Vilma
|
Ally tole pa je film, ki ga boste gledali in gledali! Sploh ko bo sine že odrasel. In ko na njem reče Matic mama, so se mi kar usta razpotegnila v nasmeh! Tako je sladek, res. Severnica glej jo!!! Sem tolk vesela, da si se javila in nalimala par fotk. Se spomniš, ko sem včasih govorila, da sta si Dominik in Leo podobna? NO zdaj od podobnosti ni ostalo nič več, je pa Leo pravi car!!! MOj_moj te moram kr objet, ker sem tolk vesela, da si se javila. A vidiš, kako dobro vplivaš na nas, prec maš kej za prebrat na forumu, ko se ti oglasiš. Lepo te je brat, vedno pišeš slikovito in duhovito. Ne se tolk bremzat glede pisanja. Saj se bomo tud me popravle, boš vidla. Evo jest se bolj poredko oglašam, ma ko se vsedem napišem kr oreng post. Naja Tija je prava manekenka! Se ji dopade pozirat ane? Ženkica Kaja je itak meni že od mičkenega prava lepotica! Se kar ne morem nagledat njenih prelepih oči. Kar se tiče igrač: najbolj aktualen je tovornjak hruška, ki ga ima privezanega na špagici. In tako Dominik kamiondžija naredi tudi 2 km ,če je treba. Doma se rad igra z žogo in vsemi avtomobilčki. Soseda ga zalaga s temi igračami, tako da ima pravo zbirko vseh modelov. Od fiatov, bmwjev, peugeotov, ferraijev, ma ni da ni. Rad riše tudi po magični tabli in seveda takoj briše za njo. Brisat je najbolj zabavno. Pa rad se igra v Julijinem igralnem centru. Se mu ne da dopovedat, da tja ne, tako da sem že obupala in pač ko dam Julijo notri podložim pleničko. Obožuje tudi sesanje. Mu dovolim mali sesalec - pingvinčka in enkrat na dan z njim "posesa" celo stanovanje. (beri sesa tako dolgo, dokler se ne sprazni baterija. ) Drugače pa zelo menjava igrače. En mesec so mu všeč ene, drug druge. Tako da to vprašanje je vedno aktualno. Aja pa knjigice! Te vedno obožuje. Tv še vedno ne gleda, mogoče kakšno risanko za največ 3 minute. Včasih bi mi pasalo, da bi si kej pogledal, ma ga res ne zanima, pa če dam ne vem kaj gor. Bom končala tale post, da ne bom kakšnega we are sorry vidla... V naslednjem nalimam fotke, če se Julija ne bo zbudila...
|