|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.12.2007 14:44:08   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P
Potrdili so mi NOCSEČNOST!!!!!!!!!

Ana_P,   Č user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image E  !

200% MAMI

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.12.2007 14:46:09   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: meeryana
Tudi jaz se javljam z veselo novičko, da so potrdili nosečnost in prav tako kot ANA_P imam UZ 21. 12.

UAUUUUUUU, še ena nosečka! Bravo, bravo! Čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

200% MAMI

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.12.2007 14:48:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

IZVIRNO SPOROČILO: meeryana
Tudi jaz se javljam z veselo novičko, da so potrdili nosečnost in prav tako kot ANA_P imam UZ 21. 12.

UAUUUUUUU, še ena nosečka! Bravo, bravo! Čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar pod tole podpišem tudi jaz.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.12.2007 14:51:06   
MARTINŠČICA
Sulfinija, daj še ti test naredi in nam sporoči tretjo veselo novico.

200% MAMI

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.12.2007 15:01:55   
Amelia
Danes je pa srečni dan za naš forum, a ne ? Še Tassi čakamo, GO tassi, GO Tassiuser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.12.2007 15:22:29   
T1979
Meeryana tudi tebi čestitke. user posted image  user posted image  user posted image

Danes ste pa user posted image  zmagale, bravo.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.12.2007 15:25:14   
Sulfinija
Jaz pa še sedaj čakam novičko od naše konine,ki je danes bila v LJ.Konina upam,da ti je hormon lepo narastel.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.12.2007 15:42:45   
tassi1
men se pa na žalost ni izteklo takokot sva si z mojim user posted image  želela.test je bil -,user posted image pa še vedno ni!tako dahvala vam za vse pestke in dobre želje.
odločla sva se,da boma mal odklopla vse tole,grema na en fajn dopust po NL in mogoče bom dobila na zavarovalnico še 2 nova postopka,pa se bomo MORDA slišali kej spomladi.do takrat vam VSEM SKUPI želim user posted image user posted image .

ps-sayuri daj me na seznam navijačic,ko se pa kej novega odločma ,se pa slišimo!

še enkrat hvala vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.12.2007 15:44:57   
tassi1
ANA_P in meeryana user posted image user posted image user posted image obema želim zdravega user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.12.2007 15:45:34   
T1979
user posted image  Tassi1  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.12.2007 15:49:03   
Sulfinija
Tassi1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.12.2007 15:52:40   
kajsica
Meeryana ČESTITKE! Naj bodo naslednji meseci čim lepši!

tassi user posted image user posted image user posted image

Ja tudi mene zanima kaj je s konino, upam in držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.12.2007 15:57:16   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ANA_P in Meeryana user posted image user posted image user posted image čestitam, pa čimlepšo nosečnost.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.12.2007 15:58:57   
sonček33
Punce, olja.
Evo, danes je prišla moja M. Torej jutri si dam prvo inekcijo Menopurja. Povejte mi, je važno kdaj si inekcijo dam  - zjutraj? zvečer? moram dajati vsak dan ob približno istem času?? Joj, do danes nisem bila nič panična - zdajle me vprašajte. Se kar tresem.... Groza, bom sploh zmogla vse to. Joj joj joj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.12.2007 16:17:24   
Anonimen
AnaP in Meeryana, obema iz srca čestitam za najlepšo novičko. Držim pesti za nadaljnih 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tassi, pa pošiljam cel koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.12.2007 16:19:09   
Anonimen
Sonček33, kar mirno pa bo. Mislim, da jemlješ vedno ob istem času.user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.12.2007 16:24:23   
taraji
Ana P in MEERYANA ČESTITKE, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se dela!!!!! Želim vama čim lepših 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.12.2007 16:58:17   
Stormy
Dober dan punce.

Ana_P in Meeryana, čestitam!!!!!! user posted image To punci. Želim vama mirno, zdravo ter lepo nosečnost!

Abra, a si ti vidla to...petek bo spet najin dan!!user posted image

Sayuri, še enkrat spančkat (to, kar trenutno najraje delaš), pol pa srčke poslušat. Srečno!! user posted image

Kajsica, jaz sem kar v redu, v bistvu sem kot cunja, slabo mi je, pa prav do ničesar mi ni, tako da se svalkam po kavču, po postelji, pa spet po kavču in čakam na petek ter upam, da bo vse ok. Tudi jaz komaj čakam, da vidim, kolk pikic nosim. 
Ti srečka, sreda bo tako kmalu tu. Vse bo ok, videla boš user posted image  ali user posted image user posted image . Kaj je lepšega. Držim pesti!! Čakamo na vesele novice.user posted image
Tassi, žal mi je. Probaj se čim prej pobrati. user posted image

Arneja, me veseli, da ti je bolje. Boš videla, kako bo februar kmalu tu. Ker bodo tile prazniki tako hitro minili in že bomo v novem letu. user posted image

Konino pa še čakamo. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.12.2007 17:27:40   
citrončica
tassi,
žal mi je....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.12.2007 17:42:43   
Abra
tassi1 user posted image user posted image user posted image jaz sem tko upala na lepši razplet. Ne obupat, pojdita z dragim na potovanje, uživajta, potem pa v nov boj. user posted image user posted image user posted image

Stormy, jaz tudi upam, da bo petek spet najin dan. user posted image Sem sicer skoz polna dvomov (saj veš katerih user posted image ), potem pa spet upam naprej.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.12.2007 17:59:55   
lejla007
Obema nosečkama ČESTITAM in želim lepo nosečnost!

Arneja in Tassi - vama pa želim čimveč pozornosti vajinih user posted image , da si čimhitreje nabereta novih moči za nov boj in da čimlepše preživita december! Pa čeprav ne bo tako vesel, kot bi vama želela, da bi bil...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.12.2007 18:16:58   
Lotty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ana_P in Meeryana, čestitke tudi z moje strani!!!!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.12.2007 18:20:06   
mami 26
no pince moje danes je dan ko bi ga najraje preskocila......user posted image user posted image user posted image
prisla je user posted image !!!!!!!!!!
ampak upanje umre zadnje.............

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.12.2007 18:42:54   
Abra
mami26 a si prepričana, da je že taprava user posted image . Jaz sem imela v soboto, na 8. dan po et, tudi neko manjšo krvavitev, ki pa je kmalu izginila.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.12.2007 18:48:10   
Anonimen
Mami26, en objemček zate user posted image . Ni pravice, te pa srček žene naprej, da prideš do cilja. Uspelo ti bo.

(odgovor članu mami 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.