|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
15.1.2008 14:23:00   
arneja
Dejzi, Mlinčka mi je sumljiva s to zeleno user posted image . Ja, ja, slikce košarkašev morajo res hudo spodbujati folikle k rasti user posted image . Četrtek bo pa tvoj dan, kako gre hitro user posted image .  Ma, tistih strani pa ne bom šla bati. Potem samo še bolj študiram o vsem skupaj. Včasih kar paše, da je človek zaposlen, pa nima časa po netu brskati, ni res?

Anime, vidiš, kako brzinski je Reško user posted image ? Čestitke za prvo špikico user posted image . Iz ordinacije sem pa tudi jaz že smejoča ven prišla, pa tik pred jokom tudi user posted image . Upam, da februarja samo še vsa smejoča hodim naokoli user posted image .

Linda, verjetno bom tudi jaz ob popoldnevih začela sokec piti. Nagraužen je pa res. Pismo, Dejzi, je tisti Fructalov res lahko še bolj zanič user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
15.1.2008 14:28:03   
arneja
Abra, tudi meni tiste ampule ogabno delujejo. So fiolce precej bolj prijazne mojemu želodčku user posted image . Drage so pa res kot žafran te ampulce. Kako pa pravi matični mleček ješ, z žličko?? Se pravi vzameš prvo šele na 2. dan M, ko se z Menopurjem prvič špikneš? To pa vem, da jih ješ samo do ovulacije. Joj, bo Karmen spet žalostna user posted image . Jaz pa ne vem, če je zame smiselno k njej hoditi, če še celic nimam. Če pa zdaj celice bodo pa se potem pikica ne bo obdržala, grem pa definitivno spet k njej. Zdaj bom šla pa verjetno raje do bioenergetika, samo ne vem, ali naj grem že zdaj, ali šele, ko bom s postopkom začela user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
15.1.2008 14:29:09   
arneja
Abra, še tole: je tebe po zelenjavnem soku kaj na WC gnalo? Pa tebe Dejzi?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
15.1.2008 14:39:02   
DaisyE
Lara hvala za objemček. pomaga.

Arneja serjem, serjem. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ne vem, a je to od zelenjavnega soka al od elevita.

Glede fructalovga soka pa kar verjemi.

Anime nič kave, nič alkohola, nič cigaret. Ananas do punkcije, potem pa ne več. Pol pa menda grozdje in kalamare. Pivo je pa dobro za rast foliklov. Res je. Pa po novem še fotostimulacija. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
15.1.2008 14:40:48   
arneja
Dejzi, a ti si na školjki, tvoj pa za vrati user posted image ? Si me spet nasmejala. Se slišimo zvečer user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
15.1.2008 14:49:24   
ANIME
No moja koncentracija bo predvsem na fotostimulaciji :D

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
15.1.2008 14:52:01   
Linda25
Punce,

a ve pišete o matičnem mleku ali o propolisu? Propolis vem, da je v majhnih flaškah,  matični mleček je v kozračku, kaj ni?

Lp

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
15.1.2008 14:59:41   
Pija76
Arneja zelenjavni še ni padel, je pa zato en sadni. Bom jutri ko grem iz bajte v štacuno skočila in kaj zelenjave nabavila, imam samo bučko in papriko, pa zeleno v tegelcu user posted image . Od Fructala je zanič, upam da je za zelenjavni boljši, ker drugač se ne grem user posted image . Sam sej se tud hudga navadiš. Za bioenergetika: pokliči ga pa povej situacijo pa vprašaj kaj on meni, pa reč da nimaš prevec €. Kava je baje strup, tako da kar počas nehaj! Karmen pa pomoje med punkcijo in ET bi znala kaj narest.
Abra kaj je lepo tvoje poste vidt. Drži se punca!
Anime vse je Dejzi napisala, tako da sam še srečno!
Evo vse ste na A user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
15.1.2008 15:03:12   
pf
Linda 25 matični mleček je tudi v ampulah z dodatkom vitaminov. Jaz vam priporočam punce, da ga kar dalj pijete, kaj pa ima matični mleček za škoditi, jaz sem porabila štiri škatlice (pa mislim, da jih je deset bilo v eni - taka podolgovata škatlica -DM). Lahko vam povem le mojo izkušnjo , da so bile prvič samo tri celice, v drugem pa sedem. V prvem postopku sem prakticirala tifol, pivo občasno, refleksoterapijo, v drugem pa pivo dnevno, pločevinka vsak dan  in vsak dan ampula matičnega mlečka in to je to. Z isto dozo zdravil. Če je preveč vsega včasih tudi ne velja. Za hrano, kaj lahko pa prej ješ pred punkcijo, vmes in kaj po ET se pa nisem zanimala in tudi ne tega izvajala, ker mi je bilo rečeno s strani Reša čimmanj razmišljat o tem, živeti naravno. Če pa greš to vse od A do Ž vse gledat, pa veste da je tisoč in ena stvar na kaj bi lahko bil pozoren. 

