|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.12.2007 18:44:14   
Lotty
kind lady
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BODI MOCNA!!!!!
In hvala vsem, ki navijate zame.
Upam, da bo naslednji teden mineval prijetno.
Amelia, izcedek lahko ni panika. Punca, ki je lani imela IVF kot jaz je imela izcedek in ej ze mislila, da bo kocec, potem pa je izginil in cez 9 mesecev je povila user posted image user posted image
Zatorej misli pozitivno.
21.12. BO NAS DAN!!!!!

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.12.2007 18:46:01   
Anonimen
Pija in Stormy, ta bolečina že traja en teden. user posted image bi naj dobila jutri, ker je vedno točna kot urca, nekaj pa je res, da imam trebuh napihnjen.
Obljubim, da če v ponedeljek ne bo vredu bom šla gatke slečt k mojemu G.
Mogoče so res samo hormoni.

Hvala punce.

Abra, tvoje joškice že rastejo?

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.12.2007 18:48:49   
MARTINŠČICA
Hojla, pupe!

Pravkar sem na TV SLO1 gledala oddajo o dojenčkih. Res zanimivo. Prejšnjič sva jo že gledala z dragim in se kar topila zraven. Res je zanimiva, polna nekakšnih zanimivih poskusov in razlag dojenčkovega obnašanja.

Drugače sem pa prav vesela tegale veselega petka v veselem decembru, ko sta kar dve srečki nosečki. Jupiiii! Še ostale priskakljate za nami, pa zapremo tole temo, a ne.

Zdaj grem pa prebrat, kaj ste napisale čez dan.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.12.2007 18:51:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Stormy želim ti vso možno srečo za naprej in pa lepo nosečnost, vsem ostalim puncam pa srečno na poti. Res bi prosila, če mi katera odgovori, če ste kaj počivale po transferju, ali ste šle kar v akcijo.

To počivanje je čisto odvisno od zdravnikov in od tebe. Jst sem imela bolniško (po navodilih zdravnika) od punkcije do testa. Če bi bil test pozitiven bi imela bolniško še naprej.
Veliko punc je brez prekinitve delalo, niso počivale. Čisto odvisno, kako se boš počutila ti. Ni uspeh odvisen od počivanja, ležanja, držanja nog v zrak. Vse lahko delaš brez pretiravanja.
Doma ali ne? user posted image

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.12.2007 18:56:16   
Stormy
pf, hvala. Jaz sem počivala, prve tri dni kar intenzivno, potem pa sem bila še en teden doma, ampak sem že kaj delala. Priporočajo počitek, vsaj prve tri dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.12.2007 19:03:51   
Abra
Kind lady saj ne morem verjet, kaj se ti dogaja. user posted image user posted image user posted image Pa res ni pravice na tem svetu! Tko mi je hudo, da kar ne vem, kaj naj ti napišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.12.2007 19:16:01   
Abra
Pija, ti imaš naravni ciklus, jaz sem pa tablete jedla (brez inekcij) user posted image Te tablete so imele tudi kontra funkcijo kot inekcije, so jajčnike in maternico okrog prinašale, pa očitno niso ble najbolj prepričljive. user posted image
Ananas pa TAKOJ nehaj jest. To se je samo do ovulacije oz. punkcije. Zdaj začni z grozdjem. Prav tako malinov čaj. V začetku nosečnosti povzroča splave! Meni takrat Karmen ni pomagala, zdaj pa očitno je. user posted image

dakec če bolečine ne nehajo pojdi kar na urgenco, se ni za hecat.
joškice pa še nč ne rastejo user posted image user posted image malo me ščemijo, pa se zdaj čist nič več ne sekiram user posted image user posted image user posted image

pf po transferju v glavnem vse kar normalno naprej živimo, če izvzamemo živčno iskanje znakov user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.12.2007 19:18:06   
DaisyE
Kind lady, meni je žal, da je do tega prišlo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.12.2007 19:29:04   
ANA_P
Čudno mi je zdaj to dvoje naenkrat napisati ampak kar morem, ker vem,  da imata zdaj obe nepopisne trenutke, ena žal bolj žalostne, druga bolj srečne.

