|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
23.9.2008 21:24:29   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Te najljubše knjige tudi zanimajo?

A to zdaj ti meni kost? user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
23.9.2008 21:31:11   
r1ta
Igrače? Jih imamo za mali vrtec pa niso zanimive. Najbolj in so razne škatle in posode, ki se jih potiska pred seboj in dirka po stanovanju. Tako smo nazaj iz kleti prinesli tisto pojoče čudo, ki pomaga pri prvih korakih in zdaj dirka po stanovanju in se zaletava (ni hojica). Zanimivi so tudi kabli in cunje za čiščenje. Pa podobne reči. Knjigice ja, vendar za kratek čas. Pa žoga je zanimiva. Najraje od vsega se mi zdi, da posluša pesmice in poje ter pleše.

S spanjem zanje čase nimamo več težav. Par noči je zdaj lepo prespala. Morda naju parkrat pokliče, se vstanem in jo pokontroliram, pa ženska spi. Le naj tako ostane.

Zadnje čase malo slabše je in če ji kaj ni všeč dela takšne grimase da se Bog usmili.

To je to. Grem film gledat!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.9.2008 22:14:05   
Bubacka
Zzravo punce!
Evo nekaj za user posted image user posted image user posted image user posted image

Zena pride domov iz sindikalnega izleta in moz jo vprasa:
Kako se pocutis draga?
Ona odgovori:
Kot soncnica.
Kako kot soncnica?
Polna semen.

Prijatelja se pogovarjata:
Prvi: Vceraj sem kupil scetko za WC.
Drugi: In??
Prvi: Pa kaj jaz vem, moram priznati, papir je le papir...

Mali jezek se je izgubil v puscavi.Ko se je zaletel v kaktus je vprašal:˝Si ti, mama?˝

Francl pride k zdravnici: "Gospa doktorka, stalno ko drkam, mi **** skripa!"
"Slecite se, da vidim." Franc se slece, zdravnica pa mu ga zacne drkati.
"Nic ne slisim."
Francl : "Morate hitreje!"
Ona pospesi in cez nekaj trenutkov jo Francl posprica po halji.
Zdravnica skoci: "Vi perverznez! Pojdite vendar v javno hiso!"
Francl: "Sem ze vprasal, pa nocejo vzeti zdravstvene..."

Če mož ženi odpira vrata od avta, je bodisi nov avto ali pa žena.
· Ženske trdijo, da so vsi moški isti. Le od kje jim toliko izkušenj?
· Nasprotja se najprej privlačijo in nato slačijo.
· Ženska v postelji je zelo razširjen pojav.
· Ženska hoče v ljubezni roman, moški kratko zgodbo.
· Prešuštvo: dva napačna človeka delata pravo stvar.
· Ko moški zagleda žensko, postane lovec; ko jo ulovi, postane plen.
· Vodite ljubezen, ne vojne! No, lahko tudi počnete oboje naenkrat – poročite se.
· Ženske so kot vino. Bolj so stare, bolj so podobne sodu.  *
· Ljubi svojega bližnjega, vendar pazi, da te pri tem ne dobijo.
· Ljubezen je slepa. Zato se zaljubljenci toliko otipavajo.
· Dekletom se na začetku govori: O, ti moj piščanček. Kasneje ta žival odraste.
· Ženski predlogi niso bog ve kaj, ampak nor je tisti, ki jih ne sprejme.
· Če ženska ne bi imela moškega, bi udomačila drugo žival.

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
24.9.2008 7:08:03   
essa411
pri nas pa je trenutno najbolj aktualna ena "kao" sestavljanka z vozili (v lesenem okvirju so modelčki z različnimi vozili, ki jih non stop daje ven pa not), pa razni aviončki in motorčki, zunaj žoge, traktor in hokejska palica...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
24.9.2008 8:37:52   
Ženkica
 user posted image

POzdravljene!

Eto, tako pa pri nas večerjamo po tanovem user posted image  - da dol padeš.

Sicer je pa tooooook pestro, da sploh ne vem kaj naj vam napišem; Kaja čeblja kot strgan dohtar; pa non stop me sprašuje:Ka to? (Kaj je to?) in gledava knjigice tudi po 2 uri skupaj, brez problema. Se mi že kar meša, ker znam vse strani na pamet.
Jaz sem trnutno na bolniški, nek prehlad oz. virozica me daje, ampak računam, da  bom jutri že ok.

Me veseli za vse user posted image  in user posted image ; mi še nič ne razmišljamo o novem članu in po vsej verjetnosti bo Kaja kar ostala sinka edinka he he.

