Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:03:17
|
|
|
|
mlinčka
|
Pikovit, en nasvet. V zvezi s poroko pa ne kej preveč Dejzice poslušat. Njej je v interesu samo to, da se človk poroči, kako, je pa nič ne zanima . Verjemi, je na naju navalila ko mutavi, clo datum določila, tehnikalije ji pa dol visijo . A ne, bejba? Ne, sej un nasvet z Jezerškom je bil zelo na mestu. Ga podpiram. V vsakem primeru se pa resnično drži načela - glavno, da je nama v redu, glavno, da se mava midva super.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:03:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Kako drugače Mlinčka? WC dela kaj težav? Še tja si enga Mliča prilepi.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:04:54
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka zdej ko seksaš pa bo A dotaknila si se ga Blagor teb.Ja roke ma pa res hude.No ja sej tud drugače ni slab. Skratka naj ti prinese srečo,zdej ko sexsaš .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:08:01
|
|
|
|
mlinčka
|
Ej, zlo minimalno občutim, da so me kaj žokal. WC - pis of kejk! Zdej pa ne vem, al me še bo kej zadelo al je to to. Pa tam so mi dali za domov 3 ketonale, rekoč nič bit preveč pogumna, kar vzet; zakaj bi trpela, če ni treba. Zdaj pa od tega trpljenja nič. No, sej to je kul, ne. Kaj čmo lepšga. Ti, me je pa Karmen klicala, da mal povpraša, kaj in kako. Se mi je ful lepo zdelo. Sej je tebe tud, pa te ni dobila. Upam, da nisi huda, ko sem ji jaz razložila tvojo situacijo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:10:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Nič ne bo z Mivčem, Mlinčka. Naš mi je glihkar reku, da naj ti povem, da je ta bolj švohten Vlasta. Ja, saj moj datum zate je pa prav simpatičen. Bom jaz otroke čuvala, ko bosta s tvojim rekla da.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:11:42
|
|
|
|
pikovit
|
Vesta kaj vaju bi pa res rada imela na svoji poroki.Sta modelki in pol! D. a taka si?A pol praviš da je dobr za jest?No vsaj ena. Ej Dejzi kaj pa če bi zamenjala svoj avatar z A ni gud no?No pa le ubogaj Tonija in Mliča. Mlinčka kdaj se boš pa ti poročila?A bo D. tvoja priča?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:13:10
|
|
|
|
DaisyE
|
Nč nisem huda. Ti, a misliš, da pol res Karmen tako protibolečinsko vpliva? Mene je tud zdaj ful malo bolelo po punkcji. Ja, jo moram poklicat.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:15:40
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka kdaj se boš pa ti poročila?A bo D. tvoja priča? 09.05.09 je moj predlog. Ampak bolj ko forsiram, slabše se Mlinčka odziva. Bom jaz raje njene otroke takrat čuvala, pa naj bo kdo drug priča .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:17:00
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit A dotaknila si se ga Blagor teb. Jap. Pa to tud še ni vse . Je bil kar revež, ko smo takrat množično nanjga navaljevale. Eh, puberteta...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:19:31
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi bodi vztrajna pa kakšno drugo taktiko uberi. Mlinčka joj še enkrat blagor teb.Kje pa si bila v unem navalu babnc.Pod njegovim pasom?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:20:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pod njegovim pasom? Verjetno si je tega želela. Mater pikovit, si me nasmejala.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:22:11
|
|
|
|
pikovit
|
D. če je gužva jo moraš pol še izkoristit.A ne?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:24:58
|
|
|
|
DaisyE
|
Prav maš. No kje si zdaj Mlinčka. Pridi odgovorit na vprašanja. Mater, črka i na tpkovnici me je začela hecat. Če bo keri manku, mi prosim oprostite.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:28:14
|
|
|
|
pikovit
|
Po moje jo je malo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:29:09
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj je zdaj kje sta?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:31:03
|
|
|
|
pikovit
|
Pri nas se pa sonček kaže in je 9 stopinj.Prav lepo.Že dolgo ni pokukal.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:31:39
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mlinčka joj še enkrat blagor teb.Kje pa si bila v unem navalu babnc.Pod njegovim pasom? Jah, če bi bla bol pri ta majhnih, bi mu tko al tko do tam nekje segala . Mah a veš, ko je bla taka gužva okol njega, sem se okorajžla in izkoristla priliko . Mal sem se slinla po njem, s plemenitim namenom čestitati mu (to je blo po tistem, ko je avto preskočil). Je (bil) tak prijazen fant, da se ni nič bunil. Jaz sem pa po tem še dooolgo po luftu hodila.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:32:03
|
|
|
|
spelka12
|
daisy hvala za odgovor. Ni za mene, štartam naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:32:27
|
|
|
|
mlinčka
|
Sem tukaj, češple, sam mal sem res v mislih odtavala .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:34:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Na un seznam sem dodajala orbit in savno. Bom ga malo kasneje prilimala. Zdaj grem pa malo kuhno pospravljat. Toni in Vlasta nočta v taki svinjariji gor rast.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:36:08
|
|
|
|
pikovit
|
M. po mojem je še vedno tak fejst fant.A po luftu še hodiš?A to preskakovanje avta,pomeni to,da je dal koš?Sem ravno včeraj nekaj gledala.Če ni bilo celo na youtubu?Ne vem sem pa vidla.Noro ja.Nič čudnga da si se tako naslinila
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:36:33
|
|
|
|
Abra
|
Kostanj, 6 celic je čisto dovolj. važno, da so prave! Pridna! Očitno si vseeno premalo tuki gor, da si z Arnejo vse pomešala Špelka, a ti misliš pred stopko? Pred to je definitivno premalo, če sta pa še dve stimulaciji, zna bit do stopke čist prav. Daisy, meni se je tud med čakanjem na test mešalo, je res boljš it delat, čeprav si tam na pol prisoten ... Pikovit, tale poroka te zna pa fejst zmatrat sicer nimam izkušenj, ma se mi zdi, da mora bit kar hudo S postopkom moraš pa res po občutku nardit, nima smisla silit, če se ti zdi, da ni taprav cajt. Kdaj že bo poroka? Boš nosečka z velikim trebuhum, da še plesat ne boš mogla? Študiram pa še ne, pride knjiga šele konec drugega tedna, kot da bi z lune pošiljali ... sem vzela srednje hitro pošto, če bi ta hitro, bi bla dražja poštnina kot knjiga .. bom pa poročala, seveda Mlinčka, si me zdaj res nasmejala. In kot pravi pikovit, zdaj ko že seksaš, ni vrag da rata
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:38:02
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE 09.05.09 je moj predlog. Ampak bolj ko forsiram, slabše se Mlinčka odziva. Bom jaz raje njene otroke takrat čuvala, pa naj bo kdo drug priča . Res je, ne maram, da kdo vrši pritisk name . Kar se tiče pa priče, je pa še vse odprto, nič se že vnaprej ne izmikaj .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:38:53
|
|
|
|
pikovit
|
D. ti pejt lepo pospravljat,jst grem pa na banko in po vabila.Vam pol zvečer pošljem link al pa sliko,da mi boste povedale kako se vam zdi.Lepo si začela D.Tako lepo skrbiš za Vlasto in Tonija.Pridna mati. Mlinčka a sem ti dala kaj za mislit.Kaj bi bilo če bi bilo itd.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 18.1.2008 13:40:32
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka kaj pa Dejzi a je D. poročena?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......