|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
24.9.2008 20:25:50   
crci06
Naja30: super fotka!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
24.9.2008 20:31:30   
emaa
mi imamo mega blocks in abrick, so podobne, samo ene na druge ne pašejo, razen če se fajn potrudiš, je tudi to možno, drugače pa so pri nas avti zakon, kocke tudi, pa magična tabla za risat. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
24.9.2008 20:34:21   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
O, odkar se je moj_moj vrnila, se pa tukaj dogaja! Že lep čas nas nisem iskala na drugi strani! user posted image user posted image user posted image

user posted image
I told you!
user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
24.9.2008 20:35:23   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Naja30: super fotka!

Hvala! user posted image
Moj mali cuker. Kar pogrešam jo. Če ne bi bila noseča, bi si zdaj eno pivo odprla... user posted image

ema, jutri pa tednik, a ne?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
24.9.2008 20:44:31   
crci06
Zdaj sem šla malo vaše albume pogledat...
lepe fotkeuser posted image , samo pri večini manjkajo sveže fotke...
Ko bo prvo deževje, vas "pocukam za rokav" !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
24.9.2008 20:49:23   
Naja30
Jaz jih ne dajem več v javne albume, vsaj ne toliko kot včasih. Včasih kakšno tukaj objavim.
Lahko bi spet malo pokazale naše škratke. Ni treba dež čakat za to! user posted image  No, grem eno fotko izbrat. Tista v avtu je že stara.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
24.9.2008 20:49:56   
frufru
user posted image Nimam več idejuser posted image , kako mulcu dopovedat, da ne bo hrane in soka po tleh zlival, ko ni več žejen/lačen.  user posted image A ma katera kakšno reštev?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
24.9.2008 20:52:40   
crci06
Naja30 - lahko piješ brezalkoholno pivo!

Jaz bom tudi jutri gledala tednik - malo me še spomnite.
Da vidim, kako in kaj. Mi tudi nimamo vrtca.

Kje ste pa ostale?
Zdaj se me bodo zbale in se nobena ne bo upala javit...

saj bi vsako posebej ogovorila, pa se lepo delam in "šparam vrstice", da ne bo post petstometrski...

user posted image

Ja nč, takle mamo, par tednov boste (upam) potrpele, ker tolk časa sem sama doma in me se seveda čveka...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
24.9.2008 20:57:59   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image Nimam več idejuser posted image , kako mulcu dopovedat, da ne bo hrane in soka po tleh zlival, ko ni več žejen/lačen.  user posted image A ma katera kakšno reštev?

Poznamo tudi pri nas. Ko ima flašo Jano v rokah, jo obrača na vse strani, da je vse mokro okoli. To se dogaja, kadar je leteča okoli. Kar je redko, ker ta grozna mama zahteva, da se pri pitju in hranjenju sedi za mizo. In potem ko poliva, ji vzamem flašo in ona v jok, jaz pa samo pokažem na kuhinjski stol, pa gospodična takoj ve in spleza gor. user posted image  In ji vrnem flašo. Vse to poteka brez besed, sliši se samo njeno stokanje. user posted image

moj_moj, ti kar piši. Veš, da smo te vse pogrešale! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
24.9.2008 20:58:52   
Naja30
Ta je pa od včeraj: Mala miss pozira. user posted image

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
24.9.2008 21:18:53   
crci06
Frufru: cunjo mu daj
al se pa tolaži, da mine

Danes sem morala prvič v septembru nejcu spitat hrano in sem zraven razmišljala, kako sem že pozabila, kako smo jedli žličko za žličko. In da sem že pozabila, kako je to, ko se ti sveti po tleh.user posted image
Nekaj dni nazaj sem PO zajtrku pomila po tleh, ker sem pričakovala obiske v kratkem času. Pa je bilo glih tko tako, da me je bilo sram. Se sploh ne trudim več.

Naja30: tija je pač lepotica. Po mamici, ane?
Kaj čmo, tko je.
Bom jaz našo sliko dala na eno naslendjih strani, da en bo preveč lepote na kupu user posted image  
da bo server zdržal user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
24.9.2008 21:49:43   
Naja30

Naja30: tija je pač lepotica. Po mamici, ane?
Kaj čmo, tko je.
Bom jaz našo sliko dala na eno naslendjih strani, da en bo preveč lepote na kupu user posted image  
da bo server zdržal user posted image

Bolj po atiju. user posted image  Za mamico še prihaja en sonček, ki ji bo podoben! user posted image

Dajte no, še kakšno fotko. Ni treba takoj, lahko jutri. user posted image  Danes mi kar nekaj dogaja. Bom pa počasi šla, ker mi spet slabo ratuje. Predolgo že tukaj sedim v tem položaju. Grem ležat.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
24.9.2008 23:45:01   
r1ta
Vidim da ste pridne, zato sem si vzela dopust!user posted image

Shorty držim pesti, da boste čimprej zdravi!