Kar se vrtcev tiče, še vedno groza, mi nismo nikjer dobili mesta; hvala bogu za super varuško.

Eto, na kratko; lepo se mejte punce.

Pa pa.

Ženkica

< Sporočilo je popravil Ženkica -- 24.9.2008 8:39:40 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
24.9.2008 8:38:47   
Ženkica
evo, malo manjša fotka, sem tisto, ta veliko pripopala, pa je blo čudno

< Sporočilo je popravil Ženkica -- 24.9.2008 8:40:13 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
24.9.2008 9:38:35   
Naja30
Ženkica, super večerja!user posted image user posted image user posted image  Tija se je enkrat tako obnašala v enem lokalu. Neka trma jo je prijela in je hotla imet noge na mizi medtem ko je pila sok. user posted image  Ker ji nisem dovolila, je seveda tulila ko jesihar.

Danes gre po vsej verjetnosti na počitnice. Ja tako je, če ni vrtca, so počitnice. user posted image  

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
24.9.2008 10:58:53   
Natali07
Pri nas so tudi najbolj aktualne žoge, baloni, polžek v katerega zlaga različne like, leseni labirin (da premika lesene kockice po žici) in seveda vse knjigice, ki jih je potrebno prebirati po dolgem in počes. Zadnje čase se pa navdušuje nad vsemi živalicami, ki jih ima doma: kravica, račka, žirafa, želva, polž.... Jih zlaga v vrstni red in se igra z njimi.

No mi smo imeli pa včeraj prvič roditeljski sestanek v vrtcu, kaj vse bodo počeli. Jih že učijo oblačit, slačit, obuvat, sezubat, prepognit papir, da si sami umivajo roke....jest itak že znajo. Skrastka naš je pravi angelček: ne joka, vse poje sam, zaspi takoj v posteljici ko ga položijo. prava pravljica. Ne vem ali imajo slučajno v vrtcu drugega Urbanauser posted image , ker doma niti slučajno ni tako.

Sem bila pa ponovno malo jezna. Je ena mamica za rojstni dan prinesla piškote in vzgojiteljica je dala tudi našemu brez da bi preverila ali sme ali ne. Je očitno pozabila , ker vse hrano dobiva iz kuhinje posebej zanj ne vem kolikokrat preverjeno. In kaj mi potem reče, ja saj je vsak otrok dobil samo dva majhna piškotka. Sem mislila da me bo razneslo, ker kadar kdo reče da je dobil samo malo in mu nič ne bo sem grozno jezna. Saj ne vem če sem vam povedala ampak naš je bil po eni žlički krompirja totalno flekast po celem telecu, po žlički polente ali koščku breskve mi je še cel dan bruhal kot bi tega pojedel eno goro. Pa da ne bom naštevala tudi v tem času je bil v vrtcu ene 4 dni pikast in sem zatežila, da mi pišejo kaj poje. Pa so skoz zatrjevale da nič česar on ne sme, da v kuhinji in še one zelo kontrolirajo. No potem pa zvem, da piškote ki jih je prinesla ena mami. No saj sedaj je rekla, da bo za take primere naročila v kuhinji, da kupijo posebne piškote za našega malčka in da bodo sedaj striktno pazile.
Sem mogla mal pojamrat, ker me je to tako ujezilo. Verjetno pa me tudi ve ne boste razumele, ker saj vem je težko zastopit če se z neko težavo ne suočaš.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.9.2008 11:37:26   
Naja30
Natali, res te ne zastopim čisto, vseeno pa sočutvujem s tabo. Se spomnem, da smo me v vrtcu vedno še posebej pazile na otroka z dieto ali alergijo. Tako da mi je čudno, da te vaše tako reagirajo. Ko bo malo večji Urban, bo pa tako že sam znal povedat, da kakšne stvari ne sme. Upam, da se bo uredilo, ker je res zoprno, da imaš otroka flekastega, pa ne veš od česa.

Moja juhca iz kuhinje tako lepo diši, da moram it jest! user posted image  

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.9.2008 11:51:53   
Shorty_
dober tek Najauser posted image

Nika spet kuhauser posted image že d sobote se nama vleče, dva dni sva bili obe koma pol pa hočem jit jutr na šiht pa je ist boga, vročina uneti učki, pa neki kaže da jo trebušček boli??'user posted image   no ko pride ati iz sllužbe greva k zdravnici.

