme, tako da bo ali picikl ali pa sprehod v gozd.

Lepo se imejte!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.9.2008 10:35:29   
crci06
ma, sem se namučila s tole sliko...

http://nejc-p.moj-album.com/album/13685026/

narejena spontano, objavljena pa v mukah...
veliko lažje bi bilo, če bi jo lahko kar iz PC prilimal...

skratka, obljubljena fotka našega mojstra.
povsod zraven, "vse" zna.

Ampak tole mu je pa res šlo fajn od rok, se moram kr pohvalit.
Sem filmček naredila, če ati ne bo verjel user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.9.2008 11:45:58   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

ja sej smo se glih kar vidle?
Drugač pa - jaz mam skoz čas in skoz mi je dolgčas in skoz vabim na kofe...

Ja midve.
Kaj pa z ostalimi? r1ta za celjsko srečanje itak velja. user posted image  Razen če še ti prideš do Lj, da bodo še ostale, ki se jim ne da na štajersko hodit. Meni je vseeno, jaz sem prilagodljiva. user posted image

r1ta, če nabašeš na tako nizke cene, se pa res ne moreš upret. Tako srečo imava midve s taščo - za tamalo vedno kaj zvohama user posted image  Tako da ima čisto preveč cunj, jaz sem pa čisto boga kar se tega tiče. No, vsaj nos. garderobe imam nekaj.

moj_moj, katero fotko? nič ne odpre. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.9.2008 13:48:05   
Barbk
Ej babe ve me pa znate v smeh spravit. user posted image
Lepo, da ste tak navijale zame. user posted image  Očitno pali, ker se je user posted image  maksimalno potrudil. user posted image  Matr, ampak vama Naja in Moj_moj pa čist nič ne uide. user posted image  Res sem šla mal pošpegat sem k nam in na čvek, ampak res samo pošegat, za čvekat ni bilo časaaaaaaa.user posted image  In tako zdaj veste-se je kresaaaallll, trejslu, in še in še...In bilo je lepo. Ne vem mislim, da zdaj spet po parih mescih uživam, resnično uživam v ljubljenju z mojim user posted image . Nekako je drugače, in mislim, da tudi on to čuti in se čuti, da sva v tej stvari zato, ker si drug drugega želiva in ne zaradi bebice No.2. No zdaj pa šibam še kopalnico spucat, ker Manca spi in imam čas. pridem še enkrat pogledat, pokomentirat, pa kako sliko napopat.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.9.2008 13:54:07   
crci06
To, Barbk!user posted image
Tako se dela!
In se mi zdi, da bosta na ta način tudi prej prišla do bebice - vsaj s psihološkega vidika se vama bo zdelo prej. Pomoje. Vidiš, dobr, da smo tko navijale pesti user posted image  Nč čudnega, da je blo lepo user posted image

GO EMA!!!user posted image
Sem ujela pol tednika! Dobr si jim ti to povedala!
Pa še fajn se mi je zdelo, ker ste objavili jokajoča mulčka. Jaz bi ga ziher najlepše oblekla in z nasmeškom na ustih, ker je pač TV - amapk NE, prav je, da folk vidi, da so mulci kdaj tudi taki in da je pač problem, če si človek želi varstvo, do katerega je upravičen, pa ostane na čakalni listi.
A zdaj, če povečajo za tiste 3 skupine - pol ste not, al še skoz ne?

Naja3 - ne najina kavica - tista skupinska v Kavalu.
Mar ni bila ravnokar?

In kako ne odpre slike?
Jo bom pa poskusila sem nalimat.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.9.2008 13:59:39   
Naja30
Barbk, super, da sta se imela tako lepo. Veš, midve z moj_moj sva bile včeraj same doma, brez decov in sva zato še bolj mislile na vaju. user posted image  user posted image  Pa še taka ura je bila in tako malo folka na rr (v petek zvečer - sami friki očitno user posted image  user posted image ), da te res ni bilo težko spregledat.
Vsekakor upam in držim pesti za bebico! user posted image

moj_moj, kavica v kavalu je bila... hmm ja, avgusta. Pa res, sej to je bilo pred kratkim. Pa vseeno se je treba nekaj zment. user posted image

Jaz sem pa ravno pol pice pojedla. user posted image  Je takoooo dobra, ampak več pa ne morem. Zdej se že kar vidim, kako bom celo popoldne hodila po delčkih jest, namesto da bi mojemu mal za večerjo pustila. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.9.2008 18:59:55   
r1ta
Pišuka, spet sem zapravljala! Moj dragi si je naročil preko neta od hm ene kavbojke, dobil je pa kr ene **** za hiphoperjeuser posted image , pa sem ji nesla danes v hm in dobila bon v isti vrednosti. In bučka, namesto da bi zase kaj kupila, sem spet za Ano. user posted image  Zdaj pa res dobi še samo jakno in b a s t a!

Zdajle greva pa za eno urco na picikl!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.9.2008 22:00:20   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Zdajle greva pa za eno urco na picikl!

Svetovna beseda! user posted image

Tako. Tija je doma. Spančka in kmalu grem tudi jaz.
Tako sem jo pogrešala, da jo skoz hodim gledat, kako spančka. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.9.2008 23:27:37   
r1ta
Picikl, pecikl, pecikel, bicikl, becikl, bicikel, becikel... Jaz rečem kr picikl, pa je.user posted image

Je bilo pa fino! Sva se šli peljat ob reki, da sva spotoma še ladjam mahali. In sva res bili vsega skupaj eno urco zunaj. Ker to so cele procedure, da se midve spraviva na picikl. Najprej je treba it v klet, pol stvari odmaknit, da prideš do picikla, potem picikl ven, pa ga peljat v pritličje po enih štengah (ob straneh je speljano brez stopnic, da lahko pelješ kolo), potem Ančko gor, pa vse vrate za seboj zapirat... Samo zaradi teh procedur se tako težko spravim na kolo. Je pa fino ko se enkrat peljeva. In Ana prav uživa. Po moje tudi zato, ker se ji 100% posvetim, se pogovarjava, pojeva, pozdravljava drevesa, hiše, kužke, golobe, skupaj pritiskava na gumb na semaforju... Fajn je. Če bo jutri lepo vreme grema spet.

Zdaj pa spat! 

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.9.2008 10:37:08   
crci06
user posted image

tole sva vam včeraj namenila, pa naj bo

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.9.2008 11:11:04   
frufru
Moja 2 sta pa do 9h potegnila user posted image user posted image Milina v primerjavi s 6.00. Malega se nekaj prijemlje, nos se mu e sicer spucal, samo je začel kašljat, pa zjutraj ni hotel nič jest in samo nekaj cvilka. user posted image Baje je v sredo popust na otroško opremo in oblačila v leclercu. A katera kaj bolj natančno ve? Ker razmišlam, da bi šla za kake bodije in puloverje pogledat.
Evo še eno našo:
user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?