Ženkica, posrečena poza! Je Kaja kar navihanček ne?

Natali to bi pa tudi mene pogrelo! Te razumem!

Moj_moj, naša še ne vozi. Glede igrač je pa enako kot v Sloveniji, ampak kot sem že napisala pri naši hiši igrače niso zanimive. Komaj jo prepričam, da kaj nariše ali pa se igra s plastelinom ali pa da gledava slikanice in prebirama knjige. Vse drugo je bolj zanimivo. Tudi risanke je ne pritegnejo, razen morda 20 minut zjutraj v postelji. Drugače je pa kar naprej akcija. Kamor mami, tja Ana.
Kock doma še nima, razen navadnih lesenih, ima pa v Sloveniji mega blocks, s katerimi se rada igra.

Barbk pri nas še ne rišemo po stenah, je pa priročen laminat, ki je tudi bel. Včasih mi smukne alkoholni flumaster in malo poriše po tleh tudi s tem. In za pko na i, me še pokliče in reče ponosno: "Mami kijk!" (mami poglej)! Krasno!

Naja30 obe fotki sta krasni, na ta drugi je pa prava manekenka. Glej ti njo kako se je postavila! Cuker!

Frufru, Ana je metala hrano po tleh, ko je bila sita. In smo imeli kot v svinjaku. In sem ji za vsako dopovedovala, da tako ne gre in da naj hrano pusti na mizi oz. jo da nazaj v krožnik. Če je polila po mizi, je dobila krpico in je pobrisala. Ni pa tega početja še povsem opustila. Tu in tam jo še prime.

Evo sem rekla, da sem na dopustu, pa sem vseeno nekaj napisala.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
25.9.2008 10:11:55   
Naja30
r1ta konec dopusta! user posted image  Pogrešamo te. Da se nista z moj_moj slučajno zmenili, da te nadomešča?? user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
25.9.2008 10:16:29   
severnica77
Vidim, da so vsi pravi navihančki. Saj sploh ne rabim pisati o tem, da je pri nas tudi čečkanje na prvem mestu. Dobro je vse kar pride pod roke, alkoholni flumaster, marker, kuli... Potem jaz lepo drgnem. Se zgodi tudi, da kakšne krace ne opazim in potem je Leo tako dober, me odpelje do krace in mi jo lepo pokaže in se zdraven začne skoraj dreti: "Tu, tu, tu!"

Evo pa še nekaj fotkic z dopusta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
25.9.2008 10:51:16   
r1ta
Ja Naja30 to se midve z moj_moj zmeniva na višji frekvenci!user posted image

Mi imamo sonček, tako da jo bova pihnili ven. Morda celo na kolo. Je ati kupil pumpo za moje prazno kolo. Pa da vidimo.

Severnica, Leo je že pravi fant! Pa tako lepe očke ima!user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 25.9.2008 10:52:29 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
25.9.2008 10:59:17   
Naja30
Severnica, ful srček je tale vaš Leo! user posted image

Pri nas je tudi sonček in ful piha. Sem šla cunje obest, pa sem skoraj zmrznila. user posted image  Brrr, bom kar notri. Počasi bom kaj skuhala, ali pa tudi ne. user posted image  prosto po prešernu, bi se reklo. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
25.9.2008 11:15:14   
severnica77
Hvala, hvala ...

Tudi jaz tako mislim o vaših sončkih. So res naši decembrčki nekaj posebnega.

Pri nas pa je mrzlo kot hudič pa dežuje še povrhu.
Sem v službi pa spi se mi tako, da bi se najraje vlegla pod mizo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
25.9.2008 11:32:28   
ally1
dobrooo jutro!
Pa smo/ste se končno malo razpisale, imamo vsaj kaj zabrat.

Severnica, Naja... prisrčne fotke. Jaz pa matica še nisem mela v tem trgovinskem "avtu" bom tud enkrat probala in bom poročala kako se bo odrezal user posted image .
Frufru... mislim da imamo vsi enake probleme. Pri nas je tako, ko se začne afnati in začne metati po tleh pomeni da je sit in mu uzamem vse, malo trmari ampka je hitro dobr. In to se ponavlja iz dneva v dan user posted image .

Mi smo pa bolni user posted image  je imel včeraj in danes ponoči vročino in skoz je nekaj stokal med spanjem; pa sem ga danes popokala in sva šla k zdravniku in glejga zlomka vnetje ušes in rahli bronhitis. Pa smo spet na starem tiru s prehladomuser posted image . In tako sem doma in se crklava, ampak je še vseeno pravi hudiček čeprav je bolan user posted image .

Ema upam da ti danes uspe bom gledala in držala pesti!!!

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
25.9.2008 11:44:56   
ally1
No pa še slikce našega lumpa:

Tole je njegova najnovejši kotiček;
predal pod TV-jem in počiva (aha če verjameš user posted image )
user posted image

Pa še malo poziranja z mami user posted image
user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
25.9.2008 12:09:42   
crci06
A je spodnja slika iz gorsko hitrostne dirke iz Planine?