Lepo izkoristite sončen dan

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.9.2008 12:09:02   
essa411
Natali_al so res pozabile, al jim je blo pa težko gledat, da bi vsi otroci jedli piškote Urban pa ne. še posebej, ker on verjetno še ne zastopi, da ne sme in zakaj ne sme. v tem primeru bi blo res bolš, da imajo ene pripravljene posebej zanj.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.9.2008 12:28:52   
ally1
punce hvala za lepe želje in spodbudne besede user posted image  (kolk me sedaj čaka letanja okrog user posted image ).

Pri nas je pa glede igrač tako - najbolje je pri maminih nogah in kakšne posode so še VEDNO aktualne! Pa očitovi aparati ... drugače pa njegove igrače - knjigice, domače živalice, kocke in plišaste igrače.

shorty user posted image user posted image user posted image  za Niko upam da se čimprej pozdravi. Naš Matic je prav tako prehlajen (zamašen nos s svečko).

Ženkica kako šminkeramo user posted image  user posted image .

Naja30 dobr teeeeek user posted image

natali07 tudi jaz te ne razumem, ampak verjamem da si bila jezna ko user posted image  in ni prav, da ti to prekrivajo.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
24.9.2008 12:29:38   
ally1
ema upam da bo tokrat uspelo in boš končno prišla do tako zasluženega vrtca!!!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
24.9.2008 13:21:08   
crci06
Jaz te pa zastopim!
Saj smo bile ja vse kdaj v taki situaciji, da kakšne reči otroku še nismo dovolile, pa naj si bodo to orehi, smokiji, ali pa sol, ko so se šele uvajali na hrano...
In potem reče tašča (ali kdorkoli že, karikiram!!), "saj je čisto malo".
Ali: saj je bil samo tenstan krompir na svinjski masti, zelo malo ocvirkov. Ali kaj podobnega.

Če drugega ne, zaradi tvojega boljšega občutka, da daš otroka v vrtec, kjer je varen in ne, da moraš skrbeti, če res naredijo zanj vse najboljše.

Za prvič mislim, da je bil tak pogovor OK. S posebnimi piškoti (ki bi jih lahko tudi ti prinesla, po dogovoru) se problem lahko lepo reši, ane?

Drugače pa seveda, kar napiši, če te kaj teži, ker pomaga.
Saj  vsi to vemo  user posted image

Pa še vse nas velikokrat čakajo podobne situacije.

Ali vaši otroci "šofirajo" v avtih?
Ko je parkiran, seveda.

Še ena zgodbica, za "normo" user posted image
Nejcu so 2x dovolili za "čisto malo":  biti na sovoznikovem sedežu pri preparkiranju (10 metrov) in potem še stat na sedežu in šofirat. Za čisto malo. Seveda bom tako igro dovolila, ker je prav fajn, ampak takoj ob prvi situaciji, ko sem hotela it z njim z avtom, se mi je vsedel na sovoznikov sedež in trmaril. Jok brate, tako pa ne. No, saj sva se zmenili. Potem pa ga s sestro enkat najdeva v njenem avtu, kako šofira. Odprl je vrata in šel not. Meni za hrbtom, pa ga nisem opazila.  Prižgal je luči in vse 4 žmigavce. Ampak, da je to naredil, je moral ključ obrnit. Človek samo gleda, česa so naši mladički že vsega sposobni, ane?

Bravo, naši!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
24.9.2008 14:33:02   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Ali vaši otroci "šofirajo" v avtih?
Ko je parkiran, seveda.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  naš je NOR na avtomobile, še bolj pa na traktorje user posted image  user posted image .
Šofiral je že, ko smo bili na morju ga je moj imel v naročju in sta se peljala po kampu user posted image , je rekel da ni hotel izpustiti volana in je zelo težko zavijal. Drugače pa ko je ugasnjen velikokrat "šofira" in vrti volan v prazno user posted image , je tko fackastuser posted image .

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
24.9.2008 15:13:30   
severnica77
Da se še jaz malce javim....

Me je tole o šofiranju vzpodbudilo user posted image . Tudi mi smo mu že pustili, da malo šofira parkiran avto. NAPAKA! Potem, ko sva bila sama in sem ga vzela iz nejegovega sedeža, je začel trmarit 100/h, da bi on šofiral in potem lahko lepo ob avtu stojiš in stojiš in mali se sploh ne naveliča!

Najljubše igrače: Prvič - definitivno knjigice. Kadar sedem na sedežno, že pritaca k meni s knjigico in morava brati, potem prinese drugo in tretjo in ..... Dokler vseh ne prebereva. Do sedaj imamo enih šest knjigic, bolj slikanic z bolj malo teksta, ostale knjige pa so že tiste ta dolge pravljice ob katerih še pa vseeno nima obstanka.
Zakon so tudi avtomobilčki, kocke in prva železnica od Tommyja.