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
15.1.2008 15:24:50   
spelka12
KOSTANJ ja a ti si že pr Rešu spet? Pa nič mi ne poveš. Ti, ti. Pa že daleč si a ne, če si imela že UZ. Kakšen koktajl ti je pa zmixal, da ne reagiraš?
mandarinca seveda se te spomnem. Kakšni črni scenariji ti hodijo po glav? Grozljivke, psihotrilerji....
ne morem vse prebrat, ker imam ful dela v službi. letim. pa, pa

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
15.1.2008 15:26:30   
Amelia
Hej punce moje, jaz nisem pozabila na vas, ampak res mi trenutno paše, da sem se malce umaknila od vsega, kot sem napisala v prejšnjem mailu, je bilo čist preveč vsega,...kdo bi se mislil, glede na to da sem sedaj srečna user posted image ....

Arneja, sedaj bo pa kmalu februar, a ne?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
15.1.2008 16:07:25   
banga
Pija, hvala za nasvet glede ananasa, ga bom kar začela pit še pred špikanjem,
Vijolica, strinjam se s tabo, da so vse punce na tem forumu zlata vredne, toliko kot sem se naučila med prebiranjem tega foruma, mi po moje ne bi noben zdravnik mogel razložiti
Daisy, kaj to pomeni nič alkohola? A pivo ni alkoholuser posted image ?Šalo na stran, resno me zanima, je res, da je pivo priporočljivo takoj ko začneš špikanjem pa do punkcije, ali kako?
lp vsem

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
15.1.2008 16:07:48   
lara light
DaisyE, jaz sem tudi skoz na školjki...ma kaj je to? Od injekcij? Al od pivauser posted image user posted image ?
Povej mi, jemlješ elevit, ves čas? Kaj pa folno? Jaz ne jemljem ničesar še in me zanima, če bi bilo pametno kaj dodat... sicer pa mam vedno dobro kri. Hvala za nasvet! Še eno jozico? Dam!user posted image

Ja, arneja, sokovi so lahko zlo nepitni... da ne daješ preveč druge zelenjave h korenju? Dej tri/štiri enote korenja in eno npr. pese oz. špinače. Ker ima pesa zelo močno čistilno moč, ti je po takem soku, posebno če vsebuje ful pese, lahko slabo.

Punce, klofarce, super ste! Upam,da naša firma ne zapre, zaradi moje 100% osdsotnosti in priklopljenosti na RR!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
15.1.2008 16:10:42   
pajčolanka
sayuri za seznam...mam prvi ICSI pri rešu.
anime reško je res brzina.
jaz sem bila prvič pri njemu 4.10 lani, 6.12 nama je že določil ICSI. pol sva še midva malo rabla da sva k sebi prišla in tako sva bila pol pri njemu včeraj ko smo se zmenili za februar. sem bila kar malo presenečna, nisem pričakovala da bomo tako hitro začeli. je pa seveda to suuuuper.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
15.1.2008 16:15:32   
lara light
Ja, modri dirkač je!... dejte no no, odprite, to odlomte, to spravte, zdej pa sem, pa tja, pa tralata..da, od brzine še štet ne zna, jaz pa tudi ne...hmmm, en diphereline imam premalo do UZ v nedeljouser posted image  In zdej???user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
15.1.2008 16:21:00   
pajčolanka
lara a sama morš tisto ampulo odpret? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
15.1.2008 16:23:10   
lara light
Ja,če si boš sama injekcije dajala, razen, če ne greš v ambulanto? Kakšen namen imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3867
15.1.2008 16:26:29   
pajčolanka
eh sama si bom dajala injekcije. pa tisto ampulo bom doma že odlomila samo tam pred rešem si pa to bolj težko znam predstavljat da bi jo. si že itak mičkeno živčen.

