crci06
|
Jaz te pa zastopim! Saj smo bile ja vse kdaj v taki situaciji, da kakšne reči otroku še nismo dovolile, pa naj si bodo to orehi, smokiji, ali pa sol, ko so se šele uvajali na hrano... In potem reče tašča (ali kdorkoli že, karikiram!!), "saj je čisto malo". Ali: saj je bil samo tenstan krompir na svinjski masti, zelo malo ocvirkov. Ali kaj podobnega. Če drugega ne, zaradi tvojega boljšega občutka, da daš otroka v vrtec, kjer je varen in ne, da moraš skrbeti, če res naredijo zanj vse najboljše. Za prvič mislim, da je bil tak pogovor OK. S posebnimi piškoti (ki bi jih lahko tudi ti prinesla, po dogovoru) se problem lahko lepo reši, ane? Drugače pa seveda, kar napiši, če te kaj teži, ker pomaga. Saj vsi to vemo Pa še vse nas velikokrat čakajo podobne situacije. Ali vaši otroci "šofirajo" v avtih? Ko je parkiran, seveda. Še ena zgodbica, za "normo" Nejcu so 2x dovolili za "čisto malo": biti na sovoznikovem sedežu pri preparkiranju (10 metrov) in potem še stat na sedežu in šofirat. Za čisto malo. Seveda bom tako igro dovolila, ker je prav fajn, ampak takoj ob prvi situaciji, ko sem hotela it z njim z avtom, se mi je vsedel na sovoznikov sedež in trmaril. Jok brate, tako pa ne. No, saj sva se zmenili. Potem pa ga s sestro enkat najdeva v njenem avtu, kako šofira. Odprl je vrata in šel not. Meni za hrbtom, pa ga nisem opazila. Prižgal je luči in vse 4 žmigavce. Ampak, da je to naredil, je moral ključ obrnit. Človek samo gleda, česa so naši mladički že vsega sposobni, ane? Bravo, naši!
|