V vrtcu je super. Spi, se igra, lepo je in nič ne joče, zato sva z atijem srečna nadvse in upava, da tako ostane.

Drugače je naspidiran 100/h ampak vseeno priden ta naš žabec. V glavnem, skoraj vsak dan se z mojim pogovarjava kako srečna sva, da ga imava user posted image

R1ta super lepe slikice!
Ema - upam, da tokrat res uspe dobiti vrtec!
Vsem user posted image  čestitke!

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
24.9.2008 16:14:16   
Barbk
Pri nas je pa trenutno zelo aktualno pometanje, brisanje na tisoč in en način, gledanje mamice pri sesanjuuser posted image . Skratka je pridna gospodinja tale naša Manca. user posted image  Upam, da jo bo ta vnema držalo še dolga, dolga leta. Riše zelo rada, zadnja umetnina je " čičke čačke na kuhinjski steni" dolžine cca.1muser posted image  (še dobr, da bova vse prenavljalauser posted image ), bere knjigice, šravfa in oponaša dedija ko štema user posted image ...in še in še. Itak, da jo ful zanima tehnika in vsi gumbi na napravah...Jej zdej pa šibam, saj veste sem v službi.
Niki pozdravi se...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
24.9.2008 16:50:58   
Shorty_
Hvala za dobre želje, jih potrebujeva ker smo začeli še bruhatuser posted image
no sicer je prejle spila 2 dcl soka samo upam da ostane v njej ker drugače je P rekla da če ne bo pila bo šla na infekcijskouser posted image

Vsi bolančkani se pozdraviteuser posted image user posted image

Moja miška zdaj spi, jaz pa mal po forumu skačem, pa v službo sem klicala da me ta teden še sigurno ne bo in niso zaenkrat nič kompliciral.

No grem še mal počivat

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
24.9.2008 17:14:49   
crci06
Shorty, glede na to, da nika nima ogromne zaloge, bi jo jaz dala v bolnico.
Pri našem pri rota se je ful poznalo, kolk ga je pobralo, pa je imel ornk zaloge in se je potem nazaj okrepil.
Če ti bo pa doma bruhala ipd jo pa vsaj ful na kontrole vozi.

Saj te ne bi rada strašila, hočem samo poudarit, da to, da otroka daš v bolnico ni tolk hudo, kokr je lahko dobro. Ker jaz sem se takrat ful oklepala možnosti: doma, če se le da.

Držim pesti za službo, da se dobro izteče!
Sicer pa vemo, kdo je na prvem mestu, kajne?!
Služba oz. plača je pač samo nujno zlo.

Še ena kost:
Se že igrate s "pikicami oz. žebljički"? Poznate to reč?
Jaz sem poiskala ostanke mojih igrač in tam notri je bila platka s 6 pikicami. In te zdaj ful obožuje.
Perlice oz. tisto, ki se potem polika imam pa kupljene, pa še ne vem, če bi že rinila v to godljo.
Da se ti 100 majcenih delcev stresa po tepihu in jih potem iščeš po celem stanovanju.
Ko se opogumim, poročam!
Torej - imate pikice?
Katere firme? Moram "dokupit" kakšne fajn...

Zdaj pa vsi iz služb domov!
Zunaj je sonček!
Doma čakajo sončki!
Gremo vsi   V E N   !!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
24.9.2008 17:49:13   
Naja30
O, odkar se je moj_moj vrnila, se pa tukaj dogaja! Že lep čas nas nisem iskala na drugi strani! user posted image user posted image user posted image

moj_moj, pazi le, da se Nejc nekega dne bo odpeljal kam vasovat. user posted image  Tija še ni sprobala čare šofiranja, razen enkrat v MC v tistem nakupovalnem vozičku avtu. Ampak na koncu je ven padla, tako da smo za nekaj časa opustili učenje vožnje. user posted image

shorty, ena user posted image  za Nikico, da se pozdravi. Ti se pa ne sekiraj zarad službe, otrok je na prvem mestu. user posted image

