|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
5.12.2007 17:35:00   
Sulfinija
Ojla!

Punce kaj mene več ve nič tukaj gori ne pogrešate???user posted image user posted image user posted image

Kind lady,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Konina držim pesti,da hormon do petka lepo naraste.

Citrončica zate pesti držim na rokah in nogah,skratka za vse vas trepetalke,ki boste v kratkem imele test.

Vsem,ki vas čaka punkcija želim,da vas ne bi nič bolela in čimvečji pridelek.

Ena je spraševala,če delajo ISCI,ker se ji je opldoila le ena celica.Mislilm,da si ISCI delajo ko ima človek najmanj 3.celice ostalo kar je več delajo IVF.

Vsem pikarcam želim mirnoroko in čimmanj modric.

Tkole punce moja user posted image  če ji tole psloh lahko rečem je bilo čudna ko en sam user posted image  je nehala le dva skopa dni je bila sedaj pa midva z mojim v petek grema vselo na delo.Juhej ima da sedaj rata še en mesec časa je v tem letu.

Punce jaz sem že na pol na silvstrovanju na Jezerskem kok se tole z mojim vesela ne morete verjeti no bi že kar lepo šla.

Punce tukaj gori ni msto,da se kregamo prepirama kok je bilo včeraj zaradi tistih user posted image user posted image .Prosim v bodoče naj se tole na tej pozitvni temi tole ne dogaja.Vsak naj si misli kaj si če in konec no.

Sedaj pa šibam k mehaniku na mini servis vaš še pozneje kaj preberem.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.12.2007 17:39:16   
Amelia
Kind lady ČESTITKE!!!user posted image  Se vama po mojem že cel dan kar smeje, a ne?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.12.2007 17:41:28   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 10.12.
Ana_P - TEST
tass1 - TEST
meeryana - TEST
barbarela77 - TEST

Torek, 11.12.
citrončica - TEST
tobika - TEST
user posted image sayuri - UZ

Sreda, 12.12.
Četrtek, 6.12.
arneja - punkcija

Petek, 7.11.
kind lady - TEST
gold fish - UZ
Amelia - ET
babylove - punkcija
gloria - UZ

Sobota, 8.12.
konina - TEST
Linda25 - ET
Lotty. ET

Nedelja, 9.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.
barbarela77 greje user posted image  - TEST 10.12.
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.
mami26 grejeuser posted image user posted image  - TEST 17.12.
konina greje user posted image user posted image  - TEST 241242.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image
user posted image T1979 (PO)user posted image
user posted image SAFIRA (MB)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF, punkcija 3.12., ET 8.12.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12.
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Menopur, punkcija 6.12.
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Menopur
  • meeryana (30let),(1.IVF;MB,dr.Reljić) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru, UZ13.12.
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, Menopur in Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image

user posted image
  • user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled 12.12.
    user posted image STORMY (31let)(LJ) pregled 14.12.
    user posted image KIND LADY (Praga) pregled ???
    Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 328
    5.12.2007 17:42:57   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepo bi vas prosila, če mi lahko poveste, ali je vseeno,če Clear Blue narediš v kateremkoli času? Ali mora biti ravno zjutraj?Hvala.

Aha, tole je bla pa zihr naša kind lady user posted image user posted image user posted image

Še enkrat Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 329
    5.12.2007 17:55:57   
    tassi1
    kind lady-sem vedelauser posted image user posted image user posted image
    ps:a te še peče "spodaj"?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 330
    5.12.2007 17:58:17   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Ali imate kaj bolniške po punkciji? Jaz dobim samo petek (na dan punkcije). Ko spremljam poste, pa vidim, da vas veliko toži o bolečinah po punkciji user posted image

Reš ne daje bolniške. Meni jo je dala osebna zdravnica. Mene ni bolelo nič - ne punkcija, ne po punkciji, ne ET...jaz sem imela vse BP. Imajo pa nekatere punce težave .... Sicer imaš pa potem še vikend vmes. Če se boš slabo počutila ostani potem naslednji teden doma. Kdaj imajo pa prakso ET delat?
    Neposredna povezava do sporočila: 331
    5.12.2007 18:17:10   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: babylove

vsak dan me bodo poklicali iz laboratorija in mi javili, kako so moji malčki. Potem pa itak glede na to odločijo, kdaj bo ET, kajne.

Aja, a takšno prakso imajo? Pri nas ni tega. Pokličejo v primeru, če se nobena celica ne oplodi. ET je 3 ali 5 dan. Včasih tudi že 2. dan.