?

To me pa res zanima user posted image

Drugače pa punce - ni treba pisat na izmene. Saj je prostora dovolj.
Al pa ga jaz malo odstopim, da ne bom preveč posesivna.
Saj se res lahko potrudim krajše poste pisat, ne vem pa, če mi bo uspelo user posted image

Fotke imate pa res lepe!
Moram ga še jaz malo slikat te dni...    
Pa komaj za nazaj sme album uredila, me je čakal od prve svečke naprej user posted image

Ja, naši decembrčki (-e)  so pač čez vse!! user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
25.9.2008 12:13:48   
ally1

A je spodnja slika iz gorsko hitrostne dirke iz Planine?

?

To me pa res zanima user posted image

user posted image  uganila si user posted image  user posted image .

http://de.youtube.com/watch?v=lSfXEg1gJjQ
evo zgornji link je pa še en filmček k naš matic hodi (to je blo pred 1.tednom user posted image )

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
25.9.2008 12:18:08   
crci06
Pa glih letos me ni bilo, drugače pa skoraj vsako leto...
Na cestni dirki  pred 1 mesecem je bilo pa našemu ful všeč, še najbolj, ko so nazaj v bokse vozili, bolj počasi in v koloni, da se je veliko na enrkat dogajalo in ni bilo treba pol minute čakat, da pršibajo in takoj zginejo za ovinkom user posted image  
A ste bili takrat tudi?

Zdaj sem šla vaše slike prefirbcat, da vidim, če sva slučajno sosedi user posted image user posted image user posted image , pa sem skoraj kosilo zasmodila. In ugotovila da te ne poznam.  Ampak na vsaki sliki si fuuull različna!
Komaj verjamem, da si ista.

Moraš pridit kdaj na kakšno srečanje!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 25.9.2008 12:24:27 >

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
25.9.2008 13:22:22   
Vilma
Ally user posted image   tole pa je film, ki ga boste gledali in gledali! Sploh ko bo sine že odrasel.
In ko na njem reče Matic mama, so se mi kar usta razpotegnila v nasmeh! Tako je sladek, res. user posted image
Severnica glej jo!!! Sem tolk vesela, da si se javila in nalimala par fotk. Se spomniš, ko sem včasih govorila, da sta si Dominik in Leo podobna? NO zdaj od podobnosti ni ostalo nič več, je pa Leo pravi car!!! user posted image
MOj_moj user posted image  te moram kr objet, ker sem tolk vesela, da si se javila. user posted image  A vidiš, kako dobro vplivaš na nas, prec maš kej za prebrat na forumu, ko se ti oglasiš. user posted image  Lepo te je brat, vedno pišeš slikovito in duhovito. Ne se tolk bremzat glede pisanja. Saj se bomo tud me popravle, boš vidla. Evo jest se bolj poredko oglašam, ma ko se vsedem napišem kr oreng post. user posted image
Naja Tija je prava manekenka! user posted image  Se ji dopade pozirat ane? user posted image
Ženkica Kaja je itak meni že od mičkenega prava lepotica! Se kar ne morem nagledat njenih prelepih oči. user posted image

Kar se tiče igrač: najbolj aktualen je tovornjak hruška, ki ga ima privezanega na špagici. In tako Dominik kamiondžija naredi tudi 2 km ,če je treba. user posted image  Doma se rad igra z žogo in vsemi avtomobilčki. Soseda ga zalaga s temi igračami, tako da ima pravo zbirko vseh modelov. Od fiatov, bmwjev, peugeotov, ferraijev, ma ni da ni. user posted image  Rad riše tudi po magični tabli in seveda takoj briše za njo. Brisat je najbolj zabavno. user posted image  
Pa rad se igra v Julijinem igralnem centru. user posted image  Se mu ne da dopovedat, da tja ne, tako da sem že obupala in pač ko dam Julijo notri podložim pleničko.
Obožuje tudi sesanje. Mu dovolim mali sesalec - pingvinčka in enkrat na dan z njim "posesa" celo stanovanje. user posted image  (beri sesa tako dolgo, dokler se ne sprazni baterija. user posted image )
Drugače pa zelo menjava igrače. En mesec so mu všeč ene, drug druge. Tako da to vprašanje je vedno aktualno.
Aja pa knjigice! Te vedno obožuje. Tv še vedno ne gleda, mogoče kakšno risanko za največ 3 minute. Včasih bi mi pasalo, da bi si kej pogledal, ma ga res ne zanima, pa če dam ne vem kaj gor.
Bom končala tale post, da ne bom kakšnega we are sorry vidla...
V naslednjem nalimam fotke, če se Julija ne bo zbudila...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
25.9.2008 14:02:25   
Vilma
MI je celo ratal dve shranit.
Dominik z rokavčki na bazenu
user posted image
Dominik dela špago
user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?