lara light
|
Lejla, včeraj si imela UZ, ja, ampak sem mislila, da danes spet kak pregled... so ti torej včeraj dali odvajala za danes in kako deluje?? Je kaj? Saj bo..Pridna, sama si si jo dala. Bravo, dekle Pa apaurin vzameš in jutri, že veš kaj dobiš? Sem počasna z odgovori, a še vedno sem z eno roko in enim očesom v službi, brez zamere..in pol bluzim..ker nisem skoncentrirana..stalno je neki, maili piskajo, gsm..zdej bom vse sklopla, mene čaka stopka, ljudje, ni zabava, tole enkratna bo predstava! Daisy, nič! Saj že veš vse. Si 100% posrečeno bitje! Sej vidiš, da sem pr tastarih, se trudim bit za vzgled , ma porkapipa mi ne rata, grde besede mi grejo za med! Pikovit, fotke? Ma nimam, mogoče samo od motorja...kdo češ, da me slika, a da se komu nastavim, da ga še zamika, mu moj zobe zbije, kaj to, še arheolog ga ne odkrije! Arneja, prisegam na zrak tudi jaz! In hrib! Bolj je strmo', bolj ji je lepo ! Dejmo zdej pa resno, ne mormo tako, bomo mati postale, to bo lepo, mormo se odgovorno ponašat, nič na druge zanašat, moramo spoštljivo do dr se vest, da ne bo namesto injekcij za nas trda pest! Pija, verjeti al ne, sem že tle, stopka zdej, v petek naprej! Upam na zlato medaljo, na medijev naval, če pa kolajne ne bo, bo že kako!