Neposredna povezava do sporočila: 332
    5.12.2007 18:27:18   
    Anonimen
    Sayuri ti si prava detektivka.user posted image  Res sem bila jaz na vprašanju o CB. Sem rekla možu,da ne bom več čakala, kar bo pa bo.Pa sva šla v lekarno po test.Ko sem ga namočila(test mislim) v urin, se je takoj pokazal debel plus.Mož je jokal od sreče, za mano pa še počasi prihaja.Že par dni sem čutila, da nekaj bo, ker me je tako zgaga pekla kot user posted image .V sredo imam prvo kontrolo in jutri krvni test, kjer se bo kmalu videlo ali sta oba pri meni.
    Že na ET mi je zdravnica povedala, če bo +, nič sexa, nič dvigovanja, samo lahki sprehodi, ker sem imela operirano maternico.Tudi za porod priporočajo carski rez.Srčno upam, da bo nosečnost normalna in da bom drugo leto srečno pestovala.
    Vsem vam želim, da doživite dan kot sem ga jaz danes.Še naprej se bom oglašala in za vas držala pesti.
    Hvala vam.user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 333
    5.12.2007 18:28:29   
    Anonimen
    Jst sem imela bolniško od punkcije do testa.
    Če imaš fizično delo in če je možno si le vzami bolniško ali dopust.
      Neposredna povezava do sporočila: 334
    5.12.2007 18:40:24   
    arneja
    Hojla, bejbe moje user posted image !

Se mi je dan čisto drugače obrnil, kot je bilo planirano. Namesto, da bi se izležavala, sem bila pa na terenu - s kavice na kavico user posted image .

Za jutri: zaenkrat me strah še ni, ampak verjetno bom vseeno vzela Apaurin. Za svečke sem se zdaj odločila, da jih ne uporabim, da bom za tiste štiri foliklčke, pardon, folikle user posted image , že potrepela. Moram biti jutri tešča tam??

No, zdaj vas grem pa brat, pa bo verjetno do 9-h trajalo, ker ste toliko načvekale user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 335
    5.12.2007 18:40:26   
    Anonimen
    Sulfinija , seveda te pogrešamo user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
      Neposredna povezava do sporočila: 336
    5.12.2007 18:44:29   
    Anonimen
    Živijo Arneja, držim ti pesti, da boš čimhitreje gotova in seveda brez bolečin. Jst mislim, da lahko ješ zajtrk ampak mislim, da ti ne bo preveč pasalo.user posted image

(odgovor članu arneja)
      Neposredna povezava do sporočila: 337
    5.12.2007 18:58:21   
    Abra
    kind lady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si predstavljam, da je tvoja pot morala bit toliko bolj trnova, da si ta plus še najbolj zaslužiš.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 338
    5.12.2007 19:00:01   
    sayuri
    arneja, že kaj vadiš troskok?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 339
    5.12.2007 19:12:58   
    arneja
    Linda, Karmen mi je rekla, da naj greva pred ET-jem na kakšen čaj z rumom. Zato meni zdaj ideja, da jegra s sabo nesem, in mislim, da bom to res naredila. Naj bi pa alkohol povzročil, da se žile razširijo in potem na hitro zožijo in zarodek bolje držijo user posted image . Ma, jaz verjamem v vse, kar bi mi lahko pomagalo user posted image . Tvoja celica bo pa zmagovalna, boš videla user posted image . Jaz bom šla pa tudi takoj po transferju verjetno delat. No, slončkat sva se pa tudi midva včeraj potem spravila, po vaših nasvetih user posted image .

Pija, vztrajnost pa res velikokrat pomaga. Pa odločnost tudi user posted image . Ta močnega mislim, da res ruknem pred ET user posted image .

Dejzi, ti bi pa rada, da me Reško nakrega, pa me nagovarjaš, da bi mu šnopčka ponudila user posted image ? Pira pa ne pijem več, samo še šnopc user posted image . Upam, da vama s Pikovit uspe user posted image  nahecat s Prometriumom user posted image .

Pikovit, ti pa včeraj na Krku uživala user posted image ? Jaz pa ravno vidim, da naj bi v nedeljo, ko bova morda šla po otroke, snežilo user posted image . Imam zelo rada sneg, samo ne na cesti, kadar moram kam priti. Oprosti, ampak ta tvoja svakinja je pa res malo čudna user posted image . Nekomu govorit, da je nesposoben, ker se mora truditi, da do otročkov pride user posted image ?

Amelia, če me bo jutri bolelo, boš ti kriva user posted image . Imam pa že torbo polno droge: Naklofen pa Ketonal svečke, ki izgledajo kot municija za brzostrelko user posted image . Verjetno bom pa tudi jaz raje stran gledala. Bom pa na hitro prečekirala, koliko foliklov je user posted image . Upam, da še kakšen več, kot je bilo videti zadnjič na UZ-ju. Se ti je dragi naslanjal na trebuh ali si se sama tiščala? Je pa slišati, da Reško uživa, ko tiste foliklčke pika: še tega lepega bomo, pa tistega ... user posted image . A v eno epruvetko da recimo tekočino iz dveh foliklov?