kind lady, kar ne morem verjeti, žal mi jeuser posted image

Abra, tebi pa user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.12.2007 19:31:30   
sonček33
Kind lady - iskreno mi je žal. Stisni se k svojemu dragemu. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.12.2007 19:31:30   
MARTINŠČICA
_rebeca_ , bravo za zmago nad škodljivo razvado - kajenjem! Verjamem, da je težko. Sama sicer ne kadim, je pa kadila sestra in se celo nosečnost ni zmogla odpovedati čikom. Medve sva se večkrat skregali zaradi tega, ampak sem na koncu popustila, češ dovolj je stara, da ve, kaj počne. Mislim, da je vse v glavi. Tako da Kitty, kot je rekla _rebeca_, ko boš sama sebi rekla: "Zdaj je pa dost!", boš z lahkoto prenehala z rauhanjem.

pf, dobrodošla med trepetalkami! Jaz sem bila po ET-ju doma (hiperstimulacija), skrela sem za zdravo prehrano in počela stvari, ki so mi všeč.

Amelia, če si trenutno kao na antibiotikih, kar ponavadi traja 14 dni, lahko isti izgovor z lahkoto uporabiš še naslednji teden. Kar se pa rjavega izcedka tiče, jaz sem ga tudi imela, pa je vse OK. Pa še mnoge druge ravno tako. Lepo se umiri in globoko dihaj, pa bo.

Stormy, bravo za user posted image . A niso to lepi občtki? Uživajta z dragim.

Abra, jaz sem imela hcg 15. dan po ET-ju tako velik, da so mi ga morali razredčiti in sem morala še dlje čakat na razultat, ki je bil 5476. Imam pa user posted image user posted image .

No, sedaj sem pa prišla do žalostnih novic. user posted image
Kajsica in Kind lady, user posted image . Vajini

200% MAMI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
14.12.2007 19:32:23   
pika74
Kajsica in kind lady žal mi je...user posted image user posted image user posted image

... se mi zdi, da zadnje čase samo taka sporočila pišem... user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.12.2007 19:33:37   
DaisyE
No, jaz sem dala mojga sixpacka na hladno, ampak vidim, da še nobena ni razpoložena. Pije, arneje in pikovit ni, Mlinčka ga zgleda spet v živo serje, pa še dakec, ki je prej neki skakala okrog, je izginila.

hmmmm... le kaj naj bi tole pomenilo?

Abra, daj še kaj povej, da kaj lepega slišimo... Joški?user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.12.2007 19:36:48   
MARTINŠČICA
... za Kajsico in Kind lady:

Življenje kdaj kruto se z nami igra,
nam kaj podari, pa tisto spet vzame.
S tem nož nam zasaja v sredino srca,
pretežka bremena nam daje na rame!

V teh bridkih trenutkih čustvujemo s teboj,
želeč, da usoda bi te ne zlomila.
Morda pa – kdo ve – za duhovni razvoj
preizkušnjo to kruto ti je namenila?!

Čeprav preizkušnja neznosno boli,
usoda obliže že zate pripravlja.
Ko tema odide, nov dan se rodi,
in spet nova sreča se zate najavlja.

Čeprav ti težko je, zdaj sredi poti
ne oziraj nazaj se! Pogum in moči
usmeri v prihodnost, ki čaka te že,
saj skupaj s soprogom ti uspelo bo vse!

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.12.2007 19:39:16   
Pija76
Daisy evo mene, sam je pa res da bom čez 1 urco že zunaj, pa se moram še mal oblečt, pa frizuro narest user posted image user posted image user posted image ! Tko da začnite ga sračkat, pa se javim če kaj kmalu pridem back home!

Abra zdaj sem pa mal zmedena, a praviš ananas in malinov čaj stran? sem mislila da ti do ET, grozdje in kalamare pa po ET! Jutri grem v nabavo kalamarov user posted image , pa ne vem kolk jih kupt user posted image , glede na to da je pr nas nabava na ene 10-14 dni ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.12.2007 19:41:01   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

... za Kajsico in Kind lady:

Življenje kdaj kruto se z nami igra,
nam kaj podari, pa tisto spet vzame.
S tem nož nam zasaja v sredino srca,
pretežka bremena nam daje na rame!