Tija je tudi danes z mano kuhala. Razmišljam, da bi ji en mali kuhalnik kupila in še nekaj posodic. Čeprav - najbolj zanimive so seveda taprave.
Zdaj sem pa sama. Mala je šla na počitnice. Kako bom zdržala brez nje? user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
24.9.2008 18:19:27   
Naja30
Evo, tale prevoz se je na koncu končal z nesrečnim padcem iz avta. user posted image  Ne vem, kako ji je to uspelo, ker kot vidite, je tista rdeča reč pripopana, da ne more ven. Ampak naši Tiji vse rata, če ona tako hoče. user posted image

user posted image

Ups, malo prevelika slika je. Pardon. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
24.9.2008 20:03:53   
Natali07
Hvala da sočustvujete z mano. Sem pa še enkrat prebrala in opazila, da sem nekaj dejstev spustila in me zato verjetno ne zastopite. No bom še napisala d, da ne boste mislile da otroku pri skoraj dveh letih ne pustim nobenega piškota.
- Urban je bil 4 dni čisto pikast
-sva šla k zdravnici ker sem mislila da je staknil kako nalezljivo bolezen
- zdravnica je rekla, da je z njim vse ok, da so pike vzrok alergije
- zato sem vpršala v vrtcu kaj je jedel in vzgojiteljice so rekle, da nič nedovoljenega
- zato sem šla prosti podravnateljico, če mi lahko pišejo kaj je in se je strinjala, sem dobila spisek vse hrane po dnevih
- sem pregledala spisek in res nisem našla nič prepovedanega
- no, na sestanku sem pa zvedla da je jedel Laibniz piškote , ki jih je prinesla ena mami(ki so sicer res čisto navadni piškoti)
- ampak ti piškoti žal vsebujejo JAJCA na katera je naš močno alergičen in na vsakem testiranju se pokaže še močnejša alergija, tako da je bil dovolj en mali piškotek da je bil totalno pikast 4 dni
Problem je v tem, da sem se jaz ubadala in jih spraševala kaj je jedel, da bi ugotovila kaj mu je škodovalo ali je morda kaka hrana ki jo je do sedaj brez problema jedel, potem pa zvem da je jedel nekaj kar je striktno na prepovedani listi in da na to, da tega ne bi smel nista vzgojiteljici niti pomislili. Za nameček mi pa še reče, da je vsak dobil samo en mali košček.

No ampak vse se je dobro končalo, ni bilo kake hujše reakcije, ker je bila količina očitno res zelo majhna. Skrbi me samo to, kaj pa če naslednjič poje več in bo kaka hujša reakcija, kako bodo odreagirale.

Shorty - upam da se Nika hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image .

Kar pa se tiče šofiranja pri nas še ni izkustil, razen v mercatorjevem vozičku . Mislim, pa da če bi ga enkrat dali , da bi potem vedno znova in znova tečnaril za kar pa jaz trenutno nimam moči. Že to, da ga spravim v sedež in ga ulovim je prava umetnost.

A ste vašim že dali lego kocke. Sem razmišljala, da bi mu to kupila, ker sem videla da v vrtcu se že zelo lepo igra z njimi in mi vsakič prinese pokazat kaj je sestavil.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
24.9.2008 20:09:19   
Naja30
Natali, jaz te čisto zastopim, kaj si hotla povedat. Urban je alegičen na jajca in ti niso povedali, da je jedel piškote. Ti pa si se ubadala s tem, kaj je pojedel takega. Tisto, da te ne razumem je pomenilo to, da nimam otroka, ki bi bil na kaj alergičen in ne vem, kako se počutiš ob tem. Pa saj nima veze. Glavno, da ste ugotovili, kaj je razlog. In le zarobanti malo, ker to ni nedolžna stvar. na to je treba pazit.

Tija ima neke kocke, niso ravno lego. Da bi kaj veliko sestavljala, pa še ne.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
24.9.2008 20:16:03   
emaa
Natali nam je bilo čisto jasno zakaj takšna reakcija, saj si večkrat povedala, da je alergičen in ja tu na žalost nimaš izbire kot biti zoprna, ker je le to za Urbana najboljše.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
24.9.2008 20:21:11   
crci06
Nejc ima lego kocke od 11 m , ali še celo prej in že ves čas nekaj z njimi počnemo.
Najprej sem bolj jaz sestavljala, potem je pa hitro tudi sam.
Niso neke grozne kompozicije, ampak že vseskozi vem, da bo moj otrok imel legice in mi je bilo vseeno, če sem jih  kupila malo prej.
Mislim, da je zdaj pa vsekakor že čas za kakšne duplo ali podobno.
Začni z eno firmo in potem dokupuj, da ni vse mešano.

Abbrick tudi menda niso slabe, mogoče še ceneje... vem pa ne kaj dosti.

R1ta - a je na severu kaj zelo drugače glede igrač, navad, ponudbe?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?