< Sporočilo je popravil arneja -- 5.12.2007 19:14:09 >

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 340
    5.12.2007 19:16:25   
    Abra
    Dobrodošle vse nove! Se mi zdi, da sem jih neki kar spregledala user posted image

Arneja ti nč ne breš, kar ti Reš na list napiše user posted image tešča moraš bit! Pa prov maš, brez analgetikov, pri Rešu smo same matere Korajže.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 341
    5.12.2007 19:16:42   
    arneja
    Dakec, imaš verjetno prav, da mi zajtrk ne bo pasal, ampak kakšno kavo (sem napisala najprej pivo user posted image , sem čisto obsedena z njim) bi pa popila.

Sayuri, troskok že obvladam, saj veš, da sem bila že trikrat zjutraj na UZ-ju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 342
    5.12.2007 19:17:14   
    maja24
    To Kind Lady čestitkeuser posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 343
    5.12.2007 19:17:43   
    maja24
    Koninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 344
    5.12.2007 19:18:14   
    arneja
    Abra, se mi je zdelo, da sem nekje prebrala, da moram biti tešča. Hvala, ker si me spomnila, kje user posted image . Grem kar zdajle spet prebrat. Kako si pa ti, punca naša user posted image ?

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 345
    5.12.2007 19:28:58   
    Abra
    IZVIRNO SPOROČILO:
    Kako si pa ti, punca naša user posted image ?

Zlo temno vidim, user posted image mogoče zato, ker je že noč user posted image imam ful stvari prižganih, pa same oranžno rdeče rekvizite, pa ne pomaga kaj dost. Danes sta bla že dva mini rjavkasta izcedka. Ko sem si zdej vstavila pometrium, je blo čisto. Bom vidla, kaj bo jutri. Znaka še nobenega.
    Bom danes najbrž bolj tiho, da ne bom morila tuki.

Lepa jajčka ti želim jutri, pa še čutla ne boš špikov. user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 346
    5.12.2007 19:34:11   
    sayuri
    Jst pa čakam večerno izmeno user posted image user posted image user posted image . Sem sama doma. Oz. ta mali je zgoraj pri svakinji, mož ima žurko s firmo, jst pa kao neki pospravljam po stanovanju user posted image . Čips sem si šla kupit. Ker sem imela napad nanj user posted image user posted image . in to pekočega s feferoni user posted image . Mogoče sem 2x v življenju čips jedla. Takega S... mi ne kupujemo, ampak če je sila.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 347
    5.12.2007 19:36:35   
    Anonimen
    Joj si mi lušte naredila s čipsom.

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 348
    5.12.2007 19:39:57   
    arneja
    Pija, se pravi pred ET-jem ananas, po ET-ju pa grozdje? Kam pa hodite punce na lignje, ko se iz Postojne vračate? Jaz jih žal ne maram preveč.

Maša, dobrodošla. Injekcije sam si dajati je bila pa meni proti koncu mala malca user posted image . Na začetku sem se pa tresla, da sem se ves čas bala, da bom vialco z vodo prevrnila user posted image . Partner te naj pa čimbolj crklja, precej pomaga user posted image .

Gold fish, modric pa jaz nisem imela, morda kakšno čisto malo. Ampak sem vedno, ko me je čisto malo zabolela, injekcijo premaknila, in pičila drugam. Je pa očitno Suprefact bolj tečna zadeva, ker mene po Dipherelinu tudi ni nič glava bolela. Le enkrat, pa še takrat dvomim, da je bilo od tega. S pivom sem jaz začela kakšen dan pred prvim UZ-jem, ki je bil na 8. dan ciklusa. Sem imela pa na 1. UZ-ju zelo male folikle, tako da, če bi čas lahko nazaj obrnila, bi še prej začela se s pivom nalivati user posted image .

Lotty, pred ali po punkciji ti je dal dr. Naprosin? Miklavžek bo pa nocoj seveda poskrbel za lep razvoj celic user posted image . Jaz pa dan po punkciji ne bom šla v službo, potem imam pa še dva dni vikenda za počivat. Mislim, da se bom tudi jaz odločila za dva user posted image . In stiskam pesti že zdaj za tvoj sobotni ET user posted image . Pa, jaz bom ruknila nekaj pred ET-jem user posted image .

Lejla, jaz bom ta kratkega ruknila - mislim, da bodočim dojenčkom ne bo tako hudo škodovalo user posted image .

Joj, Amelia, vem, da se ti mora mešati, vsakič, ko telefon zvoni user posted image . Jaz si bom zanj kar posebno melodijo naštimala, pa upam, da je ne zaslišim user posted image . Še danes in jutri pančkat, pa boš user posted image .

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 349
    5.12.2007 19:41:09   
    maja24
    Jest bi pa pomfri jedla,oooooooo mam čokoladnega navihančka.

Sayuri morm priznat da se tut jest nemorm premaknt iz te teme,mi je kle kr luštnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?