|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
18.1.2008 13:03:17   
mlinčka
Pikovit, en nasvet. V zvezi s poroko pa ne kej preveč Dejzice poslušat. Njej je v interesu samo to, da se človk poroči, kako, je pa nič ne zanima user posted image . Verjemi, je na naju navalila ko mutavi, clo datum določila, tehnikalije ji pa dol visijo user posted image . A ne, bejba? Ne, sej un nasvet z Jezerškom je bil zelo na mestu. Ga podpiram. V vsakem primeru se pa resnično drži načela - glavno, da je nama v redu, glavno, da se mava midva super.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.1.2008 13:03:58   
DaisyE
Kako drugače Mlinčka? WC dela kaj težav? user posted image  Še tja si enga Mliča prilepi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.1.2008 13:04:54   
pikovit
Mlinčka zdej ko seksaš pa bouser posted image A dotaknila si se gauser posted image Blagor teb.Ja roke ma pa res hude.No ja sej tud drugače ni slab.user posted image Skratka naj ti prinese srečo,zdej ko sexsašuser posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.1.2008 13:08:01   
mlinčka
Ej, zlo minimalno občutim, da so me kaj žokal. WC - pis of kejk! Zdej pa ne vem, al me še bo kej zadelo al je to to. Pa tam so mi dali za domov 3 ketonale, rekoč nič bit preveč pogumna, kar vzet; zakaj bi trpela, če ni treba. Zdaj pa od tega trpljenja nič. No, sej to je kul, ne. Kaj čmo lepšga. Ti, me je pa Karmen klicala, da mal povpraša, kaj in kako. Se mi je ful lepo zdelo. Sej je tebe tud, pa te ni dobila. Upam, da nisi huda, ko sem ji jaz razložila tvojo situacijo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.1.2008 13:10:53   
DaisyE
Nič ne bo z Mivčem, Mlinčka. Naš mi je glihkar reku, da naj ti povem, da je ta bolj švohten Vlasta. user posted image

Ja, saj moj datum zate je pa prav simpatičen. Bom jaz otroke čuvala, ko bosta s tvojim rekla da.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.1.2008 13:11:42   
pikovit
Vesta kaj vaju bi pa res rada imela na svoji poroki.Sta modelki in pol!
D. a taka si?A pol praviš da je dobr za jest?No vsaj ena.
Ej Dejzi kaj pa če bi zamenjala svoj avatar z user posted image A ni gud no?No pa le ubogaj Tonija in Mliča.
Mlinčka kdaj se boš pa ti poročila?A bo D. tvoja priča?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.1.2008 13:13:10   
DaisyE
Nč nisem huda. Ti, a misliš, da pol res Karmen tako protibolečinsko vpliva? Mene je tud zdaj ful malo bolelo po punkcji. Ja, jo moram poklicat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.1.2008 13:15:40   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mlinčka kdaj se boš pa ti poročila?A bo D. tvoja priča?

09.05.09 je moj predlog. Ampak bolj ko forsiram, slabše se Mlinčka odziva. user posted image  Bom jaz raje njene otroke takrat čuvala, pa naj bo kdo drug priča user posted image user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.1.2008 13:17:00   
mlinčka
A dotaknila si se gauser posted image Blagor teb.

Jap. Pa to tud še ni vse user posted image . Je bil kar revež, ko smo takrat množično nanjga navaljevale. Eh, puberteta...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.1.2008 13:19:31   
pikovit
Dejzi bodi vztrajna pa kakšno drugo taktiko uberi.
Mlinčka joj še enkrat blagor teb.Kje pa si bila v unem navalu babnc.Pod njegovim pasom?user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.1.2008 13:20:56   
DaisyE
Pod njegovim pasom?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno si je tega želela. Mater pikovit, si me nasmejala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.1.2008 13:22:11   
pikovit
D. če je gužva jo moraš pol še izkoristit.A ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.1.2008 13:24:58   
DaisyE
Prav maš.

No kje si zdaj Mlinčka. Pridi odgovorit na vprašanja.