V teh bridkih trenutkih čustvujemo s teboj,
želeč, da usoda bi te ne zlomila.
Morda pa – kdo ve – za duhovni razvoj
preizkušnjo to kruto ti je namenila?!

Čeprav preizkušnja neznosno boli,
usoda obliže že zate pripravlja.
Ko tema odide, nov dan se rodi,
in spet nova sreča se zate najavlja.

Čeprav ti težko je, zdaj sredi poti
ne oziraj nazaj se! Pogum in moči
usmeri v prihodnost, ki čaka te že,
saj skupaj s soprogom ti uspelo bo vse!

Jaz bom user posted image  začela, ta je pa res lep!

Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 19:44:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
14.12.2007 19:45:01   
DaisyE
Pija, kupi sveže kalamare za začetek, 1 kg, to je za dve porciji za dve osebi, pol kupi pa še ene 7 paketov za zmrzovalnik, pa jih lahko vsak dan ješ. Če se ti ne bo prej zmešalo. user posted image user posted image  Malo se hecam. A kar v lajf se boš spustila? Seveda, ta vikend je treba izkoristit, pol 9 mesecev ne bo nič. Kolk zmrznjenčkov pa imaš?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 19:47:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
14.12.2007 19:57:18   
Abra
Pija jaz sem se za ziher že kmalu po punkciji odpovedala čaju, se mi ga itak ni dalo ne vem kako pit. Ananasa tokrat nisem jedla, mi ni preveč pasal. Pa še ta dobri so samo veliki (Del Monte), pol to 4 dni jem. Kalamarov pa tokrat tudi nisem ne vem kok. Na dan ET sem jedla rake in ribo (se mi je v ribji restavraciji fržmagal jest kalamare, ko so imeli vse ostalo sveže) potem enkrat ta velike kalamare v solati, čez par dni pa še na žaru. Se mi zdi, da je blo to to. Jih ne ljubim preveč in glede na to, da sem jih mesec nazaj kar konkretno jedla, mi zdej niso ko dišali. Vsekakor ne pretiravaj s količino. Grozdje jem pa vsak dan, to mi zdej tudi najbolj paše.
Pa kako si drzneš danes it ven?? Si čist pozabla na danšnjo pijanko, al kako user posted image user posted image user posted image

Daisy, z joškami vas bom pa še neki časa dolgočasla user posted image user posted image user posted image nič novega

Sem hotla bar odpret, pa ne najdem une slikce. Danes se spodobi, da jaz častim. Pa še za otroke se moram smejat user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
14.12.2007 20:02:02   
Abra
_rebeca_ jaz sem se kar ustrašla cifre user posted image in seveda upam, da bo vse ok, en ali pa dva, to je v tem trenutku čisto vseeno user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
14.12.2007 20:16:16   
Abra
NUJNO - še eno vprašanje. TIste, ki ste pri Rešu in ste jemale aspirin. Ste po testu prenehale, kajne? Jaz danes nisem govorila z njim, ker je že na dopustu, sem mu samo sms poslala, pa mi ni nič odgovoril.
Sem kot zmešana kura, sem čisto pozabla. Ponavadi sem ga ob taki uri vzela, zdaj mi je pa kapnilo, da ga najbrž ni treba več. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
14.12.2007 20:16:43   
DaisyE
Evo abra, časti!

http://www.freesmileys.org/smileys-merv-001.php

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
14.12.2007 20:17:17   
arneja
Ma, zdaj sem pa jaz res jezna user posted image . Pa kaj je s to materjo naravo?? Kakšna mati je to?? Zakaj Kind lady in zakaj Kajsica?? Pa kaj prekleto smo komu naredile, da nas po takšnem trudu doletijo takšna razočaranja?? Ni pošteno, res ni user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
14.12.2007 20:17:44   
DaisyE
Zdaj morš, mislim da, nehat z aspirinom.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.