Neposredna povezava do sporočila: 3868
15.1.2008 16:41:12   
lara light
sej, ampak če nisi nikol držala prej injekcije in ampul, kot jaz, potem imamo dve levi...a gre, ne skrbi

... bolj me skrbi ker imam 1 diphereline premalo, bom kar 1x preskočila, kaj svetujete punce?

Neposredna povezava do sporočila: 3869
15.1.2008 17:03:45   
pajčolanka
lara jaz bi poklicala k rešu. najprej bi sestro vprašala pol pač njega, če bi blo treba. saj beseda ni konj, v najslabšem primeru te bo mal skreguuser posted image ampak okej, poznamo reša tako da...

Neposredna povezava do sporočila: 3870
15.1.2008 17:07:05   
lara light
Pametno razmišljaš...user posted image user posted image user posted image   ne vem, kaj mislite ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 3871
15.1.2008 17:12:42   
pajčolanka
ja no, vem da reš rad kakšno neprimerno reče...

Neposredna povezava do sporočila: 3872
15.1.2008 17:20:15   
mandarinca
Punce,
sem danes dobila izvid genetske preiskave in zvedela, da bi dobili fantka, pa spet cel dan user posted image user posted image user posted image ;
so pa našli kromosomsko napako, tako da je baje bolje, da se je to zgodilo, kar se je ...
no, me je pa pred 15 min en stric razveselil, ker me je povabil na razgovor za službouser posted image user posted image user posted image , vsaj ena vesela novička v zadnjih 4 mesecih ...

spelka12, tko kot si napisala, grozljivka, psihotriler, ... , dejansko je bilo že tako daleč, da sem se mojemu zjokala, da grem k  mojim user posted image ...

No, saj gre na bolje ...

LP zaenkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
15.1.2008 17:45:43   
gold fish
Anime - kolikor se jaz spomnim je ananas do punkcije, po ET pa grozdje in kalamari.... Jaz sem prakticirala samo kalamare ..... druga ne...
Jem pa tifol - že od lani s presledki,....sedaj redno, pa jedla sem b-complex in to je to... nič piva, kavo - 2x na dan turško, pa OH jedla .... pridelala 18 celic....  Mislim, da je odvisno od marsičesa, mogoče pa vse kar naštevajo punce res pomaga.... Aja, pa občasno sem pila aloe vero - 100% gel od FLP.

Arnje - mene tudi ti sokovi ponavadi ful poženejo.
Zakaj pa že sedaj ješ centramed mami - saj je fajn folna kislina, samo je tu not še ful vitaminov in vsi ti sokovi domači z vitaminčki...., meni se ponavadi to pokaže kot hipervitaminoza in moram zmanjšati ali pri tabletah ali pri sadju - ponavadi prekinem s tabletami..... Poslušaj telo.. ti samo pokaže kako in kaj, samo opaziti morašuser posted image  .  Boš videla, da sedaj bo...

Mi je res danes lažje, ko nimam več bremena za službo....

Imam pa eno vprašanje za tiste na GK LJ - ali ste jemale Buscopan do 1 UZ po potrebi ali sploh ne? Meni so rekli do 1UZ 3 na dan tudi če nimam krčev....user posted image

Punce držite se.... Navijam za vas....

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
15.1.2008 17:59:23   
DaisyE
Lara, a pol ti že za soboto dipherelinčka zmanjka? Če je tako, ga morš res poklicat, al greš pa iskat. Hvala za jozico.user posted image

Pivo se da tud brezalkoholno dobit. Presnete odvisnice. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla pri Karmen še pred postopkom in je rekla, da je fajn Elevit jemat. Ma en kup vitaminov v sebi, to pa pri moji prehrani ne more škodit. Tifol sem jaz vedno začela jemat z dnevom ET, ker se itak menda presežek sproti izloča in naj ne bi bilo smiselno, da ga jemlješ prej (tako Pušenjak).

Arnejči, naša mišek je zelo priporočala refleksoterapijo za rast celic, tako da bi jaz na tvojem mestu tud v drugem postopku hodila h Karmen. Saj veš, mišek je stručko za celice.

Anime, kakšna pa je ta prava fotostimulacija zate? Bom z veseljem pomagala. user posted image

Evo našga Reškota:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, če se bom tolk ****, mi še ETja ne  bo hotu nardit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......