Mater, črka i na tpkovnici me je začela hecat. Če bo keri manku, mi prosim oprostite.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.1.2008 13:28:14   
pikovit
Po moje jo je malouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.1.2008 13:29:09   
pikovit
Kaj je zdaj kje sta?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.1.2008 13:31:03   
pikovit
Pri nas se pa sonček kaže in je 9 stopinj.Prav lepo.Že dolgo ni pokukal.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.1.2008 13:31:39   
mlinčka

Mlinčka joj še enkrat blagor teb.Kje pa si bila v unem navalu babnc.Pod njegovim pasom?user posted image

Jah, če bi bla bol pri ta majhnih, bi mu tko al tko do tam nekje segala user posted image . Mah a veš, ko je bla taka gužva okol njega, sem se okorajžla in izkoristla priliko user posted image . Mal sem se slinla po njem, s plemenitim namenom čestitati mu (to je blo po tistem, ko je avto preskočil). Je (bil) tak prijazen fant, da se ni nič bunil. Jaz sem pa po tem še dooolgo po luftu hodila. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.1.2008 13:32:03   
spelka12
daisy hvala za odgovor. Ni za mene, štartam naslednji mesec.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.1.2008 13:32:27   
mlinčka
Sem tukaj, češple, sam mal sem res v mislih odtavala user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.1.2008 13:34:17   
DaisyE
Na un seznam sem dodajala orbit in savno. Bom ga malo kasneje prilimala. Zdaj grem pa malo kuhno pospravljat. Toni in Vlasta nočta v taki svinjariji gor rast. user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.1.2008 13:36:08   
pikovit
M. po mojem je še vedno tak fejst fant.A po luftu še hodiš?A to preskakovanje avta,pomeni to,da je dal koš?Sem ravno včeraj nekaj gledala.Če ni bilo celo na youtubu?Ne vem sem pa vidla.Noro ja.Nič čudnga da si se tako naslinilauser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.1.2008 13:36:33   
Abra
Kostanj, 6 celic je čisto dovolj. važno, da so prave! Pridna! Očitno si vseeno premalo tuki gor, da si z Arnejo vse pomešala user posted image

Špelka, a ti misliš pred stopko? Pred to je definitivno premalo, če sta pa še dve stimulaciji, zna bit do stopke čist prav.

Daisy, meni se je tud med čakanjem na test mešalo, je res boljš it delat, čeprav si tam na pol prisoten ...

Pikovit, tale poroka te zna pa fejst zmatrat user posted image sicer nimam izkušenj, ma se mi zdi, da mora bit kar hudo user posted image
S postopkom moraš pa res po občutku nardit, nima smisla silit, če se ti zdi, da ni taprav cajt. Kdaj že bo poroka? Boš nosečka z velikim trebuhum, da še plesat ne boš mogla? user posted image
Študiram pa še ne, pride knjiga šele konec drugega tedna, kot da bi z lune pošiljali ... sem vzela srednje hitro pošto, če bi ta hitro, bi bla dražja poštnina kot knjiga .. bom pa poročala, seveda

Mlinčka, si me zdaj res nasmejala. In kot pravi pikovit, zdaj ko že seksaš, ni vrag da rata user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.1.2008 13:38:02   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

09.05.09 je moj predlog. Ampak bolj ko forsiram, slabše se Mlinčka odziva. user posted image  Bom jaz raje njene otroke takrat čuvala, pa naj bo kdo drug priča user posted image user posted image .

Res je, ne maram, da kdo vrši pritisk name user posted image . Kar se tiče pa priče, je pa še vse odprto, nič se že vnaprej ne izmikaj user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.1.2008 13:38:53   
pikovit
D. ti pejt lepo pospravljat,jst grem pa na banko in po vabila.Vam pol zvečer pošljem link al pa sliko,da mi boste povedale kako se vam zdi.Lepo si začela D.Tako lepo skrbiš za Vlasto in Tonija.Pridna mati.

Mlinčka a sem ti dala kaj za mislit.Kaj bi bilo če bi bilo itd.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.1.2008 13:40:32   
pikovit
Mlinčka kaj pa Dejzi a je D. poročena?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......